Νέα

Συνελήφθη στα Σκόπια ο Πάκης για το φόνο της 16χρονης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 441
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.254
Πόντοι
41.129
να δουμε ποσες φεμιναζι metοoδες θα σκασουν στα δικαστηρια και ποσες διαδηλωσεις θα γινουν:confused::confused::confused:
Οντως τυπε.... πουθενα δεν ακουστηκε η λεξη γυναικοκτονια,αν και στην περιπτωση της Νικολετας θα ταιριαζε γαντι ο ορος, την φυλανε μονο για τους Ελληνες, εδω τωρα μιλαμε για εγκλημα παθους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
kyriakos-mitsotakis-aerodromio-prosfygopoula-germania-18-04-2020.jpg

Κουλης δεν ειχε προλαβει να συνοδεψει αεροδρομιο τον Σονι να μπολιασει Δυτικη Ευρωπη,λογικα θα τον καλεσει Μεγαρο Μαξιμου σε 2-3 χρονια που θα ναι εξω:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.578
Πόντοι
12.756
Δεν εχεις κατανοησει οτι οι προσωπικες επιθεσεις γινονται επειδη ειμαι ΝΔ?
Νομιζω οτι δεν εχει καμία σχεση αυτο , απλα οτι γραφεις μαλακίες εκτος λογικης.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Δεν εχεις κατανοησει οτι οι προσωπικες επιθεσεις γινονται επειδη ειμαι ΝΔ?
εκεί πάει το μυαλό μου. Αν όμως θέλουμε να αυτοχαρακτηριζόμαστε Δημοκράτες, πρέπει να ανεχόμαστε τις θέσεις των άλλων και να απαντάμε επί της ουσίας με επιχειρήματα. Είναι βέβαια σαφής η προσπάθεια πολλών να σωπάσουν όσους πρεσβεύουν κάτι διαφορετικό με συνεχείς προσωπικές επιθέσεις και προσβολές. Ας πούμε ο ΠιΕξ με κυνηγάει σε οτιδήποτε κι αν γράψω σε οποιοδήποτε νήμα, μέχρι το όνομα μου έχει αλλάξει και με αναφέρει ως Μπόκολη, που ήταν πρωταγωνιστής σε κάποια Αρχαία Τσόντα γράφοντας πάντα κάτι μειωτικό, που δεν έχει κάποια σχέση με το γραπτό μου το οποίο παραθέτει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Νομιζω οτι δεν εχει καμία σχεση αυτο , απλα οτι γραφεις μαλακίες εκτος λογικης.
Η μαλακια εκτος λογικης, ηταν το οτι "κανενας απο εμας δεν θα τα εφτιαχνε με μια 17χρονη βιασμενη γυφτοπούλα απο διαλυμενο σπιτι"? Πολυ απλα με επιβεβαιωνεις.
Τα βλεπεις Μπόκολε? Και το πιο αυτονοητο πραγμα να πω, καποιοι θα πουν οτι λεω μαλακια, επειδη ψηφιζω αυτο που ψηφιζω. Λεγεται αραγε καπως στην ψυχιατρικη αυτο?

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
Η λευκή χριστιανική Ευρώπη δεν αποφάσισε να αυτοκτονήσει στο σύνολό της,αλλά οι κυρίως αριστερόστροφες χώρες που έχουν υποβάλλει τους κατοίκους τους στο μαρτύριο του φεμιναζισμού,του lgtbq, της κατάλυσης εννοιών όπως πατρίδα και οικογένεια,έννοιες όπως πατέρας και μητέρα.
Αυτά λοιπόν τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ με τον γονέα 1 και γονέα 2, απειλούνται με αφανισμό και έχουν γεμίσει γκέτο.

Λευκά χριστιανικά κράτη όπως π.χ. η Πολωνία,η Ουγγαρία,η Σλοβακία,η Τσεχία,η Ρωσία, που κρατάνε παραδόσεις και αξίες,
δεν έχουν λαθροσκουπίδια,κάνουν παιδιά και είναι από τις χώρες που χαίρεσαι να επισκέπτεσαι.

Ελπίζω να σε κάλυψα

πολύτεκνος;
τουλάχιστον, τρίτεκνος.
ή προτιμάς ταξείδια και σπόνσορινγκ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Το γνωρίζω τύπε για την κουλτούρα τούς και δυστυχώς αυτή θα είναι και μια ζωή η κατάληξη τούς.
Ναι, είναι σαφές ότι όχι μόνο δεν θέλουν να ξεφύγουν οι ίδιοι, αλλά ούτε και τα παιδιά τους

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.035
Πόντοι
6.515
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Η μαλακια εκτος λογικης, ηταν το οτι "κανενας απο εμας δεν θα τα εφτιαχνε με μια 17χρονη βιασμενη γυφτοπούλα απο διαλυμενο σπιτι"? Πολυ απλα με επιβεβαιωνεις.
Τα βλεπεις Μπόκολε? Και το πιο αυτονοητο πραγμα να πω, καποιοι θα πουν οτι λεω μαλακια, επειδη ψηφιζω αυτο που ψηφιζω. Λεγεται αραγε καπως στην ψυχιατρικη αυτο?
Στιγματισμένοι είμαστε σαν του Χριστιανούς επί Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.578
Πόντοι
12.756
εχεις παθει ψυχωση οτι επειδη εισαι ΝΔ σε λεμε μαλακα..
Αυτα που γραφεις σε βγαζουν μαλάκα , οχι αυτα που ψηφίζεις , και δεν λεω για το συγκεκριμένομ μην κολας εκει για να κανεις το θυμα.
Συνελθε, μην κανεις σαν γκόμενα

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εκεί πάει το μυαλό μου. Αν όμως θέλουμε να αυτοχαρακτηριζόμαστε Δημοκράτες, πρέπει να ανεχόμαστε τις θέσεις των άλλων και να απαντάμε επί της ουσίας με επιχειρήματα. Είναι βέβαια σαφής η προσπάθεια πολλών να σωπάσουν όσους πρεσβεύουν κάτι διαφορετικό με συνεχείς προσωπικές επιθέσεις και προσβολές. Ας πούμε ο ΠιΕξ με κυνηγάει σε οτιδήποτε κι αν γράψω σε οποιοδήποτε νήμα, μέχρι το όνομα μου έχει αλλάξει και με αναφέρει ως Μπόκολη, που ήταν πρωταγωνιστής σε κάποια Αρχαία Τσόντα γράφοντας πάντα κάτι μειωτικό, που δεν έχει κάποια σχέση με το γραπτό μου το οποίο παραθέτει
Ξερεις ομως, μετα απο τοσα χρονια εδω, ειμαι πολυ μπαρουτοκαπνισμενος για να κουνηθει εστω και το βλεφαρο μου απο αυτες τις ανοησιες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Ειναι σιγουρο δηλαδη οτι αυτη εψαχνε Ελληνα γκομενο και δεν εβρισκε ???
Δεν γνωρίζω τι έψαχνε. Αν όμως μπορώ να είμαι σίγουρος για κάτι, είναι ότι Έλληνας σε κοντινή ηλικία δεν θα την πλησίαζε για σχέση. Με λίγα λόγια, ακόμα κι αν επιθυμούσε σχέση με Έλληνα, δεν θα έβρισκε ανταπόκριση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτα που γραφεις σε βγαζουν μαλάκα , οχι αυτα που ψηφίζεις , και δεν λεω για το συγκεκριμένομ μην κολας εκει για να κανεις το θυμα.
Κι εσυ μην κάνεις σαν μαλακας.
Ποια ηταν η μαλακια στο οτι "κανενας απο εσας δεν θα τα εφτιαχνε με 17χρονη βιασμενη γυφτοπουλα απο διαλυμενο σπιτι"?
Και επιμενεις κιολας, το συνεχιζεις, νισαφι δηλαδη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.880
Πόντοι
9.297
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Εγώ έγινα ΝΔ μόνο και μόνο για να έχω δικαιολογία που όλοι με φωνάζουν μαλάκα...:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.578
Πόντοι
12.756
Κι εσυ μην κάνεις σαν μαλακας.
Ποια ηταν η μαλακια στο οτι "κανενας απο εσας δεν θα τα εφτιαχνε με 17χρονη βιασμενη γυφτοπουλα απο διαλυμενο σπιτι"?
Και επιμενεις κιολας, το συνεχιζεις, νισαφι δηλαδη.
επιμενεις να λες το ιδιο
ξεκολα , ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ !! στο εγραψα και πριν
Σοβαρεψου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν γνωρίζω τι έψαχνε. Αν όμως μπορώ να είμαι σίγουρος για κάτι, είναι ότι Έλληνας σε κοντινή ηλικία δεν θα την πλησίαζε για σχέση. Με λίγα λόγια, ακόμα κι αν επιθυμούσε σχέση με Έλληνα, δεν θα έβρισκε ανταπόκριση
Εσενα τωρα δεν θα σου πει κανενας οτι εγραψες μαλακια, ενω ειπες το ιδιο ακριβως με μενα. Καταλαβαινεις τωρα? Κι αυτο επειδη εσυ δεν ψηφιζεις ΝΔ. Ή τουλαχιστον δεν το λες ευθεως. Για να δουμε, θα πει κανενας οτι εγραψες μαλακια? Επιβεβαιωνομαι πληρως οπως βλεπεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
επιμενεις να λες το ιδιο
ξεκολα , ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ !! στο εγραψα και πριν
Σοβαρεψου
Εσυ εισαι ακομη χειροτερος δηλαδη. Μιλαμε για κατι συγκεκριμενο και αναφερεσαι σε κατι αλλο. Ε ρε τι παθαμε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.578
Πόντοι
12.756
Εσυ εισαι ακομη χειροτερος δηλαδη. Μιλαμε για κατι συγκεκριμενο και αναφερεσαι σε κατι αλλο. Ε ρε τι παθαμε
μαλακα δεν σε εχει βγαλει ενα μηνυμα.
η πλειοψηφία σε βγαζει.
αυτιστικος εισαι ??

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom