Νέα

Συμβουλές από ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ ! ! !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να παρει πουλο/φαει μιουτ η αλιντισσα?

• τι νουμερο ειναι αυτη η αλιντισσα!!χαχαχαχα

Ψήφοι: 37 78,7%
  • σβηστε το θρεντ!!

Ψήφοι: 6 12,8%
  • σβηστε το θρεντ!(νεα επιλογη)

Ψήφοι: 4 8,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αλλα και σε ποιο θρεντ να παω ολο μαλακειες λετε ολα τα θρεντ εχουν γινει οφ τοπικ μπηκα καλο παιδι εδω μεσα και καταντησα μαλακας εξαιτιας σας  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αλλα και σε ποιο θρεντ να παω ολο μαλακειες λετε ολα τα θρεντ εχουν γινει οφ τοπικ μπηκα καλο παιδι εδω μεσα και καταντησα μαλακας εξαιτιας σας   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

σε 2-3 μηνες θα ξεπερασεις τον πλεζουρα στα ποστ

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τσιμπασατε ολα τα πουτανακια βλεπω.

εσενα βρωμιαρα βελβι δεν προκειτε να σου δωσω την χαρα να γλυψεις την πουτσα μου οσο και να παρακαλας.
(ακομα περιμενω μπουχεσα βελβι να ποσταρεις και καλα τα πμ που σου εστελνα,παλιοπεταμενη πατσαβουρα,ζητιανα τις πουτσας)

ρουφηξτε και το αυγουλακι σας πουτανακια ολα.

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

Επισκέπτης
ελα παμε αλλη μια να πανε τα φαρμακια κατωωωωωω!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
τσιμπασατε ολα τα πουτανακια βλεπω.

εσενα βρωμιαρα βελβι δεν προκειτε να σου δωσω την χαρα να γλυψεις την πουτσα μου οσο και να παρακαλας.
(ακομα περιμενω μπουχεσα βελβι να ποσταρεις και καλα τα πμ που σου εστελνα,παλιοπεταμενη πατσαβουρα,ζητιανα τις πουτσας)

ρουφηξτε και το αυγουλακι σας πουτανακια ολα.

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:
αρκανη λες μαλακιες.
αντι να ξεκαθαριζεις πραματα τα κανεις χειροτερα!!!!!

κι εχω και τη μισοριξια να λεει συνεχεια μαλακιες πως με εριξες!!!!

Επισκέπτης
αρκανη λες μαλακιες.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρομπααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ελα παμε αλλη μια να πανε τα φαρμακια κατωωωωωω!!

ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΧΟΝΤΡΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΕΧΩ 1000000000 ΦΟΡΕΣ.
(και ξυρισε καμια μασχαλη και κανα μουνι μηπως και ξεγελαστη κανενας πακης).

αρκανη λες μαλακιες.

ρε μην τσιμπας και ψαρωνεις με την μαλακια του καθενος εδω μεσα και εσυ.
μαλακιες λενε και το ξερεις.

ο εκτορας δηλαδη που γαμαει την πατσαβουρα την βελβι τι να πει?
200 κιλα σκατιλα τρωει καθε μερα στην μαπα και δεν λεει τιποτα ο ανθρωπος

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
η μιξορισια ποια ειναι ρε σιλβα? :think: :think: :think: :think:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αρκανη οπως ανοιξες το στομα σου και ειπες μαλακιες(γιατι τις εμαθα)
τωρα γραψτο να το δει και η μισοριξια πως ελεγες μαλακιες!!!

μου τα ζαλισανε συνεχεια πως τραβιεμαι μαζι σου!!!

σιχτιρια πια!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
αρκανη οπως ανοιξες το στομα σου και ειπες μαλακιες(γιατι τις εμαθα)
τωρα γραψτο να το δει και η μισοριξια πως ελεγες μαλακιες!!!

μου τα ζαλισανε συνεχεια πως τραβιεμαι μαζι σου!!!

σιχτιρια πια!
ρε βλημα εγω καταρχην δεν σε εχω δει ποτε μου.πως ειναι δυνατον να τραβιεμε και μαζι σου.
πλακα μας κανεις τωρα?

μην ψαρωνεις απο τις μαλακιες του καθενα που σου λεει εδω μεσα,μηπως και γαμησει.

αντε ξυπνα επιτελους. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οποιος ενδιαφερεται ας μπει στην δημοπρασια

URL]]

Επισκέπτης
ρε βλημα εγω καταρχην δεν σε εχω δει ποτε μου.πως ειναι δυνατον να τραβιεμε και μαζι σου.
πλακα μας κανεις τωρα?

μην ψαρωνεις απο τις μαλακιες του καθενα που σου λεει εδω μεσα,μηπως και γαμησει.

αντε ξυπνα επιτελους. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
σκεφτηκες οτι αν δεν ησουν αλβανος μπορει να μην ειχε προβλημα να το μαθουμε τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom