Νέα

Συμβουλές προς το σύγχρονο άντρα για το πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rapismata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
η παρτουζα θεωρειται σαν ξεπετα?
Παρτουζα λέγετε αν το κάνει επι πληρωμής αν είναι με μια οποιαδήποτε κοπέλα τότε κατά αυτήν είναι  σχέση μπερδεμένη …. Δεν ξέρει ποιον να διαλέξει και τους παίρνει και τους 2 xaxaxxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxa

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
1 βδομαδα και κατι μερες ραντεβου και ακομα να γινει  :headbang: :headbang: :headbang:

τι χαζες που ειναι οι γυναικες στο γλυφουν της γλυφης........ αλλα δεν το θεωρουν sex και θελουν να περιμενουν  :jerking:
Θελουν να στο παιξουν δυσκολες ,για να τις
θεωρησεις σπουδαιες.
Ο Εγωϊσμος τους προηγειται απο τυο να απολαυσου τον ερωτα .Και ο λογος ειναι οτι οι περισσοτερες εχουν
φοβερη δυσκολια να εκφρασουν τον ερωτισμο τους .
Τοννοι κομπλεξ ! Φανηκε και απο το βιντεο της Τζουλιας που γαμιεται σαν αγγουρι.Ενω η Τρεϊασυ Λορντς 16 ετων ηταν καθηγητρια του ερωτα.
Φιλε ,οι περισσοτερες ελληνιδες ειναι ΑΝΑΠΗΡΕΣ
σεξουαλικα και ερωτικα .

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Εγω ξερω πως γενικα απο το ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ Καμια δεν γαμιεται ευκολα. Ισα ισα... το κρατανε στο ετσι...σου λενε και καλα πως καποια στιγμη θα βγειτε και στο τελος δεν βγαινετε ΠΟΤΕ.Λενε ΠΙΠΕΣ απο εκει οι γκομενες... Και αυτο το ξερω απο γνωστους μου που παιδευονται ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ τωρα.... αλλα δεν βαζουν ποτε μυαλο μιας και προτιμουν να παιδευτουν παρα να χωθουν απεξω σε καποια. Εγω δεν εχω ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ. Δεν τις γουσταρω αυτες τις γνωριμιες. Παλιοτερα ειχα βγει με ενα φιλο για να συναντησει καποια και τελικα αυτη η καποια τον εστησε και δεν ηρθε ποτε.

ο nightwish1975 μπορει να αποτελει εξαιρεση... Η' ρωτησε τον αν εχει βαλει και καμια πορσε στο προφιλ του... και ποσα ξοδεψε πχ με αυτες που γαμησε.

Φίλε καταρχήν η αναλογία των προσπαθειών προσέγγισης που κάνω (friend requests) προς των αριθμό αυτών που με κάνουν τελικά accept είναι πολύ μικρή  :headbang: (7-8 requests για κάθε add)οπότε όντως δεν είναι εύκολο το αρχικό στάδιο επαφής.ΟΤΑΝ όμως με κάνουν add και εφόσον τις πετύχω online και είναι και διαθέσιμες για κουβέντα (συχνά δύσκολο αυτό), αρχίζω το στενό αλλά ευχάριστο μαρκάρισμα  :2on1: μέχρι να  νιώσουν άνετα μαζί μου.Από αυτές πλέον περίπου οι μισές ή και λιγότερες θα βγούνε για γνωριμία μαζί μου.Πάντως προσέχω κάποια βασικά πράγματα:
1) Δεν ασχολούμαι με αυτές που έχουν 500, 1000 ή και παραπάνω φίλους γιατί δε μπάινουν σχεδόν ποτέ online αλλά και να μπουν είναι να πετύχεις το τζόκερ ή να είσαι Ρουβάς στην εμφάνιση για να σου μιλήσουν
2) Δεν γίνομαι λιγούρης, μίζερος αλλά ούτε και ξενέρωτος......!!Της δείχνω ότι είμαι ένα ενδιαφέρον άτομο που αξίζει να ασχοληθείμαζί κου και προσπαθώ να διαπιστώσω τι ρόλο βαράει η γκόμενα ώστε να ανταποκριθώ  ανάλογα.
3) Βασικός και βραχυπρόθεσμος στόχος να μου εμπισυτευτεί το τηλ της.Άμα ξεκινήσω τηλ επικοινωνία κατά πάσα πιθανότητα έχει μπεί γκολ (το να έχεις ανδροπρεπή και ωραία φωνή τους εξάπτει τη φαντασία).
4) Αφού βγω μαζί της της δείχνω (εφόσον τραβάει η φάση από τη μεριά της) ποιός είναι ο άντρας και κάνω κίνηση ματ ώστε να της πετάξω το μπαλάκι.Αν υποθέσουμε ότι δε γαμήσω στο πρώτο ραντεβού, έχοντας κάνει την κίνηση και το επακόλουθο γλωσσοφιλομπαλαμούτι, ξέρει ότι την επόμενη (εφόσον βγεί) δεν τη γλυτώνει.

Αυτά σε γενικές γραμμές και φυσικά δεν έχω φωτογραφίες με Porche ούτε έχω πληρώσει κάτι παραπάνω από το αναμενόμενο κέρασμα της πρώτης φοράς.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
1 βδομαδα και κατι μερες ραντεβου και ακομα να γινει  :headbang: :headbang: :headbang:

τι χαζες που ειναι οι γυναικες στο γλυφουν της γλυφης........ αλλα δεν το θεωρουν sex και θελουν να περιμενουν  :jerking:
αφου σου παιρνει και μια πιπα να λες και ευχαριστω....τι αλλο θες; :think: :think:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε καταρχήν η αναλογία των προσπαθειών προσέγγισης που κάνω (friend requests) προς των αριθμό αυτών που με κάνουν τελικά accept είναι πολύ μικρή  :headbang: (7-8 requests για κάθε add)οπότε όντως δεν είναι εύκολο το αρχικό στάδιο επαφής.ΟΤΑΝ όμως με κάνουν add και εφόσον τις πετύχω online και είναι και διαθέσιμες για κουβέντα (συχνά δύσκολο αυτό), αρχίζω το στενό αλλά ευχάριστο μαρκάρισμα  :2on1: μέχρι να  νιώσουν άνετα μαζί μου.Από αυτές πλέον περίπου οι μισές ή και λιγότερες θα βγούνε για γνωριμία μαζί μου.Πάντως προσέχω κάποια βασικά πράγματα:
1) Δεν ασχολούμαι με αυτές που έχουν 500, 1000 ή και παραπάνω φίλους γιατί δε μπάινουν σχεδόν ποτέ online αλλά και να μπουν είναι να πετύχεις το τζόκερ ή να είσαι Ρουβάς στην εμφάνιση για να σου μιλήσουν
2) Δεν γίνομαι λιγούρης, μίζερος αλλά ούτε και ξενέρωτος......!!Της δείχνω ότι είμαι ένα ενδιαφέρον άτομο που αξίζει να ασχοληθείμαζί κου και προσπαθώ να διαπιστώσω τι ρόλο βαράει η γκόμενα ώστε να ανταποκριθώ  ανάλογα.
3) Βασικός και βραχυπρόθεσμος στόχος να μου εμπισυτευτεί το τηλ της.Άμα ξεκινήσω τηλ επικοινωνία κατά πάσα πιθανότητα έχει μπεί γκολ (το να έχεις ανδροπρεπή και ωραία φωνή τους εξάπτει τη φαντασία).
4) Αφού βγω μαζί της της δείχνω (εφόσον τραβάει η φάση από τη μεριά της) ποιός είναι ο άντρας και κάνω κίνηση ματ ώστε να της πετάξω το μπαλάκι.Αν υποθέσουμε ότι δε γαμήσω στο πρώτο ραντεβού, έχοντας κάνει την κίνηση και το επακόλουθο γλωσσοφιλομπαλαμούτι, ξέρει ότι την επόμενη (εφόσον βγεί) δεν τη γλυτώνει.

Αυτά σε γενικές γραμμές και φυσικά δεν έχω φωτογραφίες με Porche ούτε έχω πληρώσει κάτι παραπάνω από το αναμενόμενο κέρασμα της πρώτης φοράς.
:think: :think: :think: :think: και δουλευει?

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ψηνεστε να λυσουμε το προβλημα της οικονομιας στην ελλαδα? :2funny:
δεν ειμαι ρε για τετοια.προτιμω φραγκακια και κλασικο ρδελο.απο γουρουνι στο σακκι ασε..χορτασαμε..

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ψηνεστε να λυσουμε το προβλημα της οικονομιας στην ελλαδα? :2funny:
δεν ειμαι ρε για τετοια.προτιμω φραγκακια και κλασικο ρδελο.απο γουρουνι στο σακκι ασε..χορτασαμε..
Κανε υπομονη .Συντομα καλοκαιρι ερχεται με
καβλες τουριστριες !Κρητηηηηη!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πρωτα πρεπει να πεφτει γαμησι ,και μετα να βγαινουμε ραντεβου !
Αυτο βεβαια μπορει να γινει σε σπανιες περιπτωσεις ,π.χ.
αν γινει γνωριμια σε τρελλο παρτυ και μεθυσμενη η γκομενα σου κατσει .Αυτο στην Αγγλια ειναι ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ .Μην κοιτας ,που στην Ελλαδα το 70% των γυναικων ΔΕΝ κανει σεξ.Ε ! Ε !Υπαρχουν και αλλες χωρες στην ΕΕ !

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Και μετά απο αυτό το ποστ που ξαφνικά έφερε μια συζήτηση για ενα σχολιο ενός ανθρώπου και την έννοια του σεβασμού στο τι κάνω εγω στην ζωή μου, και αλλοίωσε κάθε έννοια, ο κοινός  νους πάει περίπατο, η λογική για βρούβες και ο άμοιρος ομιλητής αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να συζητάς με έναν άλλο άνθρωπο που υποτίθεται έχει μυαλό, με τους πιο απλούς όρους και εκείνος να μην κατανοεί;
Τεράστια έλλειψη παιδείας κύριοι.

Πάω να γαμηθώ με όλο το σαιτ μπας και ξεμπλοκάρει ο νους απο το χαος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χαχαχα ωραία τα λες αλλά υποστηρίζεις μια μερίδα γυναικών και πρέπει να καταλάβετε εσύ και οι όμοιες σου πως το μόνο που είστε είναι ένα άδειο δοχείο για να αδειάζουν τα αρσενικά τα αρχιδια τους ….. δεν υπάρχει δυσκολία στο να σας κατακτήσει ένας άντρας γιατί κατακτιέστε εύκολα δεν χεριάζετε να σας φλερτάρουν γιατί φλερτάρετε και μόνες σας … ξέρεις δεν καταπιέζομαι και πολύ που δεν πάω με όποια πέφτει στον δρόμο μου …αντίθετος νιώθω καλυτέρα να έχω  ηθική και ας μην έχω και τόσο παιδία… αν και στη νέα Υόρκη την ξεκολιαρα …  ξεοκολιαρα θα την πουν…..  αυτές της απόψεις σου της λες και στην οικογένεια σου και στον φίλο σου ? πρέπει να είναι περήφανοι για εσένα…

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
......από το πρώτο ραντεβού??? Με τις ελλεεινίδες??? Είστε αιθεροβάμωνες!!!

Επισκέπτης
Αμα σου κάτσει απ το πρώτο ραντεβού η γκόμενα τουλάχιστον θα ξέρεις εξ αρχής ότι έχεις να κάνεις με ξέκολο!Μην φας κανα κόλλημα δικέ μου και τρέχεις και δεν φτάνεις απ την καψούρα....Καλό είναι να ξεχωρίζεις τα καλά κορίτσια απ τα άλλα που ψάχνοντε μόνο για κλαρίνα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Κάτι τέτοια διαβάζουν τά κορίτσια καί κρατάνε τά μπούτια τους ερμητικά κλειστά.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
839
Πόντοι
96
ενω αμα της κατσεις εσυ απο το πρωτο ραντεβου η γκομενα θα σε παντρευτει?!?
αχαχαχαχααχαχααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Εγώ παντως γνώρισα μια απο το Star Teletext. Είχα αγγελία και με πήρε και βγήκαμε στη Λαμία αλλά δεν έκανα το πρώτο βήμα γιατί δε μου γιάλισε. Στο καληνύχτισμα όμως μου λέει Γιωργάκη μπορώ να σε φιλήσω? Και εκεί πλακωθήκαμε στα γλωσόφιλα και καταλήξαμε να χαμουρευόμαστε σε ένα χωράφι μεσα στο αυτοκίνητο. Και δεν ήθελε να γαμηθούμε εκεί μεσα γιατί είχε κάνει μια ενχείρηση και ήταν στην ανάρρωση ακόμα. Και μου είπε πως την επόμενη μέρα θα έρχονταν σπίτι μου και μετά δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. και τελικά μου είπε πως της έκαναν ένα προξενιό με 45άρη από το Καρπενήσι και το δέχτηκε γιατί είναι 38 και πρέπει να σκεφτεί το μέλλον της. Έπρεπε να τη ρωτήσω αν αυτός στο Καρπενήσι το ήξερε πως της κάνανε προξενιο!! Τουλάχιστον της έγλυψα τις καυλωμένες ρώγες της και χάιδεψα τη μουσκεμένη της μουνάρα. Αλλά από τη μια να λεει πως της αρέσουν οι μικρότεροι και από την άλλη κατευθείαν έτσι να αλλάζει γνώμη κάτι δε μου κάθεται καλά

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
[size=20pt]εχετε γαμησει ποτε γκομενα χωρις να χετε προλαβει να ρωτησετε τ ονομα της?[/size]

εδω σας θελω!

βεβαιως! επι 1,5 χρονια πηδιωμασταν με μια παντρεμενη και δε ειχαμε ρωτησει ο ενας τοαν αλλο πως τον/ην λενε. Ξέρω οτι δεν ειναι ευκολο να το πιστεψει ακνεις, αλλα ειναι αληθινο.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αλλά από τη μια να λεει πως της αρέσουν οι μικρότεροι και από την άλλη κατευθείαν έτσι να αλλάζει γνώμη κάτι δε μου κάθεται καλά

Βγάζεις άκρη με τις γυναίκες.....???

Οι γυναίκες είναι όπως το οινόπνευμα. ΧΡΗΣΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ! Αν τις πάρεις από μέσα σου, παθαίνεις εγκαύματα. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom