Νέα

Συμβουλές από ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ ! ! !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να παρει πουλο/φαει μιουτ η αλιντισσα?

• τι νουμερο ειναι αυτη η αλιντισσα!!χαχαχαχα

Ψήφοι: 37 78,7%
  • σβηστε το θρεντ!!

Ψήφοι: 6 12,8%
  • σβηστε το θρεντ!(νεα επιλογη)

Ψήφοι: 4 8,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

Επισκέπτης
Δεν αφήνετε τις μαλακίες να μιλήσουμε λίγο για γαμήσια?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εκπλήρωσα μια μεγάλη μου φαντασίωση μωρό μου και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας που είστε όλα καυλιάρικα μωρά και θα με καταλάβαιτε ..

ουτε στο μυαλο μου νασουνα! εχω απιστευτη ορεξη να μαθω. Θα ρουφηξω καθε λεπτομερεια σα σφουγγαρι.

καληνυχτα και μην ακουσω πορτα να χτυπαει οταν φυγετε και ξυπνησω γιατι σας γαμησα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σκαστε ρε να πει. :sunglasses:

Επισκέπτης
Θα τα πούμε αύριο πολύ αναλυτικά μωράκια μου γιατί τώρα είναι πολύ αργά και δεν μπορώ να σας γράφω σεντόνια.
Έζησα μια πολύ καυλιάρικη εμπειρία και θα σας την πω με κάθε λεπτομέρεια.
Αύριο λοιπόν..Καυληνύχτα σε όλους. :smitten:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν αναφέρομαι σε ... επάγγελμα αλλά σε τρόπο και ύφος γραφής- θυμίζει αφόρητα τη γνωστή ιερόδουλο, το ύφος της οποίας δημιούργησε σχολή στα lifestyle έντυπα των 80s & 90s και ακολουθεί εδώ η συμπαθής κατά τα λοιπά κυρία...
Και κάτι ενδιαφέρον ανάμεσα σε τόση μπουρδουλογία.... :rolleyes: :rolleyes: τη Μανίνα Ζουμπουλάκη μου θυμίζει το ύφος (έγραφε συνέχεια για φίφες και μπάρες στα έντυπα εκείνης της εποχής), μόνο που δεν ήταν ιερόδουλος... :rolleyes: :rolleyes:

να ρε πούτη, για να διαβάζω σούπερ κατερίνα στα νάιντις δεν πιάνω τέτοιες αναφορές  :headbang:

πριστίιιιν εξήγησε σε μας τα αθώα κυκλάμινα, ο στρέιτ είναι μπλαζέ και θα με κλάσει   :2funny:
Κάπως έτσι δηλ? :badair: :tooth: :tooth: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μην γελας βρε μαλακα ξεφτιλα.
εστελνες και πμ να γαμησεις κιολας παλιοχαλια.
εσυ δεν μπορεις να γαμησεις στην πραγματικοτητα,με πμ θελεις να γαμησεις κιολας?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά, για μαζέψου τώρα γιατί πμ δεν έχει μόνο η σιλβα, και δε σβήνουμε όλες τα πμ μας.

ορίστε χάλια, να τη λέει ο αρκανς για αυτούς που την πέφτουν με πμ....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλά, για μαζέψου τώρα γιατί πμ δεν έχει μόνο η σιλβα, και δε σβήνουμε όλες τα πμ μας.

ορίστε χάλια, να τη λέει ο αρκανς για αυτούς που την πέφτουν με πμ....

φταιει η ματινα η γκομενα, ειναι παρτουζιαρα. καθε φορα που την εχει του ζηταει και αλλες γκομενες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα τα πούμε αύριο πολύ αναλυτικά μωράκια μου γιατί τώρα είναι πολύ αργά και δεν μπορώ να σας γράφω σεντόνια.

Δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου αλλα θελω να σου κανω εναν αντιλογο.

Τις δικες μας ιστοριες (κριτικες) τις διαβαζετε καθημερινα... Εμενα προσωπικα μου φαινεται τοσο παραξενο που ορισμενοι στελνουν ΠΜ σε γκομενες απο δω μεσα.. αναρωτιεμαι τι να θελουν απο την στιγμη που υπαρχουν ενα καρο καλυτερα μουνια και με τα "λιγοτερα".
Ενα αυτο... Δευτερο ειναι το γεγονος οτι και παλι ο σκοπος του σαιτ εδω μεσα ειναι η ΠΟΥΤΑΝΟΓΑΜΗΣΙΑΣΗ. Οτιδηποτε αλλο μπορει να γινει ειτε σε κανα ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ (Ακομη και αν δεν μπορεις να σταματησεις να εισαι ο κλασσικος μαλακας και ανοητος ο οποιος ψαχνεται απο το ιντερνετ) το συγκεκριμενο σαιτ για μενα ισως ειναι το τελευταιο απο τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στα οποια πρεπει να ψαξει κανεις τα παραπανω και οχι για το σπορ της ΠΟΥΤΑΝΟΓΑΜΙΑΣΗΣ.

Οσο για τις ιστοριες.... ξαναλεω τις δικες μας τις διαβαζετε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ... Και ειναι πραγματικα ασχημο να νιωθει καποια οτι πλεον δεν θα κατσει ο αλλος να ασχοληθει μαζι της ουτε λεπτο αλλα θα παει σε μια πουτανα.. για αυτο μας βριζουν οσες μας βριζουν και για αυτο μας σνομπαρουν οσες μας σνομπαρουν επειδη πρωτοι εμεις τους δωσαμε αυτο το σνομπαρισμα και με το παραπανω. Κατα τα αλλα αλλαξτε μυαλο γιατι θα φυγετε ακλαφτες... η αλαζονεια δεν περναει και αν νομιζεις πως το στυλ σου ειναι γοητευτικο εισαι παντελως ανοητη

P.S κακως σε εχουν θεοποιησει εδω μεσα... αν εισαι μαγκισσα ας το δειξεις απεξω και στις πραξεις. Γιατι μου φαινεται πως πολλα λες και αμα πεσεις στο κρεβατι θα εισαι σα κουταβι.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ειμαστε σε αναμονη και σε περιμενουμε να μας τα πεις!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
P.S κακως σε εχουν θεοποιησει εδω μεσα... αν εισαι μαγκισσα ας το δειξεις απεξω και στις πραξεις. Γιατι μου φαινεται πως πολλα λες και αμα πεσεις στο κρεβατι θα εισαι σα κουταβι.

Η Αλι, είναι επιρρεπής.....! Ξαναπέφτει στα ίδια. Απόδειξη? Εδιωξε τον άντρα της, τον χώρισε, και πάλι από αυτόν γαμιέται (κάποιες φορές). Πάλι στα σκληρά έχει πέσει..... :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μπολντεμορτ....αυτος ο παραξενος μαγκας

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πάντως είναι αλήθεια, διαβάζω τις κριτικές πχ του λάιον και με πιάνει μια μελαγχολία... λέω γιατί να μη θέλει να πηδήξει εμένα και πηδάει τις πουτάνες... τις διαβάζω ξανά και ξανά και ένα δάκρυ κυλάει... αχ λάιον λάιον γιατί να μη θες να με πηδήξεις... γιατί να αναγκάζομαι να διαβάζω τις κριτικές σου...

ελάτε κορίτσια, παραδεχτείτε το  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom