Νέα

Συνελήφθη για βιασμό ανηλίκων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
οκ.σεβαστό.
εγώ δεν έχω τέτοια ταμπού.

τώρα αν σου πω ότι για τις Ταϊλανδές αυτό δεν είναι "ακριβώς πορνεία" θα σου φανεί πολύ κουλό?
οκ δεν στο λέω μια και ο δυτικός τρόπος ζωής μας είναι πολύ διαφορετικός απ αυτών.
αυτό το χω ξανακούσει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε μαλάκα μην τρελαίνεσαι λέμε!
πω ρε κόλημα με την Ταϊλάνδη!
περίμενε να σου πω για την βίαιη εκπόρνευση που λες (από δική μου ιστορία)
ρε μαλάκα!δε ζυζητάμε αν είναι όμορφες ή όχι
ούτε αν είναι ladyboys )που δεν είναι και θα σου πω γιατί)
λέμε για το αν είναι ή όχι 12χρονα.
σου μοιάζουν εσένα ή του περσόνα για 12χρονα?
όλη η Πατάγια μ αυτές τις ηλικίες κινείται

ρε πιτουριδη, θα κανουμε συζητηση απο 5 φωτογραφιες που ποσταριστικαν αν γαμιουνται η οχι 12χρονα στη Ταυλανδη? σου αρεσε πολυ το καινουργιο μπουκαλι της μπυρας ΦΙΞ?

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
τώρα αν σου πω ότι για τις Ταϊλανδές αυτό δεν είναι "ακριβώς πορνεία" θα σου φανεί πολύ κουλό?
οκ δεν στο λέω μια και ο δυτικός τρόπος ζωής μας είναι πολύ διαφορετικός απ αυτών.

Είναι ιερή πορνεία ?  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
λααααααααααααθος. ειτε κρινεις βασει τα νομιμα ειτε βασει της προσωπικης ηθικης. και η συνολικη κοινωνικη κατασταση παλι υποκειμενικα θα τη τοποθετησεις, εγω η ο αλλος μπορει να διαφωνω.

η κοινωνική κατάσταση είναι το δεδομένο.
εάν δεν ήταν δε θα υπήρχε.
εσύ απλά μπορεί να αποτελείς τον περιθωριακό ή τον περίεργο.
Γιατί και προφανώς στην Αρχαία Ελλάδα με τα δικά σου δεδομένα θα τρελλαινόσουν εάν σου πιαναν τον κώλο και θα άρχιζες τις μάπες.
Οι άλλοι βεβαίως θα σε κοιτούσαν ως εξωγήινο.

Υ.Γ.
δεν είναι πολύ μακριά η ελλάδα που έβγαζαν το σεντόνι την πρώτη μερα του γάμου. και πιθανώς να γελάς μέχρι δακρύων.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
προφανώς ρε χαζοζχαζέ για σένα που πας για gfe αυτά σερβίρονται....
Είναι σα να μου λες ότι εάν πίσω απο τα φρουτάκια υπάρχει ολόκληρο παράνομο καζίνο και συ δεν είσαι μυημένος θα σου πουν, βουαλά περάστε κύριος.
Ελεος λέμε.
Εδώ στα σι τζις υπάρχει κλειστόν κύκλωμα....
τι να λέμε τώρα.
καλά ρε πλάκα κάνεις?(με λες και χαζοχαζό)
και ποιος σου είπε ότι δεν ξέρω τι αγοράζω?
σόρι αλλά είσαι πιο χαζοχαζός απ το χαζό αν το πιστεύεις αυτό!

Απλλά σου λέω ότι η Ρωσία και η Τσεχία έχουν σαν κύριο μενού μουνάρες, ενώ η Τάι το gfe.
δατς ολ!
περί ορέξεως.....

όσο για παιδοφιλία σου είπα και χθες ότι το μενού υπήρχε στην Ται και έχει πλέον αλλάξει στο gfe.
το σπορ ασκείται πλέον σε διπλανές χώρες.
Όσοι (αρρωστημένοι) πιστοί.....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η κοινωνική κατάσταση είναι το δεδομένο.
εάν δεν ήταν δε θα υπήρχε.
εσύ απλά μπορεί να αποτελείς τον περιθωριακό ή τον περίεργο.
Γιατί και προφανώς στην Αρχαία Ελλάδα με τα δικά σου δεδομένα θα τρελλαινόσουν εάν σου πιαναν τον κώλο και θα άρχιζες τις μάπες.
Οι άλλοι βεβαίως θα σε κοιτούσαν ως εξωγήινο.

Υ.Γ.
δεν είναι πολύ μακριά η ελλάδα που έβγαζαν το σεντόνι την πρώτη μερα του γάμου. και πιθανώς να γελάς μέχρι δακρύων.

ποιο δεδομενο ρε. οι μισοι εδω λενε οτι και χεσμενο τογλυφαν το 16αρι/17αρι, οι υπολοιποι απαπαπα ουτε με το νυχι. μη μου αρχιζεις τα πανια και τα σεντονια, για το τωρα λεμε. δε βλεπω καμια συντριπτικη πλειοψηφια. εκτος και ποσταρουν απο τις σπηλιες ολοι οι ακοινωνητοι εδω.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τώρα που είπες ιερή θυμήθηκα..... :2funny: :2funny: :2funny:

είχα πάει με το κορίτσι σε βουδιστικό μοναστήρι
κι ενώ αυτή προσεύχονταν μπροστά στον βουδιστή ιερέα (ξες τώρα....σκυφτή με τις παλάμες ενωμένες και το μίνι μέχρι τον αφαλό), ο ιερέας με βλέπει που ήμουν απ έξω, μου λέει να βγάλω τα παπούτσια μου και να μπω (σε άψογα αγγλικά)
αφού γονατίσαμε μπροστά του, μας φόρεσε ένα σκινάκι σαν κομποσκίνι και μας ευχήθηκε "καλά να περάσετε"!

αυτή είναι θρησκεία μάγκα μου!με τις ευχές του βούδα!

hohohohhohohohohohohhoho

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
τώρα που είπες ιερή θυμήθηκα..... :2funny: :2funny: :2funny:

είχα πάει με το κορίτσι σε βουδιστικό μοναστήρι
κι ενώ αυτή προσεύχονταν μπροστά στον βουδιστή ιερέα (ξες τώρα....σκυφτή με τις παλάμες ενωμένες και το μίνι μέχρι τον αφαλό), ο ιερέας με βλέπει που ήμουν απ έξω, μου λέει να βγάλω τα παπούτσια μου και να μπω (σε άψογα αγγλικά)
αφού γονατίσαμε μπροστά του, μας φόρεσε ένα σκινάκι σαν κομποσκίνι και μας ευχήθηκε "καλά να περάσετε"!

αυτή είναι θρησκεία μάγκα μου!με τις ευχές του βούδα!

hohohohhohohohohohohhoho

:rockon: :rockon: :rockon:

Καλά , με πέθανες ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ειναι ιερη η μαλακια να πηγαινεις να πληρωνεις να γαμας κοπελες που εχουνε γραψει ενα εκατομμυριο ψωλες στο μουνοκοντερ απο ολες τις φυλες του κοσμου, μεγαλωμενες να μη τις χαλαει η μπιχλα, αγραμματες οποτε και με αγνοια κινδυνου και προφυλαξης ασθενειων, και να νομιζεις οτι κανεις κατορθωμα και επιασες και γκομενα.  :headbang:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ρε πιτουριδη, θα κανουμε συζητηση απο 5 φωτογραφιες που ποσταριστικαν αν γαμιουνται η οχι 12χρονα στη Ταυλανδη? σου αρεσε πολυ το καινουργιο μπουκαλι της μπυρας ΦΙΞ?
ρε μαλακοπιτουρίδη θες να ποστάρω δηλ όλες τις φωτο του ται-θρεντ για να μιλήσουμε?
ένα πουχου έφερα που το είδα στην τελευταία σελ του θρεντ αυτου.

και σου λέω:όλες οι γκόμενες που παίζουν μπάλα στην Πατάγια είναι τέτοιες (ηλικιακά)!
12χρονα δεν είδα ούτε στο δρόμο.

όπως είπε κι ο σόισιξ χθες (και έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία σε Ται ταξίδια) στις μεγάλες πόλεις (όπου υπάρχει και η συντριπτική πλειοψηφία των τουριστών) αυτό που σερβίρεται είναι το gfe.
στα χωριουδάκια ίσως (δεν το ξέρω εγώ) να υπάρχει και απ το άλλο, αλλά πολύ προσεκτικά μια και οι ποινές είναι μεγάλες!
οπότε ο αρρωστημένος προσανατολίζεται πλέον σε άλλες περιοχές όπου είναι νόμιμα τα πράγματα.
γιατί να ρισκάρει να πάει στη μπουζού και να κάνει και τόσα χιλιόμετρα!δεν το έκανε στη χώρα του?

άντε, μην το ζαλίζουμε άλλο!
είπα και ελάλησα!

ahahahahahahaahahahahaha

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Πάω για ύπνο , γιατί 9 ξυπνάω ...

Και με τα 16χρονα κάντε ότι σας φωτίσει ο θεός ... Εγώ είπα του Γκαμπ ότι πρέπει να επιτελέσει το παιδαγωγικό του καθήκον και το αποτέλεσμα είναι , λέει , ότι δεν θα μου ξαναμιλήσει ...

Άντε , καλόν ύπνο ή καλημέρα  :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ειναι ιερη η μαλακια να πηγαινεις να πληρωνεις να γαμας κοπελες που εχουνε γραψει ενα εκατομμυριο ψωλες στο μουνοκοντερ απο ολες τις φυλες του κοσμου, μεγαλωμενες να μη τις χαλαει η μπιχλα, αγραμματες οποτε και με αγνοια κινδυνου και προφυλαξης ασθενειων, και να νομιζεις οτι κανεις κατορθωμα και επιασες και γκομενα.  :headbang:
τώρα ρε μαλάκα να σ αρχίσω στα μπινελίκια?
άσε!
σου υποσχέθηκα αγάπη και προδέρμ!

το gfe δε σημαίνει ότι "έπιασες γκόμενα" ρεεεεε!

απλά για να καταλάβεις πώς έχει η φάση:
βρίσκεις τη γκόμενα (σε στριπτιζάδικο,σε ντίσκο, σε καφέ, στο...καρφούρ....όπου τη βρίσκεις τέλος πάντων) και

πας για καφέ,για φαί,για ψώνια, σου δείχνει τα μέρη,σε προσέχει μη σε κλέψουν στα ρέστα, κάνει παζάρια για σένα,σε "κόβει" αν έχεις φράγκα πολλά ή λίγα,οπότε σε πάει σε ακριβά ή φθηνά εστιατόρια κοκ.

έχεις δηλ ταυτόχρονα και ξεναγό, και ντόπιο φίλο να σου δείξει τα στέκια, και παρέα (αν πας μόνος) και ερωμένη!

αυτό πουλάει η Ταιλάνδη και έπιασε!
και νομίζω ότι είναι πολύ πιο υγειές απ το προηγούμενο προϊόν της..... παιδεραστίας!
νομίζω?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Και με τα 16χρονα κάντε ότι σας φωτίσει ο θεός ... Εγώ είπα του Γκαμπ ότι πρέπει να επιτελέσει το παιδαγωγικό του καθήκον και το αποτέλεσμα είναι , λέει , ότι δεν θα μου ξαναμιλήσει ...

Άντε , καλόν ύπνο ή καλημέρα  :rockon:

παραπονιαρηηηηηηηηηη

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

Άντε , καλόν ύπνο ή καλημέρα  :rockon:
έλα μωρέ!
εδώ έχουμε βριστεί χειρότερα και πάλι εδώ είμαστε να τα λέμε!
καλή καρδιά!

και....καλό ύπνο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τώρα ρε μαλάκα να σ αρχίσω στα μπινελίκια?
άσε!
σου υποσχέθηκα αγάπη και προδέρμ!

το gfe δε σημαίνει ότι "έπιασες γκόμενα" ρεεεεε!

απλά για να καταλάβεις πώς έχει η φάση:
βρίσκεις τη γκόμενα (σε στριπτιζάδικο,σε ντίσκο, σε καφέ, στο...καρφούρ....όπου τη βρίσκεις τέλος πάντων) και

πας για καφέ,για φαί,για ψώνια, σου δείχνει τα μέρη,σε προσέχει μη σε κλέψουν στα ρέστα, κάνει παζάρια για σένα,σε "κόβει" αν έχεις φράγκα πολλά ή λίγα,οπότε σε πάει σε ακριβά ή φθηνά εστιατόρια κοκ.

έχεις δηλ ταυτόχρονα και ξεναγό, και ντόπιο φίλο να σου δείξει τα στέκια, και παρέα (αν πας μόνος) και ερωμένη!

αυτό πουλάει η Ταιλάνδη και έπιασε!
και νομίζω ότι είναι πολύ πιο υγειές απ το προηγούμενο προϊόν της..... παιδεραστίας!
νομίζω?

νομιζεις βεβαια. τους εισαι τοσο συμπαθης οσο ειναι και τα καρβουνα στους ανθρακωρυχους. τα τρωνε στη μαπα γιατι ειναι η καθημερινοτητα τους και το μεροκαματο. καρβουνομυαλε  :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
νομιζεις βεβαια. τους εισαι τοσο συμπαθης οσο ειναι και τα καρβουνα στους ανθρακωρυχους. τα τρωνε στη μαπα γιατι ειναι η καθημερινοτητα τους και το μεροκαματο. καρβουνομυαλε  :2funny:
δε διαφωνώ ρε!
είπαμε!
να ξέρουμε τι αγοράζουμε. ;)

Μερικές φορές μια μουνάρα που σε ξεπετάει, άλλες μια γκόμενα που στα τρώει, άλλες κάτι άλλο κοκ  ;)

(κάτσε να βάλω χέρι στο συρτάρι-πώς το είχες πει ρε?- να ξαναπάω γιατί μου την έδωσε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δε διαφωνώ ρε!
είπαμε!
να ξέρουμε τι αγοράζουμε.

Μερικές φορές μια μουνάρα

τι αγοραζεις ρε μαλακα? μακαρονια? και μονο αυτος ο τροπος που μιλας για το θεμα δειχνει πολλα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τι αγοραζεις ρε μαλακα? μακαρονια? και μονο αυτος ο τροπος που μιλας για το θεμα δειχνει πολλα.
υπηρεσίες δεν αγοράζεις?
η λέξη σε πείραξε?
οκ
γράψε λάθος! ;)

Υ.Γ.είσαι και συ κατά του αγοραίου έρωτα? (είδες?πάλι η ίδια λέξη!δεν φταίω)! :dunno:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
εν πάσει περιπτώσει δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν να πάει στην Ταϊλάνδη (ή να μην πάει)
ούτε για το αν ο αγοραίος έρωτας είναι σωστός ή όχι.

για το λόγο που πόσταρα εδώ (όπως και στο άλλο θρεντ) είναι γιατί ακούστηκαν πράγματα περί παιδοφιλίας από άτομα που δεν έχουν πάει στη συγκερκιμένη χώρα.
αυτό λοιπόν που πρέπει να μείνει ως συμπέρασμα για το θέμα αυτό είναι ότι η Ταιλάνδη (όπως επιβεβαίωσαν και άλλοι φίλοι που επισκέφτηκαν περισσότερες φορές από μένα τη χώρα) δεν φημίζεται πλέον για το αρρωστημένο αυτό σπορ.

αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom