Νέα

Πεθανε ο Νικος Κοεμτζης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
ωραία ας γευθεί λοιπόν τους παλληκαρισμούς του και ας αφήσει το παραμύθι ότι είναι κοινωνικός αγωνιστ΄ςη και μάχεται γαι το καλό της οικουμένης...

...ανελαβε την πολιτικη ευθύνη κι εκραξε τους αλλους της 17Ν, που είπανε το ποιημα της ασφάλειας. Κι από οσο ξερω, δεν κλαψουρίζει να τον αποφυλακίσουν !

Επισκέπτης
αλλά τύπε μου τωρα θα ζήσεις το Δ' Ράιχ και θα σε πάει μεγάλη κωλοπιλάλα !

Την τρελη χαρα να την ξεχασεις !

Πρόσεξε όμως. Κάποιοι σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες περιμένουν με λαχτάρα τήν ώρα πού θα φορέσουν κουκούλα και θα δείξουν ...¨"αυτός"!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μεγαλε μη μου το χαλας, όποτε σε συμφέρει !

Για να με ντύσουνε εμενα στο χακί, μου ειχανε πρηξει τα συκώτια με το αθανατο '21 !

Για να μη σου πω, ποσες "Μακεδονίες" έχω τραγουδησει στις παρελάσεις...

Ντάξει και εγώ έφερα βαρέως ότι γιορτάζαμε το ... πολυτεχνείο και ότι η κουμμουνίστρια φιλόλογος μας ζάλιζε τον έρωτα με τον ρίτσο αλλά το ξεπέρασα κάποια στιγμή.

αλλά τύπε μου τωρα θα ζήσεις το Δ' Ράιχ και θα σε πάει μεγάλη κωλοπιλάλα !

Την τρελη χαρα να την ξεχασεις !

Γαμώτο- και τόσο καιρό υπονόμευα τα ελληνικά προς όφελος των αγγλικών...Μήπως να πιάσω τα γερμανικά και είναι δύσκολα τα ρημάδια!

Υ/γραφο: Την τρελή χαρά την είχα ξεχάσει όταν κάποιοι αυνανίζονταν με την "ισχυρή ελλάδα" και πήγαιναν μπουζούκια με καταναλωτικούλι από τη γιουρομπανκ...
Σε παραμύθια ουδέποτε πίστεψα.

Πρόσεξε όμως. Κάποιοι σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες περιμένουν με λαχτάρα τήν ώρα πού θα φορέσουν κουκούλα και θα δείξουν ...¨"αυτός"!!!

Ξέχασες το "οι γερμανοί είναι φίλοι μας"...
Και όχι τίποτ' αλλο, αυτοί οι γερμανοί δεν θα κυνηγάνε και οβραίους για να τους πάρουμε μετά τις περιουσίες... ;)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Επίσης στο καφενείο ακούμε συχνά "που' σαι παπαδόπουλε"..
Τη 17 Ν μάλλον την έχουν ξεχάσει.
Μάλλον δεν είναι το πλεον αξιόπιστο think tank.
Και καμια υπερηφάνεια δεν προσφέρει ένας θρασύδειλος φονιάς...

Το ίδιο think tank εχουνε ολοι τύπε μου : όποιος καταπιέζει του αξιζει να κακοπάθει από τους καταπιεζόμενους. Τωρα το ποιος αναπολειται ως ...Τερμινειτορ ή θρασυδειλος φονιας, εξαρταται από το καφενείο που πηγαινεις !!!   :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το ίδιο think tank εχουνε ολοι τύπε μου : όποιος καταπιέζει του αξιζει να κακοπάθει από τους καταπιεζόμενους. Τωρα το ποιος αναπολειται ως ...Τερμινειτορ ή θρασυδειλος φονιας, εξαρταται από το καφενείο που πηγαινεις !!!  :2funny:

Ακόμη δεν έχω καταλάβει ποια ακριβώς καταπίεση είχε ο φάει ο κουφοντίνας, πλην της σχέσης με τη σωτηροπούλου...
Οι ξηροί ντάξει, παπαδοπαίδια ήταν και η προσευχή πριν κάθε γεύμα είναι μανίκι.
Και επανέρχομαι: Μήπως η καταπίεση είναι στο μυαλό ορισμένων;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η ....δόξα τού καπιταλισμού!!!  :grin:

Καπιταλισμός τύπε προϋποθέτει και παραγωγή...
Αυτή ήταν η δόξα του νεοελληνισμού (αέρας κοπανιστός και ο λογαριασμός στον επόμενο)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ακόμη δεν έχω καταλάβει ποια ακριβώς καταπίεση είχε ο φάει ο κουφοντίνας, πλην της σχέσης με τη σωτηροπούλου...
Οι ξηροί ντάξει, παπαδοπαίδια ήταν και η προσευχή πριν κάθε γεύμα είναι μανίκι.
Και επανέρχομαι: Μήπως η καταπίεση είναι στο μυαλό ορισμένων;

κι ο Ζορό τύπε μου, δεν είχε φαει καθολου καταπίεση !
Ένας κακομαθημένος λεφτάς ιδάλγος ήτανε...
Κάτι σαν τον Αγγελόπουλο που έγραψε εκεινα τα ωραια, τα αγωνιστικά τις προάλλες για την κατασταση της Ελλάδας.
Τι τον ένοιαζαν οι λαουτζίκοι ;

:s&m_1:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Σε παραμύθια ουδέποτε πίστεψα.

δλδ δεν πίστεψες το Σημίτη και την ισχυρή Ελλάδα που εχτιζε ;
ούτε το Σαλα και το Χρηματιστήριο που θα πηγαινε στις 7500 μοναδες ;;;
Τον Αντρέα ; Τον Αντρέα, με τους τσαμπουκάδες και τα ζειμπέκικα ;
Το γερο Καραμανλή και το ¨ανηκομεν εις τη Δυσιν" που μας εβαλε στην ΕΟΚ για να γινουμε άνθρωποι ;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κι ο Ζορό τύπε μου, δεν είχε φαει καθολου καταπίεση !
Ένας κακομαθημένος λεφτάς ιδάλγος ήτανε...
Κάτι σαν τον Αγγελόπουλο που έγραψε εκεινα τα ωραια, τα αγωνιστικά τις προάλλες για την κατασταση της Ελλάδας.
Τι τον ένοιαζαν οι λαουτζίκοι ;

:s&m_1:

ομιλείς μάλλον για μυθπολασίες....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
δλδ δεν πίστεψες το Σημίτη και την ισχυρή Ελλάδα που εχτιζε ;
ούτε το Σαλα και το Χρηματιστήριο που θα πηγαινε στις 7500 μοναδες ;;;
Τον Αντρέα ; Τον Αντρέα, με τους τσαμπουκάδες και τα ζειμπέκικα ;
Το γερο Καραμανλή και το ¨ανηκομεν εις τη Δυσιν" που μας εβαλε στην ΕΟΚ για να γινουμε άνθρωποι ;

Τσου (καλά, ο σημίτης δεν μου είχε φανεί τόσο ψεύτης αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία- πάντοτε ψήφιζα αυτόν που φαινόταν λιγότερο κακός και ας μην πίστευα λέξη)
Όπως επίσης δεν πίστεψα σε κάτι άλλα παραμύθια περί αταξικής κοινωνίας, διαρκούς επαναστασης και άλλα τέτοια απίθανα.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
ομιλείς μάλλον για μυθπολασίες....

άμα δε γουστάρεις Ζορό φίλε μου γιατί σε χτυπάνε οι μπότες στο νύχι, πάρε το Τσε Γκεβάρα, το Φιντελ ή το Μπουχαριν....

Όλοι πλουσιόπαιδα ήτανε. Κλασικές μεγαλοαστικές οικογένειες, με στρωμενες σπουδές κι ευκαιρίες για ανεφελο βίο.

edit : ενοούσα το Μπακουνιν....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
άμα δε γουστάρεις Ζορό φίλε μου γιατί σε χτυπάνε οι μπότες στο νύχι, πάρε το Τσε Γκεβάρα, το Φιντελ ή το Μπουχαριν....

Όλοι πλουσιόπαιδα ήτανε. Κλασικές μεγαλοαστικές οικογένειες, με στρωμενες σπουδές κι ευκαιρίες για ανεφελο βίο.

Μάλιστα...Και τί καλό κανανε αυτοί;

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Εξ όσων γνωρίζω μάλλον την αύξησαν...

...για να παρουμε το στενο παραδειγμα που ανεφερα, ναι !

Καταπίεσαν στο επακρο το Μπατιστα, την Αμερικάνικη μαφία και τους κουβανούς αριστοκράτες !
Τους πήραν όλα οσα έφτιαξαν με τον ...ιδρωτα τους και τα εδωσαν στους ξεβρακωτους...
Απαραδεκτα πράγματα....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
...για να παρουμε το στενο παραδειγμα που ανεφερα, ναι !

Καταπίεσαν στο επακρο το Μπατιστα, την Αμερικάνικη μαφία και τους κουβανούς αριστοκράτες !
Τους πήραν όλα οσα έφτιαξαν με τον ...ιδρωτα τους και τα εδωσαν στους ξεβρακωτους...
Απαραδεκτα πράγματα....

Ξέρεις, μεταξύ της καταπίεσης του μπατίστα και της καταπίεσης του κάστρο, ένας άλλος κόσμος ήταν εφικτός και τον βίωναν σε αρκετές χώρες του κόσμου...
Όσο για τον μπουχάριν, τί να λέμε... Όταν έχεις βοηθήσει 2 δικτάτορες, τον ένα χειρότερο από το άλλο και συμμετέχει ενεργά σε ένα από τα πιο ματοβαμμένα καθεστώτα του πλανήτη, μάλλον δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
ο δε πρώτος απέφυγε να την δεί στο χωριό του και την είδε αλλού...

...γυρισε όλη τη Νότιο Αμερική με μοτοσυκλέτα κι έβγαλε τα δικά του συμπερασματα.
Και μετα πολεμησε γι αυτα !
Καλώς ή κακώς, αυτό το βλέπει ο καθενας από τη δική του οπτική-καναπέ.

Εγώ τονίζω ότι διάλεξε ένα δυσκολο δρόμο μεχρι το τελος κι υπηρξε συνεπής.
Δε βολευτηκε στην Κουβα. Δεν εγινε κατεστημενο οπως ο Φιντελ.

Εφυγε να συνεχισει το ονειρό του (πιθανως την ειχε ψυλιαστει, μετα την επισκεψη στην ΕΣΣΔ, τι φόλα είχαν φάει, αλλά μετά τοσο αγώνα τι να πει ; Τα μαζεψε και συνεχισε οπως μπορούσε...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom