SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
εγώ ψειριζω μόνο τα μικρά...τα σκοτώνεις πιο εύκολα!!!δεν σου έπαιρνε τα χοντρά κομμάτια εσένα ? του stam έπαιρνε όλη την σοδια
εγώ ψειριζω μόνο τα μικρά...τα σκοτώνεις πιο εύκολα!!!δεν σου έπαιρνε τα χοντρά κομμάτια εσένα ? του stam έπαιρνε όλη την σοδια
Πόσο αξίζει μία πλάκα χρυσού; Δεν έτυχε ποτέ να έχω
Πως μπορεί να γνωρίζει ένας ενεχυροδανειστής οτι τα κοσμήματα που του πηγαίνεις είναι δικά σου, ή της γυναίκας σου ή αν τα εχεις κλέψει ;
γεμισανε λεει τα ταμεια του Τσακαλωτου ...μονο σημερα κατασχεσανε 2,6 μυρια και θα κατασχεθουν και οι λογαριασμοι και τα σπιτια τους ...
Το κοινωνικο μερισμα δεν το δινει ο Ριχαρδος
Και πάνω απο όλα είναι ανθρωπιστής, μην ξεχασουμε να στήσουμε και ανδριάντα στον σύγχρονο τοκογλύφο
μαυραγορίτη.
Πόσο αξίζει μία πλάκα χρυσού; Δεν έτυχε ποτέ να έχω
Εξαρταται απο τα καρατια και το μεγεθος
40.000 δολλαρια τυπε , πλακα βάρους ενός κιλού
Eνώ.. και ενώ.. Στο μπερδεμένο το μυαλό.
:'( :'(μεχρι 200-300 ευρω εχω παει πραγματα εγω, οχι σε ριχαρδο
υγ
παντως στα καταστηματα του ριχαρδου
σε αντιμετωπιζουν σαν σκουπιδι
εσυ εχεις αναγκη και καλα εχουν δικαιωμα να στο παρουν οσο θελουν και να σου την πουν
πριν καμποσο καιρο τρωγαμε σε διπλανα τραπεζια σε ενα εστιατοριο
μονο του αυτος, μονος μου κι εγω
μιλαγε με καποιον στο τηλεφωνο και τσακωνονταν, τον μπινελικωνε
ειναι ομως ο πουστης μεγαλη μορφη
τον χαζευα κανα μισαωρο και κρυωσε και το φαι μου
Φορουσε κανα ανοιχτο πουκαμισο και πεταγονταν στο λαιμο του οι τριχες σαν ηλεκτροφορα συρματα?
μαυρο παντελονι, μαυρο σκαρπινι, μαυρο πουκαμισο ανοιχτο μεχρι το διαφραγμα σαν τον κωνστανταρα
τριχα πυκνη κι ανεμελη, μαλλι βαμμενο κορακι με αρχες καραφλας τριγυρω, βραχιολια, ταυτοτητες χρυσες και δαχτυλιδια, μανικια ανασκουμπωμενα και σταση αρχιδατη στην καρεκλα με το κινητο σκουλαρικι και να ριχνει καντηλια
Τελικα ο Τσιπρας ειναι μεγαλη πουτανα και δεν του το ειχα. Επι πρωθυπουργιας του πρεπει να εχουν παει οι περισοτεροι απατεωνες φυλακη, εχουν γινει οι περισοτερες κατασχεσεις και πλειστηριασμοι, εχει κλεισει πιο πολλες καταληψεις αναρχικων απο Πασοκ Νδ, γινονται λιγοτερες διαδηλωσεις, σχεδον καθολου επεισοδεια στο κεντρο οπως παλαιοτερα.
Να ειναι καλα ο Ριχαρδος που θα συνεισφερει κι αυτος ωστε να παρουμε το κοινωνικο μερισμα εμεις οι ανεργοι
Άρα τύπε, έχει βάλει χέρι στη δικαιοσύνη κατά πως τον βολεύει και επίσης είναι ο γενικός κουμανταδώρος των μπαχαλάκηδων και των συμμοριών έξω στους δρόμους και τις καταλήψεις.
Επιτέλους το είδατε όλοι.
Ισως χερι στη δικαιοσυνη να κανει τη δουλεια της. Δεν ειναι κακο αυτο.
Ουτε κουμανταδορος των αναρχομπαχαλακιδων μπορεις να τον πεις. Τους εχει περιορισει, τους εχει απεναντι. Ουτε τις συνταξεις θα κοψει. Με το νομο Κατσελη να δουμε τι θα κανει και.......
....Παιζει να τον ξανα ψηφισω....θα δουμε...
Ουτε κουμανταδορος των αναρχομπαχαλακιδων μπορεις να τον πεις. Τους εχει περιορισει, τους εχει απεναντι. Ουτε τις συνταξεις θα κοψει. Με το νομο Κατσελη να δουμε τι θα κανει και.......