Νέα

Συμπλοκές οπαδών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

DESAPARECIDO

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Παιδια μαλλον εχετε μπερδεψει κατι και δε το πηρατε ειδηση...τι διαιτητες και μαλακιες εδω μιλαμε για περιστατικα σε ασχετες ωρες και μερες με αγωνες...οποτε δεν υπαρχει το δηθεν θεμα μας αδικησε ο διαιτητης την πεφτουμε δτην κακουργα καινονιααα.... εδω μιλαμε για εισαγωγες <<αδελφων>> χουλιγκαν, και για ραντεβου μεσω κινητων....τι δεκαετια του 90 ημουν μελος σε κλαμπ του παναθηναικου  , και απο τοτε βεβαια γινονταν ασχημιες δε λεω, αλλα νομιζω οτι αυτο που ειπε ενας φιλος οτι δεν εχουμε ακομα κανει κηδειες νεων παιδιων, οφειλεται οχι σε θαυμα αλλα μαλλον σε κατι ανωτερο...αν εχετε υπ οψιν σας το <<οπλοστασιο>> που χρησιμοποιειται στα <<ντου>>....και φυσικα κανενα  <<κρατος>> χαχα εδω γελαμε δεν εχει λογο να σταματησει αυτη την τυφλη αλλα απο αυτους ελεγχωμενη βια..ξεκαυλωνει η νεολαια σε χωρους που δε τους ενοχλει.... γνωστα αυτα

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
σπανια ο κοσμος βριζει διαιτητη χωρις λογο!!!
αλλα μαγκα τα χρηματα ειναι πολλα οχι μονο απο τους μισθους αλλα και απο διαφορα αλλα βολεματα...
οσο για τους μπατσους υ παρχουν αλλοι που δεν εχουν βγει ποτε στο δρομο και ομως χρεωνονται την λεζα απο αλλα ''μπουμπουκια''...

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Logical φίλε μου δεν διαφωνώ.Χθες στο ΟΑΚΑ την είπα στον από πίσω μου που έβριζε την μάνα του Γερμανάκου.Του λέω:''με το να του βρίζεις την μάνα δεν βοηθάς την ομάδα''.Τι ήθελα κ το είπα;με το που το είπα ο Γερμανάκος την έκανε!!!!!!!!!!!!!!Δεν έπαιζα ΤΖΟΚΕΡ καλύτερα;
Σε αυτόν που του την είπα(δεν μου την είπε) εκείνη την στίγμη έμεινε κόκκαλο.Μάλιστα μου παραδέχτηκε ότι καλά του την είπα κ ότι είχα δίκιο.

Για να μην σου μακρυγορώ όμως σε ένα ματς με 40.000 κόσμο,φυσιολογικά οι αντιδράσεις θα είναι ποικίλες σε κωλοσφυρίγματα.
Δεν διαφωνώ ότι όσοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους ας μην έρθουν στο γήπεδο.Αλλά από την άλλη όσοι δεν θέλουν να σφυρίξουν σωστά ας αλλάξουν χόμπι(κ όχι δουλειά γιατί η διαιτησία πιο πολύ χόμπι είναι παρόλο δουλειά κ ας πληρώνει αδρά.)
  πανω σ'αυτο εχω μια μεγαλη απορια!μπορει καποιος να μου εξηγησει με ποιο σκεπτικο διακοπτουν τον αγωνα και δινουν εντολη-πχ-να φωναξουν απο τα μεγαφωνα να σταματησουν να βριζουν,γιατι,κτλ,κτλ,κτλ-???ειναι δυνατον να..."πεισεις" τοσο κοσμο να σταματησει να βριζει εκεινη την ωρα?γιατι εγω πιο πιθανο το βρισκω(οπως και γινεται)να αρχισουν να φωναζουν και οι υπολοιποι που δεν φωναζαν μεχρι εκεινη τη στιγμη,γιατι θα σπασουν και τα δικα τους νευρα!μπορει απλα ο διαιτητης να κανει νοημα στον 4ο να καταγραφει καθε φορα πως ακουστηκαν "αυτα και αυτα" και μετα η ομαδα να τρωει την "καμπανα"(ας ειναι και γερο προστιμο)γιατι με την διακοπη απλα εκνευριζουν και τους υπολοιπους!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Παιδια μαλλον εχετε μπερδεψει κατι και δε το πηρατε ειδηση...τι διαιτητες και μαλακιες εδω μιλαμε για περιστατικα σε ασχετες ωρες και μερες με αγωνες...οποτε δεν υπαρχει το δηθεν θεμα μας αδικησε ο διαιτητης την πεφτουμε δτην κακουργα καινονιααα.... εδω μιλαμε για εισαγωγες <<αδελφων>> χουλιγκαν, και για ραντεβου μεσω κινητων....τι δεκαετια του 90 ημουν μελος σε κλαμπ του παναθηναικου  , και απο τοτε βεβαια γινονταν ασχημιες δε λεω, αλλα νομιζω οτι αυτο που ειπε ενας φιλος οτι δεν εχουμε ακομα κανει κηδειες νεων παιδιων, οφειλεται οχι σε θαυμα αλλα μαλλον σε κατι ανωτερο...αν εχετε υπ οψιν σας το <<οπλοστασιο>> που χρησιμοποιειται στα <<ντου>>....και φυσικα κανενα  <<κρατος>> χαχα εδω γελαμε δεν εχει λογο να σταματησει αυτη την τυφλη αλλα απο αυτους ελεγχωμενη βια..ξεκαυλωνει η νεολαια σε χωρους που δε τους ενοχλει.... γνωστα αυτα

μιλαμε για 2 θεματα ταυτοχρονα!!
συμφωνω μαζι σου για την αντιμετωπιση που εχει το κρατος.
και στην αγγλια μην νομιζεις ...βγαλανε τους ταραξιες(οχι χουλιγκαν!!οποιος ξερει την ιστορια του ΠΑΤΡΙΚ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ δεν θα αποκαλουσε τους ταραξιες χουλιγκαν)απο τα γηπεδα και τους ....μετεφεραν αλλου!!

agnostos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
moutsos13 οχι δεν ήμουν..γιατί εσύ ήσουν και είδες προς τα που πήγαιναν?

τούρκε από πασαλιμάνι πολλά λές και όλο μαλακίες λες, άντε

Επισκέπτης
Στην Αγγλία απλά τους έδιωξαν από το γήπεδο.
Δεκαπλασίασαν τις τιμές των εισιτηρίων, έκαναν ονομαστικά τα εισιτήρια και γενικώς προσπάθησαν με κάθε τρόπο να "κλειδώσουν" την προσέλευση με διαρκείας, οικογενειακά εισιτήρια κλπ.

Οι "περιθωριακοί" που δημιουργούσαν τα επεισόδια παρέμειναν εκτός γηπέδων και συνεχίζουν να δέρνονται στις pub ή ενίοτε όποτε τα καταφέρνουν εκτός Αγγλίας στα γήπεδα.

Η λύση δεν είναι να τους "διώξεις" από το γήπεδο για να πλακώνονται στο δρόμο. Πρέπει να βρεις λύση στο πρόβλημα. Εν ανάγκη πάρε κεφάλια και βάλτους φυλακή. Δεν είναι όμως κέρδος για τη κοινωνία να μη δέρνονται στο γήπεδο και να δέρνονται στη Πειραιώς.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
γιατι λες τουρκο τον dark agnoste?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

τούρκε από πασαλιμάνι πολλά λές και όλο μαλακίες λες, άντε

Το επίπεδο σου είναι παρα πολύ υψηλό κ επειδή δεν μπορώ να το ακολουθήσω δεν σου ξανααπαντώ.Κ όπως λέτε εσείς οι γαύροι στο κανάλι σας:ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
agnostos:coolαρε λιγακι,φιλε μου.βλεπεις πως κανεις δεν σε "ακολουθει" στο στυλ που γραφεις.αφου δεν εχεις "αντιπαλο" εδω,γιατι δεν πας να γραψεις καπου αλλου,που θα εχει-για σενα-περισσοτερο...τζερτζελε?αφου συζηταμε γενικα-και οχι προσωπικα η συλλογικα-εδω,το βλεπεις

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
νταρκ σαιντ γραφε ρε στο φορουμ της αεκ...
εδω μιλαμε για το ξυλο στη πειραιως, τα καμενα μηχανακια των γκευ στη χαμοστερνας και τους 2 καμενους βλαχο-ολυμπιακους απο βομβες μολοτοφ στη γεφυρα στη μεταμορφωση
Okey darkside? μη μπερδευεις τη πουτσα με τη βουρτσα

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
Οχι, ακουσα ομως οτι εστριψαν στη Χαμοστερνας.
Εσυ τι ξερεις?

Με σιγουρια μπορω να πω μονο απ την μερια των Παναθηναικων τι γινοταν. (80 πεζοι με τα συναφη για μαχη συνεργα....τα οποια λιγα απ αυτα κατεληξαν στα οργανα της ταξης)

agnostos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
στο ξαναείπα μπήκαν ζητάδες στη μέση και έσπασαν τα μηχανάκια...

υ.γ. ο λεώ καλά ή πήγε πάλι για πλαστική?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
νταρκ σαιντ γραφε ρε στο φορουμ της αεκ...
εδω μιλαμε για το ξυλο στη πειραιως, τα καμενα μηχανακια των γκευ στη χαμοστερνας και τους 2 καμενους βλαχο-ολυμπιακους απο βομβες μολοτοφ στη γεφυρα στη μεταμορφωση
Okey darkside? μη μπερδευεις τη πουτσα με τη βουρτσα

Τα της ΑΕΚ φιλαράκο μου τα γράφω στο ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟ θρεντ που υπάρχει.Εδώ γράφω σχετικά με την βία σε γενικότερη μορφή.Εσύ μπερδεύτηκες κ τα έχασες.Εδώ δεν έγραψα τίποτα αεκτζήδικο.Πήγαινε πιο κάτω στα post κ θα δεις που γραφω τα αμιγώς αεκτζήδικα γεγονότα.Μάλλον εσυ μπέρδεψες αυτά που λες ότι μπέρδεψα.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
στο ξαναείπα μπήκαν ζητάδες στη μέση και έσπασαν τα μηχανάκια...

και παλι καλα γιατι θα παθαινατε πανωλεθρια!!!!

υ.γ. ο λεώ καλά ή πήγε πάλι για πλαστική?

Συμβαινουν αυτα... ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΙΜΟΣ
Ο Λεο οπως και να χει ειναι παλικαρι.

Καλα και σεις το βγαλατε και σε συνθημα...

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Εχει τοση σημασια ποιοι πηγαιναν και που?Ποιος επικρατησε σ'αυτη την ανουσια "μαχη"?
Τι νοημα εχει αυτο το thread,οπως εξελισσεται,στη τελικη?
Οτι εγινε,εγινε και ποιος τις εφαγε το ξερουμε αλλωστε.
Δεν θα τις βγαλουμε να τις μετρησουμε σε ενα φορουμ.
Ειρηνη ημιν  :boobies:

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Με μολότοφ, σιδερόβεργες, πέτρες και καδρόνια κατέστρεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους. Οι δράστες της επίθεσης, που έγινε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, σε γραφείο συνδέσμου του Ολυμπιακού στην Ηλιούπολη, άφησαν πίσω τους μεγάλες ζημιές.

Προκάλεσαν φθορές στα γραφεία, στην οδό Βίτσι, και στη συνέχεια με μανία, όπως χαρακτηριστικά περιέγραψαν περίοικοι, άρχισαν να σπάνε παρμπρίζ και τζάμια σταθμευμένων Ι.Χ. Κάτοικοι της περιοχής και θαμώνες ταβερνών, που έτρεξαν να μεταφέρουν τα αυτοκίνητά τους, έμειναν άφωνοι όταν είδαν τις ζημιές που είχαν υποστεί. Οι νεαροί, περίπου 30 άτομα, δεν δίστασαν μάλιστα να βάλουν φωτιά στα Ι.Χ. και να πετάξουν καπνογόνα.

Είναι η πολλοστή φορά που οι κάτοικοι της περιοχής βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από επιθέσεις οπαδών αντίπαλων ομάδων. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς ζητούν να μεταφερθούν από την περιοχή τους τα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Παρά τις αναζητήσεις των αστυνομικών, οι δράστες δεν εντοπίστηκαν

agnostos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλά γιατί ξέρεις τι είχαμε εμείς?
μην προδικάζει κάτι...

πάντως το σάββατο πάθατε τρελό χουνέρι, δεν το περιμένατε...και σας πείραξε τόσο πολύ που στο καπάκι κάψατε κλειστό σύνδεσμο...

πάντως νίκαια δεν κατεβήκατε, βολευτήκατε στη σιγουριά...και περιμέναμε και περιμέναμε...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
καλά γιατί ξέρεις τι είχαμε εμείς?
μην προδικάζει κάτι...

πάντως το σάββατο πάθατε τρελό χουνέρι, δεν το περιμένατε...και σας πείραξε τόσο πολύ που στο καπάκι κάψατε κλειστό σύνδεσμο...

πάντως νίκαια δεν κατεβήκατε, βολευτήκατε στη σιγουριά...και περιμέναμε και περιμέναμε...

Αποψη σου και αποψη μου...
Ο πεζος εχει πλεονεκτημα εναντι στο μηχανακι.

Το Σαββατο αν ησασταν μαγκες ας την πεφτατε και στα 3 πουλμαν και οχι στους 20 Χαιδαριωτες που κατεβηκαν με τα μπαγκαζια στο χερι. Το ενα πουλμαν απ τα 3 πηρε χαμπαρι τι γινοταν και σταματησε (και οπου εγινε το σκηνικο με τον Λεο)

Για τους Βολιωτες-Λαμιωτες, τι εγινε καλα ειναι τα παιδια??

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom