ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
στο γλυψιμο χα φορατε και στολη ΔΥΤΗ ειδικα με μαυρεσβιβλίο πρέπει να γράψει!!!!!
στο γλυψιμο χα φορατε και στολη ΔΥΤΗ ειδικα με μαυρεσβιβλίο πρέπει να γράψει!!!!!
μπραααααβο νωντα
και η βεσπα παρκαρισμα απεξωστο γλυψιμο χα φορατε και στολη ΔΥΤΗ ειδικα με μαυρεσ
απο αλιντισσα
2)Σε έναν έμπειρο γαμιά λέμε ΝΑΙ.Ο έμπειρος γαμιάς διακρίνεται απο τα εξής:
α)πολλά μουνιά στο βιογραφικό
β)3 τουλάχιστον μακροχρόνιες σχέσεις
γ)Δεν παινεύεται για το α)(σαν μερικούς μερικούς ...Ερι συμφωνείς?)
εχασες γιατι παινευτηκες για το α)Πληρώ και τις 3 προϋποθέσεις καλή μου Αλίντισα. Λοιπόν επειδή τα πολλά λόγια περιτευουν: στήσε κώλο κι ερχομαι
Tι να τις κάνεις εσύ τις συμβουλές, οι πλαστικές κούκλες δεν έχουν τράχυλο
Να μην νομίζεις,να είσαι σίγουρος!!! ;)
Να 'σαι καλά ρε LION7. Πετάς κάτι ατάκες ώρες-ώρες...
ΥΓ: Νομίζω ότι είναι τράχηλος
Ορίστε;!
Γενικη Γραμματεία? ΧΜΜΜ
ρε τον τυπο
1[/youtube]
απο αλιντισσα που πραγματικά δείχνει την γυναικεία σκέψη:
Κοίταξε τώρα τι ανωμαλάρα είμαι.Θα γυρίσω να κοιτάξω τον ωραίο γκόμενο με φέτες κοιλιακούς και όμορφο κατά κοινή ομολογία αλλά...
αυτός που θα με καυλώσει και θα με στείλει αδιάβαστη αποκλείεται να είναι τρελό μωρό.Συνήθως απο κάτι ψιλομπαζάκια την πατάω κι αυτό γιατί δεν κοιτάω εμφάνιση συνήθως..
Βασικά με τρελλαίνει όταν έχει αυτοπεποίθηση ο άντρας και είναι πολύ έξυπνος και με πολλές εμπειρίες στο σεξ..Άμα έχει και χιούμορ ,κολλάω περισσότερο.Επίσης μου αρέσει να βλέπω προσεγμένο και πολύ καθαρό ντύσιμο και θέλω να φοράει πάντα δροσερό άρωμα.Ένα τέτοιο αντρα θέλω λέμε..
Αν ξέρεις να γαμάς μουνί καλά στον κώλο θα έχεις διδακτορικό.
αλιντισσα
Μάλλον θέλει να πει οτί τα μπάζα μπορούν να ρίξουν γκόμενα εννώ τις άσχημες δύσκολα θα τις προσέξει κάποιος!!! ;)Συμπεράσματα:
1)Αυτοπεποίθηση έχουν μόνο οι σκυλομούρηδες μπουχέσες και όχι οι Θεογκόμενοι
2)Η εξυπνάδα και το χιούμορ ( ξέχασε και τον καλό χαρακτήρα), είναι κι αυτά προνόμιο των ως άνω μπουχεσόπαιδων...
Προφανώς, οι εμφανίσιμοι είναι ΠΑΝΤΑ χαζοί, ενίοτε δε και μουγκοί...