Νέα

Συνελήφθη για βιασμό ανηλίκων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
χμμμ παντως εγω αυτο το καλοκαιρι τα σκεφτηκα πολυ αυτα τα θεματα.... με ειχε τρελανει μια κοπελα 14 χρονων, το αξιζε το αδικημα παντως η κοπελα  :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ας πουμε οτι εχεις δικιο,για πες μου ομως γιατη ο 35αρης εχει προβλημα που παει με το 16χρονο και δεν το εχει το προβλημα το 16χρονο που τριβεται στον 35αρη??

Γιατι την εχει ο 35αρης? δεν το καταλαβαινω αυτο...δηλαδη αμα πηδιεται με εναν 20 χρονων εχει ευθυνη και η κοπελα ενω αμα πηδιεται με εναν 35αρη την εχει μονο αυτος?

ρε ιδιο μυαλο εχουν? ιδια ωριμοτητα? το 16χρονο ειναι αλλου γι αλλου. ο αλλος μονο τη σηκωμαρα σκεφτεται?

Αρτέμης...

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
1
Γιατι την εχει ο 35αρης? δεν το καταλαβαινω αυτο...δηλαδη αμα πηδιεται με εναν 20 χρονων εχει ευθυνη και η κοπελα ενω αμα πηδιεται με εναν 35αρη την εχει μονο αυτος?
μη τη ψαχνεις
και γω το ιδιο ρωτησα
γάματο

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ας πουμε οτι εχεις δικιο,για πες μου ομως γιατη ο 35αρης εχει προβλημα που παει με το 16χρονο και δεν το εχει το προβλημα το 16χρονο που τριβεται στον 35αρη??

To 16χρονο μπορει να μην εχει κανενα προβλημα,καυλωμενο ειναι,και το μουνακι του θελει να ξυσει
 καπου και αυτο να βρει την χαρα στα μπουτακια του,και δεν το νοιαζουν οι νομοι και τα
 ρεστα..Εξαλλου στην περιπτωση του ειτε ο τεντζερης κυλισει ειτε το αυγο κυλισει,το αυγο θα
 σπασει..Με πιανιεσ''' ;;;;

Ο 35χονος ομως εχει οντως προβλημα,οχι απαραιτητα νομικο (για 16-17-18..στα αρχιδια μου ποτε
 ξεκιναει η περιοδος τους-ετσι το βλεπει ο Νομος) αλλα ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΗΘΙΚΟ!!!!!

Αποψη μου βεβαια,αλλα αυτο λεει ο δικος μου Νομος,το δικο μου βιβλιο το αγραφο....

Αρτέμης...

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
1
ρε ιδιο μυαλο εχουν? ιδια ωριμοτητα? το 16χρονο ειναι αλλου γι αλλου. ο αλλος μονο τη σηκωμαρα σκεφτεται?
ενω αν μια 16αρα γαμιεται με εναν 17αρη ειναι οκ
ο 17αρης εχει και γαμω τις ωριμοτητες
οκ

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
 To 16χρονο μπορει να μην εχει κανενα προβλημα,καυλωμενο ειναι,και το μουνακι του θελει να ξυσει
 καπου και αυτο να βρει την χαρα στα μπουτακια του,και δεν το νοιαζουν οι νομοι και τα
 ρεστα..Εξαλλου στην περιπτωση του ειτε ο τεντζερης κυλισει ειτε το αυγο κυλισει,το αυγο θα

Ο 35χονος ομως εχει οντως προβλημα,οχι απαραιτητα νομικο (για 16-17-18..στα αρχιδια μου ποτε

Αποψη μου βεβαια,αλλα αυτο λεει ο δικος μου Νομος,το δικο μου βιβλιο το αγραφο....

σωστος ο γκαμπα

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
οταν εχεις μυαλο και ωριμοτιτα να καυλοσεις τον αλλον, εχεις και μυαλο και ωριμοτιτα να γαμηθεις..και εγω δεν λεω οτι εχεις αδικο αλλα δικαιολογω και λιγο τον 35αρη..

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε μην ασχολειστε με 16χρονα .
Και να μην εχετε νομικα προβληματα ,
ειναι αγουρα φρουτα.
Αρχαριες .
Κλαψουδες.
Ερκ !

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Και οι αρχαίοι έλληνες που προέκριναν τις σχέσεις εφήβων με ώριμους άντρες για την καθοδήγηση των εφήβων και τη σωστή απόδοση τους στην ενήλικη ζωή του πολίτη , ήταν μαλάκες ?

Και μη μου πείτε καμμιά μαλακία για ομοφυλοφιλίες , για την διαφορά ηλικίας συζητάμε εδώ ...  

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ενω αν μια 16αρα γαμιεται με εναν 17αρη ειναι οκ
ο 17αρης εχει και γαμω τις ωριμοτητες
οκ

εισαι μαλακας ρε;
  τι σε νοιαζει τι κανει ενας μικρος με μια μικρη;
  Ματακιας εισαι;

στα αρχιδια μου τι θα κανουνε τα δυο τους,ας βγαλουν και τα φρυδια τους,ερωτες και φεγγαρια και
  τα ρεστα,θα αγαπησουν,θα μαλωσουν,θα σπασουν τα μουτρα τους,ετσι ειναι αυτα σε αυτες τις
  ηλικιες...

Ο 35αρης τι ψαχνει στην μυξα;
  Μωρουδιλα;
  Χαθηκανε τα μουνια στον κοσμο ή ναυαγησε σε κανα ερημονησι Ροβινσοειδως και δεν εχει που να τον
  χωσει;

Ηθικο ειναι λεμε ρε συ,ηθικο και μονο,οχι βιολογικο....Οι γυφτισσες και οι Ταυλανδες γεννανε απο
  τα 12-13 τους,κοιτα την διαφημιση με την μαυρουλα....

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16

[/quote συμφονω ρε φιλε και εγω ειμαι 32 ειμαι αλλα αν με αρπαζε κανα ξεκολο 17χρονο να εχω πιει και κανα μπουκαλι ουισκι και με καυλονε το καριολακι μπορει και να το γαμαγα..τωρα που το σκευτομαι νορμαλ λεω οχι αλλα αλλες φορες σκευτεται το κατω κεφαλι και μετα αστα να πανε..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

εσυ εισαι σωστος κι εγω η μις ζονκ που λεω το ιδιο.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Και οι αρχαίοι έλληνες που προέκριναν τις σχέσεις εφήβων με ώριμους άντρες για την καθοδήγηση των εφήβων και τη σωστή απόδοση τους στην ενήλικη ζωή του πολίτη , ήταν μαλάκες ?

Τι σχεση εχει η πνευματικη καθοδηγηση των Αρχαιων με αυτο που συζηταμε εδω;
 Εκει ηταν διδακτικη σχεση μεταξυ ομο-φυλων εδω λεμε οτι ο 35αρης γαμει 16χρονο...

Αρτέμης...

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
1
  εισαι μαλακας ρε;
  τι σε νοιαζει τι κανει ενας μικρος με μια μικρη;
  Ματακιας εισαι;
  στα αρχιδια μου τι θα κανουνε τα δυο τους,ας βγαλουν και τα φρυδια τους,ερωτες και φεγγαρια και
  τα ρεστα,θα αγαπησουν,θα μαλωσουν,θα σπασουν τα μουτρα τους,ετσι ειναι αυτα σε αυτες τις
  ηλικιες...
  Ο 35αρης τι ψαχνει στην μυξα;
  Μωρουδιλα;
  Χαθηκανε τα μουνια στον κοσμο ή ναυαγησε σε κανα ερημονησι Ροβινσοειδως και δεν εχει που να τον
  χωσει;
  Ηθικο ειναι λεμε ρε συ,ηθικο και μονο,οχι βιολογικο....Οι γυφτισσες και οι Ταυλανδες γεννανε απο
  τα 12-13 τους,κοιτα την διαφημιση με την μαυρουλα....

αλλο λεμε
για την συμπεριφορα του πιπινιου ξεκινησαμε και αλλου πηγε η κουβεντα
ειναι δυνατον να καθομαι να γραφω μαλακιες τετοια ωρα και να μην ειμαι μαλακας ;;; :2funny: :2funny: :2funny:

εσυ εισαι σωστος κι εγω η μις ζονκ που λεω το ιδιο.
παπαριες γραφεις
αλλο πραγμα λεγαμε

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
συμφονω ρε φιλε και εγω ειμαι 32 ειμαι αλλα αν με αρπαζε κανα ξεκολο 17χρονο να εχω πιει και κανα μπουκαλι ουισκι και με καυλονε το καριολακι μπορει και να το γαμαγα..τωρα που το σκευτομαι νορμαλ λεω οχι αλλα αλλες φορες σκευτεται το κατω κεφαλι και μετα αστα να πανε..

τοτε θα πληρωσεις (εαν πληρωσεις..) την συνεπειες της καυλας και της τυφλας σου απο τα πιοτα
  Και κοιτα.....την ντουφεκια να την φας στα στηθια,οχι κλαψομουνιασμα,δεν εφταιγα και ειχα πιει,μου κουνιοτανε και λοιπες αρχιδιες..Αντρας ετσι; οχι αρσενικο γατι....

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
 Τι σχεση εχει η πνευματικη καθοδηγηση των Αρχαιων με αυτο που συζηταμε εδω;
 Εκει ηταν διδακτικη σχεση μεταξυ ομο-φυλων εδω λεμε οτι ο 35αρης γαμει 16χρονο...

Δεν ήταν μόνο πνευματική σχέση ... Ήταν εραστές ... Σε αρχαία αγγεία έχουν σωθεί τέτοιες ερωτικές σκηνές ... Οι ιστορικοί διαφωνούν αν γινόταν κανονικό γαμήσι ή τον ακουμπούσαν μόνο και τον έτριβαν πάνω ή ανάμεσα στα μπούτια του εφήβου ...

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
  τοτε θα πληρωσεις (εαν πληρωσεις..) την συνεπειες της καυλας και της τυφλας σου απο τα πιοτα
  Και κοιτα.....την ντουφεκια να την φας στα στηθια,οχι κλαψομουνιασμα,δεν εφταιγα και ειχα πιει,μου κουνιοτανε και λοιπες αρχιδιες..Αντρας ετσι; οχι αρσενικο γατι....
γιαυτο οταν πινω καθομαι μονος μου :grin: :grin: :grin: :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Και μη μου πείτε καμμιά μαλακία για ομοφυλοφιλίες , για την διαφορά ηλικίας συζητάμε εδώ ...  

Μα αμα το παμε ετσι και η γυναικα ειναι ετοιμη για αναπαραγωγη απο τα 12 της, αλλα στον δυτικο κοσμο εχουμε την εικονα του αθωου παιδιου [και καλα κανουμε]

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλα ρε λακαμαδες τα στραβα ματια κάνετε ? Τι λετε για τους αρχαιους? Δεν ξέρετε οτι οι μισοι αρχαιοι φιλοσοφοι ειχαν σεξουαλικες επαφες?  :jerking: :jerking:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
για την συμπεριφορα του πιπινιου ξεκινησαμε και αλλου πηγε η κουβεντα

Ωραια,ας το πιασουμε και αυτο
 Και μενα μου την ειχε πεσει πιτσιρικα γυρω στα 18....
 Ωραιο κοριτσακι,ψεκαστε σκουπιστε τελειωστε θα ηταν η φαση,το ειχα διασταυρωσει...

Ξερεις τι εκανα;
 Δεν προσπαθησα να την αποφυγω...
 Απλα την προσβαλλα χοντροειδως...
 Με ειπε γουρουνι και γαιδουρι και μαλλον με σχολιαζαν με τις φιλες της ολη την διαρκεια της νυχτας
 Στα αρχιδια μου κιολας....και η αποψη της( πφφφφ)και οι φιλες της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom