Νέα

Συμβουλές προς το σύγχρονο άντρα για το πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rapismata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Α ναι σορρυ που δεν ειμαι προοδευτικος. Μην με προτιμησεις...

Γαμησου με οποιον θελεις...απλα μετα να εισαι ετοιμη να πληρωσεις και το τιμημα...Οχι και η πιττα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος.

Γαμησου ασυστολα με οποιο τεκνο δεις στο δρομο...αλλα για ΓΑΜΟ δεν θα κανεις μετα. Γιατι αυτο το αθλημα δεν κοβεται.

Χμ είναι πιο σοβαρά τα πράγματα απο όσο διέβλεπα τελικά.
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δικια μου αποψη ειναι οτι δεν παντρευεσαι γκομενα που της αρεσει το πολυ σεξ.

Δικια μου παντα.

Οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν...ειναι μεν ακραια αποψη αλλα επειδη θελω να προλαβω καποια λαθη αλλων "φιλοδοξων"

Και φυσικα "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" θα κοιταξω να την ακολουθησω...

Για να μην μεινω στο τελος και με την προοδευτικοτητα στο χερι.

Στην Αφρική κάνουν κλειτοριδεκτομή,τρέχα.....

Πάρε μια κούκλα απ'αυτές τις τρύπιες τότε να κάνεις δουλειά σου..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
nacho_70
και λοιποι - λοιπες.

Γελαει καλυτερα...οποιος γελαει ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ. :grin:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Συγνώμη που διακόπτω τον μακιαβελικό σου μονόλογο και την φρέσκια γεμάτη προοδευτικότητα σκέψη σου άλλα έχω μια απορία έαν μια γυναίκα θέλει "απλό γαμήσι" δικαιούται να πηδηχτεί με όποιον θέλει ;
Για να ξέρω αν μιλάω με τον παππού μου και να χαρώ που τον συναντώ σε μετεμψυχωση ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο παππους σου σε σταματουσε ,απο το αχαλινωτο σεξ ?
Το τραγουδι "ελα στον παππου ,ελα στον παππου "
εχει αλλη ερμηνεια ?
Εριναλ εισαι τοσο καβλα ,που ουτε ο παππους ,ουτε
κανεις δεν μπορει να σε κοψει απο τον εθισμο σου
στο σεξ !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εχει αλλη ερμηνεια ?
στο σεξ !
:think: :think: :think: :think:
εεε;

Επισκέπτης
εχει αλλη ερμηνεια ?
στο σεξ !

αλλα ντ'αλλα, της παρασκευης το γαλα :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δικια μου αποψη ειναι οτι δεν παντρευεσαι γκομενα που της αρεσει το πολυ σεξ.

Δικια μου παντα.

Οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν...ειναι μεν ακραια αποψη αλλα επειδη θελω να προλαβω καποια λαθη αλλων "φιλοδοξων"

Και φυσικα "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" θα κοιταξω να την ακολουθησω...
Για να μην μεινω στο τελος και με την προοδευτικοτητα στο χερι.

ωχ ωχ ωχ γίνεται καλύτερο όσο πάει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να σου πω.. έτσι απο περιέργεια πως θα γίνει ο έλεγχος και η πιστοποίηση ISO της γυναικας που θα παντρευτείς;
Αααααα και μια άλλη ερώτηση σημαντική όταν λές οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν ..εννοείς ; Μας δίνεις την άδεια; :2funny: :2funny: :2funny:  Το ορκίζεσαι; Η θα είσαι απο κάτω απο το σπίτι μας να διαδηλώνεις κατά του σεξ στον γάμο;; :2funny: :2funny:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Και τι σε χαλαει αν γαμιεται πολλη??? θα τη γαμας πολλη και ολα ο.κ :rockon: :rockon:
Για φαντασου να παρεις καμια που να σε αφηνει να τη γαμας μια φορα το μηνα,και αυτο εκτος απο νυστιες τεταρτες και παρασκευες :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για πες μου την ηλικία σου λοιπόν να σου πω πότε περίπου θα γελάσεις..

Σιγα ρε παντογνωστη....εμενα λενε μετα "αλαζονικο".

Αραξε...ειναι απλα μια αποψη διαφορετικη απο την δικια σου.

Εγω ειμαι προθυμος να θυσιασω αυτο που ψαχνουν οι περισσοτεροι-> "ΕΜΦΑΝΙΣΗ" για να κερδισω μια σωστη τυπισσα..

Δεν θα με ενδιαφερει οταν θα παντρευτω να εχω την μουναρα διπλα μου για να την βγαζω εξω και να την μοστραρω εκει σαν την φιντανιερα... αλλα μια που να ειναι οντως για γαμο.

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Θα ήθελα να πω και εγώ μερικά πραγματάκια στο θέμα…
Είμαι 28 μέτριος  με στιλ και χιούμορ κλπ έχω φάει από φασεβοοκ 5 γκόμενες εδο και 1,5 χρόνο και κατέληξα ότι όσο σχόλησε τόσο πιο εύκολα τρως… όχι πολύ περίπου 30 λεπτά για μια εβδομάδα ίσως και λιγότερο….  Όλες οι γκόμες είχαν ένα επίπεδο όσο αφορά μόρφωση και δουλεία….

Το πρόβλημα είναι ότι λέμε τι γκόμενες είναι αυτές που ψάχνονται από το ΝΕΤ είναι αυτέ που θα γνωρίσουμε και κάπου άλλου και θα το παίξουν παρθένες …… σε κάποιον που δεν ξέρει  τι καπνό φουμάρει…..
Προσωπικά πιστεύω ότι το 60 % των ελεύθερων γυναικών το έχουν κάνει έστω και μια φορά

Επισκέπτης
Σιγα ρε παντογνωστη....εμενα λενε μετα "αλαζονικο".

Αραξε...ειναι απλα μια αποψη διαφορετικη απο την δικια σου.

Εγω ειμαι προθυμος να θυσιασω αυτο που ψαχνουν οι περισσοτεροι-> "ΕΜΦΑΝΙΣΗ" για να κερδισω μια σωστη τυπισσα..

Δεν θα με ενδιαφερει οταν θα παντρευτω να εχω την μουναρα διπλα μου για να την βγαζω εξω και να την μοστραρω εκει σαν την φιντανιερα... αλλα μια που να ειναι οντως για γαμο.

Άσε ρε μάγκα τα πολλά λόγια και απάντησέ μου στην απλή ερώτηση που έκανα..
Εντάξει είπαμε θες τη γκόμενα ανοργασμικιά και άσχημη για να μη σου πηδηχτεί.
Δε θα κάτσω να σου αναλύσω τώρα το γιατί σ'αυτήν την περίπτωση θα σου γαμιέται όπου βρεθεί κι όπου σταθεί λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης η οποία θα την κάνει να ζητα επιβεβαίωση συνεχώς,είπαμε άλλωστε έχεις διαφορετική άποψη από μένα..
Την ηλικία σου πες μου μόνο εκτός αν ντρέπεσαι και γι'αυτή.

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εαν καποια κοπελα θελησει θα το κανει και θα το καταφερει με σχετικη ανεση.εστω και μια φορα.εαν εχει γκομενο θα του πει "αγαπη μου το κινητο μου δεν ειχε μπαταρια" μια δικαιολογια που ειναι στις τοπ.δεν σημαινει κατι για μια κοπελα ενα γαμησι εαν γινει μια φορα.δεν ειναι εξαρτηση.το κανε απλα γιατι το ηθελε.δεν σημαινει ομως το οτι οποια κυνηγαει ενα τουαλετατο σε ενα κλαμπ θα βρισκει παντα ανταποκριση,υπαρχουνε παιδια σαν τον βολντεμορ που το λενε οτι θα μεινω με την δημοκρατια στα χερια.συμφωνω μαζι του.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Αν οντος αυτα τα γραφεις σοβαρα θα σου πω το εξης και να το θυμασαι.
Αυτη που εχει κανει και 5-10-15 εστο πραγματα να μην τη φοβασαι γιατη ξερει τι θελει,να φοβασαι την μιξοπαρθενα που θα ξυπνησει ενα πρωι και θα θελησει να τα κανει ολα μαζεμενα... Και αντε μετα να την μαζεψεις,γιαυτο ανοιξε και λιγο το μυαλουδακι σου και σκεψου λιγο διαφορετικα......... θα δεις οτι θα ειναι καλητερα για ολους και περισοτερο για εσενα.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ωχ ωχ ωχ γίνεται καλύτερο όσο πάει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να σου πω.. έτσι απο περιέργεια πως θα γίνει ο έλεγχος και η πιστοποίηση ISO της γυναικας που θα παντρευτείς;
Αααααα και μια άλλη ερώτηση σημαντική όταν λές οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν ..εννοείς ; Μας δίνεις την άδεια; :2funny: :2funny: :2funny:  Το ορκίζεσαι; Η θα είσαι απο κάτω απο το σπίτι μας να διαδηλώνεις κατά του σεξ στον γάμο;; :2funny: :2funny:
Ας παντρευτει αυτος ΠΑΡΘΕΝΑ (κι απο ,πισω μπαινουν τρενα ? ).Θα περασει καλα ,και εσυ καλυτερα.
Γιατι θελεις να του αλλαξεις την πεποιθηση αυτη ?
Εδω παντρευτηκε η πορνοσταρ Τρέϊσυ Λορντς ,ολες
θα βρουν να παντρευτουν ,παροτι υπαρχουν μερικοι που τις προτιμουν ΠΑΡΘΕΝΕΣ και ΑΣΠΙΛΕΣ .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom