Νέα

Συμβουλές προς το σύγχρονο άντρα για το πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rapismata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγω αρνουμαι ακομα να μπω παντως.

Ακομα και αν ξερω πως 2-3 φωτο μου να κοζαρω μεσα σε μια βδομαδα θα χω βγαλει καλο μουνακι να το γαμαω.

ΤΕΛΟΣ.

Να πα να γαμηθουν...οποια θελει να μαθει να μιλαει απο κοντα και σαν ανθρωπος

Είσαι κύριος.

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε..για ποια βλακια μιλας?το παλικαρακι δεν γουσταρει λεμε...ακομη να το εμπεδωσεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άσε ρε μάγκα τα πολλά λόγια και απάντησέ μου στην απλή ερώτηση που έκανα..
Εντάξει είπαμε θες τη γκόμενα ανοργασμικιά και άσχημη για να μη σου πηδηχτεί.
Δε θα κάτσω να σου αναλύσω τώρα το γιατί σ'αυτήν την περίπτωση θα σου γαμιέται όπου βρεθεί κι όπου σταθεί λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης η οποία θα την κάνει να ζητα επιβεβαίωση συνεχώς,είπαμε άλλωστε έχεις διαφορετική άποψη από μένα..
Την ηλικία σου πες μου μόνο εκτός αν ντρέπεσαι και γι'αυτή.

Δεν ειμαι υποχρεωμενος να σου πω την ηλικια μου... Το μονο που θα πω ειναι ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΙΟ.

Ακομα και αν δεν μεινω σε αυτη την αποψη που παρεθεσα εδω μεσα...μετα απο μερικα χρονια... -τσαμπα γαυγιζετε-

Η πορεια του καθενος θα δειξει ποιος ειναι μαγκας και ποιος ειναι μαλακας. Και τελειωνει εδω πχ

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Που ξέρεις μπορεί αυτή που θα παντρευτείς να έχει εκτός από λογαριασμό στο φασεβοοκ και στο bourdela.tv
xaxxaxaxxaxaxxaxaxaxxa

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Οχι απλα δεν γουσταρω το κερατο  :2funny:

Τεσπα δεν ξερω...μπορει να μην παντρευτω και ποτε. Με ορισμενα πραγματα δεν συμφωνω...και δεν ειμαι χαρακτηρας που καμπτεται ευκολα η μπορεις να τον πιασεις κοροιδο.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Το σωστό αν είσαι έξυπνος είναι ότι δεν παντρεύεσαι γενικά.

Επισκέπτης
Συμβαίνει και σε εσάς??(είμαι 32 ετών).Τέλος να αναφέρω ότι όλες αυτές οι γνωριμίες είναι απλά για σεξ.....για σχέση εννοείται ότι το ψαχνω περισσότερο  :hmm:(όχι από το ιντερνετ) και έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Οταν πρόκειται γιά σχέση, πότε μέ τό καλό σκέπτεσαι νά τήν καρφώσεις;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Τεσπα δεν ξερω...μπορει να μην παντρευτω και ποτε. Με ορισμενα πραγματα δεν συμφωνω...και δεν ειμαι χαρακτηρας που καμπτεται ευκολα η μπορεις να τον πιασεις κοροιδο.
δλδ οποια φυσιολογικη γυναικα γουσταρει το σεξ ειναι απαραιτητο να ειναι και απιστη;!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δλδ οποια φυσιολογικη γυναικα γουσταρει το σεξ ειναι απαραιτητο να ειναι και απιστη;!

Θα την καταλαβω... Σιγουρα δεν ειναι ΚΑΝΟΝΑΣ. Αλλα πιστευω πως θα την καταλαβω...Αλλα ακομα και αν δεν την καταλαβεις ολο και κατι θα χεις να κανεις μετα... αρκει να μην χασεις την ψυχραιμια σου ; P

τελικα τιποτα δεν ειναι απολυτο

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν ειμαι υποχρεωμενος να σου πω την ηλικια μου... Το μονο που θα πω ειναι ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΙΟ.

Ακομα και αν δεν μεινω σε αυτη την αποψη που παρεθεσα εδω μεσα...μετα απο μερικα χρονια... -τσαμπα γαυγιζετε-

Η πορεια του καθενος θα δειξει ποιος ειναι μαγκας και ποιος ειναι μαλακας. Και τελειωνει εδω πχ
Δικαιωμα σου να γουσταρεις ΠΑΡΘΕΝΕΣ .Εχω σπασει δυο παρθενες ,η μια ηταν καλη φαση ,η αλλη
πονοκεφαλος .Αν παντρευτεις γυναικα ΠΑΡΘΕΝΑ ,δεν
θα εχει καταστραφει ο συναισθηματικος της κοσμος ,
οπως μορει να εχει καταστραφει σε καποιες που πληγωθηκαν.Επισης θα ειναι πιο ενθουσιωδης .Το θεμα ομως ειναι οτι για να βρεις παρθενα ,πρεπει να την αγκαζαρεις απο το ...Δημοτικο σχολειο !

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16

Φιλε αν ειναι να το φας το κερατο θα το φας..και δεν θα παρεις και χαμπαρι..Αν θελει η γυναικα να γαμηθει και στο μπουκαλι να τη κλισεις θα γαμηθει με το φελο........

Επισκέπτης

αληθεια πιστευω οτι πρεπει να σε εχουν πληγωσει πολυ, και σου γυρισαν ολα αναποδα.. ευχομαι μονο να εισαι μικρος στην ηλικια και να αναθεωρησεις γρηγορα.. οχι βεβαια για να αλλαξεις γνωμη για το γαμο (!) αλλα γιατι μου φαινεται οτι πλεον εμπιστευεσαι πολυ δυσκολα τους αλλους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom