Επισκέπτης
ναι γιατί έχεις εξετάσεις και πρέπει να πας καλό βαθμό στο μπαμπά.
Μπα , ο μπαμπας μου ειπε ηδη μπραβο, αρκετα εκανα. Τωρα μπορω να ξεκουραστω. Κατι κωλοπαιδα ομως δεν μ'αφηνουν ν'αγιασω
ναι γιατί έχεις εξετάσεις και πρέπει να πας καλό βαθμό στο μπαμπά.
Μπα ο μπαμπας μου ειπε ηδη μπραβο αρκετα εκανα. Τωρα μπορω να ξεκουραστω. Κατι κωλοπαιδφα ομως δενμ'αφηνουν ν'αγιασω
δε με άκουσες βεβαίως να υποστηρίζω και τα αντίθετα!!!!
η κριτική μου εστιάζεται στο ιντερνετικο λυντσάρισμα του (όποιου) κατηγορούμενου!
φυσικά, υπάρχει μια βασική διαφορά στις δυο περιπτώσεις!
ο φερόμενος δολοφόνος Κορκονέας είναι το χέρι του κράτους που πυροβολεί
ο φερόμενος βιαστής είναι ιδιώτης.
η β' περίπτωση είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ
η α' περίπτωση είναι ΔΗΜΟΣΙΑ!
βέβαια, από αμοιβάδες,
που δεν καταλαβαίνουν τι εστί ιθαγένεια και τι εθνική συνείδηση,
δεν έχω αυξημένες απαιτήσεις...
τι δεν κατάλαβες ρε ηλίθιε;
μια 16χρονη του δυτικού πολιτισμού κωλοτρίβεται στη γκλίτσα του τζομπάνη.
ο νόμος προβλέπει ότι εάν υπάρχει συναίνεση της 16χρονης δε θεωρείται βιασμός.
από την άλλη μια 12χρονη της Ταυλάνδης βγαίνει στο κλαρί απο μπαμπά, μαμά, νταβά δεν έχει σημασία και πωλείται προς 1, 2, 3 χιλιάρια ευρώ προς ξεπαρθένεμα.
τι ακριβώς ρε μπετόβλακα βρίσκεις ίδιο στο ένα και στο άλλο;
αφου κωλοτρίβεσαι διαρκώς στη γκλίτσα τους περιμένεις να φερθούν με την ηθκή του γκάμπα.
πριτςςςςςςςςςςςςςςςςς
δηλαδή ο κρατικός λειτουργός που εγκληματεί θα πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση από τον ιδιώτη???
αυτό υποστηρίζεις???
α ρε ασπόνδυλε οσφυοκάμπτη νενέκο ...
αφού δε νογάς, τι μπερδεύεσαι;
πάμε πάλι!
προφανώς ποινικά η αντιμετώπιση είναι ίδια!
είπα απλώς ότι στην περίπτβση ΚΟΡΚΟΝΕΑ η οργή και η κριτική στρέφονται εναντίον του κράτους που ανέχεται/καλλιεργεί/αναπαράγει τέτοιες λογικές και πρακτικές...
Σου εκανα παραθεση τα δικα σου και κανεις οτι δεν βλεπεις.
Αν θες μπορεις να συνεχισεις να πιστευεις οτι 12χρονες Ταιλανδες βγαινουν στο κλαρι απο μπαμπα, μαμα και νταβα. Λογω βλακειας απαλλασεσαι..
Αναφερθηκες σε 15-17χρονα της Ταιλανδης και στο οτι ειναι ανηθικο καποιοι σιχαμενοι ευρωπαιοι να τα γαμανε (ενω ειναι και συνομιλικες της κορης τους, μπλιαχ!) αλλα δεν ειναι ανηθικο αν ειναι ενα δυτικο ξεροπουτανο που κωλοτριβεται και κανει παρτουζες (γιατι ειναι καραπουταναρες). Ηθικη κερμα λεμε... η απλα προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις
Δεν εχω καταλαβει αν, το να γαμιεται μια 16χρονη επιτρεπεται ή οχι. Νομικα εχει να κανει με την χωρα στην οποια αναφερομαστε. Ηθικα εχει να κανει με τους ανθρωπους.
Παλι κανεις κωλοτουμπες.. τραβα ξυσου αλλου τωρα γιατι εισαι για το πεος.
δηλαδή η δική μου η οργή για τους ομοίους σου θα πρέπει να στραφεί εναντίον των γονιών σας που τρέφουν/καλλιεργούν και ανέχονται τέτοιους σαν και σένα?
δηλαδή ο κρατικός λειτουργός που εγκληματεί θα πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση από τον ιδιώτη???
αυτό υποστηρίζεις???
α ρε ασπόνδυλε οσφυοκάμπτη νενέκο ...
Άμα σε φερμάρει εσένα πρεζάκιας τη Δευτέρα, και την Παρασκευή σε φερμάρει ο υπουργός οικονομικών, να τα βάλεις και με τους δύο εξ ίσου.
Άμα σκοτωθεί κάποιος από σφαίρα νονού, και κάποιος άλλος από σφαίρα μπάτσου πάλι στο ίδιο ζύγι βαλ'τους.
Ρε τι γίνεται εδώ μέσα άλλη μια φορά....
Στραβός ή ζαβός???
Είναι το ίδιο δηλαδή για σένα ένα πιτσιρίκι 16 χρονών που τρίβεται και ψάχνεται με ένα 18άρικο (που είναι και νομιμο) που βγαίνει στην πορνεία ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ κι ότι κάνει το κάνει για να ζήσει και το κατά πόσο ευχαριστιέται αυτό που συμβαίνει το ξέρει μόνο ο καμεραμάν της τσόντας που γυρίζει???
Άλλο πορνεία (τηλεοπτική ή "κανονική") κι άλλο θέλω κρέας γιατί έχω καύλες ΙΣΩΣ σε λάθος ηλικία.
Μάλλον δουλευόμαστε εδώ μέσα......
Μην αγανακτας καλο μου χαχαχαχαχαχαχα , ακομα δεν συνηθισες?
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΊΣΑΙ
τι φταίει;
το DNA;
η αγαμία;
ο κοινωνικός αποκλεισμός;
στα ριπαπά μας.
Απ τη μια στη χώρα που ξεκίνησε η εμπορία ξεπαρθενέματος παιδών από δυτικοευρωπαικά αρχίδια και μη, έχει ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ γιατί ο ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ ΝΤΟΝ πήγε 4 φορές και δεν είδε κάτι μεμπτό.
Κάτι [glow=red,2,300]σαν τον Χριστόδουλα που διάβαζε στη χούντα[/glow] και επίσης δεν είδε κάτι μεμπτό αρα σταμάτησαν να γίνονται διωγμοι αριστερών.
Από την άλλη καταγράφοντας μια πραγματικότητα όπου (ανεξαρτήτως εάν εγκρίνουμε ή όχι) είναι κοινός τόπος σε δυτικές κοινωνίες πλέον 16χρονα να την πέφτουν σε αντάρηδες και άνω εκδηλώνοντας έτσι τη σσεξουαλικότητά τους είμεθα ανήθικοι και κωλοτούμπες.
ΚΑΡΒΟΥΝΟ.
τίποτα άλλο.
Ρε Ντιν θα μας τρελάνεις???Αν θες μπορεις να συνεχισεις να πιστευεις οτι 12χρονες Ταιλανδες βγαινουν στο κλαρι απο μπαμπα, μαμα και νταβα. Λογω βλακειας απαλλασεσαι..
Ρε Ντιν θα μας τρελάνεις???
Παρέθεσα(στο άλλο θρεντ για το Σερβικο φιλμ) βίντεο από ρεπορτάζ του ελβετικού καναλιού SF 1 που έγινε τον Απρίλη του 2009 στην Παττάγια...
Ο ρεπόρτερ πήρε στο δωμάτιο 13χρονο κοριτσάκι(δες το βίντεο στο 2.00" φαίνεται από την κρυφή κάμερα)...
Εσύ συνέχισε να προσπαθείς να μας πείσεις ότι αυτά εχουν σταματήσει εδώ και 20 χρόνια...
Τι να πω...
γι αυτά που έγραψα αβαβά βεβαίως..........
εξακολουθεις να παρουσιάζεις την προσωπική οπτική που ουδεμία σχέση έχει με την κοινωνική πραγματικότητα.
Μεγάλα κομμάτια δε της κοινωνίας ακόμα συμπεριφέρονται όπως η κύρα Φρόσω στο χωριό.
"Αααααααααααααααα την παλιοπουτάν΄ πάλ΄ ξιλόγιασ΄ τα παλλικάρια μας."
ένα επίσης μεγάλο μέρος συμπεριφέρεται σαν την μαρούλω
"Αααααααααααααααα τον σαρδανάπαλο δε ντρέπεται κοτζάμ μαντραχαλος να κάνει τέτοια πράματα σε αθώα ανυπεράσπιστα κορίτσιαααααααααααα"
ένα άλλο επίσης μεγάλο μέρος λέει όπως εσύ:
"δε με νοιάζει τι λέτε εμένα η ηθική μου άλλα προστάζει"
και όλοι μαζί τραγουδάτε επί της ουσίας
"ΧΑΡΩΠΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΚΤΥΠΩ"
γιατί αν και η κοινωνική πραγματικότητα είναι αυτή που περιγράφω συμπεριφέρεστε κάνοντας πως δεν υπάρχει η ρίχνοντας την ευθύνη στη μια ή την άλλη μεριά.
Ετσι πράγματι οι κοινωνικές δομές προάγονται και τα δομικά προβλήματα κοινωνικοποίησης των πιτσιρικάδων λύονται μονομιάς.
Υ.Γ.
το πατρικό σύνδρομο ΜΗ ΜΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ δεν συντατάται σε πολιτισμένες δυτικοευρωπαικές κοινωνίες τον τρόπο ζωής των οποίων έχεις ενστερνιστεί πλήρως. Η δε ερμαφρόδιτη ανατολικοδυτικοευρωπαική συμπεριφορά την οποία επιδεικνύετε στην πλειονότητά σας οι Ελληνες είναι και το βασικό πρόβλημα του θέματος που πραγματευόμαστε.
σε όλα συμφωνάμε....
ΟΜΩΣ η μαρούλω μίλησε για ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 16 χρόνων.
από κει ξεκίνησε η κόντρα.
στην εποχή σου και μου ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ. (και έτσι επί προσωπικού θα μου άρεσε να είναι ακόμα).
τώρα αυτό ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
οπότε ή μιλάμε για μη σύνδεση με την πραγματικότητα ή για μιεωμένη αντίληψη.
Είναι πασιφανές ότι οι αδερφές μας στα 16 δεν τολμούσαν να πάνε βόλτα με γκόμενο.
δε συζητάμε ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ....
Τώρα ΚΟΡΙΤΣΙ 16 χρονώνε που δεν έχει γκόμενο θεωρείται ΑΝΩΜΑΛΟ από τα λοιπά του σχολείου.
τόσο δύσκολα κατανοητό ειναι αυτό που γράφω δλδ αυτό που παρατηρώ;
Και τι έγινε που πολλές φορές στην ανηψιά μου θέλω να ρίξω ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ που έχει μσν ακκάουντ απ τα 15 κισινγκ γουιθ α μπόι;
το πολύ πολύ να με πει μαλάκα να πάρει στο κινητό το γκόμενο και να πάνε στην πλατεία να μαλακιστούν (ενίοτε και στην κυριολεξία) με τα άλλα κιντς.
ξαναγράψτο δεν κατάλαβα τίποτα. Η ηλικία δεν είναι σχετική.η μις ζονκ το κερατο μου μιλησε για κοριτσακι ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ 35ΑΡΗ. ΠΑΝΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ 35ΑΡΗ. ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ 16ΧΡΟΝΗ ΓΑΜΩ.
γαμω δλδ. παλμφεις.