Νέα

Συνελήφθη για βιασμό ανηλίκων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Είχες και τον Stevie avatar ρε απαράδεκτε..... Φτου σου! >:(

τα παντα ακουω ρεεεεεεεεεεεεεεε

Η καλη μουσικη ειναι μια!!!!!!

Απο δημοτικα μεχρι ποντιακα ριζιτικα,μωραιτικα,θρακιωτικα (γεια σου ρε Χρονη Αιδονιδη!!!!) μεχρι

εντεχνο και λαικο και ρεμπετικα και χασικλιδικα και ροκ και Τζαζ και Ντιζι Γκιλεσπι και Ντειβιντ
  Μαρσαλις και οτι γουσταρω και μου παει καλα στο 'φτι

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
 τα παντα ακουω ρεεεεεεεεεεεεεεε

[size=20pt] Η καλη μουσικη ειναι μια!!!!!![/size]
 Απο δημοτικα μεχρι ποντιακα ριζιτικα,μωραιτικα,θρακιωτικα (γεια σου ρε Χρονη Αιδονιδη!!!!) μεχρι

εντεχνο και λαικο και ρεμπετικα και χασικλιδικα και ροκ και Τζαζ και Ντιζι Γκιλεσπι και Ντειβιντ
 Μαρσαλις και οτι γουσταρω και μου παει καλα στο 'φτι

Ετσι μπράβο αγόρι μου.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Λοιπον επειδη λεγαμαν για
Είχες και τον Stevie avatar ρε απαράδεκτε..... Φτου σου! >:(

Επειδη λεγαμαν για γριαδια και γιαγιαδες,να και ενα ασμα να ειμαι ον τοπικ

Ροχαλα,να η ευκαιρια σου να μαθεις να 'φαινεις μωρ'τσουπραμ'(δες περιγραφηηηηηηηηηηηηηη)

χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ

Επισκέπτης
  Λοιπον επειδη λεγαμαν για
 Επειδη λεγαμαν για γριαδια και γιαγιαδες,να και ενα ασμα να ειμαι ον τοπικ

Ροχαλα,να η ευκαιρια σου να μαθεις να 'φαινεις μωρ'τσουπραμ'(δες περιγραφηηηηηηηηηηηηηη)

χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ

ε δωσε και κανα γλωσσαρι η κανε μεταφραση τουλαχιστον :think:

Edit : ακυρον . Με λιγη προσοχη καταλαβαινω και ξενες γλωσσες χαχαχαχαχαχα. Ωραια τα κλαρινα  :cheesy: Θυμαμαι μικρη , καθε κυριακη μεσημερι παντα εβλεπαν οι γονεις μου μια εκπομπη απο την ΕΡΤ , με παραδοσιακα  και καναμε ενα μικρο πανηγυρι καθε φορα :cheesy:

αχ μεμοριζζζ.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ε δωσε και κανα γλωσσαρι η κανε μεταφραση τουλαχιστον :think:

Edit : ακυρον . Με λιγη προσοχη καταλαβαινω και ξενες γλωσσες χαχαχαχαχαχα. Ωραια τα κλαρινα  :cheesy: Θυμαμαι μικρη , καθε κυριακη μεσημερι παντα εβλεπαν οι γονεις μου μια εκπομπη απο την ΕΡΤ , με παραδοσιακα  και καναμε ενα μικρο πανηγυρι καθε φορα :cheesy:

αχ μεμοριζζζ.

Ναι λες για την μεγαλη μορφη και μεγαλο γνωστη της δημοτικης μουσικης και λαογραφιας μας,τον
  Παναγιωτη Μυλωνα...Ηταν ψαλτης οταν με βαφτισανε...Απο του Λαπα στην Αχαια...

Τεραστιο ρισπεκτ ο τυπος
  Προσπαθω να μην χανω εκπομπη του,αν και πλεον τις βλεπω απο το ψηφιακο αρχειο της ΕΡΤ,ειδικα τις πιο παλιες...

http://[URL unfurl="true"]www.karpathios.gr/images/DPP_1491.JPG[/img[/URL]]

[QUOTE="Bull_, post: 2164806"]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[/quote]

Ρε συ,στο γιουτουμπι δεν ξερω αν εχεις πεσει πανω σε αυτον τον GogaMishiu που ανεβαζει ολο θεματα απο την ζωη των Βλαχων
και τραγουδια με την βλαχικη διαλεκτο,αλλα ..γινεται πολεμος εκει μεσα ρε,και μαλιστα εμφυλιος....Ρε πουστη μου....τι του την πεφτουν του ανθρωπου;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ρε συ,στο γιουτουμπι δεν ξερω αν εχεις πεσει πανω σε αυτον τον GogaMishiu που ανεβαζει ολο θεματα απο την ζωη των Βλαχων
και τραγουδια με την βλαχικη διαλεκτο,αλλα ..γινεται πολεμος εκει μεσα ρε,και μαλιστα εμφυλιος....Ρε πουστη μου....τι του την πεφτουν του ανθρωπου;

Ο τύπος έχει απίστευτο αρχείο...

Τι εννοείς γιατί του την πέφτουν???

Σου κάνει εντύπωση ε???

Ρε συ τέτοια ζώα ήμασταν,είμαστε και θα είμαστε μια ζωή...

Κάθε μέρα μπροστά μας τα βλέπουμε κι εδώ μέσα και έξω...

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
  Ναι λες για την μεγαλη μορφη και μεγαλο γνωστη της δημοτικης μουσικης και λαογραφιας μας,τον

Τεραστιο ρισπεκτ ο τυπος
  Προσπαθω να μην χανω εκπομπη του,αν και πλεον τις βλεπω απο το ψηφιακο αρχειο της ΕΡΤ,ειδικα τις πιο παλιες...

[/quote]

[color=navy][i][b]Ώρες ώρες πιστεύω οτι είσαι η ίδια η Wikipedia ρε φούστη μ'...  ;)[/b][/i][/color]

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Τεραστιο ρισπεκτ ο τυπος

[/quote]

Δεξιός...

Επισκέπτης

Τεραστιο ρισπεκτ ο τυπος

[/quote]

ναιιιιιι αυτον λεω. Γι αυτο τον γουσταρε κιολας ο φαδερ καθ'οτι συναδελφος  ;D

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Δεπανα'ναι οτι θελει...
 Εαν θα βρω σε rapidshare ολες τις εκπομπες του θα τις κατεβασω και θα τις βλεπω με τς ωρες..

Μπουλακο,ξερεις τι ψαχνω αλλα δεν μπορω να το βρω;
 Την εκπομπη της Μαγιας Τσοκλη  
 Δεν ξερω εαν την ειχες δει αλλα την ειχα δει και ειχα παθει λεμε.Δεν την εχει το ψηφιακο αρχειο της ΕΡΤ ή εγω κανω καποιο λαθος στην αναζητηση...φτου...και την θελωωωωωωω

γαμω!!!

Τεσπα,μην το γαμησουμε και αυτο το θρεδιον,σταματω εδω

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
 Δεπανα'ναι οτι θελει...
 Εαν θα βρω σε rapidshare ολες τις εκπομπες του θα τις κατεβασω και θα τις βλεπω με τς ωρες..

Δεν ξερω εαν την ειχες δει αλλα την ειχα δει και ειχα παθει λεμε.Δεν την εχει το ψηφιακο αρχειο της ΕΡΤ ή εγω κανω καποιο λαθος στην αναζητηση...φτου...και την θελωωωωωωω

γαμω!!!

Θα κάνεις καμιά κυνηγότσαρκα ΣΚ?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Θα κάνεις καμιά κυνηγότσαρκα ΣΚ?

Αυτο το Σ/Κ θα ειναι μικτο...
  Θα παω αυριο πρωι στο χωριο κατω να κανω κατι δουλειες στο σπιτι στο κτημα..
  Δηλαδη οχι εγω,οι αλβανοι με επιστατη τον Γερο....εγω θα πιασω τα λευκάδια για κανα τρυγονι
  Να και αν εχει να και δεν εχει
  Το βραδυ ξερεις..τα γνωστα,προβατινες κρασα....και αιντε και καλα κρασα με τα ξαδελφια
  Για ετοιμασου απο το αλλο....θα εκδραμουμεν παρειτσα,θα κανονιστει μεσα στην βδομαδα
  Καλη ιδεα;
  Θα τα πουμε και σε π.μ.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
  Αυτο το Σ/Κ θα ειναι μικτο...
  Θα παω αυριο πρωι στο χωριο κατω να κανω κατι δουλειες στο σπιτι στο κτημα..
  Δηλαδη οχι εγω,οι αλβανοι με επιστατη τον Γερο....εγω θα πιασω τα λευκάδια για κανα τρυγονι
  Να και αν εχει να και δεν εχει
  Το βραδυ ξερεις..τα γνωστα,προβατινες κρασα....και αιντε και καλα κρασα με τα ξαδελφια
  Για ετοιμασου απο το αλλο....θα εκδραμουμεν παρειτσα,θα κανονιστει μεσα στην βδομαδα
  Καλη ιδεα;
  Θα τα πουμε και σε π.μ.

Not baaaaad... ίδωμεν. Γιατί μπορεί το άλλο να είναι όπως το τωρινό σου... Αλλά θα κανονιστεί σίγουρα .

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
 Δεπανα'ναι οτι θελει...

γαμω!!!

Δεν την είχα δεί αδερφέ...

Γενικά με την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια έχω ένα θέμα...

Και να θέλω να δώ κάτι έρχονται τα "ταλιμπανάκια" και με τσιγκλάνε για ζαβολιές οπότε πάπαλα...

Αν τα καταφέρνω καμιά φορά και τη σκαπουλάρω και δω κάτι που θέλω,ανοίγω σαμπάνιες...

Υ.Γ.1 σε ποιο θρεντ αναφέρεσαι το ήδη γαμημένο???
Ετσι κι αλλιώς το ξεχειλώσατε,από το βιασμό το πήγατε στις διαφορές ηλικίας και το πόσο ηθικό ή όχι είναι να πάει μια 16αρα με 35αχρονο και πιασ'τ'αυγο και κούρευ'το...

Δεν βγάζεις άκρη,ειδικά μέσα στο νετ...

Υ.Γ2 για να μην το γαμεύσουμε κι άλλο λοιπόν στείλε π.μ. με τον τίτλο της εκπομπής όπως προβλήθηκε(αν το θυμάσαι)ή όσα περισσότερα στοιχεία μπορείς και θα το αναθέσω σ'ενα τσακαλάκι εδώ που έχω  υπ'οψιν μου...

Υ.Γ.3 Γενικώς το αρχείο της ΕΡΤ γαμιέται...μια σου τα βγάζει την άλλη δεν σου βγάζει τιπ'τας ντιπ,οτι να'ναι σου λέω...

Αντε καλό βράδυ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom