Νέα

Συμβουλές προς το σύγχρονο άντρα για το πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rapismata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αγαπητοί συνάδελφοι ανοίγω αυτό το θέμα γιατί πραγματικά θα ήθελα να μάθω την απόψή σας και τις εμπειρίες σας καθότι νίωθω προβληματισμένος και δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαίρομαι ή να φοβάμαι.

Τον τελευταίο ενάμησι μήνα που επιδόθηκα στο social networking (κυρίως Facebook)μετά από χωρισμό, διαπίστωσα ακόμη μια φορά ότι για να γαμήσεις και μάλιστα γρήγορα δε θέλει καμμιά επιστήμη.Βγήκα με 5 κοπέλες και τις 4 τις γάμησα από το πρώτο βράδυ.Η καλύτερη ήθελε περισσότερη δουλειά ενώ αυτές που κάρφωσα ήταν από μέτριες έως καλές.Σημασία όμως έχει το πόσο εύκολα κάθονται.Να διευκρινήσω ότι δεν είμαι κάτι σούπερ εξωτερικά (απλά έχω στυλ, χιούμορ και καλό "λέγειν").ΓΕΝΙΚΑ πάντως τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν έχει υπάρξει σχεδόν καμμία περίπτωση το μοιραίο να αργήσει πέραν του 2ου, άντε με τα πολλά ζόρια 3ου ραντεβού :happy:!!! Συμβαίνει και σε εσάς??(είμαι 32 ετών).Τέλος να αναφέρω ότι όλες αυτές οι γνωριμίες είναι απλά για σεξ.....για σχέση εννοείται ότι το ψαχνω περισσότερο  :hmm:(όχι από το ιντερνετ) και έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις.
matthew_perry_4.jpg

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
το internet ειναι για spot fucks ανθρώπων με καποιου ειδους προβλημα (χρονου, εμφανισης, αποστασης, αυτοεκτίμησης, κλπ). Θα δικαιολογουσα μονο παντρεμενους να ασχολουνται κυρια για θεμα χρονου και ανωνυμιας που θελουν να ξεχαρμιανιασουν. Ελευθεροι/ες καλα θα κανουν να βγουνε εξω να γνωρισουν ανθρωπους the right way και να το διασκεδασουν.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αγαπητοί συνάδελφοι ανοίγω αυτό το θέμα γιατί πραγματικά θα ήθελα να μάθω την απόψή σας και τις εμπειρίες σας καθότι νίωθω προβληματισμένος και δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαίρομαι ή να φοβάμαι.

Τι φοβάσαι ακριβώς για να καταλάβω;

Επισκέπτης
το internet ειναι για spot fucks ανθρώπων με καποιου ειδους προβλημα (χρονου, εμφανισης, αποστασης, αυτοεκτίμησης, κλπ). Θα δικαιολογουσα μονο παντρεμενους να ασχολουνται κυρια για θεμα χρονου και ανωνυμιας που θελουν να ξεχαρμιανιασουν. Ελευθεροι/ες καλα θα κανουν να βγουνε εξω να γνωρισουν ανθρωπους the right way και να το διασκεδασουν.
αστα εξω ειμαστε υπερανω γιατι μας βλεπουνε

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

+1000  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε αδερφε πως της ριχνεις της καριολες? Εμενα ολες δυσκολες μου το πεζουν η δεν μου μιλανε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Εγω ξερω πως γενικα απο το ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ Καμια δεν γαμιεται ευκολα. Ισα ισα... το κρατανε στο ετσι...σου λενε και καλα πως καποια στιγμη θα βγειτε και στο τελος δεν βγαινετε ΠΟΤΕ.Λενε ΠΙΠΕΣ απο εκει οι γκομενες... Και αυτο το ξερω απο γνωστους μου που παιδευονται ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ τωρα.... αλλα δεν βαζουν ποτε μυαλο μιας και προτιμουν να παιδευτουν παρα να χωθουν απεξω σε καποια. Εγω δεν εχω ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ. Δεν τις γουσταρω αυτες τις γνωριμιες. Παλιοτερα ειχα βγει με ενα φιλο για να συναντησει καποια και τελικα αυτη η καποια τον εστησε και δεν ηρθε ποτε.

ο nightwish1975 μπορει να αποτελει εξαιρεση... Η' ρωτησε τον αν εχει βαλει και καμια πορσε στο προφιλ του... και ποσα ξοδεψε πχ με αυτες που γαμησε.

Επισκέπτης
το φεισμπουκ γαμαει. και το καστλ ειτζ :rockon: :rockon:

*μεσα στο θεμα οπως παντα :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το φεισμπουκ γαμαει. και το καστλ ειτζ :rockon: :rockon:

*μεσα στο θεμα οπως παντα :sunglasses:

Εγω αρνουμαι ακομα να μπω παντως.

Ακομα και αν ξερω πως 2-3 φωτο μου να κοζαρω μεσα σε μια βδομαδα θα χω βγαλει καλο μουνακι να το γαμαω.

ΤΕΛΟΣ.

Να πα να γαμηθουν...οποια θελει να μαθει να μιλαει απο κοντα και σαν ανθρωπος

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εγω αρνουμαι ακομα να μπω παντως.

Ακομα και αν ξερω πως 2-3 φωτο μου να κοζαρω μεσα σε μια βδομαδα θα χω βγαλει καλο μουνακι να το γαμαω.

ΤΕΛΟΣ.

Να πα να γαμηθουν...οποια θελει να μαθει να μιλαει απο κοντα και σαν ανθρωπος
:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
[size=20pt]εχετε γαμησει ποτε γκομενα χωρις να χετε προλαβει να ρωτησετε τ ονομα της?[/size]

εδω σας θελω!

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
[size=20pt]εχετε γαμησει ποτε γκομενα χωρις να χετε προλαβει να ρωτησετε τ ονομα της?[/size]

εδω σας θελω!
στο περίπου. το χα ρωτήσει απλά δεν το συγκράτησα. το πρωί πήγε σπίτι της κανονικά και μετά μου έστειλε μήνυμα να αποθηκεύσω τον αριθμό της και έγραφε στο τέλος το όνομά της το οποίο δεν θυμόμουν κι ούτε αποθήκευσα το νούμερο

Επισκέπτης
στο περίπου. το χα ρωτήσει απλά δεν το συγκράτησα. το πρωί πήγε σπίτι της κανονικά και μετά μου έστειλε μήνυμα να αποθηκεύσω τον αριθμό της και έγραφε στο τέλος το όνομά της το οποίο δεν θυμόμουν κι ούτε αποθήκευσα το νούμερο
αλλο αυτο :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom