Νέα

Σύρος η... μπουρδελιάρα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα free
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Παιδιά έχω κατέβει Σύρο αυτές τις μέρες όπως κάθε χρόνο και θα ήθελα να μάθω αν το γνωστό "STOUDIO 69" (η ορθογραφία επίτηδες λάθος για όσους γνωρίζουν) βρίσκεται εν τέλει σε λειτουργία. Περιμένω απάντηση κι ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε πληροφορία.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ενημέρωση από Σύρο. Το "STOUDIO 69" έχει κλείσει (πήγα και το τσέκαρα μόνος μου αφού κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει). Όσον αφορά τα κωλόμπαρα τώρα στα οποία έκανα μια γύρα την τελευταία μέρα. Στο AGNES τραγική η κατάσταση (όπως χρόνια τώρα), παρούσες μια γριά, μια 50άρα - 60άρα και ένας μπάρμπας όταν πήγα, με το που είδα αυτήν την κατάσταση μόλις άνοιξα την πόρτα δεν έκανα καν τον κόπο να πατήσω μέσα παρότι η γριά μου φώναξε "έλα μη φοβάσαι καλά θα περάσουμε" (ναι θα τα λέγαμε οι τρεις μας οικογενειακά...) Σ' αυτό που είναι δίπλα στην Πυροσβεστική (μου διαφεύγει τώρα το όνομά του) παρούσες μια ξοφλημένη 50άρα Ελληνίδα (Ναξιώτισσα δήλωσε και ότι είχε πάει παλιότερα και σε καλλιστεία, κρατιόμουν να μη γελάσω, μάλλον θα νόμιζε ότι μιλάει σε κανένα χθεσινό) η οποία όμως είχε καλό σώμα για την ηλικία της. Φουλ παραμύθι όμως και ξοφλημένη όπως είπα. Μία μελαχροινή Βουλγάρα εικοσι κάτι χρονών καλή περίπτωση εμφανισιακά, πλην όμως δεν ήξερε να δουλεύει, αγέλαστη και με το στανιό να ανταλλάξουμε 3 κουβέντες. Όταν μπήκα στεκόταν για κράχτης απ' έξω απ' την πόρτα, μετά μπήκε μέσα. Τέλος υπήρχε και μία τρίτη η Βερόνικα η οποία δήλωσε Βραζιλιάνα (και έμοιαζε εδώ που τα λέμε, πάντως τσιγγάνα δεν ήταν), την οποία και κέρασα τελικά ποτό μετά από αρκετή πίεση από μεριάς της. Γενικά τώρα με την κρίση έχει πέσει πολλή ζητιανιά στα κωλόμπαρα για κεράσματα. Δεν το μετάνιωσα όμως καθώς η συγκεκριμένη παρ' ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο από εμφάνιση (ωραίο πρόσωπο αλλά αρκετά περιττά κιλά, μπάκα, πεταχτός κώλος και όχι μεγάλο βυζί), ξέρει καλά τη δουλειά της, γνωρίζει τη γλώσσα, ξέρει πως να πιάνει το μπίρι - μπίρι και γενικά ήταν πολύ καβλωτική γυναίκα, και μόνο που μου μιλούσε είχα καβλώσει, τη συστήνω σε όποιον πάει. Τελευταίος σταθμός το βράδυ αυτό της αμαρτίας το "Λα λούνα" (η πάλαι ποτέ δοξασμένη "Νύχτα") το οποίο για καθημερινή, τέλος Αυγούστου και με δεδομένη την κατάσταση πλέον στη νύχτα δούλευε γαμιώντας... 9 (!) γυναίκες παρούσες, τρεις απ' αυτές ξεφράγκιαζαν μια παρέα ναυτικών, άλλες τρεις δούλευαν με πελάτες και μόνο 3 κοπέλες ήταν ελεύθερες. Τις 3 κοπέλες που δούλευαν με την παρέα των ναυτικών δεν μπόρεσα να τις δω καλά γιατί καθόντουσαν στα καβατζοτραπέζια (μου φάνηκαν όμως καλά μουνιά), απ' τις άλλες 6 όμως οι 2 ήταν καλές, άρα καλή αναλογία. Γενικά το μαγαζί αυτό είναι το πιο παλιό και το πιο αξιοπρεπές της Σύρου, δουλειά έχει με ωραίες κοπέλες επί το πλείστον και θυμίζει πολύ αθηναϊκό κωλόμπαρο, είναι σίγουρα μια κλάση πάνω απ' τα υπόλοιπα. Σ' αυτό το τελευταίο μαγαζί κάθησα 3 τέταρτα περίπου, χρόνο στον οποίο ήρθαν και μου έπιασαν κουβέντα μια ώριμη ευγενέστατη Ρωσίδα η οποία όμως δεν έλεγε τίποτα σαν γυναίκα, μια μελαχροινή 35άρα Ρουμάνα η οποία δεν πληρούσε τους κανόνες καθαριότητας (ούτε αρώματα ούτε τίποτα) και έφαγε σύντομα σουτ και τέλος μία κουκλάρα ονόματι Μαρία η οποία δήλωσε καταγωγή από Άγιο Δομήνικο (Καραϊβική) όχι πολύ σκούρα και φυσικά δεν παίρνω σε καμία περίπτωση όρκο ότι έλεγε αλήθεια για την καταγωγή της. Τέλειο πρόσωπο με άκρως θηλυκό κοίταγμα, κανονικό κορμί με ιδανικές αναλογίες και στήθος πολύ μεγάλο για το σωματότυπό της, μουνάρα γενικότερα. Το κακό είναι ότι δεν το 'χε και πολύ, όχι ότι καθόταν σαν άγαλμα ή δεν ήξερε να πει λέξη αλλά δεν είναι κι η γυναίκα που θα σε καψουρέψει, τυπική στη δουλειά της μάλλον ποντάρει περισσότερο στην εμφάνισή της. Τη συγκεκριμένη θα την έχω στα υπ' όψιν είτε για τη Σύρο, είτε για την Αθήνα μιας και όπως μου είπε μόλις χειμωνιάζει δουλεύει σε κωλόμπαρο στην Τρούμπα (όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm). "Λα λούνα" και ξανά "Λα λούνα" λοιπόν, σταθερές αξίες.

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Διπλα στην πυροσβεστικη 3 Aces
ok ?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Παίδες μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος αν δουλεύει ακόμα στο "La luna" (πρώην "Νύχτα") η Σοφία με καταγωγή απ' τον Άγιο Δομίνικο; Μελαμψή με βυζάρες, μπουτάρες, κωλάρα και όλα τα εις -άρα γενικώς, κλασσική Λατίνα... Σε επίσκεψή μου στο εν λόγω ευαγές ίδρυμα με γνωστούς συναγωνιστές απ' το site στις 22/8 ήταν η μοναδική αξιόλογη που δούλευε στο μαγαζί σε σύνολο 10 - 15 εργαζόμενων κοριτσιών. Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί μου είχε πει ότι κατά πάσα πιθανότητα μες το Σεπτέμβρη θα σταματούσε από εκεί και θα επέστρεφε στην Αθήνα για να δουλέψει σε γνωστό μπαρ κονσομασιόν της Τρούμπας.

chefff

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Like
18
Πόντοι
0
για σας έρχομαι παιδιά στο νησί για καλοκαίρι πεζή τίποτα καμια βίζιτα κάνα "μπουρδελακι" ότι δήποτε  οποιος γνωρίζει ας ενημέρωση ευχάριστο

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
για σας έρχομαι παιδιά στο νησί για καλοκαίρι πεζή τίποτα καμια βίζιτα κάνα "μπουρδελακι" ότι δήποτε  οποιος γνωρίζει ας ενημέρωση ευχάριστο

Σώθηκες τώρα... Μπουρδέλο άνοιξε για λίγο αλλά έκλεισε τελικά άδοξα. Για βίζιτες θα σου πουν όσοι μένουν μόνιμα στο νησί γιατί εγώ μένω Αθήνα τώρα, δε νομίζω όμως να παίζει και κάτι. Τα μόνα σίγουρα είναι τα κωλόμπαρα με πρώτο και καλύτερο το "Λα λούνα" (πρώην "Νύχτα"), στο οποίο αν το παλέψεις κιόλας λίγο μπορεί και να σπρώξεις, ανάλογα και σε τί περίπτωση θα πέσεις. Με λεφτά πάντα, όχι για τα ωραία σου τα μάτια.

chefff

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Like
18
Πόντοι
0
κατάλαβα μαύρο καλοκαίρι θα κάνουμε  από τιμές ξέρουμε τίποτα; στο μπαρ που μούρες  αλλα μπαρ δεν έχει;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
κατάλαβα μαύρο καλοκαίρι θα κάνουμε   από τιμές ξέρουμε τίποτα; στο μπαρ που μούρες  αλλα μπαρ δεν έχει;

Ακριβώς, γενικά αν πας Σύρο μην περιμένεις να έχεις και τις τρελές πιθανότητες να γαμήσεις γυναίκες της νύχτας ή μη, πέρα απ' αυτά που σου είπα λάβε υπ' όψη σου ότι τουρίστριες παίζουν ελάχιστες όπως και νεολαία γενικά, δεν είναι δα και το νησί που συρρέουν παρέες από φοιτήτριες κ.λπ. Όσο για τα μπαρ υπάρχουν άλλα δύο που βαράνε μύγες, πήγαινε στο "Λα λούνα" με κλειστά μάτια, είναι το μόνο που αξίζει. Οι τιμές τους είναι πλέον όπως στην Αθήνα πάνω - κάτω, πάνε οι εποχές που πληρώναμε 10 ευρώ το δικό μας ποτό και 20 το κερασμένο λόγω επαρχίας.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ακριβώς, γενικά αν πας Σύρο μην περιμένεις να έχεις και τις τρελές πιθανότητες να γαμήσεις γυναίκες της νύχτας ή μη, πέρα απ' αυτά που σου είπα λάβε υπ' όψη σου ότι τουρίστριες παίζουν ελάχιστες όπως και νεολαία γενικά, δεν είναι δα και το νησί που συρρέουν παρέες από φοιτήτριες κ.λπ. Όσο για τα μπαρ υπάρχουν άλλα δύο που βαράνε μύγες, πήγαινε στο "Λα λούνα" με κλειστά μάτια, είναι το μόνο που αξίζει. Οι τιμές τους είναι πλέον όπως στην Αθήνα πάνω - κάτω, πάνε οι εποχές που πληρώναμε 10 ευρώ το δικό μας ποτό και 20 το κερασμένο λόγω επαρχίας.
Αν το "λα λουνα" ειναι το μονο που αξιζει φανταζομαι πως θα ειναι τα αλλα...............

Τραγικο.Οπως και ολη η νυχτερινη ζωη της Σύρου γενικότερα, οσο αφορα το "χομπυ μας" τουλαχιστον, αλλα και γενικοτερα.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

chefff

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Like
18
Πόντοι
0
κατάλαβα δε βλέπω να γαμάμε καλοκαίρι  τα που βρίσκονται τα συγκεκριμένα μαγαζιά και ποσα είναι αν μπορείς δώσε πληροφορίες γιατί εκεί που δουλεύω είναι γνωστη και δε με παίρνει na arxisona ρωτάω  ποσα μαγαζιά έχει; και με ποσο γαμάς ;; τα ποτά που λες τιμή αθηνας ποσο;εχιτιποτα" "απο αγκελιες" καμια  σε δικό τις χορό ;;

OP
OP
free

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Όμως έχει πολύ κόσμο από Αθήνα και γύρω νησιά λόγω των υπηρεσιών (Δικαστήρια, Πολεοδομία, Πυροσβεστική. ΙΚΑ κλπ) που εξυπηρετούν Κυκλάδες. Μερικές από αυτές αποκεντρώθηκαν αλλά η έλλειψη € δεν βοήθησε να κρατηθούν κάπως καλύτερες καταστάσεις του παρελθόντος (σε μπαρ αναφέρομαι)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το καλοκαιρι που μας περασε εκανα διακοπες μια εβδομαδα στην Ερμουπολη της Συρου.Οπως τα λενε τα παιδια ειναι.Ξενες τουριστριες εχει ελαχιστες,μη περιμενει κανεις οπως στη Ροδο,Κω.Πολλοι Ελληνες την επιλεγουν μιας και εχει τακτικη συγκοινωνια αλλα και πολλες υποδομες και δημοσιες υπηρεσιες οπως εχει ηδη ειπωθει.Επισης συντηρητικη κοινωνια μου φανηκε.Πολλες ελληνιδες λοιπον κατα κυριο λογο με οτι συνεπαγεται αυτο.Μεχρι και η καθαριστρια του ξενοδοχειου ντοπια ηταν.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Καλημέρα!
Επισκέπτομαι συχνά το νησί & θα συμφωνήσω μαζί σου. Δυστυχώς, έτσι είναι!

Πέρυσι καλοκαίρι, ρώτησα έναν γνωστό μου, στο γραφείο τουριστικής αξιοποίησης & είπε ότι:
Επειδή, είναι κλειστή κοινωνία, δεν κρατάνε για πολύ, τέτοια μαγαζιά. Εδώ, περιπέτειες, με γυναίκες της νύχτας ή μη, δεν μένουν κρυφές.

Κι αν ο κανόνας, ισχύει για τους οικογενειάρχες κατοίκους, πώς θα ερωτοτροπήσουν οι φοιτητές & οι τουρίστες?
Η Σύρος, δεν είναι Μυτιλήνη & οι περισσότεροι φοιτητές ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ του πανεπιστημίου Αιγαίου, έχουν σχέση & τους αρκεί μια τυπική έξοδος, στο στέκι τους. Κι όσοι δεν έχουν, εκμεταλλεύονται την γενναιόδωρη φοιτητική έκπτωση & το σκάνε στην Αθήνα, κάθε 2ο ΠΣΚ.
Οι τουρίστριες, που είναι περαστικές & έρχονται, για λιγότερο από 48 ώρες, είτε με πλοίο ή αεροπλάνο, είτε με κρουαζιερόπλοιο, για πιο τουριστικά νησιά, φέρνουν την παρέα τους.

Εξιστόρησε ορισμένα περιστατικά & μ' έπεισε ότι έχουν δίκιο, οι υπεύθυνοι για τον τοπικό τουρισμό & την φήμη του.

Μόνο κλειστή; Σχεδόν μασωνική θα έλεγα, ή αν το θες φοβική απέναντι στους τουρίστες... Από εκεί είμαι και τα ξέρω.

Όμως έχει πολύ κόσμο από Αθήνα και γύρω νησιά λόγω των υπηρεσιών (Δικαστήρια, Πολεοδομία, Πυροσβεστική. ΙΚΑ κλπ) που εξυπηρετούν Κυκλάδες. Μερικές από αυτές αποκεντρώθηκαν αλλά η έλλειψη € δεν βοήθησε να κρατηθούν κάπως καλύτερες καταστάσεις του παρελθόντος (σε μπαρ αναφέρομαι)

Εδώ η έλλειψη ευρώ έχει γίνει φανερή στα κωλόμπαρα της Αθήνας, δε θα γινόταν αισθητή και στη Σύρο; Μόνο το "Λα λούνα" δουλεύει ακόμα αξιοπρεπώς...

Το καλοκαιρι που μας περασε εκανα διακοπες μια εβδομαδα στην Ερμουπολη της Συρου.Οπως τα λενε τα παιδια ειναι.Ξενες τουριστριες εχει ελαχιστες,μη περιμενει κανεις οπως στη Ροδο,Κω.Πολλοι Ελληνες την επιλεγουν μιας και εχει τακτικη συγκοινωνια αλλα και πολλες υποδομες και δημοσιες υπηρεσιες οπως εχει ηδη ειπωθει.Επισης συντηρητικη κοινωνια μου φανηκε.Πολλες ελληνιδες λοιπον κατα κυριο λογο με οτι συνεπαγεται αυτο.Μεχρι και η καθαριστρια του ξενοδοχειου ντοπια ηταν.

Ακριβώς όπως τα λες είναι φίλε μου τα πράγματα στο νησί. Μόνο για 2-3 χρόνια είχε γίνει της μόδας σαν προορισμός για φοιτητοπαρέες (2008 - 2010 περίπου) κι είχαν σκάσει μύτη πολλές φοιτήτριες από Αθήνα σε παρέες δυο ή τριών ατόμων αλλά μετά την κρίση μας τελείωσε κι αυτό κι έχει γίνει σχεδόν αμιγώς οικογενειακό νησί. Από νεολαία, το νησί σφύζει μόνο από ντόπια 17χρονα - 18χρονα. Όποιος έχει διαστροφή με μαθήτριες, θα καταευχαριστηθεί.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
κατάλαβα δε βλέπω να γαμάμε καλοκαίρι... Πού βρίσκονται τα συγκεκριμένα μαγαζιά και ποσα είναι αν μπορείς δώσε πληροφορίες γιατί εκεί που δουλεύω είναι γνωστη και δε με παίρνει na arxisona ρωτάω  ποσα μαγαζιά έχει; και με ποσο γαμάς ;; τα ποτά που λες τιμή αθηνας ποσο;εχιτιποτα" "απο αγκελιες" καμια  σε δικό τις χορό ;;

Το "Λα λούνα" που σου λέω είναι στο καρνάγιο δίπλα σχεδόν στο σούπερ μάρκετ "Νεώριον", ρώτα για αυτά και θα σου πουν. Στα άλλα δύο μην μπεις στον κόπο να πατήσεις καν, άκου που σου λέω. Το ποτό που κερνάς αν θυμάμαι καλά είναι στα 10 ή 12 ευρώ το απλό. Δεν υπάρχει ταρίφα για να γαμήσεις, απλά εμένα μου έχει τύχει αρκετές φορές να μου το προτείνει στην ψύχρα η κοπέλα που έχω κεράσει, έξω απ' το μαγαζί εννοείται. Για αγγελίες δε γνωρίζω, κάτι είχε γραφτεί εδώ παλιότερα για μυστικές βίζιτες αλλά αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω, άλλωστε δεν είχα ασχοληθεί και ποτέ με το συγκεκριμένο σπορ.

antonisg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Κριτικές
17
Like
372
Πόντοι
881
Το "Λα λούνα" που σου λέω είναι στο καρνάγιο δίπλα σχεδόν στο σούπερ μάρκετ "Νεώριον", ρώτα για αυτά και θα σου πουν. Στα άλλα δύο μην μπεις στον κόπο να πατήσεις καν, άκου που σου λέω. Το ποτό που κερνάς αν θυμάμαι καλά είναι στα 10 ή 12 ευρώ το απλό. Δεν υπάρχει ταρίφα για να γαμήσεις, απλά εμένα μου έχει τύχει αρκετές φορές να μου το προτείνει στην ψύχρα η κοπέλα που έχω κεράσει, έξω απ' το μαγαζί εννοείται. Για αγγελίες δε γνωρίζω, κάτι είχε γραφτεί εδώ παλιότερα για μυστικές βίζιτες αλλά αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω, άλλωστε δεν είχα ασχοληθεί και ποτέ με το συγκεκριμένο σπορ.

Καλημέρα, για πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να επισκευτώ τυχαία με φίλο το συγκεκριμένο κατάστημα την Παρασκευη το βράδυ. Τα κορίτσια λίγα αλλα τα σε γενικές γραμμές συμπαθητικές και οχι πολύ φορτικές. Μας την έπεσαν δύο η μια που είλθε σε εμένα Βραζιλιάνα καλούλα. Φιλάκια και μπαλαμούτι παίζει, Το ποτό 20 ευρο αν θυμάμαι καλά, τουτέστιν απλησίαστο. Κατάλαβα απο την όλη ιστόρια οτι για να έχεις ερωτική συνέχεια πρέπει να αποκτήσεις πελατιακή σχέση, τουλάχιστον έτσι βγήκε απο τις κουβέντες. Τώρα δεν ξέρω πόσες επισκεψεις πρέπει να κάνεις η πόσα ποτά πρέπει να κεράσεις γιατί δεν με ενδέφερε την παρουσα φάση. Αυτα απο εμένα..

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το καρναγιο ειναι πιο περα απ το λιμανι.Πας και με τα ποδια αλλα ειναι λιγο αποσταση.Κανει σταση εκει το δωρεαν δημοτικο λεωφορειο που το παιρνεις απ το λιμανι.Εχει και μια Αλφα μπανκ εκει.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Καλημέρα, για πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να επισκευτώ τυχαία με φίλο το συγκεκριμένο κατάστημα την Παρασκευη το βράδυ. Τα κορίτσια λίγα αλλα τα σε γενικές γραμμές συμπαθητικές και οχι πολύ φορτικές. Μας την έπεσαν δύο η μια που είλθε σε εμένα Βραζιλιάνα καλούλα. Φιλάκια και μπαλαμούτι παίζει, Το ποτό 20 ευρο αν θυμάμαι καλά, τουτέστιν απλησίαστο. Κατάλαβα απο την όλη ιστόρια οτι για να έχεις ερωτική συνέχεια πρέπει να αποκτήσεις πελατιακή σχέση, τουλάχιστον έτσι βγήκε απο τις κουβέντες. Τώρα δεν ξέρω πόσες επισκεψεις πρέπει να κάνεις η πόσα ποτά πρέπει να κεράσεις γιατί δεν με ενδέφερε την παρουσα φάση. Αυτα απο εμένα..

20 ευρώ κάνει το διπλό ποτό, το "κανονικό" για να συνεννοηθούμε και όχι το απλό, δηλαδή το "νεράκι". Υπάρχει και απλό στα 10 ή 12 ευρώ, είμαι βέβαιος γι' αυτό γιατί δεν είναι πολύς καιρός που επισκέφτηκα το μαγαζί. Όσο για τα υπόλοιπα περί πελατειακής σχέσης που πρέπει να αποκτήσεις για να "σπρώξεις" είναι ακριβή, αν κι εμένα μου έχει τύχει αρκετές φορές να μου γίνουν προτάσεις από την πρώτη κιόλας φορά που κέρασα, μετά από 2-3 ποτά βέβαια εννοείται.

Το καρναγιο ειναι πιο περα απ το λιμανι.Πας και με τα ποδια αλλα ειναι λιγο αποσταση.Κανει σταση εκει το δωρεαν δημοτικο λεωφορειο που το παιρνεις απ το λιμανι.Εχει και μια Αλφα μπανκ εκει.

Άνετα πάει και με τα πόδια, δεν είναι παραπάνω από τέταρτο με είκοσι λεπτά με αργό περπάτημα, όποιος δεν ξέρει που έχει στάσεις το λεωφορειάκι ίσως μπερδευτεί.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μόνο κλειστή; Σχεδόν μασωνική θα έλεγα, ή αν το θες φοβική απέναντι στους τουρίστες... Από εκεί είμαι και τα ξέρω.

Εδώ η έλλειψη ευρώ έχει γίνει φανερή στα κωλόμπαρα της Αθήνας, δε θα γινόταν αισθητή και στη Σύρο; Μόνο το "Λα λούνα" δουλεύει ακόμα αξιοπρεπώς...

Ακριβώς όπως τα λες είναι φίλε μου τα πράγματα στο νησί. Μόνο για 2-3 χρόνια είχε γίνει της μόδας σαν προορισμός για φοιτητοπαρέες (2008 - 2010 περίπου) κι είχαν σκάσει μύτη πολλές φοιτήτριες από Αθήνα σε παρέες δυο ή τριών ατόμων αλλά μετά την κρίση μας τελείωσε κι αυτό κι έχει γίνει σχεδόν αμιγώς οικογενειακό νησί. Από νεολαία, το νησί σφύζει μόνο από ντόπια 17χρονα - 18χρονα. Όποιος έχει διαστροφή με μαθήτριες, θα καταευχαριστηθεί.
Τι μασωνική ρε τύπε; Πας σ ένα μπαρ (όχι κωλο) και σου ζητάνε γενεαλογικό δέντρο για να δουν αν εισαι Συριανός ή όχι. Εγώ που είμαι από εκεί αλλά λογο εργασίας πάω λιγες μέρες τον χρόνο κάθε φορά όποτε παω σ ένα μπαρ νοιώθω πως όλο το μαγαζί γυρίζει και με κοιτάει καλά καλά και λένε "ποιος είναι αυτός; Συριανός; Ποιανού;" Γάματα
Βασικά το νησί είχε γίνει της μοδός από το 95 περίπου που πήγε για πρώτη φορά η Ρούλα. Αλλά την ψώνισαν οι μαλάκες τοπικοί άρχοντες και αντί να το εκμεταλευτούν όσο μπορούν το γάμησαν και ψόφησε. Επειδή είχε η άλλη σπίτι πχ στη πλατεία με το που πήγαινε 1 μετά τα μεσάνυχτα και η μουσική από το "Αγορά" την ενοχλούσε καολούσε αστυνομία. Πήγαινες Άνω Σύρο να θαυμάσεις τη θέα και η άλλη η πουτάνα (όχι Συριανή να το πω αυτό) επειδή την ενοχλούσαν τα γέλια τη παρέας στο ταβερνάκι καλούσε αστυνομία. Είχε που είχε 2 όλα και όλα μπιτς μπαρ (στο ένα είχαν παίξει λαιβ οι Λοκομόντο).

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Τι μασωνική ρε τύπε; Πας σ ένα μπαρ (όχι κωλο) και σου ζητάνε γενεαλογικό δέντρο για να δουν αν εισαι Συριανός ή όχι. Εγώ που είμαι από εκεί αλλά λογο εργασίας πάω λιγες μέρες τον χρόνο κάθε φορά όποτε παω σ ένα μπαρ νοιώθω πως όλο το μαγαζί γυρίζει και με κοιτάει καλά καλά και λένε "ποιος είναι αυτός; Συριανός; Ποιανού;" Γάματα
Βασικά το νησί είχε γίνει της μοδός από το 95 περίπου που πήγε για πρώτη φορά η Ρούλα. Αλλά την ψώνισαν οι μαλάκες τοπικοί άρχοντες και αντί να το εκμεταλευτούν όσο μπορούν το γάμησαν και ψόφησε. Επειδή είχε η άλλη σπίτι πχ στη πλατεία με το που πήγαινε 1 μετά τα μεσάνυχτα και η μουσική από το "Αγορά" την ενοχλούσε καολούσε αστυνομία. Πήγαινες Άνω Σύρο να θαυμάσεις τη θέα και η άλλη η πουτάνα (όχι Συριανή να το πω αυτό) επειδή την ενοχλούσαν τα γέλια τη παρέας στο ταβερνάκι καλούσε αστυνομία. Είχε που είχε 2 όλα και όλα μπιτς μπαρ (στο ένα είχαν παίξει λαιβ οι Λοκομόντο).

Ακριβώς όπως τα λες, βλέπω είσαι γνώστης. Τα τελευταία χρόνια μόνο το Πάσχα περιμένω πως και πως να κατέβω στο νησί, τα καλοκαίρια αν δεν είχα σπίτι εκεί και κανα δυο καλούς φίλους δε θα πατούσα το πόδι μου πλέον για κανένα λόγο. Έχω βαρεθεί κάθε Αύγουστο να λέμε τα ίδια και τα ίδια μιζεριάζοντας, νοσταλγούμε τα χρόνια της Ρούλας, τα παλιά μαγαζιά όπως το "Ρόδον", τα μπιτσόμπαρα που ειδικά αυτό στις Αγκαθωπές είχε δουλέψει πολύ καλά τις δυο πρώτες χρονιές, να καταριόμαστε τους ρουφιάνους που με το παραμικρό παίρνουν τηλέφωνο για ενόχληση από το θόρυβο. Αυτά που γίνονται στη Σύρο σε άλλα νησιά των Κυκλάδων που ζουν μόνο από τον τουρισμό δε διανοούνται καν να τα κάνουν. Αλλά βλέπεις οι Συριανοί επαφίονται στις υπηρεσίες και στο ναυπηγείο, ας βάλει λουκέτο το Νεώριο και να δω μετά πώς θα αναπτύξουν τουριστικές υποδομές με το κακό όνομα που έχει βγάλει το νησί...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ακριβώς όπως τα λες, βλέπω είσαι γνώστης. Τα τελευταία χρόνια μόνο το Πάσχα περιμένω πως και πως να κατέβω στο νησί, τα καλοκαίρια αν δεν είχα σπίτι εκεί και κανα δυο καλούς φίλους δε θα πατούσα το πόδι μου πλέον για κανένα λόγο. Έχω βαρεθεί κάθε Αύγουστο να λέμε τα ίδια και τα ίδια μιζεριάζοντας, νοσταλγούμε τα χρόνια της Ρούλας, τα παλιά μαγαζιά όπως το "Ρόδον", τα μπιτσόμπαρα που ειδικά αυτό στις Αγκαθωπές είχε δουλέψει πολύ καλά τις δυο πρώτες χρονιές, να καταριόμαστε τους ρουφιάνους που με το παραμικρό παίρνουν τηλέφωνο για ενόχληση από το θόρυβο. Αυτά που γίνονται στη Σύρο σε άλλα νησιά των Κυκλάδων που ζουν μόνο από τον τουρισμό δε διανοούνται καν να τα κάνουν. Αλλά βλέπεις οι Συριανοί επαφίονται στις υπηρεσίες και στο ναυπηγείο, ας βάλει λουκέτο το Νεώριο και να δω μετά πώς θα αναπτύξουν τουριστικές υποδομές με το κακό όνομα που έχει βγάλει το νησί...
Από εκεί είμαι τύπε. Εκεί γεννήθηκα αλλά έφυγα για Αθήνα στα 6 μου. Το καλοκαίρι πηγαίνω για 10 μέρες μαξ. Δεν είναι για παραπάνω. Να δω γονείς, συγγενείς και φίλους και τέλος. Το μπαράκι στις Αγκαθωπές τ έκλεισαν για τεχνοκρατικούς λόγους, το άλλο στο Δελφίνι απ εκεί που τ είχε μια παρέα και πήγαινες και γουσταρες τώρα τ έχουν πάρει κάποιοι άλλοι και τελευταία φορά που πήγα και παράγγειλα καφέ αυτό που μου έφεραν ήταν αιτία πολέμου. Πάλι καλά που κάτι κάνουν τ Αστέρια και είναι κάπως καλά.
Ρόδον! Πω ρε τύπε τι μου θύμησες τώρα! Μέσα δεκαετίας 90, πάνικ. Ή το Χαϊγουέι με τις ροκιές του.
Έλα μωρέ ποιο ναυπηγείο τώρα; Αφού και αυτό μερικοί τοπικοί άρχοντες θέλουν να το κλείσουν. Τους χαλάει η αμμοβολή (αν και καθαρή αμμοβολή το ναυπηγείο δε χτυπάει). Τους χαλάει την εικόνα το ναυπηγείο. Ο κακός χαμός που γίνεται στο λιμάνι με τα όπου ν είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα ή αυτό το πράγμα που γίνεται στο νησάκι και το λιμερχείο μπροστά με τ όπως ν είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα δε τους χαλάει. Έχουν σκάσει και κάτι μαλάκες νέοι σ ηλικία τοπικοί άρχοντες και λένε "να κλείσει το ναυπηγείο να επενδύσουμε στον τουρισμό". Ποιον τουρισμό ρε παπάρα; Έχει η Σύρος της παραλίες της Μυκόνου; Πλάκα κάνουμε; Έτσι και βάλει λουκέτο το ναυπηγείο ούτε οι κότες δε θα μείνουν στο νησί. Τι λέμε τώρα; Καλώς ή κακώς η ευμάρεια του νησιού ήταν, είναι και θα είναι άμεσα συνδεδεμένη με το ναυπηγείο. Όταν ερχόντουσαν στο ναυπηγείο τα Ρωσσικά πλοία και καθόντουσαν μηηηηηηηηηηηηηηηηηνες τα κωλόμπαρα (μιας και μιλάμε γι αυτά) είχαν κάτι κομμάτια μέσα που όταν πήγαιναν σε κάτι Κίνι, κάτι Μέγα Γυαλούς μέχρι και οι γλάροι και τα καβούρια χτυπούσαν μαλακία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom