Νέα

Συμβουλές προς το σύγχρονο άντρα για το πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rapismata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για πες,για πες,είμαι όλος αυτιά!!! :rolleyes: :grin:

παιχνιδακια τα λεμε τωρα ε;χμμμμμ..... :grin: :grin: :grin: :grin:

εγω προσωπικα εγω ανταρει οτι σε χορτοφαγο και φιλοζωο κυκλοφορει στο φεις! χαχαχα
τωρα τελευταια εχω κολλησει με το castle age και εχω κανει αντ γυρω στα 70 ατομα ως τωρα. αλλα τους εχω σε εντελως περιορισμενο προφιλ-ουτε wall, oyte pix βλεπουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και για πες μας πως φαντάζεσαι το 2020 ? γιατί από τότε που επενοενοχοποιήσατε  το παρελθόν των γυναικών ξεκινήσατε της παρτουζες τα βιντεακια και της τσόντες…. Δεν μιλάω  προσωπικά για εσένα … διάλογο κάνουμε .

Ρε ΛΕΓΕ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΥΝΕ ΡΕ... ΠΩΩΩΩΩΩΩ

ΝΑ ενα τεστακι εκανα σημερα ειδες πως επεσαν ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ....

Λεγε εκει αυτα που θελουν να ακουνε να τους κοιμιζεις μεχρι να κανεις την δουλεια σου και τελειωσε.

Επισκέπτης
εγω προσωπικα εγω ανταρει οτι σε χορτοφαγο και φιλοζωο κυκλοφορει στο φεις! χαχαχα
τωρα τελευταια εχω κολλησει με το castle age και εχω κανει αντ γυρω στα 70 ατομα ως τωρα. αλλα τους εχω σε εντελως περιορισμενο προφιλ-ουτε wall, oyte pix βλεπουν.
Τους καημένους,ουτά να  :bigdick: δεν μπορούν!!! :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τι ππαιζει με αυτο?δωσε ινφο

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16

Ωραία κριτήρια φιλτραρίσματος έβαλες .... Εγώ ψάχνω για συλλέκτριες krugerrands και φιλτράρω μετά βυζί με φθίνουσα σειρά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να σου κανω ρικουεστ? με κολλησε ο αλλος και την εβδομαδα αυτη που βαριομουν, του γαμησα!χαχαχα!
μπεεεες στο στρατο μου! :rockon:

Αντε κουφαλα παπαζολ...νατο και το γκομενακι!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Και για πες μας πως φαντάζεσαι το 2020 ? γιατί από τότε που επενοενοχοποιήσατε  το παρελθόν των γυναικών ξεκινήσατε της παρτουζες τα βιντεακια και της τσόντες…. Δεν μιλάω  προσωπικά για εσένα … διάλογο κάνουμε .

Δεν νομίζω οτι οι παρτούζες άρχισαν απο τότε. Αλλο αν εσύ σήμερα το μαθαινεις ενω παλια δεν το ήξερες. Και ουτε εννοώ οτι η υπερβολή ειναι η λύση.  
Δεν ξέρω τι θα ήθελα απο το μέλλον. Μαλλον ανθρώπους που τα πανε καλα με την σεξουαλικότητα τους, που δεν υποβιβάζουν τους αλλους γιατι εχουν καταλαβει την προσωπικη τους αξία και που σεβονται το σωμα τους και το σωμα των αλλων.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
να σου κανω ρικουεστ? με κολλησε ο αλλος και την εβδομαδα αυτη που βαριομουν, του γαμησα!χαχαχα!
μπεεεες στο στρατο μου! :rockon:
με στρατους κ μαλακιες ειναι;;;;;;;;;;;;;;βαριεμαι ελλεεινα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πολύ λες,1εκ χρήστες περίπου υπάρχουν.

Στην ελλαδα? α νταξει τοτε.... γυρω στο 10% Καλα ναι μαλακια το 90% που ειπα αλλωστε ενα 10% πλεον ειναι αλλοδαποι... αλλο ενα 10% γριες γεροι κτλπ..

Επισκέπτης
ναι ναι και δω...αξιζει;

κανεις διαφορα quests για να ανεβεις lvl και experience, οσους φιλους εχεις που παιζουν κι αυτοι εχςι και μεγαλυτερο στρατο, κανεις raid, duel, invade, και πολεμας και διαφορα τερατα, ε ξερεις.. τα κλασικα σε ολα τα παιχνιδια...

Είσαι μέλος και σε αυτό το γκρουπ FB:
Ενεργοί Χορτοφάγοι Θεσσαλονίκης;;;; :grin: :think:

χαχαχ οχι! ειμαι στους athens vegans! :cheesy:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
... υποαναπτυκτοι λαοί με μηδενική παιδεία.

Γιατι εδω τι ειμαστε
Και τι επειδη παει σχολειο ο αλλος σημαινει οτι εχει παιδεία?... ο βλαχος και Pee-HD να παρει παλί σα τους Τουτσι και τους Ζουλου θα σκεφτετε, ασχετα αν φτιαχνει αεροπλανα. Ειναι βαθια οι ρίζες ξεκινάνε απο παλια θα παρει 100 χρονια να ξεφύγουμε πολυ απλα γιατι ειμαστε 100 χρονια πισω

URL]]

Επισκέπτης
Αντε κουφαλα παπαζολ...νατο και το γκομενακι!

στην λουκ το ειπα..
αλλα ειδικα σε μενα, δεν πιανουν αυτα, τη στιγμη που ξερουν ολοι οτι εχω γκομενακι, και ξερουν και ποιον εχω.. :smitten:

με στρατους κ μαλακιες ειναι;;;;;;;;;;;;;;βαριεμαι ελλεεινα!
bitch!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom