Νέα

συναγωνιστης για διοργανωση παρτουζας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mark35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Έχετε κέφια να πάρω μια και να την παμε σε ξενοδοχειο για γαμησι μουνι-κωλο σήμερα βραδυ κατα τις 11;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Έχετε κέφια να πάρω μια και να την παμε σε ξενοδοχειο για γαμησι μουνι-κωλο σήμερα βραδυ κατα τις 11;
κεφια έχουμε....τιποτα περιεργο μην μας στοιχισει και το έχουμε και παρθενο!

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Τυπε η γκόμενα είναι τελειως ερασειτέχνιδα και πεντακαθαρη

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Ε ρε φιλος, αμα ηταν ετσι δεν θα το ελεγα.... ξεκολλα
Αν είναι, όσοι θέλουν ας στείλουν pm να κανονίσουμε

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
δωσε καμια πληροφορια και φωτο

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
60
Like
7.976
Πόντοι
12.056
Αυτο που φοβαστε το κωλογαμησι με ξεπερναει... αυτο μονο φοβαστε δηλαδη? Το να ειναι η γκομενα το "τυρακι" δεν σας εχει περασει απτο μυαλο? Να πατε δηλαδη να ριξετε κανεναν κρυο και τελικα να ξυπνησετε σε καμια μπανιερα τιγκα στον παγο με κανενα σημειωμα "Μην κουνηθεις αποτομα γιατι θα ανοιξουν τα ραμματα, παρε αμεσως το 166" αυτο δηλαδη δεν το σκεφτεστε καθολου? Και να λετε μετα, "το τελευταιο γαμησι μου κοστισε οσο ενα νεφρο.. στην κυριολεξια!!!"

kkaramich2015

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Δηλαδή πήγες να γαμήσεις και σε ξεσκίσανε? Ράματα κλπ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Αυτο που φοβαστε το κωλογαμησι με ξεπερναει... αυτο μονο φοβαστε δηλαδη? Το να ειναι η γκομενα το "τυρακι" δεν σας εχει περασει απτο μυαλο? Να πατε δηλαδη να ριξετε κανεναν κρυο και τελικα να ξυπνησετε σε καμια μπανιερα τιγκα στον παγο με κανενα σημειωμα "Μην κουνηθεις αποτομα γιατι θα ανοιξουν τα ραμματα, παρε αμεσως το 166" αυτο δηλαδη δεν το σκεφτεστε καθολου? Και να λετε μετα, "το τελευταιο γαμησι μου κοστισε οσο ενα νεφρο.. στην κυριολεξια!!!"
Πολύ ντεκαβλε συνειρμός αδερφέ, μας πάγωσες....  >:(
Αυτό μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε σε κάθε στιγμή, σε καθε χώρο.  

marialenakostas

Call-Girl
Εγγρ.
16 Ιουλ 2015
Like
24
το θεμα εχει ως εξης ειμαι 40 εχω μια γκομενιτσα 27 χρονων και θελω να την παρτουζωσω με αλλο ζευγαρι ειται ζευγαρι σε σχεση ειται φιλοσ με χαρτζηλικωμενη τα υπολοιπα με πμ

Μας ενδιαφέρει να βρεθουμε αν θέλετε!

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
60
Like
7.976
Πόντοι
12.056
Δηλαδή πήγες να γαμήσεις και σε ξεσκίσανε? Ράματα κλπ?

Οχι ρε, απλα αυτα γινονται καπως ετσι.. δεν σε απαγαγουν στο δρομο νεττα σκετα, γινεται και ετσι η δουλεια. Πριν καμια 10ρια χρονια ακουσα ενα τετοιο σκηνικο και το "ψαρεμα" εγινε απο κλαμπακι με γκομενα. Ποσο μαλλον οταν καποιος ζηταει 2ρο για παρτουζα στο ξεκαρφωτο. Δηλαδη εχετε εσεις μια γκομενα που θα γουσταρε παρτουζα και ειναι δυσκολο να κανετε μια αναπαντητη σε καποιον κολλητο για να σπρωξετε παρεα? Σας περναει απτο μυαλο να βγειτε στο μπου. και να ζητατε 2ρο για γαμησι? Δεν λεω οτι ο τυπος ειναι υποπτος. Λεω οτι στο μυαλο ερχεται πιο ευκολα αυτο παρα καποιος που θα προσπαθησει να μου ρουφηξει το παπαρι ή θα θελει να με γαμησει. Το πολυ πολυ ξεκιναμε τα μπουκετα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom