Νέα

Συμβαίνει σε εσάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα its_me
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

its_me

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η σεξουαλικη μου ζωη,σε 3 μεγαλες σχεσεις(απο 3 χρονια η καθε μια),καταληγει να ειναι πολυ ανιαρη υποθεση.Η αιτια,εχω την αισθηση οτι ειμαι εγω,ενω δηλαδη στην αρχη το σεξ ειναι τελειο και με ενδιαφερει πολυ να ικανοποιω τη συντροφο μου,μετα απο καποιο καιρο το μονο που με ενδιαφερει ειναι η δικη μου γρηγορη ικανοποιηση,σας συμβαινει?Αν ναι πως το αντιμετωπιζετε?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Η σεξουαλικη μου ζωη,σε 3 μεγαλες σχεσεις(απο 3 χρονια η καθε μια),καταληγει να ειναι πολυ ανιαρη υποθεση.Η αιτια,εχω την αισθηση οτι ειμαι εγω,ενω δηλαδη στην αρχη το σεξ ειναι τελειο και με ενδιαφερει πολυ να ικανοποιω τη συντροφο μου,μετα απο καποιο καιρο το μονο που με ενδιαφερει ειναι η δικη μου γρηγορη ικανοποιηση,σας συμβαινει?Αν ναι πως το αντιμετωπιζετε?

Προφανώς έχεις στεγνώσει κι απο συναισθήματα, οπότε έχεις "στεγνώσει" και σεξουαλικά. Αλλωστε πάντα μια νέα γυναίκα είναι κάβλα μόνο στην αρχή συνήθως.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Η απάντηση στην βαρεμάρα στο σεξ είναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΠΟΙΚΙΛΙΑ. Όλα τα υπόλοιπα, να τα ακούς βερεσέ.

OP
OP
I

its_me

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
jordan μαλλον αυτο παιζει,αλλα να συμβαινει καθε φορα?Ανεξαρτητα απο το ποια ειναι η κοπελα?Μαλλον πρεπει να παραδεχτω οτι δεν κανω για μεγαλες σχεσεις...lol

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
jordan μαλλον αυτο παιζει,αλλα να συμβαινει καθε φορα?Ανεξαρτητα απο το ποια ειναι η κοπελα?Μαλλον πρεπει να παραδεχτω οτι δεν κανω για μεγαλες σχεσεις...lol

Μη φοβάσαι, ανήκεις στο 99% των ανδρών. Ετσι είναι, κι όπως είπε ο φίλος παραπάνω, χρειάζεται ποικιλία και πουτανιά στο κρεβάτι κάθε ζευγαριού, αλλιώς γάμησε τα!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Προφανώς έχεις στεγνώσει κι απο συναισθήματα, οπότε έχεις "στεγνώσει" και σεξουαλικά. Αλλωστε πάντα μια νέα γυναίκα είναι κάβλα μόνο στην αρχή συνήθως.

Εγώ δηλαδή που τα καλύτερα σεξάκια τα έχω κάνει ενώ είμαι απόλυτα συναισθηματικά καλυμένος (με αλλλη γυναίκα) με γυναίκες συναισθηματικά καλυμένες (από άλλο άντρα) να αρχίσω να ανησυχω????  :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εγώ δηλαδή που τα καλύτερα σεξάκια τα έχω κάνει ενώ είμαι απόλυτα συναισθηματικά καλυμένος (με αλλλη γυναίκα) με γυναίκες συναισθηματικά καλυμένες (από άλλο άντρα) να αρχίσω να ανησυχω????  :2funny: :2funny:
οχι απλα σε λιγο θα ρχισις να μουγκανιζης

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
Μεγάλε που να παντρευτείς κιόλας. Ρώτα και μας. Αστα να πάνε

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εδω κολάει και το ανέκδοτο....
-Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται στο σεξ?
->Γιατί νομίζουν οτι μας ενδιαφέρει...

OP
OP
I

its_me

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μετα φταιει και αυτη αν το ζητησει αλλου?Ειναι και αυτο ενα ερωτημα? :think:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μετα φταιει και αυτη αν το ζητησει αλλου?Ειναι και αυτο ενα ερωτημα? :think:

Το ερώτημα αυτό είναι εξ ορισμού λάθος. Η απάντηση είναι μία. Στα @@ σου. Όποιος ξενογαμάει, θα πρέπει ανα πάσα στιγμή να αποδεχθεί την πιθανότητα ότι θα του γαμήσουν την γυναικα επίσης (αν αδιαφορεί για αυτή και παραμελεί τα καθήκοντά του).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom