Νέα

Συμβουλές από ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ ! ! !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να παρει πουλο/φαει μιουτ η αλιντισσα?

• τι νουμερο ειναι αυτη η αλιντισσα!!χαχαχαχα

Ψήφοι: 37 78,7%
  • σβηστε το θρεντ!!

Ψήφοι: 6 12,8%
  • σβηστε το θρεντ!(νεα επιλογη)

Ψήφοι: 4 8,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγώ που πήδηξα γκόμενα στα 19 μου πρώτη φορά μάλλον είναι ανώμαλος(άλλος μαξιλάρι,άλλος κάλτσα)!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε χαζε δεν εχεις νοιωσει ποτε την ηδονη που μπορει να σου ποσφερει ενα πουπουλο  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Επισκέπτης
Εμαθα απο μικρος οτι τρυπα και να ταν,του πεπονιου ,του γαιδαρου που πουλαω τωρα,μεγαλωσα και ανακαλυψα το μουνι!

ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΗ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ,ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΖΩ   

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Μην επιτίθεστε στον αυνανισμό. Είναι σεξ με κάποιον που αγαπάμε!!! :grin: :rockon:

Γούντυ Άλλεν(Αμερικανός ηθοποιός & σκηνοθέτης)  

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μήπως ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε, αλλά η συναδελφική αλληλεγγύη επιβάλλει να το μάθουμε? :cool2:

Δεν αναφέρομαι σε ... επάγγελμα αλλά σε τρόπο και ύφος γραφής- θυμίζει αφόρητα τη γνωστή ιερόδουλο, το ύφος της οποίας δημιούργησε σχολή στα lifestyle έντυπα των 80s & 90s και ακολουθεί εδώ η συμπαθής κατά τα λοιπά κυρία...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μην επιτίθεστε στον αυνανισμό. Είναι σεξ με κάποιον που αγαπάμε!!! :grin: :rockon:

Γούντυ Άλλεν(Αμερικανός ηθοποιός & σκηνοθέτης)  
στον αυνανισμο οχι....στην κτηνοβασια ναι ....ακους εκει ο αλλος πηδουσε τον γαιδαρο που τωρα πουλα.... :jerking:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν αναφέρομαι σε ... επάγγελμα αλλά σε τρόπο και ύφος γραφής- θυμίζει αφόρητα τη γνωστή ιερόδουλο, το ύφος της οποίας δημιούργησε σχολή στα lifestyle έντυπα των 80s & 90s και ακολουθεί εδώ η συμπαθής κατά τα λοιπά κυρία...

να ρε πούτη, για να διαβάζω σούπερ κατερίνα στα νάιντις δεν πιάνω τέτοιες αναφορές  :headbang:

πριστίιιιν εξήγησε σε μας τα αθώα κυκλάμινα, ο στρέιτ είναι μπλαζέ και θα με κλάσει   :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
στον αυνανισμο οχι....στην κτηνοβασια ναι ....ακους εκει ο αλλος πηδουσε τον γαιδαρο που τωρα πουλα.... :jerking:
Τα παντα εχω γαμησει εγω απο θεια ,ξαδερφη,σκυλο γιαγιας ,γαιδαρο παπου κλπ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

μπορεί να είναι ποιητική αναφορά  :think:
πχ να είχανε μια ψυχοκόρη που να δούλευε σαν γαϊδούρι και τώρα να τηνε παντρεύουνε...  :boobies:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πουλαω τον γαιδαρο μου

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μπορεί να είναι ποιητική αναφορά  :think:
πχ να είχανε μια ψυχοκόρη που να δούλευε σαν γαϊδούρι και τώρα να τηνε παντρεύουνε...  :boobies:
Ασε αγαπη μου ο gl δεν εχει ιδεα τι παει να πει μεταφορικη σεξουαλικη φαντασιωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom