ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
Συνεταιριστικε με Καισαρη να ανοιξει μαγαζι στον Αστερα Εδινε 100,000 την ημερα για διαφημισεις ...πιπες θα του εκανε ο πουστοΜενιος
Με τσατσάδες Ρ*βη και Σιχαμένιο έσπρωχνε φουλ ράβδους στις πουταν*τσες.τον ειχα πετυχει σε μαγαζι αγκαλια με αλεξανδρου και πετρουλα . Εσπρωχνε χρυσο ο φασολομπιχτης , παιζει να ειναι μελος εδω ...
Ρε παιδες ασχετο αλλα σχετικο. Αν υποθεσουμε ουι ο ριχαρδ το χρυσο το μαζευε μονο απο τα μαγαζια και οχι απο κλοπες σε σπιτια μεσω γυφτων. Που ειναι το κακο; Εθελοντικα πηγαινε ο καθενας να κανει ανταλλαγη δεν αναγκαζε κανεναν.
Το ιδιο σε πιο κυριλε μορφη ειναι και οταν εχεις μια αναγκη και πας τραπεζα να παρεις ενα δανειο πχ για λογους υγειας και βαζεις υποθηκη το σπιτι σου.
Απο τη στιγμη που ο καθενας παει μονος του και ξερει τι ετσι ενεχυροδανειστηριο κακο του κεφαλιου του.
Λεω ξανα μονο για τις περιπτωσεις των καταστηματων και οχι για κλοπες
Μη δείτε έναν πετυχημένο ανερχόμενο επιχειρηματία που απασχολεί ένα σκασμό οικογένειες, εξάγει και φέρνει χρήμα στη χώρα, αμέσως να του την πέσετε και να τον βαφτίσετε λαμόγιο.
τυπε εγω παντως που ειμαι φυσιογνωμιστης με το που ειδα πρωτη φορα τον κυριο ριχαρδο αμεσως καταλαβα οτι προκειται για σοβαρο και αξιοπιστο επιχειρηματια που μπορεις να στηριχτεις πανω του σε μια δυσκολη στιγμη και να ενεχυριασεις το κειμηλιο σου σε τιμη κοσμηματος και οχι... απλως... χρυσουΜη δείτε έναν πετυχημένο ανερχόμενο επιχειρηματία που απασχολεί ένα σκασμό οικογένειες, εξάγει και φέρνει χρήμα στη χώρα, αμέσως να του την πέσετε και να τον βαφτίσετε λαμόγιο.
Ζηλιάαααααρηδες...... Πτου τους....
τυπε εγω παντως που ειμαι φυσιογνωμιστης με το που ειδα πρωτη φορα τον κυριο ριχαρδο αμεσως καταλαβα οτι προκειται για σοβαρο και αξιοπιστο επιχειρηματια που μπορεις να στηριχτεις πανω του σε μια δυσκολη στιγμη και να ενεχυριασεις το κειμηλιο σου σε τιμη κοσμηματος και οχι... απλως... χρυσου
ετσι ειχα πεσει μεσα και με τον βλαση τσακα που μολις εσκασε μυτη στον ΠΑΟ ειπα, αυτος ο επενδυτης θα μας απογειωσει
Ρε παιδες ασχετο αλλα σχετικο. Αν υποθεσουμε ουι ο ριχαρδ το χρυσο το μαζευε μονο απο τα μαγαζια και οχι απο κλοπες σε σπιτια μεσω γυφτων. Που ειναι το κακο; Εθελοντικα πηγαινε ο καθενας να κανει ανταλλαγη δεν αναγκαζε κανεναν.
Το ιδιο σε πιο κυριλε μορφη ειναι και οταν εχεις μια αναγκη και πας τραπεζα να παρεις ενα δανειο πχ για λογους υγειας και βαζεις υποθηκη το σπιτι σου.
Απο τη στιγμη που ο καθενας παει μονος του και ξερει τι ετσι ενεχυροδανειστηριο κακο του κεφαλιου του.
Λεω ξανα μονο για τις περιπτωσεις των καταστηματων και οχι για κλοπες
εγω πιστευω μονο τον Μενιο
Συγκίνηση και ρίγος για αυτόν τον άνθρωπο με το α κεφαλαίο, Α, που τον έφαγαν τα σκοτεινά κυκλώματα του παρακράτους. :'( :'( :'(
Αχ Ριχάρδε, αχ.
πόσα να αντεξει πια αυτος ελληνας...εκλεισε το "Ε" ο καθρεφτης της ελληνικης κουλτουρας, χαχσαμε τον Μενιο και την Παλατσακη που ομορφαιναν τα Κυριακατικα απογευματα μας ,τώρα θα κοπουν και οι διαφημισεις του κ.Ριχαρδου που το πρωι εμπαινα τουαλετα ,διαβαζα εφημεριδες,επινα καφε (οχι απαραιτητα με αυτη την σειρα πάντα) και ακομα επαιζαν τα μαγαζια του ...
πόσα να αντεξει πια αυτος ελληνας...εκλεισε το "Ε" ο καθρεφτης της ελληνικης κουλτουρας, χαχσαμε τον Μενιο και την Παλατσακη που ομορφαιναν τα Κυριακατικα απογευματα μας ,τώρα θα κοπουν και οι διαφημισεις του κ.Ριχαρδου που το πρωι εμπαινα τουαλετα ,διαβαζα εφημεριδες,επινα καφε (οχι απαραιτητα με αυτη την σειρα πάντα) και ακομα επαιζαν τα μαγαζια του ...
Μάλλον δεν μιλάς σοβαρά...παρανομίες η Παλαιτσάκη?Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν άλλες παρανομίες βαριάς μορφής, που πρέπει να αντιμετωπισθούν από τον νόμο...... :-
Κερατάς????? Βαρειά κατηγορία αυτή!!!!Ικανό τον εχω να έχει κλέψει το Χρυσομαλλο Δερας για να το κρεμάσει στο τζάκι του ο κερατάς