erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τεκμηριωμενο αυτο?
στανταρακι :-*
τεκμηριωμενο αυτο?
μουνιου η πουτσας;απο 29 κατασκευαστες......
καλα.. μεχρι να το παιξεις λιγο χαζος (καθως μεχρι τωρα το παιζεις εξυπνος) παρε φορα κι ελα να με γαμησεις με τον κωλο να ηρεμησεις..
ντενεκέ..
Ωρε χαμόρ'...Αει σα πέρα...
Παντός όπως και να το κάνουμε οι πρόκες βγαίνουν ενώ οι τρύπες μένουν ….
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Ρε μην τσατιζεσαι ρε... Αστειος καταντας. Νομιζεις πως εγινες τρομακτικος τωρα???
Τσκ τσκ τσκ...Μιλαμε ΤΡΟΜΑΞΑ.
Αν εννοείς οτι το ότι έχεις πουλι σου δίνει νομιμοποίηση να γαμάς οτι νάναι και να μην έχεις επιλογή επειδή είσαι καρφί που βγαίνει, πάρτο αλλοιώς γιατι θα βρεις. Την ίδια φθορά έχεις με μια γυναίκα που δεν κάνει επιλογές. Ολοιδια.. ;)
καποτας.....μουνιου η πουτσας;
τις γωνιες τις πηρες καλα;ή τσαπατσουλικα το γλειψες λιγο;πολυ γρηγορα ξαναγυρισες......δεν μπορω να σας καταλαβω ειλικρινα.
-δεν σας καθεται η γκομενα ειτε γτ δεν σας γουσταρει ειτε ειναι σε φαση αγαμιας γενικα και την κραζετε την πουτανα που σας τριβεται και σας αφηνει ετσι η καριολα το μπαζο ουστ!
-σας καθεται γτ ναι ρε γουσταρει να παιρνει τα φυλλα και τα δεντρα και οπα της και μπραβο της και την βγαζετε πουτανα και χιλια δυο.
ε τι θελετε επιτελους?
μηπως σας δινουν/δειχνουν αυτο που εσεις βγαζετε στους αλλους και δεεεεν το πηρατε πρεφα? :-
σωστα ομιλει ο ποιητης παντως.....Λοιπόν ο ποιητής θέλει να πει πως ο άντρας δεν στιγματίζετε για το παρελθόν του όσο η γυναίκα ….
Έχω ακούσει πολλές γυναίκες να λένε ο πατέρας μου ήταν γκομενακιας στα νιάτα του…. Καμία όμως να λέει για την μανά της …..
σωστα ομιλει ο ποιητης παντως.....
Ρε μην τσατιζεσαι ρε... Αστειος καταντας. Νομιζεις πως εγινες τρομακτικος τωρα???
Τσκ τσκ τσκ...Μιλαμε ΤΡΟΜΑΞΑ.
δεν μπορω να σας καταλαβω ειλικρινα.
-δεν σας καθεται η γκομενα ειτε γτ δεν σας γουσταρει ειτε ειναι σε φαση αγαμιας γενικα και την κραζετε την πουτανα που σας τριβεται και σας αφηνει ετσι η καριολα το μπαζο ουστ!
-σας καθεται γτ ναι ρε γουσταρει να παιρνει τα φυλλα και τα δεντρα και οπα της και μπραβο της και την βγαζετε πουτανα και χιλια δυο.
ε τι θελετε επιτελους?
μηπως σας δινουν/δειχνουν αυτο που εσεις βγαζετε στους αλλους και δεεεεν το πηρατε πρεφα? :-
εγώ δεν έχω facebook ,απ'ότι ξέρω όμως σ'αυτό έχεις φίλους άτομα που γνωρίζεις προσωπικά
οπότε πώς γαμάς;δεν τα ξέρεις ήδη αυτά τα άτομα;ή τα ξέρεις αλλά τα γαμάς μόνο μέσω facebook;
ε τι θελετε επιτελους?
εγώ δεν έχω facebook ,απ'ότι ξέρω όμως σ'αυτό έχεις φίλους άτομα που γνωρίζεις προσωπικά
οπότε πώς γαμάς;δεν τα ξέρεις ήδη αυτά τα άτομα;ή τα ξέρεις αλλά τα γαμάς μόνο μέσω facebook;