Νέα

Συμβουλές προς το σύγχρονο άντρα για το πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rapismata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα.. μεχρι να το παιξεις λιγο χαζος (καθως μεχρι τωρα το παιζεις εξυπνος) παρε φορα κι ελα να με γαμησεις με τον κωλο να ηρεμησεις..

ντενεκέ..

Ρε μην τσατιζεσαι ρε... Αστειος καταντας. Νομιζεις πως εγινες τρομακτικος τωρα???

Τσκ τσκ τσκ...Μιλαμε ΤΡΟΜΑΞΑ.

O "ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ" ...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δεν μπορω να σας καταλαβω ειλικρινα.
-δεν σας καθεται η γκομενα ειτε γτ δεν σας γουσταρει ειτε ειναι σε φαση αγαμιας γενικα και την κραζετε την πουτανα που σας τριβεται και σας αφηνει ετσι η καριολα το μπαζο ουστ!
-σας καθεται γτ ναι ρε γουσταρει να παιρνει τα φυλλα και τα δεντρα και οπα της και μπραβο της και την βγαζετε πουτανα και χιλια δυο.

ε τι θελετε επιτελους?
μηπως σας δινουν/δειχνουν αυτο που εσεις βγαζετε στους αλλους και δεεεεν το πηρατε πρεφα? :-

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Αν εννοείς οτι το ότι έχεις πουλι σου δίνει νομιμοποίηση να γαμάς οτι νάναι και να μην έχεις επιλογή επειδή είσαι καρφί που βγαίνει, πάρτο αλλοιώς γιατι θα βρεις. Την ίδια φθορά έχεις με μια γυναίκα που δεν κάνει επιλογές. Ολοιδια..  ;)

Λοιπόν ο ποιητής θέλει να πει πως ο άντρας δεν στιγματίζετε για το παρελθόν του όσο η γυναίκα ….

Έχω ακούσει πολλές γυναίκες να λένε ο πατέρας μου ήταν γκομενακιας στα νιάτα του…. Καμία όμως να λέει για την μανά της …..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
-δεν σας καθεται η γκομενα ειτε γτ δεν σας γουσταρει ειτε ειναι σε φαση αγαμιας γενικα και την κραζετε την πουτανα που σας τριβεται και σας αφηνει ετσι η καριολα το μπαζο ουστ!
-σας καθεται γτ ναι ρε γουσταρει να παιρνει τα φυλλα και τα δεντρα και οπα της και μπραβο της και την βγαζετε πουτανα και χιλια δυο.

ε τι θελετε επιτελους?
μηπως σας δινουν/δειχνουν αυτο που εσεις βγαζετε στους αλλους και δεεεεν το πηρατε πρεφα? :-
τις γωνιες τις πηρες καλα;ή τσαπατσουλικα το γλειψες λιγο;πολυ γρηγορα ξαναγυρισες...... :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Λοιπόν ο ποιητής θέλει να πει πως ο άντρας δεν στιγματίζετε για το παρελθόν του όσο η γυναίκα ….

Έχω ακούσει πολλές γυναίκες να λένε ο πατέρας μου ήταν γκομενακιας στα νιάτα του…. Καμία όμως να λέει για την μανά της …..
σωστα ομιλει ο ποιητης παντως..... :sunglasses:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
εγώ δεν έχω facebook ,απ'ότι ξέρω όμως σ'αυτό έχεις φίλους άτομα που γνωρίζεις προσωπικά
οπότε πώς γαμάς;δεν τα ξέρεις ήδη αυτά τα άτομα;ή τα ξέρεις αλλά τα γαμάς μόνο μέσω facebook;
:huh: :huh: :huh:

Επισκέπτης
Ρε μην τσατιζεσαι ρε... Αστειος καταντας. Νομιζεις πως εγινες τρομακτικος τωρα???

Τσκ τσκ τσκ...Μιλαμε ΤΡΟΜΑΞΑ.

Έλα...καλά στέφανα

doll.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τεσπα για να τελειωνουμε με την πολυ αναλυση και τις πολλες πιπες... Οποιος ειναι μαγκας γαμαει ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλον τροπο και οσοι ειναι αγαμητοι κραζουν τους τροπους που γαμαει ο αλλος επειδη απλα αυτοι δεν γαμανε. Ειδικα αυτο παιζει παρα πολυ στο ΕΛΛΑΔΑ μιας και ειμαστε κομπλεξικοι και μαλακες οι περισσοτεροι.

Και αν εισαι και ξυπνιος δεν προκειται να κουλουρωθεις ευκολα και να δεσμευτεις...ειτε η αλλη ειναι ΠΑΡΘΕΝΑ ειτε ειναι το ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ απο το στριπτιτζαδικο που ξαφνικα αλλαξε ροτα ζωης και θελει να γινει συνεσταλμενη...

Αντε μπραβο. ΑΥτο ειναι το ζουμι της υποθεσης.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637

ε τι θελετε επιτελους?

ΣΩΣΤΗ !!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγώ δεν έχω facebook ,απ'ότι ξέρω όμως σ'αυτό έχεις φίλους άτομα που γνωρίζεις προσωπικά
οπότε πώς γαμάς;δεν τα ξέρεις ήδη αυτά τα άτομα;ή τα ξέρεις αλλά τα γαμάς μόνο μέσω facebook;

Ε νταξει...και εσυ αμα δεν εχεις τι να κανεις ενα ολοκληρο απογευμα και αρχισεις τα ΦΡΕΝΤ ΡΙΚΟΥΕΣΤ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ... Ε ΑΠΟ 100 ΑΣΧΕΤΕΣ καποια θα βρεθει να ψηθει...ενω απεξω...δεν μπορεις σε μια μερα πχ να την πεσεις σε 100 ασχετες... ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.

XAXAXAXAXAXXAXA NACHO_70 πετυχημενη η φωτογραφιουλα σου!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637

Τα πηδαει με σαιμπερ σεξ .........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom