Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.760
- Πόντοι
- 6.536
Έχει και από αυτούς αρκετούς.Παντως πουστρακια εχουν αρχισει και κυκλοφορουν Τους χαλασαμε κι αυτους
Πιτσιρικάδες.
Έχει και από αυτούς αρκετούς.Παντως πουστρακια εχουν αρχισει και κυκλοφορουν Τους χαλασαμε κι αυτους
καλά δε ρώτησε το πρόγραμμα ;
πλήρωσε στα τυφλά ;
τωρα το μονο που μενει να δουμε ειναι και αλβανος γλυπτης.
---------
ΑΛΒΑΝΟΣ ΓΛΥΠΤΗΣ Archives - Artviews
artviews.gr
Και εμένα έτσι μου συμπεριφέρθηκαν στο Συγγρού 40-42
Έχει και από αυτούς αρκετούς.
Πιτσιρικάδες.
Μάντρες έχτιζε ο τύπος και τον βρήκε ο εικαστικός να του τσιμεντωνει τον πάτο.τωρα το μονο που μενει να δουμε ειναι και αλβανος γλυπτης.
---------
ΑΛΒΑΝΟΣ ΓΛΥΠΤΗΣ Archives - Artviews
artviews.gr
Τύπος @raopau σαν επίσημος εικαστικός του bou μπορεί να μας δώσει παραπάνω λεπτομέρειες....Μάντρες έχτιζε ο τύπος και τον βρήκε ο εικαστικός να του τσιμεντωνει τον πάτο.
Τον βάφτισε και γλύπτη για ναναι πιο sic
Υπήρχε, αυτή η βιζιτα που τιπαοζε καλλιτέχνης κ μαδαγε έναν γιατρό που κάνε μαζί του παιδί.. Κι έλεγε είναι.τωρα το μονο που μενει να δουμε ειναι και αλβανος γλυπτης
Και τις καλες που γνωριζεις και γκομενακιαΈρχονται οι Αλβανοί και μας παίρνουν τις δουλειές
Ή μπορεί καί το αντίθετο... Μέ χρέωση 80 / 100 ή ώρα.Ξερουμε ποιο κεντρο αισθητικης ηταν?
Σιγουρα θα χασει ολη την πελατεια του, δεν θα μπαινει καμια γυναικα μεσα.
Δυσφημιση σε ολο της το μεγαλειο.
Με πόσες εκτονώσεις?Ή μπορεί καί το αντίθετο... Μέ χρέωση 80 / 100 ή ώρα.
Μία καί καλή, θά έχει πελατεία το μαγαζίΜε πόσες εκτονώσεις?
Περίμενε καμια 10αρια χρόνια να μεστώσουν τα τραύματα και μετά κάνε την καταγγελία.Δεν έχω συνέλθει ακόμα...
Σ ' αρεσε ?Και εμένα έτσι μου συμπεριφέρθηκαν στο Συγγρού 40-42
Τι να σου πω φίλε....την πρώτη φορά σοκαριστηκα , την δεύτερη άρχισε κάπως να μου αρέσει. Την τρίτη φορά πήγα μια ώρα πριν ανοίξει το κατάστημα...Σ ' αρεσε ?