λοιπον μπαινω στο ψητο και ζητω σοβαρες απαντησεις
ειμαι 29 και η γυναικα μου 28.ειμαστε παντρεμενοι απο τα 21-20 με 2 παιδια
το προβλημα ειναι οτι η γυναικα μου ειναι ακομα ΠΑΙΔΙ!!!!!τι εννοω τωρα ε?
μαρεσουν οι γυναικες που δε κολλανε και ετσι ειναι ωραιες στη παρεα.
η γυναικα μου κατευθειαν ενσωματωθηκε στη παρεα μου και με πρωταγωνιστικο ρολο κιολας.
ομως ενω της εχω πει να ειναι συγκρατημενη διοτι τωρα ειναι μια παντρεμενη γυναικα δε μπορει να συγρατηθει.
οποτε ο καθενας βλεπει μπροστα του μια κοπελα που κανει πλακα,γελαει και γενικα κανει τον αλλον να νομιζει οτι μπορει να την ριξει.πολλες φορες με τα ναζια που κανει ειναι σαν να μην ειμαι εγω εκει.καταλαβαινετε τι εννοω ετσι?
αυτο εμενα με κανει να ζηλευω και να μη ξερω τι να κανω.εχω ερθει και στα προθυρα να της πω για χωρισμο.
τι λετε εσεις?
ειμαι 29 και η γυναικα μου 28.ειμαστε παντρεμενοι απο τα 21-20 με 2 παιδια
το προβλημα ειναι οτι η γυναικα μου ειναι ακομα ΠΑΙΔΙ!!!!!τι εννοω τωρα ε?
μαρεσουν οι γυναικες που δε κολλανε και ετσι ειναι ωραιες στη παρεα.
η γυναικα μου κατευθειαν ενσωματωθηκε στη παρεα μου και με πρωταγωνιστικο ρολο κιολας.
ομως ενω της εχω πει να ειναι συγκρατημενη διοτι τωρα ειναι μια παντρεμενη γυναικα δε μπορει να συγρατηθει.
οποτε ο καθενας βλεπει μπροστα του μια κοπελα που κανει πλακα,γελαει και γενικα κανει τον αλλον να νομιζει οτι μπορει να την ριξει.πολλες φορες με τα ναζια που κανει ειναι σαν να μην ειμαι εγω εκει.καταλαβαινετε τι εννοω ετσι?
αυτο εμενα με κανει να ζηλευω και να μη ξερω τι να κανω.εχω ερθει και στα προθυρα να της πω για χωρισμο.
τι λετε εσεις?