Νέα

Συμβουλές από ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ ! ! !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να παρει πουλο/φαει μιουτ η αλιντισσα?

• τι νουμερο ειναι αυτη η αλιντισσα!!χαχαχαχα

Ψήφοι: 37 78,7%
  • σβηστε το θρεντ!!

Ψήφοι: 6 12,8%
  • σβηστε το θρεντ!(νεα επιλογη)

Ψήφοι: 4 8,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ενταξει παιζουν πολυ τετοια σκηνικα δεν ειναι μεμονωμενο

καμμενα σκηνικα. αυτη να μη μπορει να βρει πεο τσι προκοπης, αυτος να μη μπορει να βρει γκομενα διαχρονικα και καθεται και τρωει μουνι απο το ψυγειο.
καποια ζευγαρια ειναι μοιραιο να γαμιονται διαχρονικα ενεκα πουτανας αναγκης

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
καμμενα σκηνικα. αυτη να μη μπορει να βρει πεο τσι προκοπης, αυτος να μη μπορει να βρει γκομενα διαχρονικα και καθεται και τρωει μουνι απο το ψυγειο.
Ετσι ειναι οι ελληνιδες χωριζουν για πλακα και μετα πιστευουν οτι εχουν την ζωη μπροστα τους! πως θα βρεις μωρη γκομενο της προκοπης στα 40 παρα κατι? Αφου σταφιδιασες ή στην καλυτερη εχεις 2 παιδια που σε θελουν συνεχεια απο πανω...Ο Αντρας παλι με τα λεφτα που του μενουν μετα την διατροφη 8 στις 10 δεν μπορει να συντηρει και γκομενα οποτε ξεκαβλωνει στην πρωην αν υπαρχουν φυσικα οι καταλληλες προυποθεσεις

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Ενώ όλα μπορούν να αποφευχθούν πότε;

Αν ο άντρας δεν παντρευτεί ποτέ, οέο  :2funny:

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πόσο καμμένοι μπορεί να είναι μερικοί που ξεροσταλιάζουν περιμένοντας μια σιτεμένη τύπισσα να τους ποστάρει τον κώλο της όταν έξω κυκλοφορούν χιλιάδες πιτσιρίκες με τουρλωτό κωλαράκι ωραιότατα διακριτό κάτω από τα στενά τζιν και τα φουστάκια και κυρίως έτοιμο για σκαμπιλάκια και anal training;Πόσο;Ελικρινά πόσο;(πολύ βλέπω)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πόσο καμμένοι μπορεί να είναι μερικοί που ξεροσταλιάζουν περιμένοντας μια σιτεμένη τύπισσα να τους ποστάρει τον κώλο της όταν έξω κυκλοφορούν χιλιάδες πιτσιρίκες με τουρλωτό κωλαράκι ωραιότατα διακριτό κάτω από τα στενά τζιν και τα φουστάκια και κυρίως έτοιμο για σκαμπιλάκια και anal training;Πόσο;Ελικρινά πόσο;(πολύ βλέπω)

και οι σιτεμένες έχουν ψυχή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ψυχή ίσως έχουν, για Κορμί δεν ξέρω πατριώτη

ολο και κάτι γίνεται.. έχει βελτιωθεί το επίπεδο... αρκετές δε φορές είναι πολύ καλύτερες από τις φρέσκιες .. με αντιλαμβάνεσαι νομίζω ??

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ολο και κάτι γίνεται.. έχει βελτιωθεί το επίπεδο... αρκετές δε φορές είναι πολύ καλύτερες από τις φρέσκιες .. με αντιλαμβάνεσαι νομίζω ??

Κάτι προσπαθείς να μου πεις αλλά αδυνατώ καθώς δεν δοκιμάζω μεγαλύτερα μεγέθη από το δικό μου ποτέ.  :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
που σας χανω,που σας βρισκω μερικοι κραζετε τις γυναικες στο σαιτ αλλα ολο στα θεματα τους ποσταρετε. :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
που σας χανω,που σας βρισκω μερικοι κραζετε τις γυναικες στο σαιτ αλλα ολο στα θεματα τους ποσταρετε. :2funny:

κράζω τις γυναίκες !!!!!!!!! εγώ ?????????????????

γιατί με διαβάλεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom