Νέα

Συμβουλές προς το σύγχρονο άντρα για το πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rapismata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ε νταξει...και εσυ αμα δεν εχεις τι να κανεις ενα ολοκληρο απογευμα και αρχισεις τα ΦΡΕΝΤ ΡΙΚΟΥΕΣΤ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ... Ε ΑΠΟ 100 ΑΣΧΕΤΕΣ καποια θα βρεθει να ψηθει...ενω απεξω...δεν μπορεις σε μια μερα πχ να την πεσεις σε 100 ασχετες... ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.

XAXAXAXAXAXXAXA NACHO_70 πετυχημενη η φωτογραφιουλα σου!
Αναρωτιόμουν και εγώ γιατί κάποιοι/ες έχουν 500-600 φίλους/ες!!! :cheesy:

Τώρα ξέρω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Λοιπόν ο ποιητής θέλει να πει πως ο άντρας δεν στιγματίζετε για το παρελθόν του όσο η γυναίκα ….

Έχω ακούσει πολλές γυναίκες να λένε ο πατέρας μου ήταν γκομενακιας στα νιάτα του…. Καμία όμως να λέει για την μανά της …..

Αυτό είναι ενα θέμα αγαπητέ που θα πρεπε να είχε ξεπεράσει ο κόσμος το 2010 σε αυτή την χώρα. Γιατί ο στιγματισμός οδηγεί απλά στο να κρύβει η γυναίκα το παρελθόν της με όλα τα παρελκόμενα... Δεν εξαλείφει το παρελθόν απλά το κρύβει.
Και αυτό δεν ειναι υγιές. Λυπάμαι αλλα δεν μπορώ να ενστερνιστώ μια μεσσαιωνική αντίληψη που προέρχεται απο τα σύνδρομα μας εξ ανατολών καιπου βιώνουν συνήθως υποαναπτυκτοι λαοί με μηδενική παιδεία.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ε ναι ρε μαλακα...τι νομιζεις πως κανουνε? Ε και οποια δεν τους μιλαει απλα την διαγραφουν ξερω γω

για ανοιξε ενα ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ και ξεκινα να χτυπας ακυρα ονοματα στην αναζητηση... ΕΕΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΗ βλεπεις... στειλε την μια μερα 50 αιτηματα και την αλλη μερα αλλα 50...ε μεσα σε αυτες δεν θα ειναι και ΜΙΑ που θελει απλα να γαμιεται ΠΧ? χαχαχ σιγα το δυσκολο

Αν αυτο το κανεις καθε μερα πχ ειναι 50 χ 7 = 350 γκομενες 1400 το μηνα!!!!!

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Φιλε Μπολντεμορτ κανονισε να παντρευτεις καμμια που να κανετε σεξ μια φορα τον μηνα, να πεφτετε στο κρεββατι και αυτη να αλλαζει πλευρο και να ροχαλιζει και εσυ να σηκωνεσαι για να δεις ΝΟΒΑ εκει να δεις γελια...... και θα σου πω και ενα μυστικο αλλα μην το πεις παραεξω...οι γυναικες γουσταρουν να γαμιουνται οσο και εμεις γουσταρουμε να γαμαμε (μπορει και περισσοτερο σε καποιες φασεις του κυκλου τους) αλλα κατι τετοιες αποψεις (πχ αν η γυναικα φαει 10 πουτσους παραπανω δεν ειναι για γαμο) εχουνε κανει την Ελληνικη κοινωνια να συναγωνιζεται την Ιρανικη.

Επισκέπτης
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ε ναι ρε μαλακα...τι νομιζεις πως κανουνε? Ε και οποια δεν τους μιλαει απλα την διαγραφουν ξερω γω

για ανοιξε ενα ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ και ξεκινα να χτυπας ακυρα ονοματα στην αναζητηση... ΕΕΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΗ βλεπεις... στειλε την μια μερα 50 αιτηματα και την αλλη μερα αλλα 50...ε μεσα σε αυτες δεν θα ειναι και ΜΙΑ που θελει απλα να γαμιεται ΠΧ? χαχαχ σιγα το δυσκολο
Πάντως όσους ξέρω δεν έχουν βρει ακόμα αυτή την μία,άρα μάλλον είναι μικρά τα ποσοστά!!! :cheesy:

Οι περισσότερες αρέσκονται να αυτοθαυμάζονται στο FB,γνώμη μου!!! :rolleyes:

Επισκέπτης
Λοιπόν ο ποιητής θέλει να πει πως ο άντρας δεν στιγματίζετε για το παρελθόν του όσο η γυναίκα ….

Έχω ακούσει πολλές γυναίκες να λένε ο πατέρας μου ήταν γκομενακιας στα νιάτα του…. Καμία όμως να λέει για την μανά της …..

δε μ'αρεσει να σκεφτομαι τετοια για τον πατερα μου :rolleyes:

Και αν εισαι και ξυπνιος δεν προκειται να κουλουρωθεις ευκολα και να δεσμευτεις...ειτε η αλλη ειναι ΠΑΡΘΕΝΑ ειτε ειναι το ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ απο το στριπτιτζαδικο που ξαφνικα αλλαξε ροτα ζωης και θελει να γινει συνεσταλμενη...

τι εννοεις να κουλουρωθει ευκολα??! γτ αποκλειεις καποιοι να ειναι ερωτευμενοι και να θελουν να ζησουν μαζι? σωνει και καλα να θελουμε να τυλιξουμε καποιον :S

καλα δεν ειναι απαραιτητο! αμα παιζεις διαφορα παιχνιδακια που απαιτουν πολλους φιλους, ανταρεις αβερτα κοσμο! χαχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν είναι δικιά μου φωτογραφία ρε...
Μιας δευτεροξάδερφης παρθένας είναι  :grin:

Ε και ακομα καθεσαι???? ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΝΑ ΚΟΝΝΕ ρε μπας και δουμε ασπρη μερα.. να πουμε!!! :rockon: :rockon: :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οι γυναικες γουσταρουν να γαμιουνται οσο και εμεις γουσταρουμε να γαμαμε (μπορει και περισσοτερο σε καποιες φασεις του κυκλου τους) αλλα κατι τετοιες αποψεις (πχ αν η γυναικα φαει 10 πουτσους παραπανω δεν ειναι για γαμο) εχουνε κανει την Ελληνικη κοινωνια να συναγωνιζεται την Ιρανικη.
παρε παραδειγμα τις γυναικες του σαιτ....ταλιμπαν του σεξ εχουν καταντησει.....ολο επιθεσεις αυτοκτονιας μας κανουν στο τσατ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πάντως όσους ξέρω δεν έχουν βρει ακόμα αυτή την μία,άρα μάλλον είναι μικρά τα ποσοστά!!! :cheesy:

Οι περισσότερες αρέσκονται να αυτοθαυμάζονται στο FB,γνώμη μου!!! :rolleyes:

Ακριβως αυτο ειναι που ελεγα και στην αρχη... Μια γκομενα απο το ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ μπορει ανετα να σου κρυφτει.. και να παιξει το παιχνιδι της ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ...ενω απο κοντα δεν γινονται αυτα.... της ζητας κινητο...της λες θελω να βγουμε... θα δεις αμα τσινησει η αν πει ΟΚ με ενθουσιασμο η ΟΚ απο ευγενια και μονο... αλλα νταξει ο καθενας οπως νομιζει.

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Αυτό είναι ενα θέμα αγαπητέ που θα πρεπε να είχε ξεπεράσει ο κόσμος το 2010 σε αυτή την χώρα. Γιατί ο στιγματισμός οδηγεί απλά στο να κρύβει η γυναίκα το παρελθόν της με όλα τα παρελκόμενα... Δεν εξαλείφει το παρελθόν απλά το κρύβει.
Και αυτό δεν ειναι υγιές. Λυπάμαι αλλα δεν μπορώ να ενστερνιστώ μια μεσσαιωνική αντίληψη που προέρχεται απο τα σύνδρομα μας εξ ανατολών καιπου βιώνουν συνήθως υποαναπτυκτοι λαοί με μηδενική παιδεία.

Και για πες μας πως φαντάζεσαι το 2020 ? γιατί από τότε που επενοενοχοποιήσατε  το παρελθόν των γυναικών ξεκινήσατε της παρτουζες τα βιντεακια και της τσόντες…. Δεν μιλάω  προσωπικά για εσένα … διάλογο κάνουμε .

Επισκέπτης
Καταραμένος φεμινισμός,βγήκαν από τα σπίτια και άρχισε η ανεργία!!! :tickedoff:

Επισκέπτης
Ακριβως αυτο ειναι που ελεγα και στην αρχη... Μια γκομενα απο το ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ μπορει ανετα να σου κρυφτει.. και να παιξει το παιχνιδι της ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ...ενω απο κοντα δεν γινονται αυτα.... της ζητας κινητο...της λες θελω να βγουμε... θα δεις αμα τσινησει η αν πει ΟΚ με ενθουσιασμο η ΟΚ απο ευγενια και μονο... αλλα νταξει ο καθενας οπως νομιζει.

Τελικά είσαι καλή κοπέλα παρόλο πού σέ είχα παρεξηγήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom