Νέα

Συμβουλές για μια σχέση με κοπέλα από στριπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagostri
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους. Νομίζω από τους περισσότερους είμαι ποίο μικρός σε ηλικια και δεν είμαι αυτός που κάνει ότι τα ξέρει όλα. Ήθελα λοιπόν και άνοιξα το θρεντ ώστε όσοι ποίο Μεγάλοι με περισσότερη εμπειρία θέλουν να με βοηθήσουν συμβουλευτικά. Γνωρίζω εδώ καί ένα χρόνο μια κοπέλα από στριπ. ΔΕΝ της έχω ακουμπήσει ποτέ λεφτά. (Μόνο κάνα δύο ποτά) ξέρω επίσης ότι και να ήθελα να το παίξω φράγματος αυτή θα καταλάβενε ότι δεν έχω... Σε κάποια φάση μιλάγαμε επειδή τα λέγαμε ως "φίλοι"??? και σε έναν χορό που πήρα για πλάκα δεν την επιανα ώσπου άρχισε να με φιλάει μόνη της κλπ. Μετά από λίγες μέρες μιας και καιρό μου έλεγε συνέχεια κοπλιμεντα (όχι μόστρα έτσι καί αλλιώς δεν κερδίζω τίποτα με το να πω ότι είμαι ωραίος κάπου ανονιμα). Απλώς το αναφέρω ώστε να έχετε πλήρη εικόνα. Βλέπω καί ξέρω ότι γουστάρει εσωτερικά καί τίς φερομαι καλά. Ώσπου φτάσαμε σε σημείο να λέμε ότι θέλει να βγαίνουμε να είναι κοπέλα μου κλπ αρκεί να μη το μάθει κανείς από το μαγαζί (λογικό) η επικοινωνία ελάχιστη δουλεύει και κοιμάται.(λογικό) όταν σε κάποια φάση μου την έδωσε της την είπα ότι να μήν παίζει μαζί μου καί μου είπε ότι αλήθεια με θέλει αλλά δουλευει και ότι έχει προβλήμα μου είπε ότι είναι η μάνα της στο νοσοκομείο κλπ. Τέλος πάντων αυτό που της είπα στο τέλος είναι να είναι ξεκάθαρη μαζί μου και εγώ το εννοούσα ότι είμαι δίπλα τής εάν κάτι χρειαστεί. Ερώτηση 1. Τι σκατα διάγνωση κάνετε; Τι θέλει λέει αλήθεια;; Γιατί να πει ψέματα εφόσον δεν έχει να κερδίσει κάτι;; Πώς πρέπει να το χειριστω τώρα;;
Ευχαριστώ πολύ όποιον Μπέι στον κόπο να ασχοληθεί. Να είστε όλοι καλά.

Τελευταία τροποποίηση:

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Καλησπέρα φίλε. Η ερώτηση σου έχει δύο πτυχές Α σχέση με στριπερ β σχέση με άνθρωπο που βλεποσαστε/ έχετε δύσκολη επικοινωνία.

Ως προς το α οι στριπερ και όλα τα άλλα κορίτσια της νύχτας εάν γουστάρουν γουστάρουν και κάνουν σχέσεις όπως όλοι οι άνθρωποι.
Εφόσον δεν είναι χρυσό θήρας, παίζει στα πλαίσια της σχέσης να σε σποσνοραρει αυτή αφού καταλαβαίνει ότι βγάζει πιο πολλά από εσένα.

Β για το τι σου λέει και τι κάνει δεν μπορείς να έχεις αποδειξεις οπότε προχωράς όπως σε κάθε αντίστοιχη σχέση αργά και σταθερά.

Επειδή εδώ είμαστε νότια Βαλκάνια σίγουρα θα έχουν χορτάσει ζήλιες και νταβατζιλικια οπότε όσο πιο χαλαρός και νορμάλ είσαι τόσο πιο καλά για εσένα.

Μεταξύ μας το βραδινό της ωράριο είναι ότι πρέπει για να έχεις και δεύτερη γκόμενά.

Ξεκίνα χαλαρά και βλέπεις, από δικιά μου εμπειρία και 2 φίλων εάν δεν έχεις προκατάληψη και παρωπίδες θα περάσεις καλά.

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.160
Πόντοι
486
Βημα 1ο
Πες της να βγειτε εξω για ποτο. ΟΧΙ στο μαγαζι που δουλευει. Εξω σε κανονικο μαγαζι σαν δυο κανονικοι ανθρωποι.
Εξτρα Τιπ: Κρατησουμε μην της την πεσεις πολυ σεξουαλικα. Θα το εκτιμησει. Βεβαια αν σου την πεσει αυτη προσωρα.

Βημα 2ο
Επομενη συναντηση παλι εκτος μαγαζιου που δουλευει. Κατα προτιμηση καλεσε την σπιτι σου. Αυτη την φορα παιξ'το πιο σεξουαλικα. Να επιδιωξεις συνευρεση δλδ. Αν σου κατσει τοτε οντως σε θελει και προχωρα με την ευχη μας. Αν σου κανει κονξες.... υπαρχει προβλημα.

Ενδιαμεσα παιζεις με μνμ εννοειται... οχι εξαφανιζολ !!!!!

Σε καθε περιπτωση απο την στιγμη που δεν εισαι κανενας πελουσιος να "σου τα φαει", τι αγχωνεσαι??? Ουκ αν λαβεις παρα τω μη εχωντα....

Για μαναδες αρρωστες και λοιπα μην πιστευεις και πολλα... ολες τα ιδια λενε για να δικαιολογησουν τις επιλογες που εχουν κανει στην ζωη τους.

Η ουσια ειναι μια για μενα.... ΕΣΥ αντεχεις να εχεις σχεση με καποια που θα της βαζουν χερι (και οτι αλλο) 20 μαντραχαδαλες καθε βραδυ????

Αν ναι τοτε προχωρα. Και οι στριπερς και οι πουτανες ανθρωποι ειναι. Και τον ερωτα τους τον θελουν. Και τον ανθρωπο τους να εχουν θελουν. Και γενικα ολα τα αλλα που θελουμε εμεις που δεν ειμαστε του χωρου τα θελουν και αυτες.

OP
OP
V

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Βημα 1ο
Πες της να βγειτε εξω για ποτο. ΟΧΙ στο μαγαζι που δουλευει. Εξω σε κανονικο μαγαζι σαν δυο κανονικοι ανθρωποι.
Εξτρα Τιπ: Κρατησουμε μην της την πεσεις πολυ σεξουαλικα. Θα το εκτιμησει. Βεβαια αν σου την πεσει αυτη προσωρα.

Βημα 2ο
Επομενη συναντηση παλι εκτος μαγαζιου που δουλευει. Κατα προτιμηση καλεσε την σπιτι σου. Αυτη την φορα παιξ'το πιο σεξουαλικα. Να επιδιωξεις συνευρεση δλδ. Αν σου κατσει τοτε οντως σε θελει και προχωρα με την ευχη μας. Αν σου κανει κονξες.... υπαρχει προβλημα.

Σε καθε περιπτωση απο την στιγμη που δεν εισαι κανενας πελουσιος να "σου τα φαει", τι αγχωνεσαι??? Ουκ αν λαβεις παρα τω μη εχωντα....

Για μαναδες αρρωστες και λοιπα μην πιστευεις και πολλα... ολες τα ιδια λενε για να δικαιολογησουν τις επιλογες που εχουν κανει στην ζωη τους.

Η ουσια ειναι μια για μενα.... ΕΣΥ αντεχεις να εχεις σχεση με καποια που θα της βαζουν χερι (και οτι αλλο) 20 μαντραχαδαλες καθε βραδυ????

Αν ναι τοτε προχωρα. Και οι στριπερς και οι πουτανες ανθρωποι ειναι. Και τον ερωτα τους τον θελουν. Και τον ανθρωπο τους να εχουν θελουν. Και γενικα ολα τα αλλα που θελουμε εμεις που δεν ειμαστε του χωρου τα θελουν και αυτες.
Βημα 1ο

Βημα 2ο

Σάς ευχαριστω πραγματικά καί τούς δύο καί εκτιμώ το χρόνο πού αφιερώσατε. Θα σας ακούσω καί θά σας ενημερώσω για εξεληξεις εάν υπάρχουν

OP
OP
V

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
φίλε φέρσου αντρίκια απέναντί της
α. εξηγήσου ποια είναι η "σχέση" σας, δλδ κάτι σαν friends with benefits για να μην την βάλεις ποτέ στη διαδικασία να σκέφτεται άλλα...
β. μην την πρήζεις με ζήλιες κλπ, ξέρεις εξ αρχής τι κάνει. αν κάποια στιγμή φας άκυρο λόγω της δουλειάς για παράδειγμα, πάρτο χαλαρά και μην "ξεκινήσεις"... ακόμα περισσότερο δε, μη διανοηθείς ποτέ να της χτυπήσεις στα μούτρα τι δουλειά κάνει. τραγικό, και γιατί το ήξερες αλλά και γιατί "αγαπάμε" τα κορίτσια ακριβώς γι αυτό που μας δίνουν...
γ. κέρνα κανα ποτάκι, τα φαγητά σας κλπ αλλά μην ξεκινήσεις παροχές. δεν βγαίνει σε καλό συνήθως και οδηγεί σε άλλες καταστάσεις...
δ. μην πιέσεις ποτέ για σεξ. όταν θέλει θα έχετε. αν δεν θέλει καθόλου και δεν το γουστάρεις απλά απομακρύνσου χωρίς όμως να γίνεις επαίτης.

κάνε αυτά και πέρνα μαζί της όμορφα όσο πάρει
Ευχαριστώ πολύ!! Αυτά τα έχω φέρομαι πάντα σωστά. Ωστόσο από αυτά πού ανέφερες ακόμα δεν έχω καταφέρει να το πάρω χαλαρά. Και σπαζομαι σε ακυρώσεις λόγο δουλειάς ξέρω γω. Το αλλάζω αυτό ευχαριστω!!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
Καλησπέρα σε όλους. Νομίζω από τους περισσότερους είμαι ποίο μικρός σε ηλικια και δεν είμαι αυτός που κάνει ότι τα ξέρει όλα. Ήθελα λοιπόν και άνοιξα το θρεντ ώστε όσοι ποίο Μεγάλοι με περισσότερη εμπειρία θέλουν να με βοηθήσουν συμβουλευτικά. Γνωρίζω εδώ καί ένα χρόνο μια κοπέλα από στριπ. ΔΕΝ της έχω ακουμπήσει ποτέ λεφτά. (Μόνο κάνα δύο ποτά) ξέρω επίσης ότι και να ήθελα να το παίξω φράγματος αυτή θα καταλάβενε ότι δεν έχω... Σε κάποια φάση μιλάγαμε επειδή τα λέγαμε ως "φίλοι"??? και σε έναν χορό που πήρα για πλάκα δεν την επιανα ώσπου άρχισε να με φιλάει μόνη της κλπ. Μετά από λίγες μέρες μιας και καιρό μου έλεγε συνέχεια κοπλιμεντα (όχι μόστρα έτσι καί αλλιώς δεν κερδίζω τίποτα με το να πω ότι είμαι ωραίος κάπου ανονιμα). Απλώς το αναφέρω ώστε να έχετε πλήρη εικόνα. Βλέπω καί ξέρω ότι γουστάρει εσωτερικά καί τίς φερομαι καλά. Ώσπου φτάσαμε σε σημείο να λέμε ότι θέλει να βγαίνουμε να είναι κοπέλα μου κλπ αρκεί να μη το μάθει κανείς από το μαγαζί (λογικό) η επικοινωνία ελάχιστη δουλεύει και κοιμάται.(λογικό) όταν σε κάποια φάση μου την έδωσε της την είπα ότι να μήν παίζει μαζί μου καί μου είπε ότι αλήθεια με θέλει αλλά δουλευει και ότι έχει προβλήμα μου είπε ότι είναι η μάνα της στο νοσοκομείο κλπ. Τέλος πάντων αυτό που της είπα στο τέλος είναι να είναι ξεκάθαρη μαζί μου και εγώ το εννοούσα ότι είμαι δίπλα τής εάν κάτι χρειαστεί. Ερώτηση 1. Τι σκατα διάγνωση κάνετε; Τι θέλει λέει αλήθεια;; Γιατί να πει ψέματα εφόσον δεν έχει να κερδίσει κάτι;; Πώς πρέπει να το χειριστω τώρα;;
Τύπε και μόνο που ρωτάς για ένα τέτοιο θέμα στο φόρουμ η καλύτερη συμβουλή για εσένα είναι πάρε διαρκείας στο στριπ που παίζει.:grin:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Μια ειναι η λύση και μοναδικη ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΤΗΝ. :tooth:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
τύπε νηματοθετη μη μασας να πουμε κανε ραντεβουδάκι σπιτι σου πουτσα μπαλα τραμπάλα τα παντα ολα να πουμε :takethis::takethis::takethis: βαλε και την ταινία με την ντέμη την μουρ που ξεβρακώνεται να φτιαχτει η ετσι.:zfuck::zfuck::zfuck:

σκεψου λιγοτερο γαμα περισσοτερο να πουμε:woldman::undecided::undecided::undecided:

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.457
Πόντοι
456
δε θελω να σε αγχωσω αλλά τετοιου ειδους σχεσεις ειναι επικινδυνες για πολλους και διαφορους λογους. και συνηθως ειναι πολυ δαπανηρες .δεν ειχα ποτε (ευτυχωςγια μενα) τετοια σχεση και δεν ξερω να σε βοηθησω .απο την εμπειρια μου απο γνωστο που ειχε τετοιο νταραβερι ,το μονο που θα σου πω ειναι να μην επενδυσεις συναισθηματικα ,τουλαχιστον στην αρχη, μεχρι να επιβεβαιωθεις για το αγνο των συναισθηματων της. η πουτανια στην ψυχη ειναι διαφορετικο πραγμα απο την πουτανια στο σωμα αλλά δυστυχως τις περισσοτερες φορες συνυπαρχουν σε αυτα τα επαγγελματα .το ερωτημα ειναι αν αντεχεις εσυ το επαγγελμα της , πρωτα απ' ολα .
δωσε μας παραπανω στοιχεια για να σου πουμε την αποψη μας .ηλικια ,εθνικοτητα π.χ. παιζουν ρολο .

Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
21
Like
1.730
Πόντοι
1.011
Ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους !

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
Φύγε μακρυά όσο δεν έχετε μπλέξει....

Μόνον Εσύ θα χτυπάς το κεφάλι σου για οποιοδήποτε λόγο που μπορείς να σκεφτείς...

Ξέχασε την !

Υπάρχουν αμέτρητες τέτοιες περιπτώσεις....

Δεν σου χρειάζεται και δεν σου αξίζει.
Ούτε εσένα αλλά ούτε και σε κανέναν άλλον εδώ μέσα...

Τίποτα καλό απολύτως δεν πρόκειται να βγει.

Και σταμάτα να κάνεις το Νοστράδαμο μέσα στο μυαλό σου....

Καλύτερα να το κάνεις μόνο για τον εαυτουλη σου και για κανέναν άλλον....

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Φίλε και μόνο που έβαλες τη λέξη "σχέση" στον τίτλο έκανες το πρώτο σου λάθος.
Μπορεί να κολακεύεσαι από το ενδιαφέρον της,μπορεί να είναι μούναρος,μπορεί να χει χίλια δυό καλά
Αλλά θα σου πω κάτι και να το βάλεις καλά στο μυαλό σου επειδή φαίνεται πως είσαι αγνός επειδή είσαι μικρός(πάνω απο 25 δεν εισαι)
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΥΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΒΛΩΣΟΥΜΕ.
Πως θέλει να γίνει κοπέλα σου;Ποιά κοπέλα και πράσινα άλογα;
Δε στέκομαι καν στο θέμα ότι είναι στριπερ άρα της νύχτας άρα επικίνδυνη και πονηρή εκ φύσεως(για να επιβιώσει)
Τώρα στα 25 κοίτα να ΧΩΝΕΣΑΙ να την πέφτεις όπου σ αρέσει ΧΩΡΙΣ να σκέφτεσαι τί άποψη θα έχουν.
ΓΑΜΑ όσο μπορείς γάμα γιατι οταν θα μεγαλωσεις θα εχεις απωθημενα.

Τα περι ερωτος και αγαπης δες τα σα μια κασετα που θα ακους απο καθε γκομενα με το ιδιο ξεπερασμενο και βαρετο τραγουδι του οποιου τους στιχους γραψε στην πουτσα σου.

Κοινως:ριξε της πουτσο και αν δεις οτι κανει τρομερη πιπα η η αισθηση της μουνας της ειναι φοβερη η κανει τρομερα γαμησια κρατα την απλα να την βλεπεις 1 φορα στις 15 μερες

Εννοειται να γαμας κι αλλες

Κι εννοειται να εχεις σοσιαλ μαζι της αλλα περιορισμενο.
Ωστόσο αν ειναι να μπλεξεις συναισθηματικα τοτε ενα σου λεω
ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ 1000
Αυτα

OP
OP
V

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Μάγκες ευχαριστώ πολύ όλους που απαντήσατε με καλή πρόθεση. Καλή πρόθεση δεν ειδα λίγο ποιο χιομοριστικη είδα από κάποιος αλλα δε θα κάτσω τώρα να το συζητήσω ήθελα απλώς να πάρω 2 3 γνώμες και ευχαριστώ πραγματικά όσους ασχολήθηκαν. Εγώ τελιωσα με το θρεντ. Να στε όλοι καλα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Είμαι 60 χρονών και κάτι σκαμπάζω. Η Πραγματικότητα είναι απλή. Φαντάσου έναν αγώνα του μποξ στον οποίο ο ένας αθλείται 2-3 χρόνια και ο άλλος είναι ένας έμπειρος αθλητής που δίνει επαγγελματικούς αγώνες. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; μα φυσικά ο ερασιτέχνης θα τσακιστεί. Αυτό θα συμβεί αν μπλέξεις συναισθηματικά μαζί της. Η διαφορά κλάσης μεταξύ σας είναι τεράστια. Πιθανόν να θέλει να ξεφύγει και να σε θέλει σαν εισιτήριο. Μπορείς να τα βάλεις με ένα πιθανό κύκλωμα; οι κίνδυνοι είναι τεράστιοι πάντως

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
παιδια να σοβαρευτουμε και λιγο η τριπτιζου τωρα που εχει γραψει εκατομμυρια χιλιομετρα την πατησε με ενα αφραγκο μικρο..αυτη τυποι σχολαει παει για υπνο ξυπναιε παει γυμναστηριο μετα δουλεια..γιατι να χασει εργατοωρες με τον αφραγκο?αν ηθελε σχεση μπορουσε ανετα να βρει φραγκατο εισοδηματια επιχειρηματια να εχει και τα δωρακια της και τα ταξιδακια της..με τον αφραγκο να κανει τι??εκτος και αν ο τυπος την εχει 30 ποντους και δεν μας το λεει..αλλα και παλι αν η στριπτιζου ηθελε να βρει πλυσιο ψωλαρα παλι δεν θα εβρισκε??και παλι θα εβρισκε..ας μπουμε λιγο στη γυναικεια ψυχιλογια να καταλαβουμς τον τροπο που σκεφτονται ποι γυναικες,το πιθανοτερον ειναι ο πιτσιρικας να ειναι μεγαλη παρεα και σου ελει αυτη μπορει να μου φερει καινουργια πελατακια συμφοιτητες του κτλ που ειναι και πεινασεμνοι για γυναικα no offense ε μην τους χασουμε απο πελατες..

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.457
Πόντοι
456
Μάγκες ευχαριστώ πολύ όλους που απαντήσατε με καλή πρόθεση. Καλή πρόθεση δεν ειδα λίγο ποιο χιομοριστικη είδα από κάποιος αλλα δε θα κάτσω τώρα να το συζητήσω ήθελα απλώς να πάρω 2 3 γνώμες και ευχαριστώ πραγματικά όσους ασχολήθηκαν. Εγώ τελιωσα με το θρεντ. Να στε όλοι καλα
αδερφε , στο λεω με ειλικρινα καλη προθεση , δεν θα βρεις κανεναν εμπειρο σε τετοια θεματα .και ξερεις γιατι ? διοτι ολοι οσοι εμπλεξαν με κυριες της νυχτας και δεν ηταν πλουσιοι ,καταστραφηκαν και εξαφανιστηκανε .τωρα , αν υπαρχουν παγκοσμιως 100 ιδιες με τη δικη σου περιπτωσεις που ο ερωτας θριαμβευσε , σχεδον σιγουρα δεν υπαρχει εδω μεσα καποιος εμπλεκομενος να σε συμβουλευσει.η αληθεια πρεπει να σε διδασκει οσο ασχημη κι αν σου ακουγεται .το να σου πουμε 'μπραβο θεε που εκανες την κοπελα απο το στριπτιζαδικο να σε καψουρευτει" θα ηταν πολυ ευκολο και θα χάιδευε τα αυτακια σου. τωρα ,αν μας ρωτησες για να σου πουμε αυτο που θες να ακουσεις , λυπαμαι . μακαρι να γινεις κι εσυ η εξαιρεση να παει καλα . να ξερεις μονο , οπως λεει κι ο σοφος λαος , οποιος νυχτα περπατει λασπες και σκατα πατει .εσυ εχεις το καρπουζι , εσυ και το μαχαιρι .θα αναμενουμε με αγωνια, καποια στιγμη στο μελλον, την εξελιξη της περιπετειας σου.

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
619
Πόντοι
81
Έχεις μπει σε ένα φόρουμ με μπουρδελιάριδες που οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν τις γυναίκες ως μία τρύπα ή όπως είδες παίζουν τα boomer στερεότυπα πως είναι πονηρή κλπ. Τα πράγματα είναι απλά:
1. Η κοπέλα μπορεί να μπήκε στο επάγγελμα για λίγο καιρό και να μην κάνει και τίποτα παραπάνω, αλλά και να κάνει αν είναι ξεκάθαρη μαζί σου, εσύ πρέπει να είσαι ενημερωμένος πως είναι σεξεργασία και πως το αποδέχεσαι. Αν όχι το συζητάς ανοιχτά και της εξηγείς γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει για εσένα αυτό.
2. Η κοπέλα μπορεί να έχει καιρό και να κάνει πολλά άλλα, αλλά ποτέ να μην το ήθελε στο 100% γιατί έχει άλλες ανάγκες και να θέλει να φύγει από τη φάση. Αυτό δεν το ξέρεις και δεν μπορείς να το ξέρεις αν δεν υπάρξει η αντίστοιχη συζήτηση.
3. Σχέση χωρίς κοινό χρόνο δεν υπάρχει και πρέπει να της το εξηγήσεις. Οπότε θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες σε όλο αυτό αν όντως είναι σχέση.
4. Τα περί χρημάτων και φραγκάτων εγώ θα σου πως είναι δικαιολογίες ανθρώπων που απλά δεν μπορούν να αποδεχτούν το γεγονός πως δεν αγαπήθηκαν ποτέ από τόσο όμορφες γυναίκες ή απλά έχουν εγκαταλειφθεί και δεν έχουν προχωρήσει σε ψυχοθεραπεία να επιλύσουν τα θέματα τους.
5. Άσε το χρόνο να δείξει πως θα πάει και σίγουρα επένδυσε στη συζήτηση. Μάθε τι άνθρωπος είναι, τι βλέπει για το μέλλον της και τι θα ήθελε να κάνει γενικά. Πως κατέληξε εκεί και ποτέ μην τη δεις σαν ένα κομμάτι κρέας. Ένα τέτοιο άτομο έχει τόσες πολλές ανασφάλειες που αυτές είναι το μόνο εμπόδιο για την αποτυχία σε κάθε σχέση και την βύθιση περισσότερο σε ένα επάγγελμα που προσφέρει απόλαυση και αναπληρώνει συναισθηματικά κενά μέσα από την υπερδιάθεση αντρών.

ledocteur

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
374
Πόντοι
280
Έχοντας βρεθεί στην θέση σου, έχω να σου πω να μην πιστέψεις τίποτα από ότι σου λέει. Γύρνα σελίδα και προχώρα παρακάτω με την ζωή σου. Έκανες την φάση σου και θα έχεις να το λες και σαν ιστορία όταν μεγαλώσεις. Μέχρι εκεί.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΤΥΠΕ θα γραψω καθαρα εμπειρικα, εχει τυχει να μπλεξω με στριπερς, αλλες φορες μερικες μερες αλλες μηνες---
δεν ματωσα ποτε οικονομικα,τα λεφτα που χαλαγα θα τα χαλουσα οπουδηποτε αλλου σαν μπατζετ(μπουζουκια π.χ)-
μερικες ερωτησεις και μετα θα σου πω την αποψη μου...
-ποσες φορες εχεις παει στο μαγαζι?
-συμπεριφορα της οταν εχει αλλους πελατες(δηλαδη δουλεια)!-
-συχνοτητα ομιλιας εστω μηνυματα........
------------------------------------------------------------------------------
στα δικα σου---
-ξεχνα την καυλα κ ρωτα γιατι την θες?
-θα την γνωριζες σε κυκλο? δεν λεω την μανα σου η αδελφια...
-αν το βλεπεις σαν περιπετεια που θες να φτασεις?
-----------------------------------------------------------------------------------
να αφησουμε τα κλισε ολες πουτανες,τρωκτικα,βαμπιρ των ΕΥΡΩ,κτλ......ναι η πλειοψηφια ειναι ετσι η μαλλον γινεται και ετσι γιατι το απαιτει η δουλεια-
ειναι η επιβιωση πρωτα απο ολα,να ξερεις οτι και να ρωτησεις αν εχει καποιο σχεδιο εισαι ΧΑΜΕΝΟΣ γιατι σε καθε ερωτηση θα εχει την απαντηση ΕΤΟΙΜΗ-
ΟΠΟΤΕ η λεξη εμπιστοσυνη, η εστω να μαθεις πολλα για αυτην θα σου παρει πολυ καιρο.
θα αναρωτιεσαι ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΣΕΝΑ....τυπε ασχετα την δουλεια ολες οι γυναικες εχουν αναγκη περα τα λεφτα τα δωρα κτλ...να εχουν καποιον που πραγματικα ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...δεν εισαι 45-50-60....εκει ειναι καθαρη εικονα.
μπορει να σκαλωσε μαζι σου οσο απιθανο και να ακουγεται αλλα οσο ευκολα σκαλωσε τοσο πιο ευκολα πιθανο να σε ξεχασει...μην ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ....δεν εισαι ο μοναδικος...ισως εγινε ενα εσωτερικο κλικ με εσενα για αυτην-
το οικονομικο το αφηνεις δεν εχεις και το ξερει-οποτε δεν εχεις ΑΓΧΟΣ να υπερβαλλεις εαυτο-
στο συναισθηματικο κομματι ΡΩΤΑ τον εαυτο σου...μπορεις να διαχειρηστεις μια τετοια φαση???
-γυρνα χαραματα
-χουφτωμα απο πολλους...
--πηδημα ποτε δεν θα μαθεις...και να το δινει-
-μπλεκεις με καποια που ειναι ανεξαρτητη---
---το μαγαζι αργα η γρηγορα κατι ΙΣΩΣ ΜΑΘΕΙ...
-ΜΠΟΡΕΙ να εχει γκομενο η να βοηθα καποιον ηδη=προβλημα////
αφου την γνωρισεις και την θες δεν λεμε για πολυ σοβαρα ,θα πρεπει να σε ξεκαθαρος μαζι της να μην υποσχεθεις πραγματα που δεν μπορεις-
να δεις και τι αλλα ΚΟΙΝΑ ΕΧΕΙΣ χωρις το σεξ.κτλ......
αν ηταν να ριξεις ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ Κ BYE δεν θα εγραφες εδω.----
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
στην διαδρομη μου εχω φαει 3-4 στριπερς του 9+ και 1 ηταν ισως απο τις πιο ομορφες που εχουν περασει 97-2010-....ειδικα μετα απο αυτην εκλεισε κ ο κυκλος εστω για χαβαλε ποτα-χορο-επισκεψεις.....
μου χει τυχει να θελει καποια να φορτωθει σπιτι (ειπα οχι)...
εχει τυχει φασαρια με μαγαζι---
εχουν τυχει απειλες σε μια περιπτωση (που δεν εγιναν πραξη)---
αλλα βασικα ηξερα και εκανα δυο πραγματα δεν ματωσα οικονομικα, και δεν μπηκα πολυ συναισθηματικα, εκτος 1 περιπτωση----πηγα με την λογικη της πλειοψηφιας για 1 περιπτωση το μετανιωνω ακομη-
αλλα στην σουμα νομιζω επραξα σωστα..οπως κ μερικες φορες δεν εδωσα καν τηλεφωνο-
η συνοψη πανω απο δεκαετια plus γνωρισα 5-6 πραγματικα ευθεις,αξιοπρεπεις γυναικες που ετυχε ειτε λογο ομορφιας,λογο αναγκης να βρεθουν στα στριπ μην ξεχναμε 2002-2007 ειδικα το χρημα επεφτε βροχη ηταν το πιο ευκολο μεροκαματο χωρις πολλα-πολλα για οποιες ηταν υπερ μουναροι-
------------------------------------------------------------------
συμβουλη....προχωρα αλλα με σχεδιο διαφυγης....οτι σε βαλει σε υποψιες οι οποιες εχουν βαση την ΚΟΠΑΝΑΣ...
αν σε χαλαει σαν ανθρωπος ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΣ....
αν δεις οτι ηταν η καυλα της στιγμης βαλτο αν μπορεις οσο διαστημα μπορεις κ την ΚΟΠΑΝΑΣ.-
ΕΧΕ ΕΝΑ 3% οτι ισως θα βγει μια ωραια εμπειρια...ζησε το, χωρις ρισκα δεν υπαρχει αποτελεσμα..αλλα ποτε μα ποτε μην ριξεις ΜΟΝΑ/ΖΥΓΑ.....

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.226
Πόντοι
2.411
Επειδή δεν μπορείς να διαβάσεις την σκέψη της, για να είσαι εξασφαλισμενος, απέφυγε το να δεχθείς συναισθηματικά. Θα βγεις ζημιωμενος εσύ και μόνον. Εκτός κι αν αλλάξει καριέρα οπότε τότε το ξανασυζητάμε υπό νέους όρους. Την κλαψα, την συγκινητική ιστορία και λοιπά δακρυβρεχτα, τα έχουν δεύτερη φύση τους οι εργαζόμενες του έρωτα, για να καλύψουν την ματαιοδοξία τους. Σε κάθε περίπτωση γαμα την, κάντε ελεύθερη σχέση και το νου σου. Φυσικά εάν προχωρήσετε, μην ξαναπατησεις στο μαγαζί της. Θα νομίζει ότι την ελέγχεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom