Επισκέπτης
Δεν αφήνετε τις μαλακίες να μιλήσουμε λίγο για γαμήσια?
Δεν χρείζονται λόγια,μόνο έργα,γδύσου!!!Δεν αφήνετε τις μαλακίες να μιλήσουμε λίγο για γαμήσια?
Δεν αφήνετε τις μαλακίες να μιλήσουμε λίγο για γαμήσια?
Εκπλήρωσα μια μεγάλη μου φαντασίωση μωρό μου και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας που είστε όλα καυλιάρικα μωρά και θα με καταλάβαιτε ..γαμησια....αυτα τα παραξενα πραματα
Εκπλήρωσα μια μεγάλη μου φαντασίωση μωρό μου και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας που είστε όλα καυλιάρικα μωρά και θα με καταλάβαιτε ..
ουτε στο μυαλο μου νασουνα! εχω απιστευτη ορεξη να μαθω. Θα ρουφηξω καθε λεπτομερεια σα σφουγγαρι.
Θα τα πούμε αύριο πολύ αναλυτικά μωράκια μου γιατί τώρα είναι πολύ αργά και δεν μπορώ να σας γράφω σεντόνια.ωωω για πε!
παρτουζα.....Εκπλήρωσα μια μεγάλη μου φαντασίωση μωρό μου και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας που είστε όλα καυλιάρικα μωρά και θα με καταλάβαιτε ..
Και κάτι ενδιαφέρον ανάμεσα σε τόση μπουρδουλογία.... τη Μανίνα Ζουμπουλάκη μου θυμίζει το ύφος (έγραφε συνέχεια για φίφες και μπάρες στα έντυπα εκείνης της εποχής), μόνο που δεν ήταν ιερόδουλος...Δεν αναφέρομαι σε ... επάγγελμα αλλά σε τρόπο και ύφος γραφής- θυμίζει αφόρητα τη γνωστή ιερόδουλο, το ύφος της οποίας δημιούργησε σχολή στα lifestyle έντυπα των 80s & 90s και ακολουθεί εδώ η συμπαθής κατά τα λοιπά κυρία...
Κάπως έτσι δηλ?να ρε πούτη, για να διαβάζω σούπερ κατερίνα στα νάιντις δεν πιάνω τέτοιες αναφορές
πριστίιιιν εξήγησε σε μας τα αθώα κυκλάμινα, ο στρέιτ είναι μπλαζέ και θα με κλάσει
μην γελας βρε μαλακα ξεφτιλα.
εστελνες και πμ να γαμησεις κιολας παλιοχαλια.
εσυ δεν μπορεις να γαμησεις στην πραγματικοτητα,με πμ θελεις να γαμησεις κιολας?
καλά, για μαζέψου τώρα γιατί πμ δεν έχει μόνο η σιλβα, και δε σβήνουμε όλες τα πμ μας.
ορίστε χάλια, να τη λέει ο αρκανς για αυτούς που την πέφτουν με πμ....
Θα τα πούμε αύριο πολύ αναλυτικά μωράκια μου γιατί τώρα είναι πολύ αργά και δεν μπορώ να σας γράφω σεντόνια.
Έζησα μια πολύ καυλιάρικη εμπειρία και θα σας την πω με κάθε λεπτομέρεια.
Αύριο λοιπόν..Καυληνύχτα σε όλους.
Ειμαστε σε αναμονη και σε περιμενουμε να μας τα πεις!!Θα τα πούμε αύριο πολύ αναλυτικά μωράκια μου γιατί τώρα είναι πολύ αργά και δεν μπορώ να σας γράφω σεντόνια.
Έζησα μια πολύ καυλιάρικη εμπειρία και θα σας την πω με κάθε λεπτομέρεια.
Αύριο λοιπόν..Καυληνύχτα σε όλους.
P.S κακως σε εχουν θεοποιησει εδω μεσα... αν εισαι μαγκισσα ας το δειξεις απεξω και στις πραξεις. Γιατι μου φαινεται πως πολλα λες και αμα πεσεις στο κρεβατι θα εισαι σα κουταβι.