Νέα

Συνελήφθη για βιασμό ανηλίκων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ξαναγράψτο δεν κατάλαβα τίποτα. Η ηλικία δεν είναι σχετική.
Είναι απόλυτο μέγεθος που μετράται απο τα 0 έως περίπου τα 80.
πριν απο αρκετά ποστς έδωσα και ορισμό των ηλικιών μέσω λεξικού.
εάν στο δικό σας χωρόχρονο χρησιμοποιάται δικούς σας ορισμούς για να εκφράζετε αυτό που θέτε και όχι αυτό που χρησιμοποιεί ο κοινωνικός σας περίγυρος χρόνια αυτό είναι προσωπικό σας ντιφέκτ και οχι του περίγυρου.

Η βέλβι μάλλον εννοεί ότι το πρόβλημα είναι η διαφορά ηλικίας (ακόμη περισσότερο αφού το κορίτσι είναι 16) κι όχι η απόλυτη τιμή.

πχ αν πηδιόταν με έναν 19άρι δεν έτρεχε κάστανο.

Αν έχω καταλάβει καλά λοιπόν και ισχύουν αυτά που έγραψα, ένα δίκιο το έχει η σαλάτα κατ'εμέ.

Απλώς θεωρώ ότι το προσεγγίζουμε λάθος προσπαθώντας να το κρίνουμε ως σωστό και λάθος.

Τέσπα, το κουράσαμε αρκετά θαρρώ.....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ξαναγράψτο δεν κατάλαβα τίποτα. Η ηλικία δεν είναι σχετική.
Είναι απόλυτο μέγεθος που μετράται απο τα 0 έως περίπου τα 80.
πριν απο αρκετά ποστς έδωσα και ορισμό των ηλικιών μέσω λεξικού.
εάν στο δικό σας χωρόχρονο χρησιμοποιάται δικούς σας ορισμούς για να εκφράζετε αυτό που θέτε και όχι αυτό που χρησιμοποιεί ο κοινωνικός σας περίγυρος χρόνια αυτό είναι προσωπικό σας ντιφέκτ και οχι του περίγυρου.

οκ.
ειμαι 27. ενας 80αρης μπορει να με βλεπει πιτσιρικα, δεν ειμαι ομως.
ενα 13 χρονο ειναι παιδι ακομα. ενας 14χρονος ομως επειδη κι αυτος ειναι παιδι, το βλεπει μια χαρα λουκουμακι ομως κ το γουσταρει.
αν ενας 35αρης καυλωνει με το ξεπεταγμενο 16χρονο κ δεν το βλεπει ως ενα ανηλικο πλασμα, για μενα ειναι ντροπη.
η ηθικη μου δεν το επιτρεπει. οκ?
ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ και μονο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Η βέλβι μάλλον εννοεί ότι το πρόβλημα είναι η διαφορά ηλικίας (ακόμη περισσότερο αφού το κορίτσι είναι 16) κι όχι η απόλυτη τιμή.

πχ αν πηδιόταν με έναν 19άρι δεν έτρεχε κάστανο.

Αν έχω καταλάβει καλά λοιπόν και ισχύουν αυτά που έγραψα, ένα δίκιο το έχει η σαλάτα κατ'εμέ.

Απλώς θεωρώ ότι το προσεγγίζουμε λάθος προσπαθώντας να το κρίνουμε ως σωστό και λάθος.

Τέσπα, το κουράσαμε αρκετά θαρρώ.....

αρα...
αμα ένα 14χρονο γαμάει μια 12χρονη πάλι δεν τρέχει καστανο κατά τον συλλογισμό.
καλώς, ή καλώς υπάρχουν απολυτα μεγέθη στα οποία στηρίζεται και ο νόμος.
λχ μπορεί κάλλιστα ένας 80άρης να παντρευτεί μαι 20άρα. κατάπτυστο μεν για τον κοινό νου αλλά δεν πράττουν κάτι κακό επι της ουσίας ουτε και παράνομο.
επίσης έχω γνωρίσει 20άρηδες με μυαλό 50άρη και 40άρηδες με μυαλό 15χρονου.
μην το πάμε στο σχετικό δε θα βγει άκρη....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
οκ.
ειμαι 27. ενας 80αρης μπορει να με βλεπει πιτσιρικα, δεν ειμαι ομως.
ενα 13 χρονο ειναι παιδι ακομα. ενας 14χρονος ομως επειδη κι αυτος ειναι παιδι, το βλεπει μια χαρα λουκουμακι ομως κ το γουσταρει.
αν ενας 35αρης καυλωνει με το ξεπεταγμενο 16χρονο κ δεν το βλεπει ως ενα ανηλικο πλασμα, για μενα ειναι ντροπη.
η ηθικη μου δεν το επιτρεπει. οκ?
ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ και μονο.

η γιαγιά μου στα 14 της είχε παντρευτεί είχε 1 παιδί και ο παππούς μου ήταν 35.
Η γιαγιά μου παρόλο που ο παππούς μου σκοτώθηκε στον εμφύλιο και της άφησε 4 παιδιά δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ.
Επίσης δήλωνε ότι ποτέ δεν αγάπησε άλλον άντρα μέχρι που πέθανε.
Φαντάζομαι και ο παππούς μου για σένα ήταν ανήθικος......

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
αρα...
αμα ένα 14χρονο γαμάει μια 12χρονη πάλι δεν τρέχει καστανο κατά τον συλλογισμό.
καλώς, ή καλώς υπάρχουν απολυτα μεγέθη στα οποία στηρίζεται και ο νόμος.
λχ μπορεί κάλλιστα ένας 80άρης να παντρευτεί μαι 20άρα. κατάπτυστο μεν για τον κοινό νου αλλά δεν πράττουν κάτι κακό επι της ουσίας ουτε και παράνομο.
επίσης έχω γνωρίσει 20άρηδες με μυαλό 50άρη και 40άρηδες με μυαλό 15χρονου.
μην το πάμε στο σχετικό δε θα βγει άκρη....

Σαφώς και δε θα βγει άκρη κι αυτό φάνηκε αρχής εξαρχής.

Απόλυτη τιμή κατ'εμέ δεν υπάρχει τουλάχιστον στην προκειμένη περίπτωση.

Είναι ένας συνδιασμός της απόλυτης τιμής της ηλικίας (16), η οποία παίζει ρόλο και μόνη της αφού αν ήταν 25 δε θα κουβεντιάζαμε καν, παρέα όμως με την ηλικία του άντρα (35) που δημιουργεί θέμα.

Στο 14άρης με 12άρα υπάρχει θέμα γιατί αλλάζουν οι σταθερές που είναι τα 16 και 35.

Μόνο σχετικό, όχι δεν είναι. Παίζουν ρόλο και οι ηλικίες νέτες σκέτες σαφώς.

Απλά όλο αυτό είναι κατ'εμέ μια "σχετικότητα" με πάρα πολλούς παράγοντες πέραν καθαρά και μόνο της ηλικίας.

Και ξαναλέω, το νόημα θαρρώ πως βγήκε, οπότε απλά το κουράζουμε πλέον.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Η γιαγιά μου παρόλο που ο παππούς μου σκοτώθηκε στον εμφύλιο και της άφησε 4 παιδιά δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ.

το αλλες εποχες σου λεει κατι?
απλα πρεπει σωνει κ καλα να πεις κατι? η γιαγια σου μπορει να τον αγαπησε σαν πατρικη φιγουρα. μπορει κ οχι. τοτε λογω δυσκολιων 'ενηλικιωνονταν' απο πολυ μικρα. θες να πεις οτι η 14χρονη τωρα εχει το ιδιο μυαλο που ειχε η γιαγια σου στα 14 της?

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Στραβός ή ζαβός???  :think:

Είναι το ίδιο δηλαδή για σένα ένα πιτσιρίκι 16 χρονών που τρίβεται και ψάχνεται με ένα 18άρικο (που είναι και νομιμο) που βγαίνει στην πορνεία ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ κι ότι κάνει το κάνει για να ζήσει και το κατά πόσο ευχαριστιέται αυτό που συμβαίνει το ξέρει μόνο ο καμεραμάν της τσόντας που γυρίζει???

Άλλο πορνεία (τηλεοπτική ή "κανονική") κι άλλο θέλω κρέας γιατί έχω καύλες ΙΣΩΣ σε λάθος ηλικία.

Μάλλον δουλευόμαστε εδώ μέσα......

Ισως και τα 2.

Δεν ειναι καθολου το ιδιο ο εξαναγκασμος (εμμεσος η αμεσος) για σεξουαλικη ικανοποιηση, με την δυνατοτητα απλα να κανεις την καυλα σου. Ειδικα οταν μιλαμε για ευαισθητες ηλικιες 15+, αν και εχουν αγριεψει λιγο, πιστευω οτι ειναι η επανασταση τους, και οχι οτι ολες οι πιτσιρικες ψαχνουν πουτσο.
Ο αλλος περσονοηλιθιος ομως προσπαθουσε να με αποδειξει οτι ειναι ανηθικοι οσοι πανε ταιλανδη γιατι ειτε γαμαν παιδια και εφηβες γυναικες, ειτε γιατι για να καλυψουν την φαντασιωση τους πανε με οσες μοιαζουν 15χρονα (μεμπτο και αθεμιτο)... ενω εδω ωρυοταν οτι τα μικρα ξεκωλα "ξυνονται στην γκλιτσα" και ειναι λογικο και θεμιτο καποιος να τα πηδηξει.
Και η απορια μου ειναι, αν τελικα την ευθυνη την εχει ο ωριμος ανθρωπος ή ο εφηβος? Το θεμα ειναι νομικο ή ηθικο? Η πραξη ειναι ανηθικη και με ποιο τροπο? Αλλα ειναι κωλοτουμπας ο τυπος

Σιγουρα δουλευομαστε εδω μεσα.....

Ρε Ντιν θα μας τρελάνεις???

Παρέθεσα(στο άλλο θρεντ για το Σερβικο φιλμ) βίντεο από ρεπορτάζ του ελβετικού καναλιού SF 1 που έγινε τον Απρίλη του 2009 στην Παττάγια...

Ο ρεπόρτερ πήρε στο δωμάτιο 13χρονο κοριτσάκι(δες το βίντεο στο 2.00" φαίνεται από την κρυφή κάμερα)...

Εσύ συνέχισε να προσπαθείς να μας πείσεις ότι αυτά εχουν σταματήσει εδώ και 20 χρόνια...

Τι να πω...

Μεμωνομενα περιστατικα που θελεις να τα κανεις κανονα. Αφου καποτε ειχαμε ενα Δουρη τοτε οι Ελληνες πατερες ειναι βιαστες και παιδοκτονοι

Το βιντεο το ειδα αλλα δεν αξιζε να σχολιασω. Αν επιμενεις εχουμε 2 λευκους (οχι ταιλανδο), σε κυριλε ξενοδοχειο που δεν θα περναγε ενα πιστσιρικι με λευκο συνοδο ουτε για πλακα και ενα πιτσιρικι για 2 δευτερολεπτα που ειναι πιθανον εντελως ασχετο με το θεμα.
Μπουλαρε δε σε εχω για προββατο και παραξενευομαι που μυρικαζεις. Το θεμα πουλαει και γεμιζει καλα το airtime των καναλιων..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σαφώς και δε θα βγει άκρη κι αυτό φάνηκε αρχής εξαρχής.

Απόλυτη τιμή κατ'εμέ δεν υπάρχει τουλάχιστον στην προκειμένη περίπτωση.

Είναι ένας συνδιασμός της απόλυτης τιμής της ηλικίας (16), η οποία παίζει ρόλο και μόνη της αφού αν ήταν 25 δε θα κουβεντιάζαμε καν, παρέα όμως με την ηλικία του άντρα (35) που δημιουργεί θέμα.

Στο 14άρης με 12άρα υπάρχει θέμα γιατί αλλάζουν οι σταθερές που είναι τα 16 και 35.

Μόνο σχετικό, όχι δεν είναι. Παίζουν ρόλο και οι ηλικίες νέτες σκέτες σαφώς.

Απλά όλο αυτό είναι κατ'εμέ μια "σχετικότητα" με πάρα πολλούς παράγοντες πέραν καθαρά και μόνο της ηλικίας.

Και ξαναλέω, το νόημα θαρρώ πως βγήκε, οπότε απλά το κουράζουμε πλέον.

ακριβώς. δεν υπάρχει τίποτα το ανήθικο όταν ένα 16χρονο κορίτσι με ιδιαίτερη ανάπτυξη ερωτευθεί ενα 35άρη και τούμπαλιν. Είναι και θέμα κοινωνικής λειτουργίας.
Απ την άλλη το να εξαγοράζεις την παρθενιά εακόμα και μιας 18χρονης μέσω εκπόρνευσης εκτός από κατάπτυστο δείχνει και την υποκρισία της απολυτότητας των αριθμών στους Νόμους του Κράτους μη λαμβάνοντας υπόψη τις επιμέρους συνθήκες της κάθε περίπτωσης αλλά και το κοινωνικό γίγνεσθαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το αλλες εποχες σου λεει κατι?
απλα πρεπει σωνει κ καλα να πεις κατι? η γιαγια σου μπορει να τον αγαπησε σαν πατρικη φιγουρα. μπορει κ οχι. τοτε λογω δυσκολιων 'ενηλικιωνονταν' απο πολυ μικρα. θες να πεις οτι η 14χρονη τωρα εχει το ιδιο μυαλο που ειχε η γιαγια σου στα 14 της?

σου είχα πει και προψές...
έχω κάνει εκπαίδευση στο ντιμπέιτ.
αυτό ακριβώς περίμενα να ποστάρεις.
η 14άρα τώρα ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ.
αλλά ας μην το αναλύσουμε περισσότερο γιατί διαλλεκτικά είναι σα να κλέβω εκκλησία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ισως και τα 2.

Δεν ειναι καθολου το ιδιο ο εξαναγκασμος (εμμεσος η αμεσος) για σεξουαλικη ικανοποιηση, με την δυνατοτητα απλα να κανεις την καυλα σου. Ειδικα οταν μιλαμε για ευαισθητες ηλικιες 15+, αν και εχουν αγριεψει λιγο, πιστευω οτι ειναι η επανασταση τους, και οχι οτι ολες οι πιτσιρικες ψαχνουν πουτσο.
Ο αλλος περσονοηλιθιος ομως προσπαθουσε να με αποδειξει οτι ειναι ανηθικοι οσοι πανε ταιλανδη γιατι ειτε γαμαν παιδια και εφηβες γυναικες, ειτε γιατι για να καλυψουν την φαντασιωση τους πανε με οσες μοιαζουν 15χρονα (μεμπτο και αθεμιτο)... ενω εδω ωρυοταν οτι τα μικρα ξεκωλα "ξυνονται στην γκλιτσα" και ειναι λογικο και θεμιτο καποιος να τα πηδηξει.
Και η απορια μου ειναι, αν τελικα την ευθυνη την εχει ο ωριμος ανθρωπος ή ο εφηβος? Το θεμα ειναι νομικο ή ηθικο? Η πραξη ειναι ανηθικη και με ποιο τροπο? Αλλα ειναι κωλοτουμπας ο τυπος

Σιγουρα δουλευομαστε εδω μεσα.....

Μεμωνομενα περιστατικα που θελεις να τα κανεις κανονα. Αφου καποτε ειχαμε ενα Δουρη τοτε οι Ελληνες πατερες ειναι βιαστες και παιδοκτονοι

Το βιντεο το ειδα αλλα δεν αξιζε να σχολιασω. Αν επιμενεις εχουμε 2 λευκους (οχι ταιλανδο), σε κυριλε ξενοδοχειο που δεν θα περναγε ενα πιστσιρικι με λευκο συνοδο ουτε για πλακα και ενα πιτσιρικι για 2 δευτερολεπτα που ειναι πιθανον εντελως ασχετο με το θεμα.
Μπουλαρε δε σε εχω για προββατο και παραξενευομαι που μυρικαζεις. Το θεμα πουλαει και γεμιζει καλα το airtime των καναλιων..

αυτό κατάλαβες από αυτά που έγραψα;
κάτσει να σου ξανακάνει μετάφραση ο λάκυ για δέκατη φορά;

μεμονωμένα περιστατικά όπως η διαφθορά κατά τη διακυβέρνηδη Καραμανλή ε;

απαλλάσσεσαι λόγω βλακείας.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Την παντρευτηκε ομως...
  Δεν την γλεντησε,ουτε την "ατιμωσε" οπως λεγανε τοτε...
  Εχει διαφορα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
σου είχα πει και προψές...
έχω κάνει εκπαίδευση στο ντιμπέιτ.
αυτό ακριβώς περίμενα να ποστάρεις.
η 14άρα τώρα ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ.
αλλά ας μην το αναλύσουμε περισσότερο γιατί διαλλεκτικά είναι σα να κλέβω εκκλησία.

η γιαγια σου ομως εκεινη την εποχη ηταν ικανη χτισει και να κρατησει σπιτικο. πραγμα που η σημερινη 14χρονη δεν ειναι -και δεν πρεπει να ειναι- σε θεση να το κανει. η ωριμανση τοτε ερχοταν με το δυσκολο τροπο.
τωρα ειναι πιο εξυπνη, πιο ωριμη, ή πιο μορφωμενη?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
  Την παντρευτηκε ομως...
  Εχει διαφορα

ορθόν.
στείλε κι ένα πι εμ στην μις Ζονκ να της εξηγήσεις γιατί η κόρη σου στα 14 είχε καντάρια μυαλό παραπάνω από τη γιαγιά μου το 1920.
το τι μαργαριτάρια διαβάζει κανείς εδώ μέσα απλά ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.
ΕΦΥΓΑ γιατί θα αρζίσουν πάλι οι κορνέδες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
η γιαγια σου ομως εκεινη την εποχη ηταν ικανη χτισει και να κρατησει σπιτικο. πραγμα που η σημερινη 14χρονη δεν ειναι -και δεν πρεπει να ειναι- σε θεση να το κανει. η ωριμανση τοτε ερχοταν με το δυσκολο τροπο.
τωρα ειναι πιο εξυπνη, πιο ωριμη, ή πιο μορφωμενη?
ζοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ

τώρα είναι και πιο έξυπνη και πιο ώριμη και πιο μορφωμένη.
μη ξεχνάς ότι η γιαγιά μου τελείωσε το δημοτικό έκατσε σπίτι για τις δουλειές του σπιτιου και μετά παντρεύτηκε.

αστο δε σώνεται.
εφυγα.
καλημέρα σας.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
  Την παντρευτηκε ομως...
  Εχει διαφορα

Το "τότε" όμως έχει σημασία γκάμπα.

Γιατί αν με ρωτήσεις σήμερα αν θα προτιμούσα ένα 15χρονο να έχει μία περιπέτεια με κάποιον μεγαλύτερό της από το να τον παντρευτεί προκειμένου να γλιτώσει την ατίμωση, σαφώς θα προτιμούσα το πρώτο.

Άλλες εποχές, άλλες παραστάσεις, άλλο κόλπα.

Και πάνω απ'όλα η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική από την άλλη. Σε έναν τορβά δεν μπαίνουν. Αυτά τα κάνουν άλλοι.....

Μην τα μπλέκουμε.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ζοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ

τώρα είναι και πιο έξυπνη και πιο ώριμη και πιο μορφωμένη.
μη ξεχνάς ότι η γιαγιά μου τελείωσε το δημοτικό έκατσε σπίτι για τις δουλειές του σπιτιου και μετά παντρεύτηκε.

αστο δε σώνεται.
εφυγα.
καλημέρα σας.

αλλες εποχες, για την εποχη της μια χαρα μυαλο ειχε και μπορουσε να ανταπεξελθει σε ενα σωρο δυσκολιες.
ξυπνια σε διαφορετικους τομεις.
αντε στο καλο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ξυπνια σε διαφορετικους τομεις.
αντε στο καλο.
στη σφουγγαρίστρα και στη λάντζα....

δεν παλεύεσαι με τίποτα εσύ.
η παναγιά μαζί σου.
τίποτα άλλο δεν μπορεί να σε σώσει πλέον.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

η παναγιά μαζί σου.
να την πετάξουμε στον καιάδα να τελειώνουμε? Χαλάρωσε μπρε λίγο

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

η παναγιά μαζί σου.

ναι μονο αυτα ειχε η ζωη τοτε. οοοτι πεις.
εδω πολεμο περασαν, αυτη στο σφουγγαρισμα ειχε το νου της. ει οπ.

να την πετάξουμε στον καιάδα να τελειώνουμε? Χαλάρωσε μπρε λίγο

το πε ο περσονας. νομος.-

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Το "τότε" όμως έχει σημασία γκάμπα.

Γιατί αν με ρωτήσεις σήμερα αν θα προτιμούσα ένα 15χρονο να έχει μία περιπέτεια με κάποιον μεγαλύτερό της από το να τον παντρευτεί προκειμένου να γλιτώσει την ατίμωση, σαφώς θα προτιμούσα το πρώτο.

Άλλες εποχές, άλλες παραστάσεις, άλλο κόλπα.

Και πάνω απ'όλα η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική από την άλλη. Σε έναν τορβά δεν μπαίνουν. Αυτά τα κάνουν άλλοι.....

Μην τα μπλέκουμε.

Ρε αδελφε,τα ευκολως εννοουμενα τα παραλειπω,θα μαλακιζομαστε και μεταξυ μας;
 Αλλο το τοτε,αλλο το τωρα
 Τοτε ετσι γινοτανε,γαμαγες μικρη επρεπε να την παντρευτεις για να γλυτωσεις το "ακουσμα" και
 οτι αυτο συνεπαγοταν ΚΑΙ για το κοριτσι ΚΑΙ για τον αντρα...
 Αλλες εποχες συμφωνω,αλλα δεν νομιζω να υπηρχε και αυτη η χαλαρωση των Ηθων που παρατηρητε
 στην εποχη μας,οπου οι 16χρονες κυκλοφορουν ως οιωνει πορνιδια.....
 Και τοτε,εκεινη την εποχη,εαν καποιος ενηλικος εβαζε το χερι στο "μελι" και δεν τηρουσε τα
 προβλεπομενα,η κοινωνια ειχε (αγραφως βεβαια..) φροντισει να αποκαθιστα το προβλημα...
 Εκει γυρω στην "ακουσμενη" "παιζανε" και αδελφια και πατεραδες και θειοι πολλες φορες που ειχαν
 τα ζωναρια λυτα,και τα μαχαιρια οξω απο τα θηκαρια.....Πολλα ρεματα γεμιζαν ευκολα με μαχαιρωμενους
 Τα ξερεις που να στα λεω....

Τωρα τον "ελεγχο" αυτο εχει αναλαβει ο Νομος,και οι οποιες αρχες απο το σπιτι και την
 οικογενεια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom