Νέα

Συνελήφθη στα Σκόπια ο Πάκης για το φόνο της 16χρονης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 441
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ξερεις ομως, μετα απο τοσα χρονια εδω, ειμαι πολυ μπαρουτοκαπνισμενος για να κουνηθει εστω και το βλεφαρο μου απο αυτες τις ανοησιες.
Μα όσα γράφω, σχετικά με την όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας συζήτηση, δεν αφορά ειδικά το πρόσωπό σου. Θα ήθελα να υπάρχει μια καλύτερη αντιμετώπιση όλων προς όλους, χωρίς ανούσιους διαξιφισμούς. Αλλά γνωρίζω ότι οι επιθυμίες μου δεν πραγματοποιούνται

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
ο @alex71 θα αναλάβει την υπεράσπιση του πακιστανού κατηγορουμένου :wanker:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Eros82

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μαλακα δεν σε εχει βγαλει ενα μηνυμα.
η πλειοψηφία σε βγαζει.
αυτιστικος εισαι ??
Ποιος το κρινει αυτο?
Εσυ και κανα δυο αλλοι?
Εκπροσωπεις και το κοινο αισθημα του μπου κομ τωρα?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.453
Πόντοι
12.756
Ποια ειναι η πλειοψηφια? Εσυ και δυο τρεις αλλοι?
Εκπροσωπεις και το ¨κοινο αισθημα του μπου" τωρα?
Τι λες ρε καρδιναλιε? Ξεκαβαλα το καλαμι σου
ααα καλα μαλακα , δεν ξερεις και να διαβαζεις τωρα.
Η πλειψηφία ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΟΥ !! γκε γκε ;;
Τιμωρε των παντων κατα της ΝΔ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Εσενα τωρα δεν θα σου πει κανενας οτι εγραψες μαλακια, ενω ειπες το ιδιο ακριβως με μενα. Καταλαβαινεις τωρα? Κι αυτο επειδη εσυ δεν ψηφιζεις ΝΔ. Ή τουλαχιστον δεν το λες ευθεως. Για να δουμε, θα πει κανενας οτι εγραψες μαλακια? Επιβεβαιωνομαι πληρως οπως βλεπεις.
δηλαδή ΜΟΝΟ αν ψηφίζουν δύο άνθρωποι το ίδιο Κόμμα, πρέπει να έχουν την ίδια άποψη; Αν ο Χίτλερ ή ο Στάλιν είπαν ότι το Χειμώνα κάνει κρύο, αν συμφωνήσω μαζί τους είμαι είτε Φασίστας, είτε Σταλινικός;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
δηλαδή ΜΟΝΟ αν ψηφίζουν δύο άνθρωποι το ίδιο Κόμμα, πρέπει να έχουν την ίδια άποψη; Αν ο Χίτλερ ή ο Στάλιν είπαν ότι το Χειμώνα κάνει κρύο, αν συμφωνήσω μαζί τους είμαι είτε Φασίστας, είτε Σταλινικός;
Δεν ξερω τύπε, δες μόνος σου και κρινε. Εγω ειπα κατι εντελως αυτονοητο, και εγινα "μαλακας κατα ριπας", "αυτιστικος" κλπ κλπ., ειχαν καποιοι πελώρια αναγκη να σχολιασουν κατα τον τροπο αυτο μια απλη αποψη. Και μετα επειδη αντιδρω, κάνω και σαν "γκομενα" και σαν "θυμα". Μιλαμε για ελεεινές καταστασεις, και επιμενουν κιολας. Εμετος.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.798
Πόντοι
41.129
Δεν γνωρίζω τι έψαχνε. Αν όμως μπορώ να είμαι σίγουρος για κάτι, είναι ότι Έλληνας σε κοντινή ηλικία δεν θα την πλησίαζε για σχέση. Με λίγα λόγια, ακόμα κι αν επιθυμούσε σχέση με Έλληνα, δεν θα έβρισκε ανταπόκριση
Μην εισαι σιγουρος, ουτε εγω ουτε εσυ την ξεραμε οπως και το τι ηθελε.
Παντως νοστιμουλα ηταν ολο και καποιος Ελληνας θα ηθελε να την κρεβατωσει, αλλωστε δεν εμοιαζε και πολυ με ρομά στο χρωμα τουλαχιστον.
Αποψη μου ειναι οτι ηταν επιλογη της να μην ειναι με Ελληνα και προτιμουσε τους αλλοδαπους και τους παραβατικους.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.453
Πόντοι
12.756
Αν το πει ο Κουλης ομως και γραψεις οτι λες μαλακιες πεταγεται ο Αλεξ και σου λεει
''Αποδειξε το μου''
μα του λες το θερμομετρο λεει -5
ΑΑα εγω δεν εχω λεει θερμομετρα , μια χαρα ζεστη εχει, λενε μαλακιες τα θερμομετρα

Το πιασες εσυ τωρα η θα μας παρει την υπολοιπη ζωη μας να στο εξηγησουμε σαν τον Αλεξ ;

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Κι εσυ μην κάνεις σαν μαλακας.
Ποια ηταν η μαλακια στο οτι "κανενας απο εσας δεν θα τα εφτιαχνε με 17χρονη βιασμενη γυφτοπουλα απο διαλυμενο σπιτι"?
Και επιμενεις κιολας, το συνεχιζεις, νισαφι δηλαδη.
Τι εννοείς "κανένας" κύριε;

Εμένα όνειρο της ζωής μου είναι να κάνω σχέση με ανήλικη, κακοποιημένη τσιγγάνα - αν είναι δυνατόν να έπαιρνε και ναρκωτικά ακόμα καλύτερα.

Είσαι ρατσιστής.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
αν ο Κουλης δεν εφερνε εκατονταδες χιλιαδες λαθρο απο το παραθυρο για να μπολιασει την Ελλαδα,Μυρτω,Ρομα και τοσοι αλλοι θα ζουσαν,απλα μαθηματικα:confused::confused::confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.064
Πόντοι
3.556
λοιπο θα προτεινα να πουμε για να καθαρισει μια και καλη η υπόληψη του δικηγόρου να ανοιχτει μια ψηφοφορία αν θεωρούν τα μέλη οτι ειναι ναυαγιο η οχι. καλη ωρα σαν το μαιντριντερ κμαν κλπ. μονο ετσι θα μπορεσει να βγει ακρη :undecided::undecided::undecided: νισάφι πι με τις προσωπικές επιθέσεις. ΑΡΚΕΤΑ ΩΣ ΕΔΩ:takethis::takethis::takethis:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.798
Πόντοι
41.129
Δεν ξερω τύπε, δες μόνος σου και κρινε. Εγω ειπα κατι εντελως αυτονοητο, και εγινα "μαλακας κατα ριπας", "αυτιστικος" κλπ κλπ., ειχαν καποιοι πελώρια αναγκη να σχολιασουν κατα τον τροπο αυτο μια απλη αποψη. Και μετα επειδη αντιδρω, κάνω και σαν "γκομενα" και σαν "θυμα". Μιλαμε για ελεεινές καταστασεις, και επιμενουν κιολας. Εμετος.
Τυπε μαλλον ειναι καιρος να αποχωρησεις απο το σαητ και να κρεμασεις το πληκτρολογιο σου... εισαι σε μια μεγαλη μεριδα μελων ανεπιθυμητος μισητος και πανω απολα δεν προσφερεις τιποτα στο σαητ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.453
Πόντοι
12.756
λοιπο θα προτεινα να πουμε για να καθαρισει μια και καλη η υπόληψη του δικηγόρου να ανοιχτει μια ψηφοφορία αν θεωρούν τα μέλη οτι ειναι ναυαγιο η οχι. καλη ωρα σαν το μαιντριντερ κμαν κλπ. μονο ετσι θα μπορεσει να βγει ακρη :undecided::undecided::undecided: νισάφι πι με τις προσωπικές επιθέσεις. ΑΡΚΕΤΑ ΩΣ ΕΔΩ:takethis::takethis::takethis:
δεν πιστευει στις δημοσκοπησεις τυπε ,αδικος κοπος , θα τον στοχοποιησουν επειδη ειναι ΝΔ..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Μην εισαι σιγουρος, ουτε εγω ουτε εσυ την ξεραμε οπως και το τι ηθελε.
Παντως νοστιμουλα ηταν ολο και καποιος Ελληνας θα ηθελε να την κρεβατωσει, αλλωστε δεν εμοιαζε και πολυ με ρομά στο χρωμα τουλαχιστον.
Αποψη μου ειναι οτι ηταν επιλογη της να μην ειναι με Ελληνα και προτιμουσε τους αλλοδαπους και τους παραβατικους.
σέβομαι την άποψή σου. Από την αρχή έγραψα ότι κατά τη γνώμη μου δεν θα την πλησίαζε κάποιος Έλληνας για σχέση. Όσον αφορά το πήδημα, ναι, αρκετοί

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εγω σημερα εκανα ουσιαστικα δύο ποσταρισματα.
Ενα ηταν, οτι η παρακολουθηση Ανδρουλακη ειναι νομιμη.
Δευτερον οτι η τσιγγανα δεν θα μπορουσε να τα φτιαξει με ελληνα.
Αμφοτερα προκαλεσαν σελιδες επι σελιδων με απαντησεις σε εξαλλο υφος.
Μην κάνω ομως σαν γκομενα, φυσιολογικο θα ειναι.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Όχι έχεις δίκιο ΑΛΛΑ πρέπει να παραδεχτείς πως τα δύο αυτά παλικάρια ήταν πολύ κοντά όχι στην ιδεολογία αλλά στην πρακτική :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τυπε μαλλον ειναι καιρος να αποχωρησεις απο το σαητ και να κρεμασεις το πληκτρολογιο σου... εισαι σε μια μεγαλη μεριδα μελων ανεπιθυμητος μισητος και πανω απολα δεν προσφερεις τιποτα στο σαητ.
Ανεπιθυμητος και μισητος ειμαι σε κατι ναυαγια σαν του λογου σου.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.064
Πόντοι
3.556
και ολα αυτα να φανταστεις τύπε επειδη ψηφίζει ΝΔ. λάηφ ιζ τάφ :undecided::undecided::undecided:

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.230
Πόντοι
2.411
Εσυ μιλας για μετανάστες. Που θα ρθουν και θα αφομοιωθούν με τους πολιτες και την χώρα που τους φιλοξενεί. Εμεις είμαστε γεμάτοι απο λαθρομετανάστες. Τελείως διαφορετικό πράγμα
Και μαλιστα πολιτισμικα μη αφομοιωσιμους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom