isl_a_nder
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μάλλον πάει κι αυτό... είναι 2 μέρες που δεν το έχω δεί να ανοίγει. Μάλλον άνοιξε λάθος εποχή. Καλοκαιριάτικα με τόσες τουρίστριες εκεί θα πάει?
Μάλλον πάει κι αυτό... είναι 2 μέρες που δεν το έχω δεί να ανοίγει. Μάλλον άνοιξε λάθος εποχή. Καλοκαιριάτικα με τόσες τουρίστριες εκεί θα πάει?
μονο συρο εχει κωλομπαρα-μπουρδελα? αν παω ιο και παρο παιζει τιποτα εκει να κανουμε παιχνιδι και χαβαλε??
Δεν έχω πολλές μέρες που γύρισα από το νησί. Καταρχάς να πω πως πλην του στουντιακίου ένας τοπικός άρχοντας του νησιού μου είπε πως υπάρχει και άλλο στουντιάκι/μπουρδελάκι που είναι μετά την πλατεία ηρώων στο δρόμο για Βάρη και λοιπά χωριά και είναι μεταξύ "Πρυτανείου"¨(αν το λέω σωστά)και του μπουζουξίδικου (μάλλον της κακιάς ώρας αν και δε πήγα και δεν είμαι γενικα του μπουζουκιού) που λέγεται "Αστέρια πλας" (είναι το μαγαζί απέναντι από το σούπερ μάρκετ του Νεωρίου). Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο στουντιάκι (αν είναι αλήθεια) το πέτυχα ανοιχτό και σε ώρες νωρίς το πρωί (πχ 5) αλλά ποτέ μεσημέρια. Δε ξέρω ΑΝ είναι αλήθεια αφού δεν είμαι στουντιάκιας για να πάω να το επιβεβααιώσω οπότε το λέω με κάθε επιφύλαξη.Συναγωνιστές κάποτε άνοιξε αυτό το thread με το όνομα "Σύρος η μπουρδελιάρα" το οποίο μάλλον αντικατόπτριζε την επιθυμία του δημιουργού του καθώς η Σύρος μόνο μπουρδελιάρα δεν ήταν καθώς μπουρδέλα στο νησί μόνο οι παππούδες μας πρόλαβαν (χρόνια τώρα μόνο κωλόμπαρα υπήρχαν). Πλέον όμως ο τίτλος ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ. Και αυτό γιατί η νέα προσπάθεια για δημιουργία ναού του αγοραίου έρωτα στο νησί (η προηγούμενη πριν μερικά χρόνια είχε λείξει άδοξα) οδήγησε στη δημιουργία STUDIO στο νησί και συγκεκριμένα στο Μάννα, στο δρόμο του αεροδρομίου, δίπλα στην αντιπροσωπεία της Hyundai... Δουλεύει μια ΜΟΥΝΑΡΑ, ψηλή, μελαχροινή, με τρελό πρόσωπο και σώμα (τουλάχιστον όπως την είδα με το σορτσάκι και το μπλουζάκι που φορούσε) και μεγάλο βυζί σιλικονάτο κατά πάσα πιθανότητα (έτσι μου φάνηκε). Δεν πέρασα μαζί της γιατί ήμουν μετά τη θάλασσα, πήγα μόνο για να τσεκάρω, οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν είναι καλή στο δωμάτιο. Τιμή από 30 ευρώ (όπως σε όλα τα μπουρδέλα της επαρχίας) και ανεβαίνει ανάλογα με το τί κάνεις (δε ρώτησα λεπτομέρειες). Προσοχή: Δεν έχει απ' έξω επιγραφή παρά μόνο ένα ανορθόγραφο graffiti στον τοίχο που γράφει "STOUDIO 69" κι έχει κι ένα βελάκι που δείχνει τα σκαλοπάτια που ανεβαίνεις. Λεπτομέρεια: Άνοιξε σ' αυτό το σημείο γιατί ελέγχεται απ' την Καθολική Επισκοπή, η Ορθόδοξη είχε αντιδράσει στη δημιουργία του... Καλά γαμήσια συναγωνιστές στα χνάρια των παππούδων μας αν και ο ρομαντισμός εκείνης της εποχής έχει χαθεί:-(
Εκεί φίλε έχει ξεκωλιάρες τουρίστριες να γαμήσεις, ειδικά Ίο μόνο αν είσαι προβληματικός δε θα βρεις να γαμήσεις... Στη Σύρο έχουμε πρόβλημα και ασχολούμεθα με κωλόμπαρα και πουτάνες.
Δεν έχω πολλές μέρες που γύρισα από το νησί. Καταρχάς να πω πως πλην του στουντιακίου ένας τοπικός άρχοντας του νησιού μου είπε πως υπάρχει και άλλο στουντιάκι/μπουρδελάκι που είναι μετά την πλατεία ηρώων στο δρόμο για Βάρη και λοιπά χωριά και είναι μεταξύ "Πρυτανείου"¨(αν το λέω σωστά)και του μπουζουξίδικου (μάλλον της κακιάς ώρας αν και δε πήγα και δεν είμαι γενικα του μπουζουκιού) που λέγεται "Αστέρια πλας" (είναι το μαγαζί απέναντι από το σούπερ μάρκετ του Νεωρίου).
Εκεί φίλε έχει ξεκωλιάρες τουρίστριες να γαμήσεις, ειδικά Ίο μόνο αν είσαι προβληματικός δε θα βρεις να γαμήσεις... Στη Σύρο έχουμε πρόβλημα και ασχολούμεθα με κωλόμπαρα και πουτάνες.
Καθημερινά περνάω από τον κεντρικό δρόμο από Αζόλιμνο για Ερμούπολη, το ωράριό του ήταν 18:00 με 24:00 Τις τελευταίες 4 μέρες δεν έχω δει φώτα και η πόρτα είναι κλειστή.Τί εννοείς πάει κι αυτό; Στο στουντιάκι αναφέρεσαι, έχει όντως δυο μέρες να ανοίξει; Πώς το κατάλαβες, πέρασες από 'κεί; Σιγά τις πολλές τουρίστριες που έχουμε στη Σύρο
Παιδιά έχουμε κανένα νεότερο για το studio από κάποιον που να πέρασε και να τσέκαρε; Έκλεισε τελικά, είναι οριστικό;
Πληροφορίες λένε ότι του λείπει ένα χαρτί, και θα ξανανοίξει.
Για ότι νεότερο θα ενημερώσω.
Από την Σύρο, για το bourdela.com.
Σε παραδέχομαι, είσαι ο μέγας πορνο - ανταποκριτής της Σύρου Πάντως μέχρι τις 20 που θα είμαι στο νησί δε με βλέπω να γαμάω
Τελικά δεν του έλειπε κανένα χαρτί.
Αξιόπιστες πηγές λένε, ότι η κοπέλα 2μετρη ουκρανή (την είχαν δει στην "Νησιώτισσα" να πίνει καφέ με τον εργοδότη της) την έκανε για την Πάτρα, γιατί δεν πάταγε άνθρωπος.
Δεν την ξέρω...............
Τελικά δεν του έλειπε κανένα χαρτί.
Αξιόπιστες πηγές λένε, ότι η κοπέλα 2μετρη ουκρανή (την είχαν δει στην "Νησιώτισσα" να πίνει καφέ με τον εργοδότη της) την έκανε για την Πάτρα, γιατί δεν πάταγε άνθρωπος.