Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 71.110
- Πόντοι
- 12.056
το αντιστοιχο για αντρες θα ειναι μικρα/μεγαλα βυζια κτλ?
Κλασσικαααααααα......
το αντιστοιχο για αντρες θα ειναι μικρα/μεγαλα βυζια κτλ?
Ρε χαζε δεν εχεις νοιωσει ποτε την ηδονη που μπορει να σου ποσφερει ενα πουπουλοΕγώ που πήδηξα γκόμενα στα 19 μου πρώτη φορά μάλλον είναι ανώμαλος(άλλος μαξιλάρι,άλλος κάλτσα)!!!
Μην επιτίθεστε στον αυνανισμό. Είναι σεξ με κάποιον που αγαπάμε!!!Εμαθα απο μικρος οτι τρυπα και να ταν,του πεπονιου ,του γαιδαρου που πουλαω τωρα,μεγαλωσα και ανακαλυψα το μουνι!
ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΗ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ,ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΖΩ
Μήπως ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε, αλλά η συναδελφική αλληλεγγύη επιβάλλει να το μάθουμε?
και γω δηλωσα γκει αραπης διπλα.....δεν λεει κατι.....
Κλασσικαααααααα......
στον αυνανισμο οχι....στην κτηνοβασια ναι ....ακους εκει ο αλλος πηδουσε τον γαιδαρο που τωρα πουλα....Μην επιτίθεστε στον αυνανισμό. Είναι σεξ με κάποιον που αγαπάμε!!!
Γούντυ Άλλεν(Αμερικανός ηθοποιός & σκηνοθέτης)
Δεν αναφέρομαι σε ... επάγγελμα αλλά σε τρόπο και ύφος γραφής- θυμίζει αφόρητα τη γνωστή ιερόδουλο, το ύφος της οποίας δημιούργησε σχολή στα lifestyle έντυπα των 80s & 90s και ακολουθεί εδώ η συμπαθής κατά τα λοιπά κυρία...
εσυ εισαι το γ!! ;)εγω οτι και να ειναι το κουκλακι, το απογειωνω.
Τα παντα εχω γαμησει εγω απο θεια ,ξαδερφη,σκυλο γιαγιας ,γαιδαρο παπου κλπστον αυνανισμο οχι....στην κτηνοβασια ναι ....ακους εκει ο αλλος πηδουσε τον γαιδαρο που τωρα πουλα....
εσυ εισαι το γ!! ;)
Η περιέργεια σκότωσε την γάτα,καλά θα κάνουνε να σε κλάσουνε λοιπόν!!!πριστίιιιν εξήγησε σε μας τα αθώα κυκλάμινα, ο στρέιτ είναι μπλαζέ και θα με κλάσει
στον αυνανισμο οχι....στην κτηνοβασια ναι ....ακους εκει ο αλλος πηδουσε τον γαιδαρο που τωρα πουλα....
ναι αλλα εσυ εισαι το γ ;)εσυ εισαι το Ε. κριπι γκαι πανω στα βραχια να κοιταει τα χνωτισμενα τζαμια στα αυτοκινητα
Ασε αγαπη μου ο gl δεν εχει ιδεα τι παει να πει μεταφορικη σεξουαλικη φαντασιωσημπορεί να είναι ποιητική αναφορά
πχ να είχανε μια ψυχοκόρη που να δούλευε σαν γαϊδούρι και τώρα να τηνε παντρεύουνε...
εσυ εισαι το Ε. κριπι γκαι πανω στα βραχια να κοιταει τα χνωτισμενα τζαμια στα αυτοκινητα
εσυ εισαι το Ε. κριπι γκαι πανω στα βραχια να κοιταει τα χνωτισμενα τζαμια στα αυτοκινητα
Θες τον γαιδαρο μου? Στον πουλαω φτηναναι αλλα εσυ εισαι το γ ;)