Νέα

Συμβουλές για ερωτικές επιτυχίες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Piopo

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
Καλα τα λες φιλε ronj,συμφωνω μαζι σου στα περισσοτερα .

Θεωρω τον εαυτο μου εμφανισιμο,οχι προφανως επειδη μου την βαρεσε ενα πρωινο να την δω καπως,αλλα επειδη μια ζωη το ακουω απο φιλες και μη .Σιγουρα οχι και international πρωτυπο (αν και ολα αυτα ειναι υποκειμενικα οπως ειναι και τα γουστα των ανθρωπων),αλλα εχω περαση .. Γκομενες με καρφωνουν στο λεωφορειο,στα κλαμπ,παντου.

Γιατι τα λεω ολα αυτα? μπορει να φανταστει κανεις οτι εχω να κανω μακροχρονια  σχεση απο την 3η γυμνασιου ??(ειμαι 21 τωρα) .Ειχα διαφορες στο ενδιαμεσο αλλα ολες τελειωσαν στις 2 εβδομαδες max και guess what ,αυτες με παρατησαν .
Σαν να μην φτανουν αυτα,εκτος απο τα περι εξωτερικης εμφανισης ακουω συνεχεια ¨εισαι πολυ καλος,το καλυτερο παιδι,δεν εισαι μαλακας κτλπ κτλπ" .

Ε ρε πουστη μ λεω,κατι δεν παει καλα,καποια  μαλακια κανω αλλα δεν μπορω να καταλαβω καν ποια!

Το Point που θελω να περασω ειναι οτι ΟΛΑ μα ΟΛΑ ειναι θεμα attitude,ψυχολογιας και σιγουριας για τον εαυτο μας.
Ακολουθουν σκεψεις που τις διαβασα σε αναλογο οδηγο και εφαρμοζω με επιτυχια τους τελευταιους μηνες : ) .

Αν πας να μιλησεις σε μια κοπελα στο κλαμπ που σε καρφωνει για μια ωρα και πας σαν χεστης,σαν απειρος,ντροπαλος -σαν να αναζητας την αναγνωριση της - τοτε την εχεις χασει πριν καν μιλησεις .Αν της μιλησεις και σαν φλουφλης μαλακακος ακομα χειροτερα .

Αttitude- Δειτε james bond(σοβαρολογω) και σκεφτειτε αν ο τροπος που κινειται,που μιλαει,που κοιταει σας θυμιζει καθολου τον εαυτο σας οταν την πεφτετε σε καποιαν,ειτε για το 1ο βημα ειτε οχι .Δειτε top gun και παρατηρηστε πως μπαινουν στα κλαμπ οι πιλοτοι της ταινιας.Εχουν το χαρακτηριστικο στυλακι του "ηρθα και γαμαω και το μαγαζι ειναι δικο μου " :cheesy: .E λοιπον τετοια γουσταρουν οι γυναικες και μας ειναι τοσο δυσκολο να το εννοησουμε .Να τις κοιτας σαν να της κανεις χαρη,σαν να ξερεις οτι σε γουσταρει .

Ψυχολογια - Οπως σημειωνουν και αλλοι φιλοι εδω,θελει ανεση και οικειοτητα.Δεν εχει πολυ σημασια τι λες,αρκει να λες οτι θες,να κανεις συζητηση και σταρχιδιασου πως θα αντιδρασει σε οτι λες.Αν σε γουσταρει θα κανει συζητηση και αυτη,αν καταλαβει οτι κομπλαρες και απογοητευτικες απο καποια αντιδραση της ,θα ξενερωσει .Εδω θελει προσοχη να μην περασεις στο επιπεδο του "χοντρομαλακα".Το λιγο ειναι καλο,αυτο αρεσει στις γκομενες,μην φτασετε να φενεστε ψωναρες ομως.Ειπαμε κανουμε συζητηση,οχι μονολογο.Ειμαστε ανετοι και μιλαμε για διαφορα,παντα ελαφρια θεματα ομως και οχι θεματα που 100% δεν την ενδιαφερουν.
Αλλο να πεις ειμουν γηπεδο με την παρεα και καναμε χαβαλε,περασαμε καλα,παιξαμε λιγο ξυλο με τις καρεκλες μπλα μπλα και αλλο να αρχισεις να αναλυεις πως κερδιζεις στο στοιχημα η γιατι τα εκανε σκατα ακομα μια φορα ο γαυρος.

Σιγουρια - Σχετιζεται προφανως με την ψυχολογια μας .ΟΛΟ το παιχνιδι ειναι να φανει οτι ΕΣΕΙΣ την τσεκαρετε αν σας κανει και οχι οτι πηγατε για να σας εγκρινει .Να φανει οτι,υπαρχουν και αλλες.Ναι σε θελω αλλα δεν τρεχει και τπτ αν δε μου κατσεις .

Δυο λεξεις εχω για σας, COCKY and FUNNY .Το funny το καταλαβαινετε,cocky σημαινει να εχετε ενα ελαφρο στυλακι "ψωνιου" .Ακομα και για πλακα,πειτε ψεμματα.
Π.Χ Αν ερθει η ωρα για ραντεβου,καντε πλακιτσα και πειτε "για να δω,αυριο τις 8 και τις 10 δεν μπορω γιατι εχω αλλα ραντεβου,μπορω να σε στριμωξω τις 9 ομως .. " Θα γελασει σιγουρα ,θα τις αρεσει και θα αριχισει να σκεφτεται οτι δεν ειναι τυχαιο που εχει ο αλλος τετοια αυτοπεποιθηση.

Τρελενονται οταν τις πειραζεις.Αν παει να στο παιξει ντιβα πανω στην συζητηση περι παχους και σου πεταξει κανενα "Γιατι χρειαζομαι εγω γυμναστηριο ? " Μπορεις να χαμογελασεις να κανεις "και καλα" οτι τσεκαρεις την κοιλια της και να πεις κατι σαν " Εεε ,οχι οχι δε χρειαζετε"
Κατι τετοια αρεσουν,ακριβως επειδη δεν τα περιμενουν .
Αν ξινισει μετα απο κατι τετοιο,μπορεις να πεις κατι σαν "αα δε περιμενα να ψαρωνεις τοσο ευκολα,ελα ξεκολλα πλακιτσα κανω" .. και διορθωνεις την κατασταση ΚΑΙ την κανεις να φαινεται "ψαρακι" .

Μας ειναι τοσο δυσκολο να χειριστομε τις γυναικες γιατι απλα μας ελκυουν διαφορετικα πραγματα και απο μονοι μας δεν μπορουμε σχεδον με τιποτα να το χαμπαριασουμε.Αν εχετε γκομενακια φιλο παρατηρηστε τον.Κοβω τον κολο μου οτι θα πειτε "κοιτα τι λεει ο μαλακας και αυτες γελανε και γουσταρουν" .

Ε ναι λοιπον,αυτο που νομιζουμε ολοι οτι αρεσει και περναει κανει ακριβως το αντιθετο !
Εχω χασει τοσες κοπελες γρηγορα ακριβως επειδη τους τα εδωσα ΟΛΑ απο την πρωτη μερα,τις ειχα βασσιλισες.Ειχα το σκεπτικο"ειμαι λατρης της γυναικας και γουσταρω να την περιποιουμαι" και ετσι ειμαι πραγματικα ... αλλα να που επαιρνα τα @@ μου τοσο καιρο για να ειμαι ετσι .

Εμας ενας ωραιος κωλος ειναι αρκετος για να μας τρελανει.Ειναι τοσο απλο και το καταλαβαινει ακομα και η γλαστρα του 30 I.Q γιαυτο και μας πιανουν μαλακες και μας τρωνε τα λεφτα και τα παντα .
Δεν συμβαινει το αντιθετο ομως,δεν φτανει η εμφανιση γιαυτες και οσο και αν φαινεται παρανοικο δεν τους αρεσει η "ευγενικη και καλη συμπεριφορα" (γυναικεια μεταφραση μαλακακος) .Θελουν γκομενο σιγουρο,με αυτοπεποιθηση,να τις πειραζει,να τις κανει να τον εχουν αναγκη,θελουν "αντρα" με την καθαρη φυσικη σημασια της λεξης,εμεις εχουμε τους μυς ,εμεις ημαστε οι κυνηγοι ρε μαλακες ,αυτο το εχουν καρφωμενο τοσο βαθια στο ενστικτο τους και εμεις δεν μπορουμε να το καταλαβουμε.

Να πω και κατι αλλο,η γκομενα ενος φιλου του ειχε πει "σε γουσταρω γιατι ΔΕΝ μου τα εχεις δωσει ολα" .Μην προσπαθησετε να αναλυσετε τι εχουν στο κεφαλι τους,φτανει να ξερετε τι γουσταρουν και τι τις ελκυει,το γιατι αφηστε το σε αλλους .

Παρατηρηστε τα ζευγαρια που ξερετε,κατα 90% χωριζονται σε 2 κατηγοριες . Το ζευγαρι που κανει κομαντο εκεινη και ο αλλος ειναι την εχει μες στην ευγενεια και τα λουσα και το ζευγαρι που κανει κουμαντο εκεινος που οταν λειπει απο το σπιτι η αλλη παθαινει καταθλιψη .
Χαρακτηριστικο της 1ης περιπτωσης ειναι οτι το ζευγαρι ειναι παντα μαζι,καθως αυτος δεν την αφηνει ποτε απο τα ματια του μην παει και χασει το θησαυρο .Η 2η περιπτωση ειναι πιο ελευθερο ζευγαρι,μπορουν πχ να βγουν χωριστα χωρις να γινει θεμα .

Δεν λεω να τις βιασετε,ουτε να τις δερνετε ουτε να τις συμπεριφερεστε σαν να ειναι πουτανες (Στην καθημερινοτητα,γιατι στο κρεβατι μαλλον το θελουν : ) )

Ειπαμε, cocky and funny ! και αμα δε σου αρεσω,εσυ χανεις .

Αυτα τα ολιγα ^^
 

Piopo

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
Να πω και αλλο ενα tip . Μετα το 1ο ραντεβου περιμενετε 2-3 μερες χωρις να την παρετε τηλεφωνο.Αν σας παρει αυτη ,υπεροχα .
Αν δνε σας παρει,σττο τηλεφωνο ΜΗΝ της ζητησετε αλλο ραντεβου,μιληστε της για διαφορα,δειτε τι κανει,πειτε οτι περασατε καλα στο 1ο ραντεβου και μην της ζητησετε 2ο .
Ειτε θα σας το ζητησει η ιδια ειτε ηα μεινει με την απορια γιατι ΔΕΝ της ζητησατε 2ο .Θα αριχισει να σκεφτεται οτι δεν σας καταλαβαινει,οτι ειστε απροβλεπτος "γιατι με πηρε τοτε?" "και αφου ειπε οτι περασε καλα "
Την βαζετε ετσι σε ενα πολυ ωραιο τριπακι : ) .
Μετα απο 2-3 μερες παλι την περνετε και τοτε της λετε για ραντεβου,να μην φανουν  δηλαδη 100% οι προθεσεις σας ,οτι αυτος αποφασισε να μου την πεσει γιατι με γουσταρει,και μπηκαμε στη διαδικασια "ριξιματος". 1ο ραντεβου - τηλεφωνο - 2ο ραντεβου,του λεω οτι δεν μπορω και καλα - παλι τηλεφωνο του λεω οκ , κτλπ κτλπ κτλπ

Εναλλακτικα μπορειτε να την παρετε αμεσως τηλεφωνο,ειτε το ιδιο βραδυ του 1ου ραντεβου ειτε την επομενη ημερα και να ακολουθησετε την ιδια τακτικη .Νομιζω μαλιστα οτι ετσι ειναι ακομα πιο σκαλωμα για αυτην ^^ .
 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Ωραία όλα αυτά, αλλά μου θυμίζουν οδηγούς ΝΙΤΡΟ και COSMO, "πως να τον κάνετε να κελαηδήσει", "69 δρόμοι προς την ευτυχία" και άλλα γραφικά. Σε λίγο θα μας διδάξουν και πως να την τινάζουμε όταν κατουρήσουμε, που να εκσπερματώνουμε(καλά αυτό το διδάσκουν ήδη), πως να τον παίζουμε και άλλα.

Να κάνω μια ερώτηση χωρίς ίχνος εμπαιγμού. Δηλαδή ως συνταγή επιτυχίας προτείνεται να παραστήσουμε κάποιον άλλο, έναν προκάτ χαρακτήρα, τη συνταγή επιτυχίας. Όλα προσχεδιασμένα, "να είστε ξυρισμένος αλλά σε τριμ 3 ημερών" , "να μιλάω με προφορά ώστε να έχει το απαραίτητο μυστήριο για την καταγωγή μου", "να το παίζω άνετος" "να μην της δείξετε πόσο την έχετε ανάγκη γιατί χάσατε το παιχνίδι" "να μην την πάρετε τηλέφωνο γιατί θα..." Ε τότε ποιος ο λόγος ρε φίλε? Ποιος ο λόγος? Το γαμήσι? Πάω και γαμάω όποτε μου καπνίσει στα διάφορα κέντρα αισθητικής. Αυτό είναι? Δηλαδή ποια είναι η αξία αν υποδυόμαστε και δεν είμαστε ποτέ αυτοί που είμαστε? Μα άμα την πατήσω, θέλω να την πάρω τηλέφωνο, θέλω να την δω αμέσως μετά, θέλω να μυρίσω το άρωμα της, δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να της δείξω αμέσως ποιος είμαι, δεν θέλω να πλάσω άλλο προφίλ. Μου αρέσω με τα ελαττώματα μου και τις ατέλειες μου. Δεν θέλω να τα κρύψω, θέλω να αυτοσαρκαστώ και να αυτοειρωνευτώ. Δεν θέλω τριπάκια στημένα και μελετημένα και φορεμένα. Για αυτό έχουμε κλάσει πάνω μας και δεν τολμάμε να μιλήσουμε... Πρέπει να τηρούμε τα στάνταρ που άλλοι θέτουν. Έλεος! Μπα! Προφανώς βέβαια η δικιά μου άποψη είναι η λανθασμένη και εγώ στραβά αρμενίζω γιατί από κατακτήσεις έχω ρεκόρ ίδιο με του mr Bean(όχι του ηθοποιού, του χαρακτήρα). Αλλά δεν θα αλλάξω για να ρίξω. Ας μην ρίξω. Δεν γαμιέται. Δεν είμαι ό μόνος. Την υγειά μας να χουμε και αν είναι κάποιοι να μένουν καλαμιές, ε την πατήσαμε τι να κάνουμε. ʼποψη μου πάντα.
 

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Μηνύματα
152
Like
3
Πόντοι
1
Ωραία όλα αυτά, αλλά μου θυμίζουν οδηγούς ΝΙΤΡΟ και COSMO, "πως να τον κάνετε να κελαηδήσει", "69 δρόμοι προς την ευτυχία" και άλλα γραφικά. Σε λίγο θα μας διδάξουν και πως να την τινάζουμε όταν κατουρήσουμε, που να εκσπερματώνουμε(καλά αυτό το διδάσκουν ήδη), πως να τον παίζουμε και άλλα.

Να κάνω μια ερώτηση χωρίς ίχνος εμπαιγμού. Δηλαδή ως συνταγή επιτυχίας προτείνεται να παραστήσουμε κάποιον άλλο, έναν προκάτ χαρακτήρα, τη συνταγή επιτυχίας. Όλα προσχεδιασμένα, "να είστε ξυρισμένος αλλά σε τριμ 3 ημερών" , "να μιλάω με προφορά ώστε να έχει το απαραίτητο μυστήριο για την καταγωγή μου", "να το παίζω άνετος" "να μην της δείξετε πόσο την έχετε ανάγκη γιατί χάσατε το παιχνίδι" "να μην την πάρετε τηλέφωνο γιατί θα..." Ε τότε ποιος ο λόγος ρε φίλε? Ποιος ο λόγος? Το γαμήσι? Πάω και γαμάω όποτε μου καπνίσει στα διάφορα κέντρα αισθητικής. Αυτό είναι? Δηλαδή ποια είναι η αξία αν υποδυόμαστε και δεν είμαστε ποτέ αυτοί που είμαστε? Μα άμα την πατήσω, θέλω να την πάρω τηλέφωνο, θέλω να την δω αμέσως μετά, θέλω να μυρίσω το άρωμα της, δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να της δείξω αμέσως ποιος είμαι, δεν θέλω να πλάσω άλλο προφίλ. Μου αρέσω με τα ελαττώματα μου και τις ατέλειες μου. Δεν θέλω να τα κρύψω, θέλω να αυτοσαρκαστώ και να αυτοειρωνευτώ. Δεν θέλω τριπάκια στημένα και μελετημένα και φορεμένα. Για αυτό έχουμε κλάσει πάνω μας και δεν τολμάμε να μιλήσουμε... Πρέπει να τηρούμε τα στάνταρ που άλλοι θέτουν. Έλεος! Μπα! Προφανώς βέβαια η δικιά μου άποψη είναι η λανθασμένη και εγώ στραβά αρμενίζω γιατί από κατακτήσεις έχω ρεκόρ ίδιο με του mr Bean(όχι του ηθοποιού, του χαρακτήρα). Αλλά δεν θα αλλάξω για να ρίξω. Ας μην ρίξω. Δεν γαμιέται. Δεν είμαι ό μόνος. Την υγειά μας να χουμε και αν είναι κάποιοι να μένουν καλαμιές, ε την πατήσαμε τι να κάνουμε. ʼποψη μου πάντα.

Υπάρχουν ακόμα άντρες;;; Ωραίος ο παίχτης... Με έκανες και ένιωσα οτι δεν είμαι μόνος σε αυτό τον κόσμο.... Κάτω ο ρομποτισμός. Πάνω το αυθόρμητο.
 

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Μηνύματα
6.238
Κριτικές
4
Like
1.861
Πόντοι
266
Εντάξει, παιδάκια, ευχαριστούμε για τις συμβουλές... Καμιά καλή πουτάνα ξέρετε να γαμίσουμε;;
 

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Μηνύματα
107
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε πελλοπονησιε καλα τα λες..αλλα εν μερει κατα την δικη μου αποψη..Σιγουρα ολα ξεκινανε απο το να εισαι ο εαυτος σου..
Αλλα απο κει και περα οταν θες να κατακτησεις κατι πρεπει να κανεις και παιχνιδι..δεν λεμε να γινεις καποιος αλλος απλα οταν εχεις και τη διαθεση να παιξεις να βγεις εξω και να παιξεις..αλλωστε και σε σχεσεις χρονων δεν εχεις παρατηρησει οτι κατα καιρους απο πισω απο την σχεση παντα υπαρχει ενα παιχνιδι που παιζεται..και ολοι οι ανθρωποι το παιζουνε..αυτο δεν ειναι κακο..αλλωστε εχετε παρατηρησει οτι ιδεατες σχεσεις δεν υπαρχουν , κι αν υπηρχαν μετα απο λιγο καιρο θα χαλαγανε..
 

Επισκέπτης
Φιλε πελλοπονησιε καλα τα λες..αλλα εν μερει κατα την δικη μου αποψη..Σιγουρα ολα ξεκινανε απο το να εισαι ο εαυτος σου..
Αλλα απο κει και περα οταν θες να κατακτησεις κατι πρεπει να κανεις και παιχνιδι..δεν λεμε να γινεις καποιος αλλος απλα οταν εχεις και τη διαθεση να παιξεις να βγεις εξω και να παιξεις..αλλωστε και σε σχεσεις χρονων δεν εχεις παρατηρησει οτι κατα καιρους απο πισω απο την σχεση παντα υπαρχει ενα παιχνιδι που παιζεται..και ολοι οι ανθρωποι το παιζουνε..αυτο δεν ειναι κακο..αλλωστε εχετε παρατηρησει οτι ιδεατες σχεσεις δεν υπαρχουν , κι αν υπηρχαν μετα απο λιγο καιρο θα χαλαγανε..

ειπαμε το μυστικο ενα ειναι:να τις κανεις να σε πλησιασουν με τον τροπο σου.....ολα τα αλλα ειναι στο χερι μας...
 

Piopo

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
Με καλυψε αρκετα ο ολλανδος .Φιλε πελλοπονησιε ημουν σαν και εσενα και μαλιστα φανατικος.Σκεφτονται αναποδα απο μας ομως και αφου ειδα οτι δεν καταφερνω τιποτα με τον ενα τροπο δοκιμαζω αλλους.
Εχεις δικιο,τα περισσοτερα που γραφω αναφερονται κυριως για ξεκινημα σχεσεων και μαλιστα καπου στα ηλικιακα ορια των 16-26 .Σαφως και οταν θα ψαχνω για σοβαρη σχεση θα θελω να της δειξω τον πραγματικο μου εαυτο .Το 99% των μελων του φορουμ εδω ομως,δεν νομιζω να ενδιαφερεται για αρραβωνες.

Και παλι ομως σε καθε περιπτωση συμφωνω με τον ολλανδο,χρειαζεται ενα παιχνιδι.Εστω για το ξεκινημα και μετα(αφου "δεσει" το ζευγαρι) ειμαι σιγουρος πως ο αυθορμητισμος θα ερθει μονος του και θα καλυψει τις συνειδητες ενεργειες .

Και ξαναλεω,σκεφτονται διαφορετικα απο εμας,οταν το καταλαβουμε (γιατι και εγω στην εξασκηση ειμαι ακομα) τοτε θα ειμαστε καλυτερα .Οσο και αν μας φαινεται περιεργο υπαρχουν ελαχιστες που θα σε εκτιμησουν αν τους τα δωσεις ολα απο την αρχη.Την εχω παθει παρα μα παρα πολλες φορες ετσι και μονο ζημιωμενος βγαινω στην τελικη .

Ειπα οτι ειμαι "λατρης της γυναικας και γουσταρω να την περιποιουμαι" αλλα δεν το εκτιμανε ρε πελλοπονησιε,ποτε δεν το εκαναν και δεν νομιζω οτι θα βρω ποτε καποια που θα τις μιλησω εξαρχης ντομπρα και με ειλικρινεια και θα το εκτιμησει.
Αν θες ειναι και φυσικο τους,δεν ειπα οτι το κανουν επειδη ειναι ανωμαλες η κακες,αλλα ετσι φαινεται να ειναι .Ετσι,η εναλλακτικα καπου στα 40 σου θα γυρισεις σπιτι σου για να βρεις τη γυναικα σου με αλλον και θα αναρωτιεσαι τι πηγε στραβα .

Και μην μπερδευεις περιοδικα και οδηγους και αλλα,εδω ειμαστε για να συζηταμε και να αλλαζουμε αποψεις και εμπειριες.
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εγω νομίζω οτι ο καθένας πρέπει να είναι ο εαυτός του, τουλάχιστον όταν προσεγγίζει κοπέλες με σκοπό κάτι περισσότερο απο το απλό πήδημα της μιας βδομάδας. Απλά χρειάζεται θάρρος και ειλικρίνια. ʼμα η ψώλα ρίξει χυλόπιτα, να πάει να γαμηθεί και αυτή και η αδελφή της, αυτή θα χάσει. Αλλα δέν γουστάρω να παριστάνω κάποιον που δέν είμαι, μόνο και μόνο για να γαμήσω...
 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Μα δεν κριτικάρω, λέω μια άποψη και τονίζω ότι πιθανώς να κάνω λάθος. Νομίζεις δεν έχω διαπιστώσει ότι είναι αλούλου σεξ και χαβαλέ ντελούξ οι κυρίες? Το έχω διαπιστώσει με τον χειρότερο τρόπο. Πάντα αμελούσα να κρύψω τις γωνίες μου και την πάταγα. Όπως θα ήμουν με ένα φίλο μου ήμουν με αυτές. Και διαπίστωσα ότι θέλουν παραμύθια και δράκους και ξενέρωσα και τις κράζω. Δεν βρίσκω άκρη και δεν θέλω να αποκτηνωθώ και να τις βλέπω σαν κρέατα αλλά δεν μου αφήνουν καμία επιλογή. Όποτε ανοίχτηκα με χτυπήσαν σαν χταπόδι, οπότε έγινα μισάνθρωπος και κλείστηκα στο καβούκι μου για να μην ξαναπάθω τίποτα. Αλλά ούτε αυτή είναι λογική, ούτε το προκάτ. Πάντως, ο τρόπος μου δεν πιάνει με τπτ...!!! Μόνο φούστηδες ή κάτι ξενερωτάκια πέφτουν. Κάτι ουδέτερα πλασματάκια που δεν προσφέρουν καμία πρόκληση.
 

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Μηνύματα
600
Like
0
Πόντοι
6
Ο καθενας ειναι ξεχωριστος και μοναδικος χαρακτηρας!
Δεν υπαρχει φορμουλα! Η καλυτερη ειναι να εισαι ο εαυτο σου και να μην κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου! Ουτε να πρωσπαθεις να το παιξεις 007!(ποτε δεν μου αρεσε αυτο το Vodka-martini) Καλιεργησε τα πρωτερηματα και τα ελατωματα σου! κανεις δεν ειναι τελειος και σιγουρα οι γυναικες που θα πλησιασεις!

Αν ξερεις ποιος εισαι και τι θελεις βρισκεις τον δρομο για τα παντα! Και καποιες θα το εκτιμησουν! Κανενας ομως δεν θα εκτιμησει οτι το επαιζες Superman και τελικα εισαι ο Donald Duck!

Οπως επισης μεγαλη μαγκια ειναι να μπορεις να αναγνωρισεις οτι εκανες λαθος! Να εισαι αληθινος και προσγειωμενος! Θα σε παραπεμψω σε ενα τραγουδι των Lynyrd Skynyrd, το Simple Man.

Η ειληκρινεια και το ηθως ειναι αυτο που λειπει απο τις μερες μας...
 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Μακάρι, τα χρόνια περνάνε όμως... και δεν γυρνάνε πίσω.

ΥΓ.: Ίσως ακόμα δεν ξέρω ποιος είμαι, αλλά αυτό που ήθελα αποδείχτηκε νέμεσις.

Κάποιος πιο έξυπνος από μένα είχε πει: "ʽΕίναι στενάχωρο να μην αποκτάς αυτό που ονειρεύεσαι και καταστροφικό να το αποκτάς." Ε κάπως έτσι.
 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Μηνύματα
8.924
Like
15
Πόντοι
66
madman σωστος ως συνηθως :)

παντως ειλικρινα αναρωτιεμαι αν με προσχεδιασμενο πλανο καμακιου πεφτουν οι γυναικες... αν δεν ειναι κατι τουλαχιστον χιουμοριστικο αυτο που θα πεις στην αλλη.. δεν νομιζω να καταφερεις κατι

κ στις γυναικες αρεσει το αυθορμητο (η τουλαχιστον κ να μην ειναι ας φαινεται ετσι)

επισης μην παραξενευεστε τοσο που το πιθανοτερο σε μια γυναικα που θα δωσεις τα παντα απ  την αρχη  κ της λες σε οτι θελει ενταξει για να δειξεις ποσο σ αρεσει, να στην κανει σε καποια φαση... δλδ σε εσας θ αρεσε μια γυναικα που παντα σας λεει ναι σε οτιδηποτε? (κ δεν εννοω το σεξ :P ) που φαινεται να μην εχει αποψη κ να ειναι αβουλη κ να κανει οτι θελετε εσεις? εμενα προσωπικα οχι δεν θα μ αρεσε καποιος να κανει οτι θελω... δεν θελω να ειμαι ο ανδρας της σχεσης κ πολλες δεν θελουν επισης.. μην σας φαινεται καπως
επισης αν δωσεις τα παντα απ την αρχη η γυναικα μαλλον θα σκεφτει οτι αυτο ειναι καπως παραδοξο.. κ αν τελικα το κανεις με ολες για να τις πηδηξεις

ημαστε περιεργα τρενα εν γενει... δεν χρειαζεται να μας καταλαβετε σε ολα
ουτε εμεις κατανοουμε πολλα για σας.... κ δεν ειναι κ αναγκη... τζαστ μπι γιουρσελφ κ αν κατσει η φαση εχει καλως, τουλαχιστον δεν θα εχετε υποκριθει κ η αλλη αν γουσταρει θα ειναι εσας κ οχι αυτο που παρουσιασατε  :)
 

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Μηνύματα
600
Like
0
Πόντοι
6
Δεν διαφωνω Peloponisios αλλα θα σου απαντησω με κατι που εχει πει καποιος αλλος:
Μονο οι πολυ σοφοι και οι πολυ χαζοι δεν αλλαζουν...
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Συμφωνω με μπαιτ και μαντμαν........να προσθεσω κατι μονο......πολλες φορες κυνηγαμε (αντρες και γυναικες) απιαστα πραγματα......τα οποια οταν δεν τα αποκτουμε τα βριζουμε ή οταν τα αποκτουμε τελικα βλεπουμε οτι δεν ηταν ετσι οπως περιμεναμε.......και δεν μιλαω μονο για την εμφανιση....μιλαω για πολλα διαφορετικα στοιχεια που κανουν εναν ανθρωπο......
 

Επισκέπτης
Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει συγκεκριμένη "συνταγή". Όλα θα γίνουν πάνω στο παιχνίδι. Αν παίξεις καλά τα χαρτιά σου τότε θα βγεις κερδισμένος... ανεξαρτήτου του τι κυνηγάς (μουνάρα, άπιαστο όνειρο, μέτρια, μπάζο, κτλ, κτλ!). Βλέπεις τι την τραβάει περισσότερο και παίζεις ανάλογα.
 

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Μηνύματα
152
Like
3
Πόντοι
1
Το θέμα δεν είναι πως και ποιά θα πηδήξεις. Το θέμα είναι ΘΕΣ να την πηδήξεις; Αν θες έρχεται μόνο του...
 

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
1.129
Like
2
Πόντοι
16
Μου τη δίνουν οι συμβουλές κα οι κάθε λογής αμπελοφιλοσοφίες >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
 

Piopo

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
madman η ειλικρινια και το ηθος λειπει ,αλλα οπως λες "Μονο οι πολυ σοφοι και οι πολυ χαζοι δεν αλλαζουν..." .
Αρα το βρισκω μαλλον συνετο,να δεχεσαι κα τα προκατ και οτι αλλο πιστευεις οτι θα βοηθησει οταν "κολλας" με τον "αυθορμητο και αληθινο" τροπο .
Τα περι bond κτλπ αναφερονται κυριως στην διαθεση και αυτοπεποιθηση μας και οχι στον τροπο ντυσιματος η τα σχετικα.Στο top gun πχ οι τυποι ειναι ντυμενοι χυμα και πινουν μπυρονια,εκπεμπουν ομως την ιδια αυτοπεποιθηση.

Επισης,τονιζω πως οι συμβουλες γενικα χωριζονται σε 2 κατηγοριες. Στην πρωτη στοχευουν κυριως στην τονωση της αυτοπεποιθησης και του ηθικου του συνηθισμενου "απογοητευμενου και πολλαπλα χυλοπιτομενου" αρσενικου .
Δεν λεω να μην ειμαστε ο εαυτος μας,αλλα οχι και να μετατρεπομαστε σε ντροπαλους μαλακακους οταν παμε για το κατα ταλλα "καμακι" .
Να ειμαστε οι εαυτοι μας οπως λεει και ο φιλος .

Απο εκει και περα ομως υπαρχει η αλλη κατηγορια που στοχευει αφενος μεν στην κατα το δυνατον  κατανοηση της γυναικειας ψυχολογιας και αφετερου στα διαφορα tips hints ατακες κτλπ κτλπ που πρωτιστως αποτελουν ιδεες,δεν ειπα να τα κανετε copy paste .

Δε βλεπω το κακο στο να ξερεις και να εφαρμοζεις μερικα κολπακια αν αυτα εχουν αποτελεσμα.Δεν νομιζω οτι ετσι φορας μασκα η αλλαζεις τον εαυτο σου .

Πιστευω πως τελικα το καμακι (γιατι γιαυτο μιλαω) ειναι κατι που μαθαινεται .Ειτε με την εμπειρια (αρα καλα γαμησια στα 35 μας ) ειτε διαβαζοντας απο εδω και απο κει για ιδεες και κυριοτερα με "πρακτικη" .

Επισης ξαναλεω πως τα "προκατ" αναφερονται το πολυ στον 1ο μηνα της σχεσης .

Να πω και κατι αλλο για παραδειγμα που διαβασα σε ενα λινκ που βρηκα εδω στο φορουμ μας .

Αν ειμαστε με τον κολλητο και ενδιαφερομαστε για αναλογο θηλυκο διδυμο,οριστε μια ιδεα .Ενω μιλαει ο καθενας με την δικη του,πετας στην δικη σου ενα "αντε παμε εξω/παραπερα whatever να τους αφησουμε μονους" χωρις φυσικα να το ακουσουν οι αλλοι 2 .Ενω φευγετε ο κολητος πεταει ενα "α καλα τα πηγαν αυτοι" η "πανε για καλοπεραση" η οτιδηποτε σχετικη μαλακια σας ερχεται στο μυαλο .

Αποτελεσμα,εχετε και τις 2 να νομιζουν οτι η κολλητη τους πιθανοτατα να περασει "καλα" το σημερινο βραδυ.
Μην μου πειτε οτι διαφωνειτε οτι θα πεθανουν στην περιεργεια για το τι κανει το αλλο ζευγαρακι και για το αν τελικα η μια θα μεινει με το δαχτυλο στο χερι και αλλη με τον γκομενο στο κρεβατι .

Επισης ετσι σπαει η σατανικη συμμαχια κολλητης-κολλητης που μονο για καλο δεν μπορει να υπαρχει :) .

Θα μου πειτε και ειναι αναγκη να τα κανω ολα αυτα.Αν θελει πραγματικα θα με δεχθει χωρις μαλακιες κτλπ κτλπ ..
Τι να πω,δεν νομιζω οτι δεν ειμαι ο εαυτος μου εφαρμοζοντας τετοιες πρακτικουλες .
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom