tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Δεν είναι θέμα αντρισμού, αλλά καθαρά logistics !
Όταν το κράτος έχει όλα τα μέσα με το μέρος του και οι περισσότεροι δεν θέλουν να τρέχουν, όπως λέει ο συναγωνιστής str8, αλλά λουφαζουν στο διαμερισματάκι τους και στο μισθό τους, περιμένοντας να βγαλουν αλλοι το φιδι από την τρύπα, ή τον ...φοίνικα από το κοτέτσι (...)
μήπως λέω.. οι περισσότεροι δεν θέλουν να βγεί το φίδι απο την τρύπα και προτιμούν την υφιστάμενη κατάσταση?? σε αυτήν την περίπτωση τι χρείαν έχουν οι παλληκαρισμοί (ας πούμε παλληκαρισμοί διότι κατά την γνώμη μου άνανδρες επιθέσεις ήτανε)??
τότε οι λίγοι που αποφασιζουν να κάνουν ανταρτικο πόλης, είναι υποχρεωμένοι να συνυπολογιζουν τους αριθμούς τους και τα πενιχρα τους μέσα.
Ο Ρομπεν των Δασών δλδ, που έκανε ανάλογες χωσιές, ήταν σκουληκι ή άνανδρος ;;;
Το θέμα τύπε μου είναι το πως θα σε γραψει η ιστορία στο τέλος. Για πολλά χρόνια, εκατονταετίες, για το Ηνωμενο Βασιλειο ο Ρομπέν, ήταν ο ...Κουφοντίνας κι οι απλοι χωριατες που τον καμαρωναν κρυφα, μπεκροπίνοντας στις παμπ, ήταν οι ....αλήτες των Εξαρχείων !
μμμ αλήθεια ο Κουφοντίνας τι μοίρασε στον λαό,πέρα από κάτι ακατάληπτες προκηρύξεις και φόβο ??? τα προιόντα της απαλλοτρίωσης τραπεζών γιατί τα κράτησε ?? (κατ αντιστοιχίαν με τους περίφημους απαλλοτριωτές σούπερ μάρκετ οι οποίοι απαλλοτριώνουν το ταμείο γαι την πάρτη τους)
μήπως οι απλοί χωριάτες είναι πράγματι οι λιγοστοί αλήτες των Εξαρχείων ??? διότι η πολιτική ζωή ζωή του τόπου άλλα δείχνει (και που είσαι φίλε δεν θέλω παπαριές του τύπου "τα ΜΜΕ αποκοιμίζουν τον λαό","βολεψάκηδες" κλπ)