Καλησπέρα σε όλους. Νομίζω από τους περισσότερους είμαι ποίο μικρός σε ηλικια και δεν είμαι αυτός που κάνει ότι τα ξέρει όλα. Ήθελα λοιπόν και άνοιξα το θρεντ ώστε όσοι ποίο Μεγάλοι με περισσότερη εμπειρία θέλουν να με βοηθήσουν συμβουλευτικά. Γνωρίζω εδώ καί ένα χρόνο μια κοπέλα από στριπ. ΔΕΝ της έχω ακουμπήσει ποτέ λεφτά. (Μόνο κάνα δύο ποτά) ξέρω επίσης ότι και να ήθελα να το παίξω φράγματος αυτή θα καταλάβενε ότι δεν έχω... Σε κάποια φάση μιλάγαμε επειδή τα λέγαμε ως "φίλοι"??? και σε έναν χορό που πήρα για πλάκα δεν την επιανα ώσπου άρχισε να με φιλάει μόνη της κλπ. Μετά από λίγες μέρες μιας και καιρό μου έλεγε συνέχεια κοπλιμεντα (όχι μόστρα έτσι καί αλλιώς δεν κερδίζω τίποτα με το να πω ότι είμαι ωραίος κάπου ανονιμα). Απλώς το αναφέρω ώστε να έχετε πλήρη εικόνα. Βλέπω καί ξέρω ότι γουστάρει εσωτερικά καί τίς φερομαι καλά. Ώσπου φτάσαμε σε σημείο να λέμε ότι θέλει να βγαίνουμε να είναι κοπέλα μου κλπ αρκεί να μη το μάθει κανείς από το μαγαζί (λογικό) η επικοινωνία ελάχιστη δουλεύει και κοιμάται.(λογικό) όταν σε κάποια φάση μου την έδωσε της την είπα ότι να μήν παίζει μαζί μου καί μου είπε ότι αλήθεια με θέλει αλλά δουλευει και ότι έχει προβλήμα μου είπε ότι είναι η μάνα της στο νοσοκομείο κλπ. Τέλος πάντων αυτό που της είπα στο τέλος είναι να είναι ξεκάθαρη μαζί μου και εγώ το εννοούσα ότι είμαι δίπλα τής εάν κάτι χρειαστεί. Ερώτηση 1. Τι σκατα διάγνωση κάνετε; Τι θέλει λέει αλήθεια;; Γιατί να πει ψέματα εφόσον δεν έχει να κερδίσει κάτι;; Πώς πρέπει να το χειριστω τώρα;;
Ευχαριστώ πολύ όποιον Μπέι στον κόπο να ασχοληθεί. Να είστε όλοι καλά.
ΤΥΠΕ θα γραψω καθαρα εμπειρικα, εχει τυχει να μπλεξω με στριπερς, αλλες φορες μερικες μερες αλλες μηνες---
δεν ματωσα ποτε οικονομικα,τα λεφτα που χαλαγα θα τα χαλουσα οπουδηποτε αλλου σαν μπατζετ(μπουζουκια π.χ)-
μερικες ερωτησεις και μετα θα σου πω την αποψη μου...
-ποσες φορες εχεις παει στο μαγαζι?
-συμπεριφορα της οταν εχει αλλους πελατες(δηλαδη δουλεια)!-
-συχνοτητα ομιλιας εστω μηνυματα........
------------------------------------------------------------------------------
στα δικα σου---
-ξεχνα την καυλα κ ρωτα γιατι την θες?
-θα την γνωριζες σε κυκλο? δεν λεω την μανα σου η αδελφια...
-αν το βλεπεις σαν περιπετεια που θες να φτασεις?
-----------------------------------------------------------------------------------
να αφησουμε τα κλισε ολες πουτανες,τρωκτικα,βαμπιρ των ΕΥΡΩ,κτλ......ναι η πλειοψηφια ειναι ετσι η μαλλον γινεται και ετσι γιατι το απαιτει η δουλεια-
ειναι η επιβιωση πρωτα απο ολα,να ξερεις οτι και να ρωτησεις αν εχει καποιο σχεδιο εισαι ΧΑΜΕΝΟΣ γιατι σε καθε ερωτηση θα εχει την απαντηση ΕΤΟΙΜΗ-
ΟΠΟΤΕ η λεξη εμπιστοσυνη, η εστω να μαθεις πολλα για αυτην θα σου παρει πολυ καιρο.
θα αναρωτιεσαι ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΣΕΝΑ....τυπε ασχετα την δουλεια ολες οι γυναικες εχουν αναγκη περα τα λεφτα τα δωρα κτλ...να εχουν καποιον που πραγματικα ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...δεν εισαι 45-50-60....εκει ειναι καθαρη εικονα.
μπορει να σκαλωσε μαζι σου οσο απιθανο και να ακουγεται αλλα οσο ευκολα σκαλωσε τοσο πιο ευκολα πιθανο να σε ξεχασει...μην ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ....δεν εισαι ο μοναδικος...ισως εγινε ενα εσωτερικο κλικ με εσενα για αυτην-
το οικονομικο το αφηνεις δεν εχεις και το ξερει-οποτε δεν εχεις ΑΓΧΟΣ να υπερβαλλεις εαυτο-
στο συναισθηματικο κομματι ΡΩΤΑ τον εαυτο σου...μπορεις να διαχειρηστεις μια τετοια φαση???
-γυρνα χαραματα
-χουφτωμα απο πολλους...
--πηδημα ποτε δεν θα μαθεις...και να το δινει-
-μπλεκεις με καποια που ειναι ανεξαρτητη---
---το μαγαζι αργα η γρηγορα κατι ΙΣΩΣ ΜΑΘΕΙ...
-ΜΠΟΡΕΙ να εχει γκομενο η να βοηθα καποιον ηδη=προβλημα////
αφου την γνωρισεις και την θες δεν λεμε για πολυ σοβαρα ,θα πρεπει να σε ξεκαθαρος μαζι της να μην υποσχεθεις πραγματα που δεν μπορεις-
να δεις και τι αλλα ΚΟΙΝΑ ΕΧΕΙΣ χωρις το σεξ.κτλ......
αν ηταν να ριξεις ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ Κ BYE δεν θα εγραφες εδω.----
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
στην διαδρομη μου εχω φαει 3-4 στριπερς του 9+ και 1 ηταν ισως απο τις πιο ομορφες που εχουν περασει 97-2010-....ειδικα μετα απο αυτην εκλεισε κ ο κυκλος εστω για χαβαλε ποτα-χορο-επισκεψεις.....
μου χει τυχει να θελει καποια να φορτωθει σπιτι (ειπα οχι)...
εχει τυχει φασαρια με μαγαζι---
εχουν τυχει απειλες σε μια περιπτωση (που δεν εγιναν πραξη)---
αλλα βασικα ηξερα και εκανα δυο πραγματα δεν ματωσα οικονομικα, και δεν μπηκα πολυ συναισθηματικα, εκτος 1 περιπτωση----πηγα με την λογικη της πλειοψηφιας για 1 περιπτωση το μετανιωνω ακομη-
αλλα στην σουμα νομιζω επραξα σωστα..οπως κ μερικες φορες δεν εδωσα καν τηλεφωνο-
η συνοψη πανω απο δεκαετια plus γνωρισα 5-6 πραγματικα ευθεις,αξιοπρεπεις γυναικες που ετυχε ειτε λογο ομορφιας,λογο αναγκης να βρεθουν στα στριπ μην ξεχναμε 2002-2007 ειδικα το χρημα επεφτε βροχη ηταν το πιο ευκολο μεροκαματο χωρις πολλα-πολλα για οποιες ηταν υπερ μουναροι-
------------------------------------------------------------------
συμβουλη....προχωρα αλλα με σχεδιο διαφυγης....οτι σε βαλει σε υποψιες οι οποιες εχουν βαση την ΚΟΠΑΝΑΣ...
αν σε χαλαει σαν ανθρωπος ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΣ....
αν δεις οτι ηταν η καυλα της στιγμης βαλτο αν μπορεις οσο διαστημα μπορεις κ την ΚΟΠΑΝΑΣ.-
ΕΧΕ ΕΝΑ 3% οτι ισως θα βγει μια ωραια εμπειρια...ζησε το, χωρις ρισκα δεν υπαρχει αποτελεσμα..αλλα ποτε μα ποτε μην ριξεις ΜΟΝΑ/ΖΥΓΑ.....