Νέα

Συναντήσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dgomez
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dgomez

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Παρακολουθω το φορουμ εδω και πολυ καιρο και συγχαιρω ολη τη τρελοπαρεα των τρελογαμιαδων μπουρδελιαρηδων μουνοτυφλοποντικων ξεκωλογαμιαδων.

Βλεπω οτι ολοι πατε, γαματε (καλα κανετε), και μετα λετε γνωμες, κριτικες, πληροφοριες κτλ. ωραια μεχρι εδω, αλλα γιατι ρε παιδες μιας και ειμαστε πολλοι, ειμαστε καλοι, κι'ειμαστε λατρεις των γυναικων επι πληρωμη (κοινως ιεροδουλων) δεν κανονιζουμε καθε τοσο (δεν χρειαζεται να πηγαινουμε και μπουλουκι) τιποτα συναντησεις, μπουρδελοτσαρκες κτλ για να περναμε καλα και να λεμε ιστοριες και να γνωριζομαστε. ειναι πολη καλη φαση να γνωριζονται οι συναδελφοι και πολυ βοηθητικο.

Πρωτα απ'ολα εχω ακουσει,δει,διαβασει ενα σωρο φορες να εχει ειπωθει αυτο το θεμα αλλα συνηθως επροκειτο για εναν ολοκληρο τονο παρεα ή ακομα και για κανεναν, πρεπει να υπαρχει ανταποκριση.

προτεινω λοιπον να ποσταρουμε εδω διαφορες συναντησεις ειτε 2 ατομων ειτε και 5 και 6 και 10 ατομων (μην το παραχεσουμ' βεβαιως βεβαιως). οποιοι εχουν ελευθερες μερες και ορεξη να κανουν εδω προτασεις για περιοχες/ωρες/μερες που μπορουν ωστε να μαζευτει κοσμος.

ειχα συζητησει πολυ προσφατα αυτο το θεμα με ενα γνωστο μελος (θα μεινετε με την απορια) και μου ειπε οτι απο πολλους ηρθαν οι μισοι μονο και με το ζορι.

οποιοι θελετε προωθηστε αυτες τις συναντησεις κορυφης γιατι ειναι κατι σημαντικο για εναν εμπειρο/πρωταρη μπουρδελιαρη.

λοιπον εγω μπορει εβδομαδιαια να πηγαινω φυλης ή μεταξουργειο και καλω αλλα 4 ατομα τουλαχιστον απο δω να ερθουν μαζι μου
ξεκινοντας απο την πεμπτη ή παρασκευη οτι ωρα θελετε κανονιζουμε (αν και σιγα μην απαντησει κανενας αλλα τεσπα).

μην επικοινωνειτε με πμ γιατι μπορει να ενδιαφερθει και κανας αλλος, οτι θελετε γραφετε το εδω (εκτος απο τα απαγορευμενα).

Επισκέπτης
Χειροπεδες θα φερεις εσυ η να φερουμε εμεις????

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ειμαι μεσα στις συναντησεις μονο που εγω δε μπορω να ερθω σε ολα αυτα τα μερη που πατε!!αρα μαλλον ακυρο!!χι χι

OP
OP
D

dgomez

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
εγω αναρωτιεμαι τι θα γινοταν αμα τις χειροπαιδες τις ειχε ετοιμες το μαγαζακι
Respect Senorita

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
αμα τις ειχε το μαγαζακι τοτε δε θα τις αγοραζες!!!!χι χι

OP
OP
D

dgomez

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
μια απλη ερωτηση: τι διαολο θελουμε τις χειροπαιδες???
παντως βλεπω πολυ θεληση και ανταποκριση στις συναντησεις, ρε μην σπρωχνεστε, αγαπατε αλληλους

Επισκέπτης
Και ποιος σου είπε ότι με 9 μηνύματα μπορείς να γνωρίσεις αλλά μέλη του site, έδω εμείς που είμαστε και παλιοί και δεν γνωριζόμαστε ακόμα.

OP
OP
D

dgomez

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
δεν ψαχνω γνωριμιες, παρεα για μπουρδελοτσαρκα ψαχνω
και δεν ψαχνω μονο για μενα, οποιος θελει να κανονισει κατι και να μαζεψει ατομα οριστε, ελευθερα, γι'αυτο το ανοιξα το thread

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Καλή η ιδέα του dgomez.
Στη Νέα Κηφισιά (στην πλατεία που είναι το super market Θανόπουλος) έχει γύρω-γύρω διάφορα καφενεία.
Πρόβλημα parking δεν υπάρχει.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.

Για όσους πιστούς, η πλατεία είναι καλό στέκι για μάζωξη.
Για αναγνώριση: Προτείνετε (κάποιο χαρτί στο παρπρίζ ή στη σέλλα μάλλον).
Προσοχή: Πάνω στην πλατεία είναι και η τροχαία Κηφισιάς (όχι τσογλανιές επομένως).
Για νυχτερινές ώρες: Σε ακτίνα ποδιών είναι το Rasputin αλλά και το Rich & Famous.

Επισκέπτης

Συνημμένα

• xeiropedes9.jpg
    xeiropedes9.jpg
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom