Νέα

Συμπλοκές οπαδών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Επεισόδια στο Αυστραλιανό Όπεν 
17/1/2007 9:43

Πρωτόγνωρες καταστάσεις έζησαν οι θεατές του Αυστραλιανού 'Οπεν, αφού η έναρξη των αγώνων τένις, στη Μελβούρνη επισκιάστηκε από τα βίαια επεισόδια μεταξύ Σέρβων και Κροατών, κατά τη διάρκεια του αγώνα Σέρβου Μποζότζακ με τον Κροάτη Σίλικ. Ομάδα Κροατών υποκίνησε τα επεισόδια όταν άρχισε να χυδαιολογεί σε βάρος Σέρβων και Ελλήνων με αποτέλεσμα αυτοί να τα ανταποδώσουν και να αρχίσουν οι συμπλοκές, στις οποίες, πάντως, δεν έλαβαν μέρος Έλληνες.

Η αστυνομία έβγαλε εκτός γηπέδου, τουλάχιστον 150 άτομα. Οι αρμόδιες αρχές έχουν λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προκειμένου να μην επαναληφθούν παρόμοια επεισόδια.

Τα αυστραλιανά ΜΜΕ έκαναν πρώτο θέμα τα επεισόδια και στα άρθρά τους σημειώνουν ότι "αποτελούν συχνά και θλιβερό φαινόμενο στην Αυστραλία οι συγκρούσεις Σέρβων, Κροατών, Ελλήνων, Σκοπιανών και Τούρκων σε αθλητικές συναντήσεις".

απο το

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Επεισόδια στο Αυστραλιανό Όπεν 
17/1/2007 9:43

Πρωτόγνωρες καταστάσεις έζησαν οι θεατές του Αυστραλιανού 'Οπεν, αφού η έναρξη των αγώνων τένις, στη Μελβούρνη επισκιάστηκε από τα βίαια επεισόδια μεταξύ Σέρβων και Κροατών, κατά τη διάρκεια του αγώνα Σέρβου Μποζότζακ με τον Κροάτη Σίλικ. Ομάδα Κροατών υποκίνησε τα επεισόδια όταν άρχισε να χυδαιολογεί σε βάρος Σέρβων και Ελλήνων με αποτέλεσμα αυτοί να τα ανταποδώσουν και να αρχίσουν οι συμπλοκές, στις οποίες, πάντως, δεν έλαβαν μέρος Έλληνες.

Η αστυνομία έβγαλε εκτός γηπέδου, τουλάχιστον 150 άτομα. Οι αρμόδιες αρχές έχουν λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προκειμένου να μην επαναληφθούν παρόμοια επεισόδια.

Τα αυστραλιανά ΜΜΕ έκαναν πρώτο θέμα τα επεισόδια και στα άρθρά τους σημειώνουν ότι "αποτελούν συχνά και θλιβερό φαινόμενο στην Αυστραλία οι συγκρούσεις Σέρβων, Κροατών, Ελλήνων, Σκοπιανών και Τούρκων σε αθλητικές συναντήσεις".

απο το

Ξυλο  :knuppel: και στο Τενις  :grin:
Ξυλο  παντου  :grin: :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
''Σημαντικές υλικές ζημιές προξένησαν άγνωστοι στα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΚ στη Νέα Μάκρη. Οι δράστες πέταξαν εναντίον των γραφείων δύο βόμβες μολότοφ και πέτρες, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και να προκαλέσουν πυρκαγιά, η οποία όμως δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις.''

Από το

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
''Σημαντικές υλικές ζημιές προξένησαν άγνωστοι στα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΚ στη Νέα Μάκρη. Οι δράστες πέταξαν εναντίον των γραφείων δύο βόμβες μολότοφ και πέτρες, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και να προκαλέσουν πυρκαγιά, η οποία όμως δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις.''

Από το

Βαζελάκια ξέρετε κάτι γι αυτό;

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα σε ολους
monimo:κατι διαβασα χθες πως εχουν λαβει "τρελλα" μετρα(αστυνομια,κτλ)για την αποφυγη επεισοδιων-εδω στην Γλυφαδα,την κυριακη-αλλα ετσι που ειναι η κατασταση τις τελευταιες μερες....."χλωμο" το βλεπω να μην γινει τιποτα!χθες,παρεπιπτοντως,ακουσα πως επιτεθηκαν καποιοι σε συνδεσμο της ΑΕΚ,ε?"οτι να'ναι",χαμος αρχιζει και γινεται!παιζουμε και Τουμπα σημερα,αλλες...."ομορφιες" εκει......περαστικα μας
καλημερα σε ολους

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
καλα,DARK,εμεις που μιλαμε εδω μαλλον δεν ξερουμε-απο πρωτο χερι-αλλα.....στο κλιμα των ημερων μαλλον ηθελαν καποιοι να βαλουν και τους δικους σας!καλα λεει ενας φιλος μου-αν και γαυρος:)))),αυτο που ειπε ειναι σωστο!καμια φορα που θα γινουν επεισοδια σε γηπεδο,να κλεισουν τις πορτες και να τους αφησουν μονους τους μεσα,να δουμε τι θα καταλαβουν!θα ριξουν,θα φανε,να δουμε αν "ισιωσουν" κιολας:))))))

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ένας όμορφος κόσμος,αγγελικά πλασμένος. 0:)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τσου

Παντως οσοι πανε μεμονωμένα την κυριακη στο βολει να εχουν το νου τους γιατι τα γαβρακια μπορει να κανουν καμια μαλακια

αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!!
σε τετοια ματς η πας οργανωμενος η δεν πας καθολου!!

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
τα γαβρακια μπορει να κανουν καμια μαλακια

δυστυχως οχι "μπορει"!οπως καθε φορα στη Γλυφαδα,θα γινει χαμος!αφου ειπαμε,απο μυαλο τελικα υπαρχει σοβαρο προβλημα.και δυστυχως...δεν προβλεπεται ν'αλλαξει αυτο,οπως φαινεται

zioziozio

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ετσι λαγουδακια το φοβο μας να εχετε και επειδη η γλυφαδα δεν ειναι ασεα να ψαχνετε λαγουμια στα βουνα σας εχουμε ετοιμα τα σωσιβια απο προχτες στο πολο....ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΑΤΕ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΓΕ Η 7... : :dancing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπράβο μούτσο.Οι αγαπημένοι σου εχθροί ,ήμαστε μαζί σου.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
ετσι λαγουδακια το φοβο μας να εχετε και επειδη η γλυφαδα δεν ειναι ασεα να ψαχνετε λαγουμια στα βουνα σας εχουμε ετοιμα τα σωσιβια απο προχτες στο πολο....ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΑΤΕ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΓΕ Η 7... : :dancing:

τωρα το "κακο"-για σενα ειναι πως περιμενες αναλογη απαντηση(ελπιζω μονο για "τζερτζελε",αν και δεν το "κοβω" για ετσι)αλλα δεν ασχολειται και κανεις σε τετοιες "μαγκιες" ρε φιλε "ζιο".εδω τα λεμε,δεν βγαζουμε τ'αποθυμενα μας(τουλαχιστον οι περισσοτεροι εδω μεσα)

zioziozio

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δεν νομιζω να εχετε θιχτει οι αντικοιμενικοι οταν μιλουν αναλογα οι απογονοι των συνταγματαρχων -κολλητοι των μπατσων και οι δικεφαλες κοτες.βεβαια ειναι αυτονοητο οτι ειμαι εναντια καθετος σε καταστροφες περουσιων και σε ανανδρα πεσιματα 1 προς 20 που κανουν τα λαγουδακια.ΘΥΡΑ 7 ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ... AGAINST ALL ODDS

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
AGAINST ALL ODDS

καταπληκτικο τραγουδι του phil collins!!!!!!

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
δεν νομιζω να εχετε θιχτει οι αντικοιμενικοι οταν μιλουν αναλογα οι απογονοι των συνταγματαρχων -κολλητοι των μπατσων και οι δικεφαλες κοτες.βεβαια ειναι αυτονοητο οτι ειμαι εναντια καθετος σε καταστροφες περουσιων και σε ανανδρα πεσιματα 1 προς 20 που κανουν τα λαγουδακια.ΘΥΡΑ 7 ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ... AGAINST ALL ODDS

Καταρχην για να μην φαινομαι-επειδη δεν ειμαι-"αντικειμενικος",αλλα ειμαι βαζελος(και μαλιστα "τρελλος" για την ομαδα μου αλλα βεβαια χωρις καμια διαθεση για τσακωμους,κτλ με γαυρους.Οπως ολοι μας,εχω και'γω πολλους-και καλους-φιλους γαυρους)δεν σου μιλησα σαν "αντικειμενικος".Αλλα βεβαια μιλαω ως εντελως "ασχετος" με τις φασαριες.εχει τυχει να βρεθω σχετικα κοντα σε τετοια "σωτα" αλλα ευτυχως δεν αναγκαστηκα να παρω μερος.Απλα σου ειπα πως δεν υπαρχει λογος να γραφεις τοσο "τσαμπουκαλιδικα" εδω,καθως οπως βλεπεις το κλιμα γενικα ειναι κυριλε.Ετσι κι αλλιως δεν θα μπορουσαμε να....βγαλουμε ακρη εδω εμεις για το ποιος φταιει(που ενδιαφερει εμενα)η το ποιος...."κερδιζει" στο ξυλο και στο κυνηγητο(που ενδιαφερει εσενα)Αυτο εννοω,απλα.Σκεψου παντως λιγακι τον εαυτο σου ρε μαγκα.για σενα καντο,τουλαχιστον,γιατι δεν αξιζει-νομιζω-να πας να δεις την ομαδα σου και να καταληξεις στο νοσοκομειο,ετσι δεν ειναι?

zioziozio

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρ ακο makemyday μιλας πολυ σωστα αλλα...ημουν προεδρος σε club της 7 πολλα χρονια εχω κολλητους -αδερφια βαζελους σου ξαναλεω οτι θεωρω αδερφη οποιον σπαει ξενη περιουσια αλλα στο γηπεδο οι λαγοι ειναι εχθροι μου-στο tel aviv στις οδομαχιες τη μερα του τελικου ειδα τον κολλητο μου που τον παντρεψα και του βαφτισα και το γιο απεναντι μου με τους λαγους και προσπαθουσα να του ανοιξω το κεφαλι .το ποδοσφαιρο χωρις τον τσαμπουκα ειναι φαγητο χωρις αλατι

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom