Νέα

Συνελήφθη για βιασμό ανηλίκων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οι σημερινες 16χρονες ,θα κανουν σεξ στα 16 ,οσο και να φωναζεις Βελβυ.
Εγω ,ειμαι κατα των 16χρονων.
Επειδη ειναι αγουρες .
Ανωρμες.
Αρχαριες.
Ατσουμπαλες .
Κλαψιαρες .
Επειδη θα πουν τα παντα στις φιλες του.
Μπορει και στην μαμα τους.
Ειναι ξυνα σταφυλια.

ας κανουν ρε. ειπα το αντιθετο? αλλα οχι με τον μαλακα τον 35αρη. τι λεω το κερατο μου τοσην ωρα?
εντιτ: βεβαια οι γνωσεις τους περι αντισυλληψης και σμν ειναι ελαχιστες εως ανυπαρκτες, αλλα παμε αλλου τωρα.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ας κανουν ρε. ειπα το αντιθετο? αλλα οχι με τον μαλακα τον 35αρη. τι λεω το κερατο μου τοσην ωρα?
Με οποιον γουσταρουν θα κανουν .
Εγω λεω στους 35χρονους να αποφευγουν 16χρονα.
Ειναι πονοκεφαλος.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Άν είναι μαλάκας ο 35άρης εντάξει - αν δεν είναι , γιατί να μην πάνε μαζί του . Μόνο να κερδίσουν θα έχουν , αν δεν είναι μαλάκας . Δεν είναι δύσκολη η εξίσωση ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εντομεταξυ οταν ειμουν στο λυκειο και προσπαθουσα να πλησιασω καποια κοπέλα οι 2 στης 3 ειχε γκομενο 25 χρονων και πάνω τωρα μιλαμε για 15-16 χρονων κοριτσια ετσι..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Με οποιον γουσταρουν θα κανουν .
Εγω λεω στους 35χρονους να αποφευγουν 16χρονα.
Ειναι πονοκεφαλος.

λες να με ρωτησει καμια με ποιον να πηδηχτει? αποψεις λεμε και τι ταιριαζει στην ηθικη του καθενος.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Γαμώ τα πρέκια του Γκάμπα....

Που όσοι λένε ότι δεν πηδιόσαντε οι αρχαίοι εδώ μέσα πρέπει να θεωρηθούμε και δεκσοί και ζαβλαμάδες και αδώνηδες τηγκενωνία μου μέσα.

Ο ερωτας στην αρχαιότητα ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με τη σημερινή έννοια.

Πέραν ΙΣΩΣ του έρωτα του Αλκιβιάδη προς το Σωκράτη που ΠΙΘΑΝΟΝ να ήταν και σαρκικός τα άλλα ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ????

Μαλακες είναι αυτοί που τα ψάχνουνε ρε γαμώ την ψυχή μου???

Στο θέμα:

Το τι κάνει ο καθένας όταν του την πέφτει ένα γκομενάκι 15-16-17 χρονώνε είναι δικό ΤΟΥΣ θέμα. Άλλο ο βιασμός και η αποπλάνηση κι άλλο το μου τον έκανε ελικόπτερο κι επειδή είχα αγαμίες-μαύρες-μεθύσια-φίλους μαλάκες τελικά του τον κέρασα.

Το αν είναι αθώος ή ένοχος το καθορίζει ο νόμος. (αλήθεια, εγώ νομίζω ότι η σεξουαλική ενηλικίωση είναι στα 16. Αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει...) Ο νόμος βέβαια το τι κάνει σωστά και τι λάθος είναι άλλη κουβέντα.... Εγώ μπορεί το πρώτο μου γαμήσι να το έριξα όταν ήμουν 14 σε 16άχρονη. Ήμουν νόμιμος ή παράνομος???? Ηθικός ή ανήθικος??? Κι αυτό μας πάει παρακάτω.....

Το περί νομίμου εξαρτάται ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ από το τι θα πράξει το μικράκι.... Αν τυχόν "δώσει" τον εραστή τότε ΜΟΝΟ υπάρχει θέμα... Καθ'ότι, και πάλι αν δεν κάνω λάθος (δεν είμαι και κοινωνικός λειτουργός) με τη συγκατάθεση του γονέα ένα κορίτσι μπορεί να παντρευτεί από πολύ μικρή ηλικία. Συνεπώς για ένα κάρο λόγους βλ. σύζυγος που ανέφερε κι ο Περσόνας, μπορεί να λυσάξει το μικρό και να αρχίσει τα κροκοδείλια....

Επειδή λοιπόν ο νόμος είναι νόμος, και ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με τη διακαιοσύνη most of the times, αδυνατεί να βάλει κάτω την όποια κατάσταση του άνδρα {καυλωμένος, μεθυσμένος, αγάμητος, ή καμπαρντινάκιας, παιδέρας, στ'αρχίδια μας τελος πάντων} ή της κοπέλας {αδύναμο, αθώο κοριτσάκι ή λολίτα καυλίτσα που λυσσάει να έχει ένα μαλάκα να τρέχει κατ'εντολή μίας μαμάς πού έτσί την έμαθε (γιατί θα συνεχίζω ΠΑΝΤΑ να επιμένω ότι τα παιδιά δε φταίνε σε τίποτα από όσα κάνουν και την ευθύνη την έχουν ΠΑΝΤΑ οι γονείς)}, βάζει κάτω μόνο απτά στοιχεία όπως η ηλικία.

Το θέμα λοιπόν είναι ηθικό. Καθείς κρίνει, πράττει και εισπράττει (κλεμμένο κι αυτό). Άμα γίνει η ανηθικότητα σαφής, και μπει και στα δικαστήρια, τότε μιλάμε.

Μέχρι τότε, καθείς ας κράζει κατά βούληση, ας υποστηρίζει κατά βούληση, κι ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει.

ΥΓ. Ο περσόνας χθες έκανε κουβέντα στα περί Ταυλάνδης και τσόντας με καθ'όλα "νόμιμα" κοριτσάκια, που όμως η εκμετάλλευση τους είναι περισσότερο ανήθικη από την "εκμετάλλευση" ενός 16άχρονου που "τρώγεται" και "ψάχνεται". Πριν λοιπόν φάει τα μπινελίκια του είτε κάποιοι πρέπει να σκεφτούν λίγο παραπάνω, είτε ο Περσόνας πρέπει να τα κάνει πιο τάλαρα. Κατ'εμέ και τα δύο....

έντιτ: έπαιξε και διόρθωση για να μην παρεξηγηθούμε.....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ερωτηξης

η ιατροδικαστικη εξεταση δε γινετε στο μπαμ????

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
"age of consent greece" 15 γραφει. δεν ειμαι 100% σιγουρος για το αν επιτρεπεται η 15χρονη να γαμηθει με 18+ η με 18-

για ομοφυλοφιλικες σχεσεις ειναι 18

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχάς να καλησπερίσω όλους τους φίλους, μιας και λόγω προσωπικών καταστάσεων έχω πολύ καιρό να μπώ και να ποστάρω εδώ.

Για το συγκεκριμένο θέμα, τυχάινει (επιτρέψτε μου) να γνωρίζω κάτι παραπάνω, τουλάχιστον απο ότι συζητήσεις γίνονται εδώ (βρίσκομαι στην Κρήτη).
Αυτό που ακούω από τον κόσμο είναι ότι όντως έχει συμβεί το αδίκημα, και ο κουμπάρος ασέλγησε
(και όχι μία φορά) σε 12χρονο και 14χρονο παιδί.
Γιατί σε αυτήν την ηλικία εγώ προσωπικά τα θεωρώ ΠΑΙΔΙΑ.
Συμφωνώ ότι από την φύση της ,τουλάχιστον η γυναίκα, οριμάζει νωρίτερα....όμως όταν υπάρχει ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, όπως π.χ. στην Αφρική, που 12ετών κορίτσια, έχουν παιδιά και οικογένειες , γιατί η δική τους οικογένεια ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να τα ταίζει αλλο......τόσο απλά!

Μην συγκρίνετε όμως αυτές τις καταστάσεις με τις δικές μας Δυτικού τύπου κοινωνίες ....που τα νταντεύουμε και τα κανακεύουμε μέχρι τα .....άντα !!!
Έδω ακόμη και οι γυναίκες (που θεωρητικά οριμάζουν ταχύτερα απο εμάς)....τις βλέπεις και είναι μπεμπέκες μέχρι τα 20-25 μην πώ και παραπάνω !
Πλην εξαιρέσεων..... που έχουν αναγκαστεί να βγούν στην βιοπάλη γρήγορα λόγω φτωχών γονιών.
Δεν έιναι λοιπόν παράλογο που μέσα σε μια τέτοια κοινωνία που το κάθε άτομο ζεί με τον μπαμπά και την μαμά μέχρι τα 20-25 και βάλε...(και άρα αργεί να οριμάσει και να "ανοίξει τα φτερά του")...υπάρχει προστασία για άτομα κάτω των 16 !

Όσο για τον συγκεκριμένο.....εάν αποδειχθεί ένοχος...τότε σε φυλακή με μαύρουςκαι να σκύβει στα ντους για το σαπούνι συνέχεια !!!!

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
χαλασε η κοινωνια συνεχεια βιασμους μικρον παιδιον διαβαζω στα νεα.
τι κανει η πολυ ελευθερια.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δείτε και αυτό: (απο γνωστό σάιτ ειδήσεων)

"Συνελήφθη χθες πρώτη του μήνα στο Ηράκλειο Κρήτης, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 29χρονος ημεδαπός για βιασμό ανηλίκου, αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 39χρονης ημεδαπής, ο συλληφθείς, ο οποίος μάλιστα είναι ο κουμπάρος της οικογένειας της, τον Ιούνιο προέβη σε απρεπείς κινήσεις εις βάρος του 14χρονου γιου της. Στη συνέχεια επιχείρησε να τον αποπλανήσει.

Στις 30 Αυγούστου εξανάγκασε τη δωδεκάχρονη κόρη της καταγγέλουσας σε παρά φύση συνουσία, κάτι το οποίο είχε επιχειρήσει και νωρίτερα, τον Ιούλιο, κατά τη διάρκεια επίσκεψης της ανήλικης στην κατοικία του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας αποθηκευμένο σε ένα σκληρό δίσκο Η/Υ, σε ένα φορητό Η/Υ, σε ένα ψηφιακό δίσκο DVD , σε ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο, σε ένα USB Stick , καθώς και βίντεο από τις πράξεις με τις οποίες βαρύνεται.
"

Εντάξει....μην μου πείτε τώρα ότι αυτός είχε μερικά teen videos όπως όλοι μας... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Σύμφωνα με το Άρθρο 339

1. Όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ΥΓ. Ο περσόνας χθες έκανε κουβέντα στα περί Ταυλάνδης και τσόντας με καθ'όλα "νόμιμα" κοριτσάκια, που όμως η εκμετάλλευση τους είναι περισσότερο ανήθικη από την "εκμετάλλευση" ενός 16άχρονου που "τρώγεται" και "ψάχνεται". Πριν λοιπόν φάει τα μπινελίκια του είτε κάποιοι πρέπει να σκεφτούν λίγο παραπάνω, είτε ο Περσόνας πρέπει να τα κάνει πιο τάλαρα. Κατ'εμέ και τα δύο....

έντιτ: έπαιξε και διόρθωση για να μην παρεξηγηθούμε.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
aaaaaaaaaaaaaaaaa,xa,xa,xa,xa,xa,xa
ti malaka ise.. to kuriou persona ta fai ta papoutsa tou tora   :lheel:

[size=15pt]ΣΗΜΕΡΑ[/size]

απο τη στιγμή που σου έρχεται περίοδος και μπορείς να κάνεις παιδιά ΠΑΥΕΙΣ να  ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ και θεωρείσαι ΕΦΗΒΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Αυτό συνήθως γίνεται από τα 11-12 έως τα 15.
Σιγουρα στα 16 ΚΟΡΙΤΣΙ δεν ΕΙΣΑΙ απλά ο μπαμπάς και η μαμά σε κάναν ολόκληρη γαιδούρα γύρω στα 20 αλλά ακόμα σου συμεριφέρονται σαν το κοριτσάκι τους

ακου κοριτσάκι 16 ετών.
αααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχααχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχα

Υ.Γ.
υπάρχουν κοριτσάκια 16ετών πλέον που στον τυλάνε, στον γυρνάνε στον δίνουν συσκευασμένο και μετά πανε και κάνουν τραμπάλα.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχααχαχαχχαχαχααχαχαχα

ρε μάγκες διορθώστε με αν κάνω λάθος...
πριν μερικά χρόνια δεν είχε γίνει σάλος με βίντεο-από κινητά σε γυμνάσια με παρτούζες απο κορίτσια 16 χρονώνε;
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

άκου 16 χρονώνε κορίτσι άβγαλτο είναι φταίει ο 35άρης.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ. ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.

ρε κωλοσαββούρα είναι αισχρό να γαμάει τριαντάρης μια 16χρονη αλλά δεν είναι γαμιόλα μια 16χρονη να του τρίβει τα μουνόχειλα στη μούρη αλλά είναι κοριτσάκι;

...................................................................................

[size=15pt]ΕΧΘΕΣ[/size]

Αναφέρομαι σε αυτά που συμβαίνουν στην ταυλάνδη.
μετά το σκ με συνομίληκες της κόρης τους γυρίζουν ευτυχείς στην ήσυχη ευρωπαική οικογενειακή θαλπωρή.
γιατι? αφου στα 16 σιγουρα ΚΟΡΙΤΣΙ δεν ΕΙΝΑΙ... η μαμα κι ο μπαμπας την θεωρουν μεχρι τα 20

είσαι και συ απο αυτούς που μόλις δουν μικροκαμωμένη ασιάτισσα που μοιάζει 15 καβλώνει;
αν μου τον τυλανε, τον γυρνανε και μου τον δινουν συσκευασμενο δεν ξερω..ισως
αν μου τριβει και τα μουνοχειλα στη μουρη τοτε σιγουρα!

μήπως να αρχίσουμς να δοαφωνούμε και το εάν η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο;
ή μήπως να θεωρήσουμε λογικό ο καθενας να έχει προσωπικούς ορισμούς των λέξεων που χρησιμοποιεί;
λχ. κάποιος θεωρεί ότι παιδί είναι και η 17χρονη, οπότε εγώ λέγοντας σε γαμάω να εννοώ ότι θα του δώσω φιλιά..

τι να πω. δεν υπάρχει γιατρειά. τίποτα άλλο.
η αποδοχη ειναι το πρωτο βημα για να οδηγηθεις στην εσωτερικη γαληνη. ενναλακτικα αυτοκτονα

ηθικη σαν ενα κερμα.. μια κορωνα, μια γραμματα
κωλοτουμπα.  :birdman:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι είπες τώρα ρε ντιν-ντογκ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αφού στην Ταϊλάνδη πηδιούνται απ τα 12.Μόλις γίνουν 18 τα σΦάζουν για μεζέ στους περαστικούς! :2funny: :2funny: :2funny:
έτσι λέει ο γούγλης!
ποιον να πιστέψουμε τώρα?
αυτό που είδαμε με τα μάτια μας (και δεκάδες άλλοι σ αυτό μόνο το φόρουμ) ή αυτό που μας λέει ο γουγλομάνιακ? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom