Νέα

Τα είχες ποτέ με ιερόδουλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dancing with wolves
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Λοιπον?Ποσοι απο σας τα ειχατε με ιεροδουλο?Ειναι σαν να τα εχεις με κανονικη γκομενα?Ζηλευατε ποτε μηπως και γουσταρε στα αληθια να γαμιεται στο μπουρδελο?Χυνουν ποτε οι ιεροδουλες με πελατες? :think:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Ρε φιλε ολο αλλοκοτα θεματα ξεκινας.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Δεν απαντω ειναι προσωπικο θεμα.
Και ποναει.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Λοιπον?Ποσοι απο σας τα ειχατε με ιεροδουλο?Ειναι σαν να τα εχεις με κανονικη γκομενα?Ζηλευατε ποτε μηπως και γουσταρε στα αληθια να γαμιεται στο μπουρδελο?Χυνουν ποτε οι ιεροδουλες με πελατες? :think:

Εχουν γίνει σχετικές συζητήσεις σε πολλά θέματα...

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Κάποιες φορές ΝΑΙ... ΑΝ φυσικά γουστάρουν την δουλειά που κάνουν και τον πελάτη... π.χ. η πασίγνωστη Ντάρια...

Φίλε,  η Ντάρια σε στούντιο δεν δουλεύει? Σε μπουρδέλο πιστεύω είναι λίγο δύσκολο. Γαμιώνται με πάρα πολλούς και δεν ξέρω αν μπορούν να χύσουν μόνο και μόνο απο οργανικής άποψης.Είναι και ο χρόνος περιορισμένος... Εμένα μου το έχουν πει κάποιες φορές και τους την είπα μετά.Μου φαίνεται κοροιδία και φτηνή μάλιστα μήπως και ξαναπάς!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.225
Πόντοι
506
Πήγα να τα φτιάξω...δε θελω να λέω ονόματα. Η έλξη ήταν αμοιβαία. Χάθηκε ξαφνικά απ την πιάτσα...το κινητό δε λειτουργούσε...Αν χύνουν? Πολλές που είναι σε πιάτσες, ναι!

Επισκέπτης
Εαν τα φτιαξεται με καμμια η οποια ειναι πουτανα μεχρι το μεδουλι ειναι σαν να πηγαινει το προβατο στο στομα του λυκου.
Συνηθως οι πουτανες ειναι αρπαχτικα κανονικα χωρις συναισθηματα και καρδια.
Δεν λεω οτι ετσι γεννιουνται αλλα ετσι γινονται.
Οποτε ολοι καταλαβαινουμε οτι τετοιες σχεσεις δεν εχουν συνηθως μελλων.
Τωρα τις προσωπικες εμπειριες ο καθενας καλυτερα να τις κρατησει για παρτη του.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Κάποιες φορές ΝΑΙ... ΑΝ φυσικά γουστάρουν την δουλειά που κάνουν και τον πελάτη... π.χ. η πασίγνωστη Ντάρια...
Moυ χει τυχει σε μπουρδελο 4 με 5 φορες,μετα απο πολλα χρονια
βεβαια παρουσιας στη φυλης ,και το εντυπωσιακο ειναι οτι συνεβη σε
πολυ μικρο διαστημα η μια φορα με την αλλη,μαλλον πρεπει να ειχα
την Αφροδιτη στο ζωωδιο μου εκεινη την περιοδο
:2funny: :2funny: :2funny:
οσον αφορα το θεμα,την παρασκευη με το thread της cath απο erito ειχα πει καποια πραγματα με μια αλλη κοπελα,και σημερα βλεπω και αλλα παιδια με παρομοιες εμπειριες,το <<ποναει>> του speed λεει πολλα,αλλα
κατα βαση συμφωνω απολυτα με τον baby.Παντως επειδη υπαρχει η εμπειρια απο τους περισσοτερους,δεν μιλουμε για τις κατα καιρους
κοπελες που τα χουμε βρει και περναμε πολυ καλα μαζι τους,μιλαμε
για εκεινη που λεει κατι μεσα μας..
Την καλημερα μου σε ολους :rockon:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
τα είχε φτιάξει ένας φίλος μου πριν από χρόνια με μια ελληνίδα από θεσ/νικη που δούλευε αθήνα, πιτσιρίκα ήταν, καλά περάσανε για 2-3 μήνες μετά χώρισαν λόγω εργασίας - του φίλου μου - ήταν ναυτικός

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.584
Πόντοι
4.615
Δεν τα έφτιαξα ποτέ με ιερόδουλο, πλην όμως κάποτε γούσταρα ένa call girl, ελληνίδα, Αλίκη το όνομά της, και την είχα ψιλοπατήσει μάλιστα, ενώ και εκείνη έδειχνε νε με ψιλογουστάρει, και το ένιωσα μία φορά που είχε έρθει βίζιτα και πηδηχτήκαμε αλύπητα, χωρίς καμία αναστολή,λες και ήταν η ερωμένη μου, και εκείνη έχυνε σαν ποτάμι....Ευτυχώς ή δυστυχώς, εκτός εργασίας, πέραν ενός καφέ, το πράγμα δεν προχώρησε....

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Συναγωνιστές,
Ταπεινή συμβουλή προς παντρεμένους:
Εάν έχετε σχέση με τάνα, πέρα από τα "τυπικά", αποφύγετε να δώσετε οποιουδήποτε είδους προσωπικά στοιχεία (αρ. τηλεφώνου, προσωπικές διευθύνσεις, κλπ). Αν είναι δυνατόν να μην ξέρει ούτε τι αυτοκίνητο έχετε, ακόμα καλύτερα.
Το γιατί, νομίζω είναι εύκολα κατανοητό.
Κι όσοι λένε "σε εμένα θα τύχει?", απαντώ πως το τμήμα εκβιασμών της ασφάλειας είναι full απο τέτοιες "ιστορίες". :(

coyote80

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
881
Πόντοι
86
Εμένα ρε παιδια μου την έπεσε στα ισα μια ελληνίδα σε studio,λέγοντας μου οτι της αρέσω και πως μπορώ να εχω οτι μου εδινε στο studio, δωρεάν στο σπίτι της.Μου έδωσε τηλ αλλά ειναι κλειστό.Επίσης μου είπε που συχνάζει αλλά δεν εχω τσεκάρει.Πιο πολύ μου φαινεται για χαβαλες παρα για σοβαρο.Τι λετε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom