Νέα

Συνελήφθη και πάλι ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 671
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πως μπορεί να γνωρίζει ένας ενεχυροδανειστής οτι τα κοσμήματα που του πηγαίνεις είναι δικά σου, ή της γυναίκας σου ή αν τα εχεις κλέψει ;

μεχρι 200-300 ευρω εχω παει πραγματα εγω, οχι σε ριχαρδο

στα ανταλλακτηρια

για αλλαγη ισοτιμιας των χαρτονομισματων σου 1000 ευρω,1000 δολλαρια,1000 λιρες συν σου ζητανε ταυτοτητα

για ξεπλυμα χρηματος και καλα

υγ

παντως στα καταστηματα του ριχαρδου

σε αντιμετωπιζουν σαν σκουπιδι

εσυ εχεις αναγκη και καλα εχουν δικαιωμα να στο παρουν οσο θελουν και να σου την πουν

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Στη Βαρβάκειο ψειριζεις και εσύ?

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
γεμισανε λεει τα ταμεια του Τσακαλωτου ...μονο σημερα κατασχεσανε 2,6 μυρια και θα κατασχεθουν και οι λογαριασμοι και τα σπιτια τους ... :2funny: :2funny:
Το κοινωνικο μερισμα δεν το δινει ο Ριχαρδος
Και πάνω απο όλα είναι ανθρωπιστής, μην ξεχασουμε να στήσουμε και ανδριάντα στον σύγχρονο τοκογλύφο
μαυραγορίτη.

Ενώ ο Τσίπρας που ξεζούμισε εκατομμύρια πολίτες και απείρως περισσότερα από τον Ριχάρδο.. και ενώ από την αρχή ήξεραν οι πάντες για τον Ριχάρδο.. τώρα αφού φυγάδευσε ότι είχε και δεν είχε όλη η Ελλάδα ξύπνησαν;

Συνημμένα

• tsipras.jpg
    tsipras.jpg
    216,3 KB · Εμφανίσεις: 16

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Πόσο αξίζει μία πλάκα χρυσού; Δεν έτυχε ποτέ να έχω

Εξαρταται απο τα καρατια και το μεγεθος

40.000 δολλαρια τυπε , πλακα βάρους ενός κιλού

οι πλακες χρυσου χωριζονται σε δυο κατηγοριες - τις "επισημες" που χρησιμοποιουν οι τραπεζες και τις "χυμα" οπως αυτες που ελιωνε ο ριχαρδος

οι "επισημες" ξεκινουν απο τα 50 γραμμαρια και φτανουν στα 12 κιλα περιπου (τα τουβλα που βλεπετε στις ταινιες) - ολες ειναι 24 καρατια (καθαροτητα 99,5% και πανω) και η τιμη τους ειναι περιπου στα 35000 € το κιλο - αντιστοιχα η χρυση λιρα που ειναι 8 γραμμαρια κανει περιπου 300 €

οι "χυμα" απλα λιωνονται σε ενα χυτηριο για να παρουν την μορφη πλακας και αναλογα τις διαστασεις και την καθαροτητα παει και η τιμη

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
μεχρι 200-300 ευρω εχω παει πραγματα εγω, οχι σε ριχαρδο

υγ

παντως στα καταστηματα του ριχαρδου

σε αντιμετωπιζουν σαν σκουπιδι

εσυ εχεις αναγκη και καλα εχουν δικαιωμα να στο παρουν οσο θελουν και να σου την πουν
:'( :'(

κακομοιρε σταμουλη, επρεπε να πας στα ανταλλακτηρια του νωντα να σε αντιμετωπισουν σαν κοσμημα  :-*

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
πριν καμποσο καιρο τρωγαμε σε διπλανα τραπεζια σε ενα εστιατοριο
μονο του αυτος, μονος μου κι εγω
μιλαγε με καποιον στο τηλεφωνο και τσακωνονταν, τον μπινελικωνε
ειναι ομως ο πουστης μεγαλη μορφη
τον χαζευα κανα μισαωρο και κρυωσε και το φαι μου

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
πριν καμποσο καιρο τρωγαμε σε διπλανα τραπεζια σε ενα εστιατοριο
μονο του αυτος, μονος μου κι εγω
μιλαγε με καποιον στο τηλεφωνο και τσακωνονταν, τον μπινελικωνε
ειναι ομως ο πουστης μεγαλη μορφη
τον χαζευα κανα μισαωρο και κρυωσε και το φαι μου

Φορουσε κανα ανοιχτο πουκαμισο και πεταγονταν στο λαιμο του οι τριχες σαν ηλεκτροφορα συρματα? :think:

Επισκέπτης
Τελικα ο Τσιπρας ειναι μεγαλη πουτανα και δεν του το ειχα. Επι πρωθυπουργιας του πρεπει να εχουν παει οι περισοτεροι απατεωνες φυλακη, εχουν γινει οι περισοτερες κατασχεσεις και πλειστηριασμοι, εχει κλεισει πιο πολλες καταληψεις αναρχικων απο Πασοκ Νδ, γινονται λιγοτερες διαδηλωσεις, σχεδον καθολου επεισοδεια στο κεντρο οπως παλαιοτερα.
Να ειναι καλα ο Ριχαρδος που θα συνεισφερει κι αυτος ωστε να παρουμε το κοινωνικο μερισμα εμεις οι ανεργοι :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μαυρο παντελονι, μαυρο σκαρπινι, μαυρο πουκαμισο ανοιχτο μεχρι το διαφραγμα σαν τον κωνστανταρα
τριχα πυκνη κι ανεμελη, μαλλι βαμμενο κορακι με αρχες καραφλας τριγυρω, βραχιολια, ταυτοτητες χρυσες και δαχτυλιδια, μανικια ανασκουμπωμενα και σταση αρχιδατη στην καρεκλα με το κινητο σκουλαρικι και να ριχνει καντηλια

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μαυρο παντελονι, μαυρο σκαρπινι, μαυρο πουκαμισο ανοιχτο μεχρι το διαφραγμα σαν τον κωνστανταρα
τριχα πυκνη κι ανεμελη, μαλλι βαμμενο κορακι με αρχες καραφλας τριγυρω, βραχιολια, ταυτοτητες χρυσες και δαχτυλιδια, μανικια ανασκουμπωμενα και σταση αρχιδατη στην καρεκλα με το κινητο σκουλαρικι και να ριχνει καντηλια

υποψιαζοταν τυπε οτι θα τον πιασουν ειχε αγχος,νευρα,και ξεσπουσε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.166
Πόντοι
5.506
Τελικα ο Τσιπρας ειναι μεγαλη πουτανα και δεν του το ειχα. Επι πρωθυπουργιας του πρεπει να εχουν παει οι περισοτεροι απατεωνες φυλακη, εχουν γινει οι περισοτερες κατασχεσεις και πλειστηριασμοι, εχει κλεισει πιο πολλες καταληψεις αναρχικων απο Πασοκ Νδ, γινονται λιγοτερες διαδηλωσεις, σχεδον καθολου επεισοδεια στο κεντρο οπως παλαιοτερα.
Να ειναι καλα ο Ριχαρδος που θα συνεισφερει κι αυτος ωστε να παρουμε το κοινωνικο μερισμα εμεις οι ανεργοι :rockon:

Άρα τύπε, έχει βάλει χέρι στη δικαιοσύνη κατά πως τον βολεύει και επίσης είναι ο γενικός κουμανταδώρος των μπαχαλάκηδων και των συμμοριών έξω στους δρόμους και τις καταλήψεις.

Επιτέλους το είδατε όλοι.

Επισκέπτης
Άρα τύπε, έχει βάλει χέρι στη δικαιοσύνη κατά πως τον βολεύει και επίσης είναι ο γενικός κουμανταδώρος των μπαχαλάκηδων και των συμμοριών έξω στους δρόμους και τις καταλήψεις.

Επιτέλους το είδατε όλοι.

Ισως χερι στη δικαιοσυνη να κανει τη δουλεια της. Δεν ειναι κακο αυτο.
Ουτε κουμανταδορος των αναρχομπαχαλακιδων μπορεις να τον πεις. Τους εχει περιορισει, τους εχει απεναντι. Ουτε τις συνταξεις θα κοψει. Με το νομο Κατσελη να δουμε τι θα κανει και.......
....Παιζει να τον ξανα ψηφισω....θα δουμε...

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Σε τιμη κοσμηματος, οχι απλα χρυσου!

Συνημμένα

• 47032359_2377126845649656_1519054027638177792_n.jpg
    47032359_2377126845649656_1519054027638177792_n.jpg
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 17

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.046
Πόντοι
456
Ουτε κουμανταδορος των αναρχομπαχαλακιδων μπορεις να τον πεις. Τους εχει περιορισει, τους εχει απεναντι. Ουτε τις συνταξεις θα κοψει. Με το νομο Κατσελη να δουμε τι θα κανει και.......

Μάλλον δεν ξέρεις πόσοι έχουν αποφυλακισθεί με τσίπρα, γι αυτό το λες

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

:headbang: :headbang: :headbang: μαλλον δεν εχεις καταλαβει γιατι εισαι ανεργος ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.166
Πόντοι
5.506

Αυτό είναι ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

Μια χαρά κουμανταδώρο τον λες, ένας ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ρουβίκωνας έχει μείνει στους δρόμους.

Τις συντάξεις τις ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΗΔΗ και τώρα μοιράζει καθρεφτάκια.

Καλύτερα τύπε μην ξοδευτείς να έρθεις για τις εκλογές, κάτσε εκεί που είσαι, arbeit.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom