Νέα

Συμπλοκές οπαδών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

agnostos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
έλα τώρα και σε είχα για σοβαρό, μην κοροίδευομε αυτά που κάνουν οι μπαουγκτζήδες...πετάξατε μια μολότωφ σε πούλμαν εν κινήση, και τι έγινε? μεγάλο κατόρθωμα...όταν πηγαίνατε όμως τούμπα και οι μπαουγκτζήδες πέταγαν πέτρες στα πούλμαν εν κινήση τους λέγατε κότες...

30 άτομα είμασταν μαζεμένοι, και στην αρχή ήταν μόνο οι χαιδαριώτες αλλά μετά κατέβηκε και το πούλμαν από mad boys όπου ξέμεινε και ο λεό γιατί οι φίλοι του τον παράτησαν και έτρεχαν...ότι και να λέτε ήταν μεγάλο το πακέτο και σας πείραξε πολύ, γιαυτό και το κάψιμο της κλειστής (!!!) ηλιούπολης...

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
καλα...μαλιστα!μολις καταλαβαινουμε-εμεις οι υπολοιποι,τουλαχιστον-γιατι οσα προσπαθησαμε να γραψουμε σχετικα με το θεμα ειναι....."ΑΚΥΡΑ",τουλαχιστον στο μυαλο(λεμε τωρα)καποιων!ενταξει,μαγκες,τα θερμα μου συγχαρητηρια σε οσους κατατροπωσαν τους εχθρους,αλλα εγω αποχωρω,γιατι προτιμαω να το συζητω αυτο το θεμα ως προβλημα και οχι να ψαχνω να βρω τον "νικητη"!και καλυτερα να σχολιαζω τις μαλακιες του Seric,του Ne kαι του Emerson,παρα το ποιοι ετρεχαν πιο γρηγορα στο κυνηγητο.καλο μεσημερι

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
έλα τώρα και σε είχα για σοβαρό, μην κοροίδευομε αυτά που κάνουν οι μπαουγκτζήδες...πετάξατε μια μολότωφ σε πούλμαν εν κινήση, και τι έγινε? μεγάλο κατόρθωμα...όταν πηγαίνατε όμως τούμπα και οι μπαουγκτζήδες πέταγαν πέτρες στα πούλμαν εν κινήση τους λέγατε κότες...

30 άτομα είμασταν μαζεμένοι, και στην αρχή ήταν μόνο οι χαιδαριώτες αλλά μετά κατέβηκε και το πούλμαν από mad boys όπου ξέμεινε και ο λεό γιατί οι φίλοι του τον παράτησαν και έτρεχαν...ότι και να λέτε ήταν μεγάλο το πακέτο και σας πείραξε πολύ, γιαυτό και το κάψιμο της κλειστής (!!!) ηλιούπολης...

Εγω Αλλιως τα ξερω τα πραγματα. Το πουλμαν το σταματησαν και μαλιστα μπηκαν και μεσα.
Και για το Χαιδαρι ετσι οπως τα λες με τη διαφορα οτι εισασταν γυρω στα 60 με 70 ατομα.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
sorry  μαγκες παρασυρθηκα απ τη συζητηση
το κοβω...............

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
καλα...μαλιστα!μολις καταλαβαινουμε-εμεις οι υπολοιποι,τουλαχιστον-γιατι οσα προσπαθησαμε να γραψουμε σχετικα με το θεμα ειναι....."ΑΚΥΡΑ",τουλαχιστον στο μυαλο(λεμε τωρα)καποιων!ενταξει,μαγκες,τα θερμα μου συγχαρητηρια σε οσους κατατροπωσαν τους εχθρους,αλλα εγω αποχωρω,γιατι προτιμαω να το συζητω αυτο το θεμα ως προβλημα και οχι να ψαχνω να βρω τον "νικητη"!και καλυτερα να σχολιαζω τις μαλακιες του Seric,του Ne kαι του Emerson,παρα το ποιοι ετρεχαν πιο γρηγορα στο κυνηγητο.καλο μεσημερι
ʼδικα χαλάς το σάλιο σου αδερφέ. Δε βάζουν μυαλό με τίποτα!

_van_

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε αγνωστε θυμα της προπαγανδας...ποιοι παρατησανε τον λεον? Αυτος πηρε τους μπροστινους σας μονος του απλα δεν τον τον ακολουθησαν οσοι επρεπε και βγηκαν και αλλοι γαυροι απο ενα στενο!

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Αφησε τον ολυμπιλαγο γιατι η ιντερνετομαγκια βλαπτει την υγεια :boobies:
Τελος θεματος :idiot:

_van_

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το θεμα ξερεις ποιο ειναι αγνωστε? Οτι πηγατε να κανετε μια μαλακια στο Χαιδαρι δεν σας βγηκε...και απο τοτε πηρατε 3 απαντησεις! Ξεκιναμε με ηλιουπολη,μετα εχει πληρης ακινητοποιηση και οχι εν κινηση ντου στο πουλμαν της λαμιας και των γυρω περιοχων απο 20 ατομα και ενω μεσα ηταν 50 γιατι δεν κατεβαιναν ρε? Και τελος η πειραιως που για αλλη μια φορα φαγατε πακετο στα πετραλωνα! Αυτη ειναι η αληθεια ρε λαγοι και την γραψατε με αιμα!

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Μη κανεις τον κοπο ρε οι ολυμπιΛΑΓΟΙ ΠΑΝΤΑ διαστρεβλωνουν την αληθεια...

Επισκέπτης
Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τι ωφελεί να τσακώνεστε για το ποιος έδειρε ποιον σε μία πέρα για πέρα γελοία διαμάχη

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ειμαι ενας νεος  κοκκαλης η ειμαι ενας  νεος βαρδινογιαννης η μπελουσκονι και αγοραζω ολους τους παικτες του παναθηναικου η ολυμπιακου κλπ γιατι τσακωνεστε και σκοτωνεστε για ενα ονομα ολυμπιακοσ η παο η αεκ και ενα χρωμα αφου ολα πουλημενα ειναι..δεν πατε να γινετε οπαδοι του περαμαικου η των αμπελοκηπων κλπ ειναι η ομαδα της γειτονια σας τουλαχιστον...η αποψη μου ειναι οτι ολα  τα κανετε για ενα χρωμα γιατι?? και ενα ονομα  γιατι??μερικοι τουλαχιστον μανατζερσ παικτες προεδροι βγαζουν φραγκα εσεις τι βγαζετε με το να φωναζετε και να σκοτωνεστε????εγω ποια ειμαι εθνικη ελλαδος λιγο...παρακαλω θα ηθελα να γραψετε τις αποψεις με το χερι στην καρδια....

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Την Κυριακη μαλλον θα γινει τη ποπης...

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Στο "Μακης Λιουγκας"...
Ελα μαζι μου :grin:

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ειναι το ονομα του κλειστου γυμναστηριου της Γλυφαδας.
Εκει θα γινει το ντερμπι του Βολει Ανδρων με τον ολυμπιΛΑΓΟ !

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έκλεισε.Θα είμαι εκεί.Να δούμε κ τον ''μπαμπά''.ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom