Επισκέπτης
Γαμησου ασυστολα με οποιο τεκνο δεις στο δρομο...αλλα για ΓΑΜΟ δεν θα κανεις μετα. Γιατι αυτο το αθλημα δεν κοβεται.
οου μάι...
Γαμησου ασυστολα με οποιο τεκνο δεις στο δρομο...αλλα για ΓΑΜΟ δεν θα κανεις μετα. Γιατι αυτο το αθλημα δεν κοβεται.
Α ναι σορρυ που δεν ειμαι προοδευτικος. Μην με προτιμησεις...
Γαμησου με οποιον θελεις...απλα μετα να εισαι ετοιμη να πληρωσεις και το τιμημα...Οχι και η πιττα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος.
ναι ειναι ο προπαππους σου....Χμ είναι πιο σοβαρά τα πράγματα απο όσο διέβλεπα τελικά.
Δικια μου αποψη ειναι οτι δεν παντρευεσαι γκομενα που της αρεσει το πολυ σεξ.
Δικια μου παντα.
Οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν...ειναι μεν ακραια αποψη αλλα επειδη θελω να προλαβω καποια λαθη αλλων "φιλοδοξων"
Και φυσικα "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" θα κοιταξω να την ακολουθησω...
Για να μην μεινω στο τελος και με την προοδευτικοτητα στο χερι.
ναι ειναι ο προπαππους σου....
ναι ειναι ο προπαππους σου....
Ο παππους σου σε σταματουσε ,απο το αχαλινωτο σεξ ?Συγνώμη που διακόπτω τον μακιαβελικό σου μονόλογο και την φρέσκια γεμάτη προοδευτικότητα σκέψη σου άλλα έχω μια απορία έαν μια γυναίκα θέλει "απλό γαμήσι" δικαιούται να πηδηχτεί με όποιον θέλει ;
Για να ξέρω αν μιλάω με τον παππού μου και να χαρώ που τον συναντώ σε μετεμψυχωση !
Ο παππους σου σε σταματουσε ,απο το αχαλινωτο σεξ ?
Το τραγουδι "ελα στον παππου ,ελα στον παππου "
εχει αλλη ερμηνεια ?
Εριναλ εισαι τοσο καβλα ,που ουτε ο παππους ,ουτε
κανεις δεν μπορει να σε κοψει απο τον εθισμο σου
στο σεξ !
nacho_70
και λοιποι - λοιπες.
Γελαει καλυτερα...οποιος γελαει ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
Ο παππους σου σε σταματουσε ,απο το αχαλινωτο σεξ ?
Το τραγουδι "ελα στον παππου ,ελα στον παππου "
εχει αλλη ερμηνεια ?
Εριναλ εισαι τοσο καβλα ,που ουτε ο παππους ,ουτε
κανεις δεν μπορει να σε κοψει απο τον εθισμο σου
στο σεξ !
Δικια μου αποψη ειναι οτι δεν παντρευεσαι γκομενα που της αρεσει το πολυ σεξ.
Δικια μου παντα.
Οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν...ειναι μεν ακραια αποψη αλλα επειδη θελω να προλαβω καποια λαθη αλλων "φιλοδοξων"
Και φυσικα "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" θα κοιταξω να την ακολουθησω...
Για να μην μεινω στο τελος και με την προοδευτικοτητα στο χερι.
Για πες μου την ηλικία σου λοιπόν να σου πω πότε περίπου θα γελάσεις..
Σιγα ρε παντογνωστη....εμενα λενε μετα "αλαζονικο".
Αραξε...ειναι απλα μια αποψη διαφορετικη απο την δικια σου.
Εγω ειμαι προθυμος να θυσιασω αυτο που ψαχνουν οι περισσοτεροι-> "ΕΜΦΑΝΙΣΗ" για να κερδισω μια σωστη τυπισσα..
Δεν θα με ενδιαφερει οταν θα παντρευτω να εχω την μουναρα διπλα μου για να την βγαζω εξω και να την μοστραρω εκει σαν την φιντανιερα... αλλα μια που να ειναι οντως για γαμο.
Ζηλευεις την Εριναλ ,επειδη ειναι σεξουαλα ?αλλα ντ'αλλα, της παρασκευης το γαλα
Ας παντρευτει αυτος ΠΑΡΘΕΝΑ (κι απο ,πισω μπαινουν τρενα ? ).Θα περασει καλα ,και εσυ καλυτερα.ωχ ωχ ωχ γίνεται καλύτερο όσο πάει
Να σου πω.. έτσι απο περιέργεια πως θα γίνει ο έλεγχος και η πιστοποίηση ISO της γυναικας που θα παντρευτείς;
Αααααα και μια άλλη ερώτηση σημαντική όταν λές οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν ..εννοείς ; Μας δίνεις την άδεια; Το ορκίζεσαι; Η θα είσαι απο κάτω απο το σπίτι μας να διαδηλώνεις κατά του σεξ στον γάμο;;