Νέα

Συμβουλές προς το σύγχρονο άντρα για το πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rapismata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Και που λετε πηγα χθες βραδυ σε ενα κλαμπ και μολις με ειδε η ΜΠΑΡΓΟΥΜΑΝ επαθε συγκοπη...της εκανα νοημα και αφησε την δουλεια και ηρθε στην τουαλετα και πηδηχθηκαμε...

χαχαχαχαχχαα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Η' μπλεκεις με ανθρωπο η δεν μπλεκεις καθολου.

Καλυτερα εχεις και την ηρεμια σου...δεν μαζευεις σαβουρες και περιμενεις για κατι αξιολογο.
συμφωνω απολυτα..και υσχιει και για τα δυο φυλλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
συμφωνω απολυτα..και υσχιει και για τα δυο φυλλα.

Βασικα ισχυει μονο για τα λιγα σοβαρα ατομα που εχουν απομεινει...ακομη σε αυτον τον ματαιο πλανητη χεχχε

Απο την αλλη

αν θες για απλο γαμησι... Εχεις 2 επιλογες. Η πας στις πουτανες...και αποφευγεις να μπλεξεις με τα χαζοτσουλακια που κατα την γνωμη μου μονο σε Μπελαδες θα σε βαλουν μεχρι να πηδηξεις... η μπαινεις ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ οπως ειπαμε και πριν.

Αν και απορω ρε πουστη μου...Αυτες οι γκομενες...δηλαδη ΟΚ. Τοσο πολυ τους αρεσει ο αλλος και το δινουν στο ετσι πχ??? Δεν εχουν καποιες απαιτησεις? τι αντε στο τσαμπα περαστε σας γουσταρουμε και πηδηξτε μας? Και γιατι δεν το κανουν επαγγελμα τοτε να βγαζουν και φραγκα...

Και μην μου πει κανεις πως τους αρεσε τοσοοοοο πολυ που δεν συγκρατηθηκαν... θα το κανουν αυτο απο συνηθεια.

gat111

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί συνάδελφοι ανοίγω αυτό το θέμα γιατί πραγματικά θα ήθελα να μάθω την απόψή σας και τις εμπειρίες σας καθότι νίωθω προβληματισμένος και δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαίρομαι ή να φοβάμαι.

Τον τελευταίο ενάμησι μήνα που επιδόθηκα στο social networking (κυρίως Facebook)μετά από χωρισμό, διαπίστωσα ακόμη μια φορά ότι για να γαμήσεις και μάλιστα γρήγορα δε θέλει καμμιά επιστήμη.Βγήκα με 5 κοπέλες και τις 4 τις γάμησα από το πρώτο βράδυ.Η καλύτερη ήθελε περισσότερη δουλειά ενώ αυτές που κάρφωσα ήταν από μέτριες έως καλές.Σημασία όμως έχει το πόσο εύκολα κάθονται.Να διευκρινήσω ότι δεν είμαι κάτι σούπερ εξωτερικά (απλά έχω στυλ, χιούμορ και καλό "λέγειν").ΓΕΝΙΚΑ πάντως τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν έχει υπάρξει σχεδόν καμμία περίπτωση το μοιραίο να αργήσει πέραν του 2ου, άντε με τα πολλά ζόρια 3ου ραντεβού :happy:!!! Συμβαίνει και σε εσάς??

Όχι, σε μένα προσωπικά δεν συμβαίνει, ούτε σε φίλους μου, ούτε καν κάποιους που γνωρίζω ότι έχουν πολλές επιτυχίες με τις γυναίκες. Ήξερα όμως κάτι φαντάρους, όταν ήμουν στον στρατό, που τους συνέβαινε ακριβώς το ίδιο. Ήταν κι αυτοί μεγάλοι γαμιάδες φαίνεται.

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
βρωμιαρες και λετσοι που γαμιουνται στο μπαμ απο το φε'ι'ς μπουκ.σιγα το κατορθωμα.δεν ειμαι υπερ των ουαν να'ι'τ σταντ.πειτε με μαλακα αλλα εχω δωσει μερικες πιτες σε κατι γκομενες που νομιζανε οτι θα τους κατσω.υπαρχει και το ειτζ.το νου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όχι, σε μένα προσωπικά δεν συμβαίνει, ούτε σε φίλους μου, ούτε καν κάποιους που γνωρίζω ότι είναι δημοφιλείς στις γυναίκες. Ήξερα όμως κάτι φαντάρους, όταν ήμουν στον στρατό, που τους συνέβαινε ακριβώς το ίδιο. Ήταν κι αυτοί μεγάλοι γαμιάδες φαίνεται.

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Για αυτο ειπα πως παιζει ο τυπας ο nightwish1975 να ειναι η εξαιρεση...Δεν βρισκομαστε στην Αγγλια αλλωστε...Ουτε στην Ολλανδια

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βρωμιαρες και λετσοι που γαμιουνται στο μπαμ απο το φε'ι'ς μπουκ.σιγα το κατορθωμα.δεν ειμαι υπερ των ουαν να'ι'τ σταντ.πειτε με μαλακα αλλα εχω δωσει μερικες πιτες σε κατι γκομενες που νομιζανε οτι θα τους κατσω.υπαρχει και το ειτζ.το νου.

Και εγω εδωσα πιττα το καλοκαιρι σε μια γκομενα που μου την επεσε πρωτη απεξω οχι απο ιντερνετ...ηταν μετρια  στο προσωπο αλλα πολυ καλη στο σωμα...

Βασικα με κομπλαρε για να πω την αληθεια...αλλα δεν το μετανιωσα (Να ναι καλα οι πουτανες αλλωστε απο τετοιες εχω γαμησει παμπολες)

χαχαχαχαχα ΤΕΡΜΑ... Ο αντρας κανει την πρωτη κινηση....ΚΟΒΕΣΤΕ ΟΛΕΣ...ΕΛΑΤΕ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ..χεχεχεχε πλακα κανω

Επισκέπτης
Τον τελευταίο ενάμησι μήνα που επιδόθηκα στο social networking (κυρίως Facebook)μετά από χωρισμό, διαπίστωσα ακόμη μια φορά ότι για να γαμήσεις και μάλιστα γρήγορα δε θέλει καμμιά επιστήμη.

Μόνο που και που ν'αλλάζεις χέρι....μην επιβαρύνεις τον καρπό σου και δε μπορείς να γράψεις μετά..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αν θες για απλο γαμησι... Εχεις 2 επιλογες. Η πας στις πουτανες...και αποφευγεις να μπλεξεις με τα χαζοτσουλακια που κατα την γνωμη μου μονο σε Μπελαδες θα σε βαλουν μεχρι να πηδηξεις... η μπαινεις ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ οπως ειπαμε και πριν.

Αν και απορω ρε πουστη μου...Αυτες οι γκομενες...δηλαδη ΟΚ. Τοσο πολυ τους αρεσει ο αλλος και το δινουν στο ετσι πχ??? Δεν εχουν καποιες απαιτησεις? τι αντε στο τσαμπα περαστε σας γουσταρουμε και πηδηξτε μας? Και γιατι δεν το κανουν επαγγελμα τοτε να βγαζουν και φραγκα...

Και μην μου πει κανεις πως τους αρεσε τοσοοοοο πολυ που δεν συγκρατηθηκαν... θα το κανουν αυτο απο συνηθεια.

Συγνώμη που διακόπτω τον μακιαβελικό σου μονόλογο και την φρέσκια γεμάτη προοδευτικότητα σκέψη σου άλλα έχω μια απορία έαν μια γυναίκα θέλει "απλό γαμήσι" δικαιούται να πηδηχτεί με όποιον θέλει ;
Για να ξέρω αν μιλάω με τον παππού μου και να χαρώ που τον συναντώ σε μετεμψυχωση ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συγνώμη που διακόπτω τον μακιαβελικό σου μονόλογο και την φρέσκια γεμάτη προοδευτικότητα σκέψη σου άλλα έχω μια απορία έαν μια γυναίκα θέλει "απλό γαμήσι" δικαιούται να πηδηχτεί με όποιον θέλει ;
Για να ξέρω αν μιλάω με τον παππού μου και να χαρώ που τον συναντώ σε μετεμψυχωση ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α ναι σορρυ που δεν ειμαι προοδευτικος. Μην με προτιμησεις...

Γαμησου με οποιον θελεις...απλα μετα να εισαι ετοιμη να πληρωσεις και το τιμημα...Οχι και η πιττα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος.

Γαμησου ασυστολα με οποιο τεκνο δεις στο δρομο...αλλα για ΓΑΜΟ δεν θα κανεις μετα. Γιατι αυτο το αθλημα δεν κοβεται.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Γαμησου με οποιον θελεις...απλα μετα να εισαι ετοιμη να πληρωσεις και το τιμημα...Οχι και η πιττα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος.

Γαμησου ασυστολα με οποιο τεκνο δεις στο δρομο...αλλα για ΓΑΜΟ δεν θα κανεις μετα. Γιατι αυτο το αθλημα δεν κοβεται.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης

Σόρυ που επεμβαίνω στον εποικοδομητικό σας διάλογο,αλλά τι ηλικία έχεις ρε φιλαράκο??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δικια μου αποψη ειναι οτι δεν παντρευεσαι γκομενα που της αρεσει το πολυ σεξ.

Δικια μου παντα.

Οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν...ειναι μεν ακραια αποψη αλλα επειδη θελω να προλαβω καποια λαθη αλλων "φιλοδοξων"

Και φυσικα "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" θα κοιταξω να την ακολουθησω...

Για να μην μεινω στο τελος και με την προοδευτικοτητα στο χερι.

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ξεκαθαριστε πρωτα μεσα σας τι παιζει.επειτα μιληστε για γαμησια.αμα θελει μια γυναικα να γαμηθει σαφως και θα παει με τον πρωτο "τυχερο".σε μερικους ομως δεν καθεται καλα ρε παιδια αυτο το σεναριο?τοσο κακο ειναι?ο αλλος αμεσως να ζητησει ηλικιες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom