Νέα

Συνελήφθη για βιασμό ανηλίκων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Επειδή υπάρχουν πολλές στρεβλώσεις για το θέμα της ερωτικής ζωής στην αρχαία Ελλάδα , επιτέλους διαβάστε και το ΣΥΜΠΟΣΙΟ του Πλάτωνα - κατά τη γνώμη μου ένα από τα κορυφαία βιβλία όλων των εποχών - μέσα στα 5 πρώτα ...

Και την ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ , πάλι του Πλάτωνα ... Άλλο κορυφαίο και πιο εύκολο απο το ΣΥΜΠΟΣΙΟ ...

Βρε θα πεθάνετε και δεν θα έχετε διαβάσει αυτά τα δύο βιβλία ?

Ουστ βρε !!!!!   :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αλλο λεμε
για την συμπεριφορα του πιπινιου ξεκινησαμε και αλλου πηγε η κουβεντα
ειναι δυνατον να καθομαι να γραφω μαλακιες τετοια ωρα και να μην ειμαι μαλακας ;;; :2funny: :2funny: :2funny:
παπαριες γραφεις
αλλο πραγμα λεγαμε

ποσα εχεις πιει? ποσα δαχτυλα ειναι αυτα?  :thefinge:

για τη συμπεριφορα του πιπινιου ξεκινησαμε.
εγω τι ειπα ρε παπαρη?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Το γαμήσατε..... :jerking:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ήταν μόνο πνευματική σχέση ... Ήταν εραστές ... Σε αρχαία αγγεία έχουν σωθεί τέτοιες ερωτικές σκηνές ... Οι ιστορικοί διαφωνούν αν γινόταν κανονικό γαμήσι ή τον ακουμπούσαν μόνο και τον έτριβαν πάνω ή ανάμεσα στα μπούτια του εφήβου ...

Καλα μην το πιασουμε αυτο,θα ξημερωσουμε

ειμαστε ηδη οφφ

Επι του θεματος παρακαλω..

(συμβουλευτικα παντως μην κρινεις τους Αρχαιους Ελληνες με την ηθικη του σημερα-χωρις να λεω οτι
 γινονταν ή δεν γινονταν αυτα που λες,ειναι αλλου θρεντ ευαγγελιο)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν ήταν μόνο πνευματική σχέση ... Ήταν εραστές ... Σε αρχαία αγγεία έχουν σωθεί τέτοιες ερωτικές σκηνές ... Οι ιστορικοί διαφωνούν αν γινόταν κανονικό γαμήσι ή τον ακουμπούσαν μόνο και τον έτριβαν πάνω ή ανάμεσα στα μπούτια του εφήβου ...
ρε φιλε Σερστεφεν ,μην γραφεις για ομοφυλοφιλιες ,αηδιαζω !
Και οι ομοφυλοφιλοι,βεβαιως  ,ανθρωποι ειναι και αυτοι .
Αλλα και αυτοι που εχουν παρα φυσιν εδρα ,μετα απο εγχειρηση καρκινου του εντερου ,ανθρωποι ειναι και αυτοι.Και εχουν ενα σακκουλακι στην κοιλια ,που γεμιζει κοπρανα.
Ανθρωποι ειναι και αυτοι.
Αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να αναφερομαστε συνεχεια σ'αυτους.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δηλαδη ο λιλας πως ονομάζεται στα αρχαια ελληνικα?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αρτέμης...

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
1
ποσα εχεις πιει? ποσα δαχτυλα ειναι αυτα?  :thefinge:

για τη συμπεριφορα του πιπινιου ξεκινησαμε.
εγω τι ειπα ρε παπαρη?
εγραφες πως οι σημερινες 16χρονες δεν ξερουν απο που κλανει ο ψαρης
αθωες και ασπιλες
τραβα διαβασε τι εγραφες
γκαμπαντου και γω το ιδιο εκανα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Επειδή υπάρχουν πολλές στρεβλώσεις για το θέμα της ερωτικής ζωής στην αρχαία Ελλάδα , επιτέλους διαβάστε και το ΣΥΜΠΟΣΙΟ του Πλάτωνα - κατά τη γνώμη μου ένα από τα κορυφαία βιβλία όλων των εποχών - μέσα στα 5 πρώτα ...

Και την ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ , πάλι του Πλάτωνα ... Άλλο κορυφαίο και πιο εύκολο απο το ΣΥΜΠΟΣΙΟ ...

Βρε θα πεθάνετε και δεν θα έχετε διαβάσει αυτά τα δύο βιβλία ?

Ουστ βρε !!!!!   :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Καλα ενταξ
 Ελα παππουλη να σου δειξω τα αμπελια σου
 Και δεν μου λες ρε τυπε,εσυ αυτο το συμπερασμα εβγαλες απο το Συμποσιον και την Απολογια;
 Οτι οι αρχαιοι γαμιοντουσαν αναμεταξυ τους;Αυτο ειναι ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ δηλαδη;Εδω κριτικοι τα αναλυουν εδω και 2500 χρονια
 αυτα τα εργα,εσυ αυτο ξεχωρισες και αν ναι σε ποιο σημειο,για να παω στο Κωσταλεξι μου να το δω και εγω...
 Για να δω τις κριτικη σου σκεψη δηλαδη

Εχεις ΤΟΟΟΟΣΣΣΣΟΟΟΟ πολυ μελετησει την ΑρχαιοΕλληνικη Γραμματεια στο συνολο της ωστε να μπορεις να εξαγεις τοσο ευκολα
 συμπερασματα ααααββαδιστα;Ποσω χρονων εισαι;

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
 Ωραια,ας το πιασουμε και αυτο
 Και μενα μου την ειχε πεσει πιτσιρικα γυρω στα 18....
 Ωραιο κοριτσακι,ψεκαστε σκουπιστε τελειωστε θα ηταν η φαση,το ειχα διασταυρωσει...

Ξερεις τι εκανα;
 Δεν προσπαθησα να την αποφυγω...
 Απλα την προσβαλλα χοντροειδως...
 Με ειπε γουρουνι και γαιδουρι και μαλλον με σχολιαζαν με τις φιλες της ολη την διαρκεια της νυχτας
 Στα αρχιδια μου κιολας....και η αποψη της( πφφφφ)και οι φιλες της...

Άν θεωρείς τον εαυτό σου ώριμο , έκανες πολύ κακά ... Έπρεπε να κάνεις τη καρδιά σου πέτρα και να μυήσεις το κοριτσάκι στα μυστικά του σεξ και της ζωής , που από τις παραθέσεις σου εδώ μέσα φαίνεται να κατέχεις και τα δύο ... ΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΓΕΝΈΣΤΕΡΟ ?
Έχεις και αυτό το άβαταρ ... Δεν το τιμάς ...

ΝΤΡΟΠΗ και πάλι ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε  μην γαματε το θρεντ...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
 Καλα ενταξ
 Ελα παππουλη να σου δειξω τα αμπελια σου
 Και δεν μου λες ρε τυπε,εσυ αυτο το συμπερασμα εβγαλες απο το Συμποσιον και την Απολογια;
 Οτι οι αρχαιοι γαμιοντουσαν αναμεταξυ τους;Αυτο ειναι ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ δηλαδη;Εδω κριτικοι τα αναλυουν εδω και 2500 χρονια
 αυτα τα εργα,εσυ αυτο ξεχωρισες και αν ναι σε ποιο σημειο,για να παω στο Κωσταλεξι μου να το δω και εγω...
 Για να δω τις κριτικη σου σκεψη δηλαδη

Εχεις ΤΟΟΟΟΣΣΣΣΟΟΟΟ πολυ μελετησει την ΑρχαιοΕλληνικη Γραμματεια στο συνολο της ωστε να μπορεις να εξαγεις τοσο ευκολα
 συμπερασματα ααααββαδιστα;Ποσω χρονων εισαι;

Δεν τα ανάφερα βέβαια για το θέμα αυτό ... Τα ανάφερα γενικότερα ... Είναι γενικότερο το πρόβλημα ... Πρόκειται για δύο κορυφαία έργα που σαν έλληνες πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε συζήτηση θάπρεπε να τα έχουμε διαβάσει ... Και πάντως όπως είδες ήταν γενική η παράθεση μου - δεν απευθυνόταν ειδικά σε σένα ... Άν τα έχεις διαβάσει μπράβο ... Άς το βλέπουν οι συντριπτικά περισσότεροι άλλοι που δεν τα έχουν αγγίξει ούτε στο εξώφυλλο ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Απο τον βιασμο ανηλικων φτάσαμε στην αρχαια ελλαδα ,πως τα καταφέρνετε ωρες ωρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
5000                :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Άν θεωρείς τον εαυτό σου ώριμο , έκανες πολύ κακά ... Έπρεπε να κάνεις τη καρδιά σου πέτρα και να μυήσεις το κοριτσάκι στα μυστικά του σεξ και της ζωής , που από τις παραθέσεις σου εδώ μέσα φαίνεται να κατέχεις και τα δύο ... ΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΓΕΝΈΣΤΕΡΟ ?
Έχεις και αυτό το άβαταρ ... Δεν το τιμάς ...

ΝΤΡΟΠΗ και πάλι ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!

Λοιπον,Σιρστεφ,μου φαινεται οτι δεν θα ξανακανουμε κουβεντα εμεις οι δυο γιατι μαλακοκουβεντιαζεις
ητοι κανει "μαλακισμενη" κουβεντα,και να με συμπαθας,ειχα μαλλον κανει λαθος στις εκτιμησεις μου
για σενα ως συνομιλητη

Απο τις σχεσεις 16χρονων κοριτσιων με λιγουριδες 35αριδες με πας Αρχαια Ελλαδα,εικαζοντας και παλι
μαλακιες που για να σου αποδειξω το αντιθετο στις εικασιες σου πρεπει να κατεβασω μια βιβλιοθηκη
για καθε σου εικασια....

Και μετα με πας στο αβαταρ μου υπονοωντας τις ερωτικες σχεσεις των Ιαπωνων του Μεσαιωνα,και παλι με
ηθικα κριτηρια του 2010,ψεγοντας με που δεν τσιμπησα να γαμευσω ενα πανεμορφο μυξιαρικο 18-17
γουατεβερ κοριτσακι...

Παω για υπνο και κρινε και πραξε οπως γουσταρεις κατα περιπτωση
Και εγω ετσι κρινω και ΜΑΛΙΣΤΑ δεν δινω και λογαρισμο σε κανενα,αλλα την οποια μπουγαδα μου την
πλενω μονος και δεν κλαψομουνιαζω εκτος των ποδοσφαιρικων για πλακα και παλι...
Εσυ ας την γαμαγες,απλα ειναι
Εγω οχι
Αυτα και γκουτεν ναχτεν

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Λοιπον,Σιρστεφ,μου φαινεται οτι δεν θα ξανακανουμε κουβεντα εμεις οι δυο γιατι μαλακοκουβεντιαζεις
ητοι κανει "μαλακισμενη" κουβεντα,και να με συμπαθας,ειχα μαλλον κανει λαθος στις εκτιμησεις μου
για σενα ως συνομιλητη

Απο τις σχεσεις 16χρονων κοριτσιων με λιγουριδες 35αριδες με πας Αρχαια Ελλαδα,εικαζοντας και παλι
μαλακιες που για να σου αποδειξω το αντιθετο στις εικασιες σου πρεπει να κατεβασω μια βιβλιοθηκη
για καθε σου εικασια....

Και μετα με πας στο αβαταρ μου υπονοωντας τις ερωτικες σχεσεις των Ιαπωνων του Μεσαιωνα,και παλι με
ηθικα κριτηρια του 2010,ψεγοντας με που δεν τσιμπησα να γαμευσω ενα πανεμορφο μυξιαρικο 18-17
γουατεβερ κοριτσακι...

Παω για υπνο και κρινε και πραξε οπως γουσταρεις κατα περιπτωση
Και εγω ετσι κρινω και ΜΑΛΙΣΤΑ δεν δινω και λογαρισμο σε κανενα,αλλα την οποια μπουγαδα μου την
πλενω μονος και δεν κλαψομουνιαζω εκτος των ποδοσφαιρικων για πλακα και παλι...
Εσυ ας την γαμαγες,απλα ειναι
Εγω οχι
Αυτα και γκουτεν ναχτεν

Δεν με ξέρεις καλά και μπορεί να έχεις δίκιο ... Αν πάντως χρησιμοποιούσα εμότικον θα τέλειωνα τη παράθεση που σε νευρίασε με αυτό   :)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εγραφες πως οι σημερινες 16χρονες δεν ξερουν απο που κλανει ο ψαρης
αθωες και ασπιλες
τραβα διαβασε τι εγραφες
γκαμπαντου και γω το ιδιο εκανα

ποσο καριολα μπορει να ειναι μια 16χρονη? ο αλλος ειναι 35!!

ειναι 16 χρονων! ο μαλακας ο 35 χρονος να φαει σκατα. οσο και καυλερο να ειναι το κοριτσι, ειναι κοριτσι! μικρο!

ειναι τεραστια η διαφορα ηλικιας που ανεφεραν. κι ο 35χρονος μονο σαν κοριτσι θα επρεπε να βλεπει ενα 16χρονο.

δεν την παλευεις αποψε. πουθενα δεν ειπα κατι τετοιο. παντα το εθετα σε αντιδιαστολη με εναν 35χρονο.

αν το ειπα, καντο παραθεση.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γουατεβερ κοριτσακι...

της εχει ερθει καιροοο τωρα η περιοδος. δεν ειναι κοριτσακι. ολοκληρη πεπελα ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ 35ΧΡΟΝΟ.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οι σημερινες 16χρονες ,θα κανουν σεξ στα 16 ,οσο και να φωναζεις Βελβυ.
Εγω ,ειμαι κατα των 16χρονων.
Επειδη ειναι αγουρες .
Ανωριμες.
Αρχαριες.
Ατσουμπαλες .
Κλαψιαρες .
Επειδη θα πουν τα παντα στις φιλες τους.
Μπορει και στην μαμα τους.
Ειναι ξυνα σταφυλια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom