Νέα

Συνελήφθη για βιασμό ανηλίκων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ζοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ

τώρα είναι και πιο έξυπνη και πιο ώριμη και πιο μορφωμένη.
μη ξεχνάς ότι η γιαγιά μου τελείωσε το δημοτικό έκατσε σπίτι για τις δουλειές του σπιτιου και μετά παντρεύτηκε.

αστο δε σώνεται.
εφυγα.
καλημέρα σας.

Η σημερινη 14χρονη ειναι πιο ωριμη απο την 14χρονη του 1950?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
 Ρε αδελφε,τα ευκολως εννοουμενα τα παραλειπω,θα μαλακιζομαστε και μεταξυ μας;
 Αλλο το τοτε,αλλο το τωρα
 Τοτε ετσι γινοτανε,γαμαγες μικρη επρεπε να την παντρευτεις για να γλυτωσεις το "ακουσμα" και
 οτι αυτο συνεπαγοταν ΚΑΙ για το κοριτσι ΚΑΙ για τον αντρα...
 Αλλες εποχες συμφωνω,αλλα δεν νομιζω να υπηρχε και αυτη η χαλαρωση των Ηθων που παρατηρητε
 στην εποχη μας,οπου οι 16χρονες κυκλοφορουν ως οιωνει πορνιδια.....
 Και τοτε,εκεινη την εποχη,εαν καποιος ενηλικος εβαζε το χερι στο "μελι" και δεν τηρουσε τα
 προβλεπομενα,η κοινωνια ειχε (αγραφως βεβαια..) φροντισει να αποκαθιστα το προβλημα...
 Εκει γυρω στην "ακουσμενη" "παιζανε" και αδελφια και πατεραδες και θειοι πολλες φορες που ειχαν
 τα ζωναρια λυτα,και τα μαχαιρια οξω απο τα θηκαρια.....Πολλα ρεματα γεμιζαν ευκολα με μαχαιρωμενους
 Τα ξερεις που να στα λεω....

Τωρα τον "ελεγχο" αυτο εχει αναλαβει ο Νομος,και οι οποιες αρχες απο το σπιτι και την
 οικογενεια....

:thumbsup:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Η σημερινη 14χρονη ειναι πιο ωριμη απο την 14χρονη του 1950?

Το ότι πολλοί από μας (αν όχι όλοι) εκτιμάμε στις γιαγιάδες μας αυτά που δε βλέπουμε στις σημερινές γυναίκες, δε σημαίνει ότι ήταν τότε πιο ώριμες και πιο ολοκληρωμένα άτομα.

Γουστάρουμε που είχαν ντομπροσύνη, τον άντρα τους κορώνα στο κεφάλι τους, φρόντιζαν στο σπίτι να είναι όλα στην εντέλεια και δε συμμαζεύεται.

Η ωριμότητα όμως δυστυχώς ή ευτυχώς (εγώ τολμώ να πω και δυστυχώς έτσι για την ιστορία) δεν κρίνεται από αυτά.

Το ότι πάμε κατά διαόλου σήμερα σα νεολαία δεν έχει να κάνει (μόνο) με θέματα ωριμότητας....

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Το ότι πολλοί από μας (αν όχι όλοι) εκτιμάμε στις γιαγιάδες μας αυτά που δε βλέπουμε στις σημερινές γυναίκες, δε σημαίνει ότι ήταν τότε πιο ώριμες και πιο ολοκληρωμένα άτομα.

Γουστάρουμε που είχαν ντομπροσύνη, τον άντρα τους κορώνα στο κεφάλι τους, φρόντιζαν στο σπίτι να είναι όλα στην εντέλεια και δε συμμαζεύεται.

Η ωριμότητα όμως δυστυχώς ή ευτυχώς (εγώ τολμώ να πω και δυστυχώς έτσι για την ιστορία) δεν κρίνεται από αυτά.

Το ότι πάμε κατά διαόλου σήμερα σα νεολαία δεν έχει να κάνει (μόνο) με θέματα ωριμότητας....
:thumbsup:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

εξαιτιας των τοτε συνθηκων, ηταν αναγκασμενες να ωριμασουν πριν την ωρα τους και να σκληραγωγηθουν για να μπορεσουν να τα βγαλουν περα. ειχαν ωριμασει γτ επρεπε να ζησουν. ειναι τελειως διαφορετικη η εννοια της ωριμανσης που δινουμε σημερα. προφανως δεν τις ζηλευω, δε θα θελα να ζω τοτε.

σημερα προφανως δεν φταιει η ανωριμοτητα ή η ωριμοτητα οτι προτιμας, για οσα γινονται σημερα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Μονο η ιδια η ζωη μπορει να σε ωριμασει, το γεγονος οτι η σημερινη κοπελα ξερει το 69 και τις στασεις του καμα σουτρα δεν την κανει ωριμη γυναικα, ειναι σαν εμας τους αντρες που συνηθως ωριμαζουμε οταν αρχιζουμε την δουλεια, τι θα γινει αμα η σημερινη 14χρονη τα βρει σκουρα?? Θα τρεξει φυσικα στους γονεις της!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
εξαιτιας των τοτε συνθηκων, [glow=red,2,300]ηταν αναγκασμενες να ωριμασουν πριν την ωρα τους και να σκληραγωγηθουν για να μπορεσουν να τα βγαλουν περα[/glow]. ειχαν ωριμασει γτ επρεπε να ζησουν. ειναι τελειως διαφορετικη η εννοια της ωριμανσης που δινουμε σημερα. προφανως δεν τις ζηλευω, δε θα θελα να ζω τοτε.

σημερα προφανως δεν φταιει η ανωριμοτητα ή η ωριμοτητα οτι προτιμας, για οσα γινονται σημερα.

Διαφωνώ.... Ήταν αναγκασμένες να σταματήσουν να ωριμάζουν προκειμένου να επικεντρωθούν εκεί που έπρεπε τότε, και να σκληραγωγηθούν στο συγκεκριμένο τομέα. Η σκληραγώγηση με την ωρίμανση (τη φυσική έστω) ουδεμία σχέση έχουν στο δικό μου λεξικό τουλάχιστον.

Το ποια είναι η φυσική ωρίμανση (όπως επίσης και το αν ειναι μία κι όχι παραπάνω) είναι άλλη κουβέντα κι ας μην την ανοίξουμε.

Δεκτή και η θεση σου φυσικά, απλώς εγώ το μεταφράζω αλλιώς.

Μονο η ιδια η ζωη μπορει να σε ωριμασει, το γεγονος οτι η σημερινη κοπελα ξερει το 69 και τις στασεις του καμα σουτρα δεν την κανει ωριμη γυναικα, ειναι σαν εμας τους αντρες που συνηθως ωριμαζουμε οταν αρχιζουμε την δουλεια, τι θα γινει αμα η σημερινη 14χρονη τα βρει σκουρα?? Θα τρεξει φυσικα στους γονεις της!

Δε θεωρώ ότι η ωρίμανση έχει να κάνει με το κάμα σούτρα (μπορεί η σωματική αλλά χέσ'το), ούτε και με το θέμα δουλειάς στους άντρες.

Τα είπα κι από πάνω, μην τα ξαναλέω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τσα. καλημερα.

λυσσαξατε παλι. απο μισο δικιο ολοι. οσον αφορα τα παιδια του τοτε και του τωρα, η συγκριση δε μπορει να γινει σε συζητηση ωριμοτητας. ειναι οπως τον εξειδικευμενο τεχνιτη. τοτε ξερανε αριστα να κανουνε δυο πραγματα για τα οποια εκπαιδευονταν απο τη στιγμη που παταγανε κατω τα ποδια τους. δουλειες του σπιτιου και οικογενεια. τωρα ξερουνε ενα καρο πραματα απο λιγο. απειρως μεγαλυτερη συλλογη πληροφοριων αρα και ξεστραβωμαρα, αλλα τιποτα σε βαθος.
Πιο ωριμα τοτε τα γκομενακια να κρατησουν σπιτι και νοικοκυριο μονα τους. Αλλα εξευτελιστικα ευκολο να τα κανει ζαφτι και ο πιο χαζος μπετοβλακας. Πιο ανωριμα τωρα να κρατησουν σπιτι, ουτε τη κυλοτα τους να πλυνουν. Αλλα στα 16 και 17 ειναι ικανα να χορεψουν το μυαλο και να βλακωσουν πολλους ενηλικες.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.446
Πόντοι
266
τσα. καλημερα.

λυσσαξατε παλι. απο μισο δικιο ολοι. οσον αφορα τα παιδια του τοτε και του τωρα, η συγκριση δε μπορει να γινει σε συζητηση ωριμοτητας. ειναι οπως τον εξειδικευμενο τεχνιτη. τοτε ξερανε αριστα να κανουνε δυο πραγματα για τα οποια εκπαιδευονταν απο τη στιγμη που παταγανε κατω τα ποδια τους. δουλειες του σπιτιου και οικογενεια. τωρα ξερουνε ενα καρο πραματα απο λιγο. απειρως μεγαλυτερη συλλογη πληροφοριων αρα και ξεστραβωμαρα, αλλα τιποτα σε βαθος.
Πιο ωριμα τοτε τα γκομενακια να κρατησουν σπιτι και νοικοκυριο μονα τους. Αλλα εξευτελιστικα ευκολο να τα κανει ζαφτι και ο πιο χαζος μπετοβλακας. Πιο ανωριμα τωρα να κρατησουν σπιτι, ουτε τη κυλοτα τους να πλυνουν. Αλλα στα 16 και 17 ειναι ικανα να χορεψουν το μυαλο και να βλακωσουν πολλους ενηλικες.
δυστηχως θα πρεπει να συμφωνησω μαζι σου

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.446
Πόντοι
266
αμα σε ποναει πολυ μπορουσες και να μη το γραψεις  :2funny:
ποναει ξεποναει
παντα ο σκοπος μου ειναι η εξαγωγη της αληθειας.
και στην συγκεκριμενη περιπτωση το ως ανω ποστ σου ηταν αρτιο απο καθε πλευρα

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
  εισαι μαλακας ρε;
  τι σε νοιαζει τι κανει ενας μικρος με μια μικρη;
  Ματακιας εισαι;

στα αρχιδια μου τι θα κανουνε τα δυο τους,ας βγαλουν και τα φρυδια τους,ερωτες και φεγγαρια και
  τα ρεστα,θα αγαπησουν,θα μαλωσουν,θα σπασουν τα μουτρα τους,ετσι ειναι αυτα σε αυτες τις
  ηλικιες...

Ο 35αρης τι ψαχνει στην μυξα;
  Μωρουδιλα;
  Χαθηκανε τα μουνια στον κοσμο ή ναυαγησε σε κανα ερημονησι Ροβινσοειδως και δεν εχει που να τον
  χωσει;

Ηθικο ειναι λεμε ρε συ,ηθικο και μονο,οχι βιολογικο....Οι γυφτισσες και οι Ταυλανδες γεννανε απο
  τα 12-13 τους,κοιτα την διαφημιση με την μαυρουλα....

Eισαι λαθος!  :)

Γιατι να καταδικαζεται μια σχεση, ενα γαμησι, μια καβλα, ενας ερωτας, κτλ,
μιας μικρης/ου με εναν μεγαλο/η???

Σιγα τα ωα!  :sunglasses:

Ο μικρος/μικρη δεν εχει την ωριμοτητα να σκεφτει (blue dicks and balls from Kalavryta), βαση νομου!  :jerking:
Ο μεγαλος μεγαλη δεν εχει το ηθος (blue dicks and balls from Kalavryta again) και παρασερνεται!  :jerking:

Το αποτελεσμα???

Δυο εντελως διαφορετικοι ανθρωποι ηλικιακα
που αποκομησαν μια ΕΜΠΕΙΡΙΑ η οποια ΔΕΝ ειναι τραυματικη για κανεναν απο τους 2!

Κι ολα καλα!

Τι ηθικα δειλιματα και παπαριες!
Αν καβλωνει ο ενας τον αλλον ολα καλα!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποναει ξεποναει
παντα ο σκοπος μου ειναι η εξαγωγη της αληθειας.
και στην συγκεκριμενη περιπτωση το ως ανω ποστ σου ηταν αρτιο απο καθε πλευρα

ω ναι εισαι ειδικος σε αυτο αποδεδειγμενα χαχαχχαχαχαχα

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Eπειδη γινεται αρκετη κουβεντα για τις χωρες της ν.α. ασιας και την αρρωστεια της παιδοφιλιας εκει...αλλου σε μεγαλυτερο βαθμο,αλλου σε μικροτερο, η παιδοφιλια υφισταντο,υφισταται και θα υφισταται, οσο και οι ενηλικες ασιατισσες ωθουνται απο τον οικογενειακο περιγυρο για βιοποριστικους λογους στην πορνεια...
μια φτωχη ασιατικη οικογενεια που σπρωχνει την 18-19χρονη στη πορνεια στα τουριστικα θερετρα,χωρις ηθικο ενδοιασμο,για μια χουφτα ευρω...ειναι ευκολος "στοχος" για αρρωστημενους παιδοφιλους να τους "σπρωξουν" μιας μικροτερης ηλικιας κοριτσι η αγορι, για μερικες χουφτες ευρω...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν εχεις να μου προσαψεις κατι
καντο στα ισια
δεν εχω χρονο να ασχολουμαι με κομπλεξικους

ισια? ισια???? χαχαχαχα να αλλο ενα που εχεις καλο. εισαι ισιος χαχαχα. αει ρε βλακα. εισαι μυγακι στο τζαμι γιαυτο και τα παιρνω στο καλαμπουρι. αν ηθελα να σε παιξω στο παιχνιδι που σου αρεσει θα πεταγα πραματα που μου εχεις πει πριβε και θα εκανες ενα εξαμηνο να συνδεθεις. ενας περσονας σου χρειαζοταν εσενα  :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.446
Πόντοι
266
ισια? ισια???? χαχαχαχα να αλλο ενα που εχεις καλο. εισαι ισιος χαχαχα. αει ρε βλακα. εισαι μυγακι στο τζαμι γιαυτο και τα παιρνω στο καλαμπουρι. αν ηθελα να σε παιξω στο παιχνιδι που σου αρεσει θα πεταγα πραματα που μου εχεις πει πριβε και θα εκανες ενα εξαμηνο να συνδεθεις. ενας περσονας σου χρειαζοταν εσενα  :2funny:
μπουαχαχαχααχαχαχαχ
αραξε....λευκε....
:-* :-* :-* :-* :-*
τσουζει........
τι να πεταξεις ρε καημενε....
κανε οτι γουσταρεις ασπρομαλλη...
σε γραφω στα αρχιδια μου
και κακως σε απηυθηνα τον λογο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom