You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συμβουλές προς το σύγχρονο άντρα για το πρώτο ραντεβού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rapismata
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 342
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
οχι ρε φιλε..και οι χοντρες το καναν.....μην λες....Χαχχαχαχαχα για πιες παρθένες μιλάτε ????
ξέρω από πρώτο χέρι ότι στην β Λεύκιου μόνο οι χοντρούλες δεν το έχουν κάνει…
και όχι γιατί το Φιλανε για το γαμο….
gousgoun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 939
- Πόντοι
- 6.765
σωστο κι αυτο..
;)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
αληθεια πιστευω οτι πρεπει να σε εχουν πληγωσει πολυ, και σου γυρισαν ολα αναποδα.. ευχομαι μονο να εισαι μικρος στην ηλικια και να αναθεωρησεις γρηγορα.. οχι βεβαια για να αλλαξεις γνωμη για το γαμο (!) αλλα γιατι μου φαινεται οτι πλεον εμπιστευεσαι πολυ δυσκολα τους αλλους..
Δεν εχω πληγωθει πολυ...απλα καποιες φορες ετσι λειτουργει ο χαρακτηρας μου. Μ αρεσει να ειμαι δικαιος και ξηγημενος
Αν αξιζεις θα ανοιχθω...Αν οχι αι γαμησου και γινε ευτιχισμενη
Βεβαια σπανια εκτιμωνται τετοιοι αντρες...Αλλα οκ αναλογα καποια στιγμη μπορει να παιξω και το παιχνιδι του Χαμαιλεοντα τι να κανουμε αφου θελετε να σας λεμε αυτα που θελετε να ακουτε...θα κανουμε αυτο
gousgoun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 939
- Πόντοι
- 6.765
Δεν εχω πληγωθει πολυ...απλα καποιες φορες ετσι λειτουργει ο χαρακτηρας μου. Μ αρεσει να ειμαι δικαιος και ξηγημενος
Αν αξιζεις θα ανοιχθω...Αν οχι αι γαμησου και γινε ευτιχισμενη
Σωστός
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Απλα εκεινο που εχω προσεξει εγω....ειναι οτι οι γκομενες αν και σε γενικες γραμμες βριζουν και γειωνουν αυτους που τις εξαπατανε...
κατα βαθος τους αρεσει...
Ζητανε την εξαπατηση απο την στιγμη που δεν ειναι αρκετα ωριμες να καταλαβουν την αληθεια η να δωσουν και αυτες κατι πριν παρουν.
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο...ακομα και αν εξαπατηθηκες ασχημα σημαινει πως το ζητουσε ο οργανισμος σου...δεν σου φταιγανε οι αλλοι πχ
Ζητανε την εξαπατηση απο την στιγμη που δεν ειναι αρκετα ωριμες να καταλαβουν την αληθεια η να δωσουν και αυτες κατι πριν παρουν.
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο...ακομα και αν εξαπατηθηκες ασχημα σημαινει πως το ζητουσε ο οργανισμος σου...δεν σου φταιγανε οι αλλοι πχ
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
φιλε, εσυ δεν επρεπε να πατησεις το ''ειμαι ανω των 18, ασε με να μπω''..Απλα εκεινο που εχω προσεξει εγω....ειναι οτι οι γκομενες αν και σε γενικες γραμμες βριζουν και γειωνουν αυτους που τις εξαπατανε...
gousgoun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 939
- Πόντοι
- 6.765
Όλες θέλουν τον αλιτι τουςΑπλα εκεινο που εχω προσεξει εγω....ειναι οτι οι γκομενες αν και σε γενικες γραμμες βριζουν και γειωνουν αυτους που τις εξαπατανε...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ρε..για ποια βλακια μιλας?το παλικαρακι δεν γουσταρει λεμε...ακομη να το εμπεδωσεις?
Δεν σχολιάσα αγαπητέ το τι θέλει και τι θα κάνει στην ζωή του. Το ότι δεν έχει σεβασμό στις επιλογές των άλλων σχολιασα.
Ας γίνω πιο σαφής. Αν η κοπέλα που θα θέλει αυριο μεθαύριο να παντρευτεί ο μπολτε μάθει οτι ο μπόλντε πηδάει ιερόδουλες και τον "τιμωρήσει" για να χρησιμοποιήσω την ατυχή του έκφραση λέγοντας του ααααα κύριε εγώ δεν πηδιόμουν απο εδώ και απο κει γιατι να θέλω εσένα που είχες αυτό τον τρόπο ζωής που μου είναι απεχθής, τότε τι γίνεται; Θα είναι ευχάριστη η κριτική αυτή γιαυτόν απο την κοπελα ;
Θα την δικαιώσει; Η θα το αποκρύψει...;
Εκτός και αν ως άντρας μπορεί να κάνει ότι θέλει ενώ η γυναικα οχι. Γιατι αν είμαστε σε αυτή την κατηγορία δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Εκεί ας πάρει την μαμα του απο το χέρι και ας πάει στο "μια ωυφη για τον γυιό μου", που θα είναι και χρήσιμο για την διασκέδασή μας.
Αυτη ειναι η βλακεία αγαπητέ. Να σκέφτεσαι βλακωδώς για τους άλλους ανθρώπους βγάζοντας κρίσεις για το ποιον τους και γενικολογα δόγματα.
Να υποτιμάς τις γκόμενες που βγάζεις απο το φεισμπουκ ενώ εσύ ο μέγας και τρανός γαμιάς είσαι επίσης στο φεισμπουκ και ψάχνεις να γαμήσεις Να νομίζεις οτι είσαι καλύτερος ενώ κάνεις τα ίδια. Να μην βλέπεις την καμπούρα σου με λίγα λόγια. ;)
Επισκέπτης
φιλε, εσυ δεν επρεπε να πατησεις το ''ειμαι ανω των 18, ασε με να μπω''..
Εκεί το πάω τόση ώρα με την ηλικία..
Επισκέπτης
Απλα εκεινο που εχω προσεξει εγω....ειναι οτι οι γκομενες αν και σε γενικες γραμμες βριζουν και γειωνουν αυτους που τις εξαπατανε...
ooooτι να ναι, στην κυριολεξια...
δικιο εχει μαλλον ο παπασκυλος απο πανω..
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Δεν σχολιάσα αγαπητέ το τι θέλει και τι θα κάνει στην ζωή του. Το ότι δεν έχει σεβασμό στις επιλογές των άλλων σχολιασα.
Ας γίνω πιο σαφής. Αν η κοπέλα που θα θέλει αυριο μεθαύριο να παντρευτεί ο μπολτε μάθει οτι ο μπόλντε πηδάει ιερόδουλες και τον "τιμωρήσει" για να χρησιμοποιήσω την ατυχή του έκφραση λέγοντας του ααααα κύριε εγώ δεν πηδιόμουν απο εδώ και απο κει γιατι να θέλω εσένα που είχες αυτό τον τρόπο ζωής που μου είναι απεχθής, τότε τι γίνεται; Θα είναι ευχάριστη η κριτική αυτή γιαυτόν απο την κοπελα ;
Θα την δικαιώσει; Η θα το αποκρύψει...;
Εκτός και αν ως άντρας μπορεί να κάνει ότι θέλει ενώ η γυναικα οχι. Γιατι αν είμαστε σε αυτή την κατηγορία δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Εκεί ας πάρει την μαμα του απο το χέρι και ας πάει στο "μια ωυφη για τον γυιό μου", που θα είναι και χρήσιμο για την διασκέδασή μας.
Αυτη ειναι η βλακεία αγαπητέ. Να σκέφτεσαι βλακωδώς για τους άλλους ανθρώπους βγάζοντας κρίσεις για το ποιον τους και γενικολογα δόγματα.
Να υποτιμάς τις γκόμενες που βγάζεις απο το φεισμπουκ ενώ εσύ ο μέγας και τρανός γαμιάς είσαι επίσης στο φεισμπουκ και ψάχνεις να γαμήσεις Να νομίζεις οτι είσαι καλύτερος ενώ κάνεις τα ίδια. Να μην βλέπεις την καμπούρα σου με λίγα λόγια. ;)
Ναι για τις πουτανες εχεις δικιο... Δεν μπορω να πω κατι εδω. Αν το μαθαινε πχ καποια κοπελα (γιατι δεν ειμαι απο τους μαλακες που το λενε φυσικα) εκει δεν θα μπορουσα να της πω κατι..και ισα ισα θα εκανα καποια αναλογη παραχωρηση και στο δικο της παρελθον
Εγω γαμαω απο το ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ? ΛΟΛ ουτε καν... ουτε καν εχω λογαριασμο στο ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ βασικα.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Παντός όπως και να το κάνουμε οι πρόκες βγαίνουν ενώ οι τρύπες μένουν ….
Και τι θελει να πει ο ποιητής;
gousgoun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 939
- Πόντοι
- 6.765
Ο νοώ νοητό… ότι και να γίνει η γυναίκα θα είναι η ….. και ο άντρας ο γ@μιας.....Και τι θελει να πει ο ποιητής;
Αυτό επικρατή εδώ και εκατομμύρια χρόνια και παντού ….
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
κατι για τις μαυρες τρυπες λεει.....Και τι θελει να πει ο ποιητής;
Επισκέπτης
Ο νοώ νοητό… ότι και να γίνει η γυναίκα θα είναι η ….. και ο άντρας ο γ@μιας.....
οολες αυτες οι παπαριες που επικρατουν εχουν οση βαρυτητα τους δινουμε εμεις.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ο νοώ νοητό… ότι και να γίνει η γυναίκα θα είναι η ….. και ο άντρας ο γ@μιας.....
ΧΧΑΧΑΧΑ ναι φιλαρακο μου αλλα η γυναικα διαθετει μουνακι... Και το μουνακι μπορει να σε κανει να μην μπορεις να παρεις τα ποδια σου απο ολες τις αποψεις...
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αγαπητοί συνάδελφοι ανοίγω αυτό το θέμα γιατί πραγματικά θα ήθελα να μάθω την απόψή σας και τις εμπειρίες σας καθότι νίωθω προβληματισμένος και δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαίρομαι ή να φοβάμαι.
Τον τελευταίο ενάμησι μήνα που επιδόθηκα στο social networking (κυρίως Facebook)μετά από χωρισμό, διαπίστωσα ακόμη μια φορά ότι για να γαμήσεις και μάλιστα γρήγορα δε θέλει καμμιά επιστήμη.Βγήκα με 5 κοπέλες και τις 4 τις γάμησα από το πρώτο βράδυ.Η καλύτερη ήθελε περισσότερη δουλειά ενώ αυτές που κάρφωσα ήταν από μέτριες έως καλές.Σημασία όμως έχει το πόσο εύκολα κάθονται.Να διευκρινήσω ότι δεν είμαι κάτι σούπερ εξωτερικά (απλά έχω στυλ, χιούμορ και καλό "λέγειν").ΓΕΝΙΚΑ πάντως τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν έχει υπάρξει σχεδόν καμμία περίπτωση το μοιραίο να αργήσει πέραν του 2ου, άντε με τα πολλά ζόρια 3ου ραντεβού !!! Συμβαίνει και σε εσάς??(είμαι 32 ετών).Τέλος να αναφέρω ότι όλες αυτές οι γνωριμίες είναι απλά για σεξ.....για σχέση εννοείται ότι το ψαχνω περισσότερο (όχι από το ιντερνετ) και έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις.
προφανως οπως εχεις εσυ κατα νου οτι "ειναι μονο σεξ" το ιδιο σκεφτεται και η αλλη και δεν τη νοιαζει να δωσει "κακη" εντυπωση με το να σου κατσει με τη μια
αν την ενδιαφερεις περισσοτερο ισως κατσει να σε παιδεψει για να κολλησεις αλλιως γιατι να το κανει, αφου θελετε και οι 2 μονο σεξ, αυτο και κανετε, τσακ μπαμ
ασε που η ολη διαδικασια του φλερτ πλεον γινεται μεσω ιντερνετ, τοσο που εχουν ξεχασει καποιοι πως ειναι να το κανεις αληθινα, οποτε παραβλεπουν αυτη τη διαδικασια και πανε κατ ευθειαν στο ψητο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 94