Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Από εκεί είμαι τύπε. Εκεί γεννήθηκα αλλά έφυγα για Αθήνα στα 6 μου. Το καλοκαίρι πηγαίνω για 10 μέρες μαξ. Δεν είναι για παραπάνω. Να δω γονείς, συγγενείς και φίλους και τέλος. Το μπαράκι στις Αγκαθωπές τ έκλεισαν για τεχνοκρατικούς λόγους, το άλλο στο Δελφίνι απ εκεί που τ είχε μια παρέα και πήγαινες και γουσταρες τώρα τ έχουν πάρει κάποιοι άλλοι και τελευταία φορά που πήγα και παράγγειλα καφέ αυτό που μου έφεραν ήταν αιτία πολέμου. Πάλι καλά που κάτι κάνουν τ Αστέρια και είναι κάπως καλά.
Ρόδον! Πω ρε τύπε τι μου θύμησες τώρα! Μέσα δεκαετίας 90, πάνικ. Ή το Χαϊγουέι με τις ροκιές του.
Έλα μωρέ ποιο ναυπηγείο τώρα; Αφού και αυτό μερικοί τοπικοί άρχοντες θέλουν να το κλείσουν. Τους χαλάει η αμμοβολή (αν και καθαρή αμμοβολή το ναυπηγείο δε χτυπάει). Τους χαλάει την εικόνα το ναυπηγείο. Ο κακός χαμός που γίνεται στο λιμάνι με τα όπου ν είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα ή αυτό το πράγμα που γίνεται στο νησάκι και το λιμερχείο μπροστά με τ όπως ν είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα δε τους χαλάει. Έχουν σκάσει και κάτι μαλάκες νέοι σ ηλικία τοπικοί άρχοντες και λένε "να κλείσει το ναυπηγείο να επενδύσουμε στον τουρισμό". Ποιον τουρισμό ρε παπάρα; Έχει η Σύρος της παραλίες της Μυκόνου; Πλάκα κάνουμε; Έτσι και βάλει λουκέτο το ναυπηγείο ούτε οι κότες δε θα μείνουν στο νησί. Τι λέμε τώρα; Καλώς ή κακώς η ευμάρεια του νησιού ήταν, είναι και θα είναι άμεσα συνδεδεμένη με το ναυπηγείο. Όταν ερχόντουσαν στο ναυπηγείο τα ρωσικά πλοία και καθόντουσαν μηηηηηηηηηηηηηηηηηνες τα κωλόμπαρα (μιας και μιλάμε γι αυτά) είχαν κάτι κομμάτια μέσα που όταν πήγαιναν σε κάτι Κίνι, κάτι Μέγα Γυαλούς μέχρι και οι γλάροι και τα καβούρια χτυπούσαν μαλακία
Και μιας και είπαμε για το "Ρόδον", κάτι λίγο off topic: Στο 30:24 σ' αυτό το video πλάνα απ' το "Ρόδον" το 1995. Έλεγαν ότι εκείνη την εποχή ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο θερινό club της Ελλάδας μετά το Cavo Paradiso, δεν ξέρω αν ισχύει η πληροφορία