SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
να και μια σωστή τοποθέτηση...τα καναλια ειναι πεντακαθαριδηδες...καμμια σχεση με μαυρο χρημα και ξεπλυμα
να και μια σωστή τοποθέτηση...τα καναλια ειναι πεντακαθαριδηδες...καμμια σχεση με μαυρο χρημα και ξεπλυμα
φιλε επειδη ειμαι στην δουλεια...ο διαφημιστικος χρονος αξιζει αρκετα μερικες φορες....να και μια σωστή τοποθέτηση...
11141...εννοείτε αυτό...ειδικά τα δεκάδες λαθροβια σκατοκαναλα,από τέτοιες διαφημίσεις τα βγάζουν πέρα. Μαυραγορίτες,ζώδια,μαγικές αλοιφές,βιβλία της πλάκας,επιστολές του Χριστού κλπ κλπφιλε επειδη ειμαι στην δουλεια...ο διαφημιστικος χρονος αξιζει αρκετα μερικες φορες....
ο ριχαρδος εβαζε διαφημηση σε καναλια που ηταν ισος με σηριαλ σε χρονο...
ποιος και γιατι τον πληρωνει?
σου εχει κανει εντυπωση πως το 1114 (δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο) πληρωνει πολλα λεφτα διαφημηση για την αλλαγη της ΩΡΑΣ?????
το αλτερ ξεπλενε με τα ζουζουνια....11141...εννοείτε αυτό...ειδικά τα δεκάδες λαθροβια σκατοκαναλα,από τέτοιες διαφημίσεις τα βγάζουν πέρα. Μαυραγορίτες,ζώδια,μαγικές αλοιφές,βιβλία της πλάκας,επιστολές του Χριστού κλπ κλπ
σας κατέστρεψε ο μακαρίτης!!! Αυτουνου ΜΟΝΟ ο Μητσοτάκης είχε καταφέρει να του φάει λεφτά!!!το αλτερ ξεπλενε με τα ζουζουνια....
ηταν λιγο πριν την κριση και παρεσυρε της μεγαλυτερες εταιριες παραγωγης διαφημισης...
τεραστια ζημια
μήπως ήρθε η ώρα να ζωστεις με jungle juice και να ασχοληθείς ενεργά με τα mass media και τη σοουμπιζ?το αλτερ ξεπλενε με τα ζουζουνια....
ηταν λιγο πριν την κριση και παρεσυρε της μεγαλυτερες εταιριες παραγωγης διαφημισης...
τεραστια ζημια
σωστο....μήπως ήρθε η ώρα να ζωστεις με jungle juice και να ασχοληθείς ενεργά με τα mass media και τη σοουμπιζ?
τα καναλια ειναι πεντακαθαριδηδες...καμμια σχεση με μαυρο χρημα και ξεπλυμα
όλους θα σας βολεψει ο χοντρός!!!! Έχω μάθει όμως ότι πολύ τον γουστάρει τον φετφα,οπότε κρυβε λόγια από εδώ και πέρα....σωστο....
ευτυχως που εχουμε και το ναμος να ξεχνιωμαστεfolie folie, energa, ριχαρδος, .... αυτη ειναι η εγχωρια επιχειρηματικοτητα τυποι
folie folie, energa, ριχαρδος, .... αυτη ειναι η εγχωρια επιχειρηματικοτητα τυποι
ο κοσμος βλεπει σκαι, αντ1 που του εδειχναν ριχαρδο καθε μερα τυπε.εμεις το ξερουμε καιρος να το εμπεδωσει και ο κοσμος
ο κοσμος βλεπει σκαι, αντ1 που του εδειχναν ριχαρδο καθε μερα τυπε.
ο τσιπρας καμαρωνει που τον επιασαν ενω και επι κυβερνησης του μεγαλουργουσε
ναι ρε τυπε σιγα εδω λεμε υπηρχε επιχειρηση σε εξελιξη τοσο καιρο εσυ δηλαδη τι θες απο τη μια μερα στην αλλη
σημασια εχει πως τον επιασαν και επιασαν την επιχειρηση για να μπορουν να εχουν ατρανταχτα στοιχεια
ενα χρονο και χρειαστηκε μην σου πω απο το 16
σανο να τρωει ο κοσμος , τους μικρους απατεωνίσκος μεσα , τους μεγαλοαπατεωνες λαθρεμπορους -drug dealers μελισσανιδη , μαρινακη . βαρδινογιαννη τους προσκυναει ...
Tους κουλουραδες και λοιπους τους τσακωνουνε στο λεπτό.ναι ρε τυπε σιγα εδω λεμε υπηρχε επιχειρηση σε εξελιξη τοσο καιρο εσυ δηλαδη τι θες απο τη μια μερα στην αλλη
σημασια εχει πως τον επιασαν και επιασαν την επιχειρηση για να μπορουν να εχουν ατρανταχτα στοιχεια
ενα χρονο και χρειαστηκε μην σου πω απο το 16