Επίσκεψη χθες το βράδυ σε Caramela και Aristocats μετά από ένα χρόνο απουσίας από το νησί... Πρώτη στάση στο Caramela γύρω στις 4:00. Η εικόνα που αντίκρισα με απογοήτευσε καθώς ήταν στον αντίποδα αυτής που είχα συνηθίσει τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια: Μόλις τρεις ή τέσσερις κοπέλες στο μαγαζί, εκ των οποίων πιασμένες μόνο οι δύο, μια MILF ξανθιά και μια άλλη με άφρο μαλλί. Άλλες δύο εκ των οποίων η μία που τη θυμάμαι καλά ήταν μια αδύνατη μελαχρινή MILF βάραγαν μύγες. Δύο πελάτες όλοι κι όλοι, μαζί με την ξανθιά μπαζο - MILF μπαργούμαν και τον DJ συμπλήρωναν τη φτωχή εικόνα του μαγαζιού, καμία σχέση με το χαμό που γινόταν τις δύο πρώτες χρονιές που δούλεψε το μαγαζί η Ινέσσα. Απ' ό,τι κατάλαβα η Ινέσσα πρέπει να έχει αποτραβηχτεί κάπως και γι' αυτό ίσως το μαγαζί πάει κατά διαόλου, η ξανθιά μπαργούμαν που ρώτησα η οποία πρέπει να είναι και συνιδιοκτήτρια πλέον μου είπε ότι μπορώ πια να τη βρω μόνο τις Δευτέρες και τις Πέμπτες. Η Ειρήνη η Λαρισαία έχει σταματήσει καιρό τώρα και απ' ό,τι έμαθα σταμάτησαν και η Αντζέλικα και η Ναταλί.
Απογοητευμένος δεν μπήκα καν στον κόπο να καθίσω και έφυγα αμέσως για το "Aristocats" στο Καρνάγιο, πρώην "Λα λούνα" μετά τη μετακόμισή του από το ανηφοράκι του Lido και πρώην "Νύχτα" πιο παλιά για τους γνώστες. Το "Aristocats" υποτίθεται ότι είναι στριπτιζάδικο πλέον. Με το που μπήκα η εικόνα ήταν εξίσου απογοητευτική όσον αφορά την κίνηση στο μαγαζί καθώς μες το χώρο βρίσκονταν όλα κι όλα πέντε άτομα: Ο Ρουμάνος ιδιοκτήτης που εκτελεί και χρέη DJ, δυο πελάτες - ο ένας σε καναπέ κι ο άλλος στην μπάρα - και δυο κοπέλες. Αυτές όμως οι κοπέλες ούτε που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι θα μπορούσαν να δουλεύουν σ' ένα χώρο σαν αυτόν, μιλάμε για μουνάρες... Μια MILF μελαχρινή Ρουμάνα η Άντζελα με πολύ ωραίο σώμα, εκπληκτικές δυνατότητες πάνω στην μπάρα που χόρεψε δείγμα ότι είναι επαγγελματίας και με προϋπηρεσία σε EROTICA και RASPUTIN στην Αθήνα απ' ό,τι μου είπε (δύο κορυφαία στριπτιζάδικα της Αθήνας για όσους δε γνωρίζουν εκ των οποίων το ένα λειτουργεί ακόμα). Η άλλη η Μισέλ, μελαχρινή Ρουμάνα στα 20 κάτι ΣΚΕΤΗ ΚΟΛΑΣΗ... Πανέμορφο και γλυκύτατο προσωπάκι με σοφιστικέ γυαλί και παράλληλα ένα πληθωρικό σώμα με τρελές καμπύλες και πιασίματα σκέτος πειρασμός, βυζάρες, μπουτάρες, κωλάρα, η αντίθεση με το προσωπάκι της "μαθήτριας" με τρέλανε πραγματικά απ' την ώρα που μπήκα και έτυχε να χορεύει πάνω στην πίστα εκείνη τη στιγμή και ψαχνόμουν πώς είναι δυνατόν ένα τέτοιο κομμάτι να δουλεύει σ' ένα και καλά στριπτιζάδικο στη Σύρο... Το μόνο κακό με τη Μισέλ είναι ότι βρίσκεται μόνο τρεις βδομάδες στην Ελλάδα και ως εκ τούτου γνωρίζει μόνο 4 - 5 βασικές λέξεις στα ελληνικά οπότε είναι και λίγο "μαγκωμένη" και λιγότερο επικοινωνιακή από την Άντζελα. Παρεμπιπτόντως, η Άντζελα μου είπε ότι το δεκαπενταύγουστο είχαν φτάσει να δουλεύουν μέχρι και 8 κοπέλες στο μαγαζί και δούλευε με πολύ περισσότερο κόσμο, δε γνωρίζω αν μου είπε την αλήθεια. Εν τέλει κέρασα δύο διπλά ποτά των 20 ευρώ την Άντζελα που ελευθερώθηκε πιο γρήγορα από τον προηγούμενο πελάτη της απ' ό,τι η Μισέλ, τα είπαμε σε ευχάριστο κλίμα και στο τέλος την έβαλα και να χορέψει για 'μένα στον καναπέ επίσης με 20 ευρώ (σημειωτέον και οι δύο κοπέλες πέταξαν μόνο το από πάνω του μαγιό που φορούσαν και οι κινήσεις για τον πελάτη είναι σχετικά περιορισμένες). Στη συνέχεια φώναξα και τη Μισέλ να χορέψει για 'μένα κάτι για το οποίο λαχταρούσα όλη την ώρα που καθόμουν με την Άντζελα και μάλιστα το κατάλαβε κι αυτή. Ένα 20άρικο το οποίο δεν έκλαψα καθόλου γιατί κορμιά σκέτους πειρασμούς σαν της Μισέλ δε βρίσκεις εύκολα στη Σύρο. Εν τέλει έφυγα κατά τις 7:00 το πρωί από εκεί κι ενώ είχε ξημερώσει με το αφεντικό να μου κάνει τεμενάδες.
Αυτές οι εντυπώσεις από την "αμαρτωλή νύχτα" της Σύρου, ελπίζω να βοήθησα.