Νέα

Συμβουλές προς το σύγχρονο άντρα για το πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rapismata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
στην λουκ το ειπα..
αλλα ειδικα σε μενα, δεν πιανουν αυτα, τη στιγμη που ξερουν ολοι οτι εχω γκομενακι, και ξερουν και ποιον εχω.. :smitten:
Ααα είναι επώνυμος ο μάγκας και δέρνει;! :cheesy: :think:

Eντάξει δεν επιμένω ας μην γνωριστούμε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Δεν νομίζω οτι οι παρτούζες άρχισαν απο τότε. Αλλο αν εσύ σήμερα το μαθαινεις ενω παλια δεν το ήξερες. Και ουτε εννοώ οτι η υπερβολή ειναι η λύση.  
Δεν ξέρω τι θα ήθελα απο το μέλλον. Μαλλον ανθρώπους που τα πανε καλα με την σεξουαλικότητα τους, που δεν υποβιβάζουν τους αλλους γιατι εχουν καταλαβει την προσωπικη τους αξία και που σεβονται το σωμα τους και το σωμα των αλλων.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο….. πρέπει αν είσαι γάτος για να μην πιαστείς στη φάκα  
Χαίρομαι που μπορούμε και κουβεντιάζουμε …
Πιστεύω ότι και παλιά κινάνε περουζές … οι χήρες και οι στιγματισμένες …  οι υπόλοιπες παντρεύονταν,  και ναι αυτό λέω μην φτάνουμε στης υπερβολές αλλά πλεων  μια γυναίκα δεν είναι παρθένα δεν είναι ταβοο αλλά το να έχει κάνει παρατουζα  είναι.. όπως κάποτε ήταν ταβοο να μην είναι παρθένα…. Μήπως η εξέλιξη μας φέρει ταβοο να είναι να έχει κάνει πολλές περουζές ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θα συμφωνήσω με τον φίλο….. πρέπει αν είσαι γάτος για να μην πιαστείς στη φάκα  
Χαίρομαι που μπορούμε και κουβεντιάζουμε …
Πιστεύω ότι και παλιά κινάνε περουζές … οι χήρες και οι στιγματισμένες …  οι υπόλοιπες παντρεύονταν,  και ναι αυτό λέω μην φτάνουμε στης υπερβολές αλλά πλεων  μια γυναίκα δεν είναι παρθένα δεν είναι ταβοο αλλά το να έχει κάνει παρατουζα  είναι.. όπως κάποτε ήταν ταβοο να μην είναι παρθένα…. Μήπως η εξέλιξη μας φέρει ταβοο να είναι να έχει κάνει πολλές περουζές ?
Αγαπητε ο καθένας διαχειρίζεται το σωμα του και τον εαυτό του. Και αυτή η ελευθερία είναι σημαντική. Το αν κάποιος διαχειριστεί αυτή την ελευθερία προς όφελός του είναι άλλη ιστορία.  Η απαγόρευση και ο στιγματισμός δεν κάνει καλύτερο έναν άνθρωπο επειδή είναι φοβισμένος. Καλύτερος ειναι ο άνθρωπος που ένω έχει ελευθερία ξέρει να την διαχειριστεί και να μην φθαρεί στην ψυχή του κυρίως.
Εαν λοιπον κάποιος πάει με ιερόδουλες εμένα που είμαι η έρινα μπορεί να μην μου κάνει για σύζυγος για παράδειγμα, αυτό όμως δεν μου δίνει το δικαίωμα να τον στιγματίζω, να τον υβρίζω η να τον υποτιμώ με οποιονδήποτε τρόπο.
Εσένα μπορεί η ερινα να μην την επιλέξεις για σύζυγο επειδή μπαινει το μπουρδέλα αλλά και εσύ δεν εχεις το δικαίωμα να την στιγματίζεις να την υποτιμάς και να την κατακρίνεις η να την υβρίζεις. Αυτό ειναι θέμα επιλογής. Και όπως είπα και αρχικά δεν με νοιάζει η επιλογή του άλλου γιατί ειναι δικαιωμα του αλλά αν υποτιμά τον άλλο και μάλιστα την στιγμή που φέρεται ίδια με τον άλλο που υποτιμα τότε ναι έχω αντίρρηση. Και αυτη εξεφρασα.

Επισκέπτης
Πόσοι μαρουλοφάοι είστε εκεί;;; :cheesy: :think:

Θεσσαλονίκη καμία 52 αλλά και μερικά ωραία γκομενάκια,ρε σκέφτομαι να γίνω χορτοφάγος να φανταστείς!!! :booty: :dancing:

δεν ειμαστε πολλοι, αλλα εχουν κανει τζοιν κι ασχετοι οποτε δεν μπορω να σου πω ακριβως ποσοι.
να γιιιιινεις, να γιιιινεις! ειναι εντελως λαθος ο λογος, αλλα εν πειραζει! να γινεις :sunglasses:

Επισκέπτης
δεν ειμαστε πολλοι, αλλα εχουν κανει τζοιν κι ασχετοι οποτε δεν μπορω να σου πω ακριβως ποσοι.
να γιιιιινεις, να γιιιινεις! ειναι εντελως λαθος ο λογος, αλλα εν πειραζει! να γινεις :sunglasses:
Ουτέ η ΔΑΠ έτσι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Αγαπητε ο καθένας διαχειρίζεται το σωμα του και τον εαυτό του. Και αυτή η ελευθερία είναι σημαντική. Το αν κάποιος διαχειριστεί αυτή την ελευθερία προς όφελός του είναι άλλη ιστορία.  Η απαγόρευση και ο στιγματισμός δεν κάνει καλύτερο έναν άνθρωπο επειδή είναι φοβισμένος. Καλύτερος ειναι ο άνθρωπος που ένω έχει ελευθερία ξέρει να την διαχειριστεί και να μην φθαρεί στην ψυχή του κυρίως.
Εαν λοιπον κάποιος πάει με ιερόδουλες εμένα που είμαι η έρινα μπορεί να μην μου κάνει για σύζυγος για παράδειγμα, αυτό όμως δεν μου δίνει το δικαίωμα να τον στιγματίζω, να τον υβρίζω η να τον υποτιμώ με οποιονδήποτε τρόπο.
Εσένα μπορεί η ερινα να μην την επιλέξεις για σύζυγο επειδή μπαινει το μπουρδέλα αλλά και εσύ δεν εχεις το δικαίωμα να την στιγματίζεις να την υποτιμάς και να την κατακρίνεις η να την υβρίζεις. Αυτό ειναι θέμα επιλογής. Και όπως είπα και αρχικά δεν με νοιάζει η επιλογή του άλλου γιατί ειναι δικαιωμα του αλλά αν υποτιμά τον άλλο και μάλιστα την στιγμή που φέρεται ίδια με τον άλλο που υποτιμα τότε ναι έχω αντίρρηση. Και αυτη εξεφρασα.

Δεν θα διαφωνήσω στο ότι επιλεγείς εσύ ποιον η ποιους θες να έχεις διπλά σου… και εκεί μπήκα στην κουβέντα εγώ … δεν μίλησα για απαγόρευση … αλλά ναι για στιγματισμό γιατί αν ο πατέρας σου μάθη για τον μέλλοντα γαμπρό του ότι είναι αλκοολικός η χαρτοπαίχτης η απλά κειμενάκια θα των κρίνει . θα στιγματιστεί στην γειτονιά ως ακατάλληλος για γαμπρός…. Και είναι άντρας φαντάσου γυναίκα ..
Τεσπα το θέμα είναι πως είναι όμορφος ο έρωτας και δεν αξίζει τόσο για τον άντρα τόσο και για την γυναίκα να τον χαρίσουμε απαλά για ένα ξεκαβλομα….

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.639
Πόντοι
2.637

+ 10000000000000...............

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν θα διαφωνήσω στο ότι επιλεγείς εσύ ποιον η ποιους θες να έχεις διπλά σου… και εκεί μπήκα στην κουβέντα εγώ … δεν μίλησα για απαγόρευση … αλλά ναι για στιγματισμό γιατί αν ο πατέρας σου μάθη για τον μέλλοντα γαμπρό του ότι είναι αλκοολικός η χαρτοπαίχτης η απλά κειμενάκια θα των κρίνει . θα στιγματιστεί στην γειτονιά ως ακατάλληλος για γαμπρός…. Και είναι άντρας φαντάσου γυναίκα ..
Τεσπα το θέμα είναι πως είναι όμορφος ο έρωτας και δεν αξίζει τόσο για τον άντρα τόσο και για την γυναίκα να τον χαρίσουμε απαλά για ένα ξεκαβλομα….

Αγαπητέ α κάποιος ειναι αλκοολικός έχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Δεν είναι θέμα στιγματισμού. Είναι άρρωστος. Είναι ατυχής η σύγκριση.
Αν μια γυναίκα όμως κάνει σεξ με ένα άνδρα που της αρέσει δεν είναι άρρωστη. :2funny: :2funny: Είναι ξεκάθαρο νομίζω.
Τώρα με ποια λογική πρέπει κάποιος να καταπιέσει τον οργανισμό του μέχρι να ερωτευθεί δεν το κατανόησα..

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Αγαπητέ α κάποιος ειναι αλκοολικός έχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Δεν είναι θέμα στιγματισμού. Είναι άρρωστος. Είναι ατυχής η σύγκριση.
Αν μια γυναίκα όμως κάνει σεξ με ένα άνδρα που της αρέσει δεν είναι άρρωστη. :2funny: :2funny: Είναι ξεκάθαρο νομίζω.
Τώρα με ποια λογική πρέπει κάποιος να καταπιέσει τον οργανισμό του μέχρι να ερωτευθεί δεν το κατανόησα..

Δεν σου είπα να καταπιεστείς μπορείς να πας με όσους θες και με όλο το site μπορείς …. Μην καταπιέζεσαι….  λυπάμαι δεν μου κάνεις για να σε έχω για σύντροφο …. Ίσως κάποιος δεν έχει πρόβλημα με το παρελθόν σου ….  Εγώ και αρκετοί ( κλειστό μυαλοι )  παντός προτιμούμε της γυναίκες που κάνουν ερώτα με το σύντροφο τους και όχι αυτές που ξεκαβλονουν με τον οποιοδήποτε ……

Αρρώστια δεν  είναι και η νυμφομανία???

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν σου είπα να καταπιεστείς μπορείς να πας με όσους θες και με όλο το site μπορείς …. Μην καταπιέζεσαι….  λυπάμαι δεν μου κάνεις για να σε έχω για σύντροφο …. Ίσως κάποιος δεν έχει πρόβλημα με το παρελθόν σου ….  Εγώ και αρκετοί ( κλειστό μυαλοι )  παντός προτιμούμε της γυναίκες που κάνουν ερώτα με το σύντροφο τους και όχι αυτές που ξεκαβλονουν με τον οποιοδήποτε ……

Αρρώστια δεν  είναι και η νυμφομανία???

Και μετά απο αυτό το ποστ που ξαφνικά έφερε μια συζήτηση για ενα σχολιο ενός ανθρώπου και την έννοια του σεβασμού στο τι κάνω εγω στην ζωή μου, και αλλοίωσε κάθε έννοια, ο κοινός  νους πάει περίπατο, η λογική για βρούβες και ο άμοιρος ομιλητής αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να συζητάς με έναν άλλο άνθρωπο που υποτίθεται έχει μυαλό, με τους πιο απλούς όρους και εκείνος να μην κατανοεί;
Τεράστια έλλειψη παιδείας κύριοι.

Πάω να γαμηθώ με όλο το σαιτ μπας και ξεμπλοκάρει ο νους απο το χαος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Συγγνωμη αλλα δεν φταιει η δικη μας παιδεια σε αυτο το σημειο...εσυ δεν ξεκαθαριζεις την τελευταια σου προταση...σε αυτην θελω να μεινω.

Οταν εσυ λες "να καταπιεσει τον οργανισμο του μεχρι να ερωτευτει" το καταπιεσει τι σημαινει? για σενα τι ειναι καταπιεση? Να μην πηγαινεις με οποιον σου αρεσει??? Για ξεκαθαρισε το λιγο...

Εν παση περιπτωσει αφηστε το ρε παιδια...απο οτι φαινεται δεν ταιριαζετε στις αποψεις... Νταξει ασε την εριναλ να το παιζει φιλελευθερη και να μπλεξει εκει με καναν φιλελευθερο να κανουν τα δικα τους.

Εκεινο που δεν εχετε καταλαβει ειναι οτι δεν γινεται ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ. Αλλα πραγματα θα κερδισεις απο εναν και καλα ανοιχτομυαλο και αλλα απο εναν κλειστομυαλο...οπως τους ειπατε και εσεις εδω μεσα. Ενας κλειστομυαλος και απολυτος δεν προκειται να σε απατησει ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ. Οσο αυστηρος ειναι με τους αλλους τοσο ειναι και με τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.Μαθετε τον καθε χαρακτηρα ρε σεις... Φυσικα και υπαρχουν κατηγοριες απο ανθρωπους σε αυτη τη ζουγκλα που λεγεται ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο ΔΕ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ... θα στην κανει καποια στιγμη διοτι δεν εχει μαθει να εχει καποια κλισε και καποιες αξιες  ΣΤΑΘΕΡΕΣ ειναι ΡΕΥΣΤΟΣ...ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ μεν αλλα στο τελος θα σου βγει ΞΙΝΟ. Ειδικα αυτο το τελευταιο καποιες το εμαθαν πληρωνοντας το ακριβα στην ζωη τους αλλα και παλι τι να το κανεις ειναι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕΣ...

ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΙ ειναι πιο σημαντικο για σας τις γκομενες και διαλεξτε ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΤΕΡ ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΖΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙ ΠΟΥΣΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΔΝ ΘΑ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΑΑΑΑΜΑ ΠΙΑ

ΤΙ διαολο ακομα να το παρετε πρεφα αυτο το ρημαδιακο?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αχαριστες πχ... τα θελουν ολα.

Για αυτο και στο τελος παιρνουν τα αρχιδια μου.

Αλλα ποτε δεν βγαινουν ουτε αυτο να το παραδεχθουν..."ναι ειμασταν μαλακισμενες και καναμε λαθη"

Αμετανοητες ως το τελος!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΤΕΡ ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΖΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙ ΠΟΥΣΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΔΝ ΘΑ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΑΑΑΑΜΑ ΠΙΑ
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom