Διαγραμμένο μέλος 195133
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Like
- 878
- Πόντοι
- 80
καλησπέρα elpis-gianna. είμαι νέο μέλος, πως μπορω να επικοινωνησω με pm?
Καλησπέρα σε όλους!!! Υπάρχει ζευγάρι για παρέα η άντρας μόνος για ερωτικό μασάζ στη γυναίκα.....
ρε παιδια αφου μιλατε για τη συρο μηπως ξερετε που χαθηκε η καυλιαρα η ξανθια που ειχε το πειπτερο μπροστα στο νοσοκομειο στο ηρωων?
Η δεν ειναι τοσο πουτανες.Έχω ακούσει και εγώ για τις συριανες και ειδικά τις παντρεμένες ότι είναι μεγάλες πουτανες αλλά 2 χειμώνες στο νησί δεν έχω βρει κάτι, μάλλον δεν ψάχνω καλα
Υπάρχει μια κρεπερί στην κεντρική πλατεία που κάνει κάτι γλυκές κρέπες νοστιμότατες.
Υπάρχει μια κρεπερί στην κεντρική πλατεία που κάνει κάτι γλυκές κρέπες νοστιμότατες.
Πανε εκει δεξια στο λιμανι στο φουρνο κοντα και
ρωτα ποιος ξερει τη Συμουλα..
Δεν υπάρχει ένα ζευγάρι η άντρας από Σύρο για γνωριμία η για μπάνιο? (γυμνισμό) όλα μουφα τελικά εδώ μέσα?
μένω μόνιμα σύρο, (δεν ειμαι συριανος) αν θελετε να μιλησουμε περί αυτούΚαλησπέρα σε όλους!!! Υπάρχει ζευγάρι για παρέα η άντρας μόνος για ερωτικό μασάζ στη γυναίκα.....
Ακριβώς απέναντι απ' την είσοδο του Νεωρίου στο λιμάνι, δίπλα στην Πυροσβεστική, είναι το "Caramella", ωραίο κωλόμπαρο, θα το βρεις σίγουρα. Καλή διασκέδαση!καλησπέρα ειμαι επισκευή με ενα καράβι εδω Σύρο … εχει κανα στουντιο κωλομπαρο τπτ αγγελιες με κοπελες η κανα μασαζ κατι ;;;; Μύστες μου καθε πληροφορία χρήσιμη ευχαριστώ
ευχαριστώ φίλεΑκριβώς απέναντι απ' την είσοδο του Νεωρίου στο λιμάνι, δίπλα στην Πυροσβεστική, είναι το "Caramella", ωραίο κωλόμπαρο, θα το βρεις σίγουρα. Καλή διασκέδαση!