DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
''ʼψογη'' τοποθέτηση του zio.
φιλαρ ακο makemyday μιλας πολυ σωστα αλλα...ημουν προεδρος σε club της 7 πολλα χρονια εχω κολλητους -αδερφια βαζελους σου ξαναλεω οτι θεωρω αδερφη οποιον σπαει ξενη περιουσια αλλα στο γηπεδο οι λαγοι ειναι εχθροι μου-στο tel aviv στις οδομαχιες τη μερα του τελικου ειδα τον κολλητο μου που τον παντρεψα και του βαφτισα και το γιο απεναντι μου με τους λαγους και προσπαθουσα να του ανοιξω το κεφαλι .το ποδοσφαιρο χωρις τον τσαμπουκα ειναι φαγητο χωρις αλατι
] Λογικη. Ωρα 0......φιλαρ ακο makemyday μιλας πολυ σωστα αλλα...ημουν προεδρος σε club της 7 πολλα χρονια εχω κολλητους -αδερφια βαζελους σου ξαναλεω οτι θεωρω αδερφη οποιον σπαει ξενη περιουσια αλλα στο γηπεδο οι λαγοι ειναι εχθροι μου-στο tel aviv στις οδομαχιες τη μερα του τελικου ειδα τον κολλητο μου που τον παντρεψα και του βαφτισα και το γιο απεναντι μου με τους λαγους και προσπαθουσα να του ανοιξω το κεφαλι .το ποδοσφαιρο χωρις τον τσαμπουκα ειναι φαγητο χωρις αλατι
Μη μεπαρεξηγήσεις, αλλά αυτή η εξήγηση ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝlepando για αποφυγή κάθε παρεξήγησης το ''άψογη'' είχε ειρωνική υφή.
φιλαρ ακο makemyday μιλας πολυ σωστα αλλα...ημουν προεδρος σε club της 7 πολλα χρονια εχω κολλητους -αδερφια βαζελους σου ξαναλεω οτι θεωρω αδερφη οποιον σπαει ξενη περιουσια αλλα στο γηπεδο οι λαγοι ειναι εχθροι μου-στο tel aviv στις οδομαχιες τη μερα του τελικου ειδα τον κολλητο μου που τον παντρεψα και του βαφτισα και το γιο απεναντι μου με τους λαγους και προσπαθουσα να του ανοιξω το κεφαλι .το ποδοσφαιρο χωρις τον τσαμπουκα ειναι φαγητο χωρις αλατι
To ξερω, βρε Dark, εσυ εισαι νοημον ανθρωπος αποδεδειγμενα. & γι' αυτο ακριβως εβαλα & το δικο σου, μαζι με το δικο μου....lepando για αποφυγή κάθε παρεξήγησης το ''άψογη'' είχε ειρωνική υφή.
και ποιος σας ειπε ρε μαγκες οτι υπαρχει λογικη την ωρα που μπαινω στο γηπεδο και βλεπω απεναντι τις πρασινες πουτανες .στη ριζουπολη εζησα το πανηγυρι απο πρωτο χερι και ακομα γελαω με τον ολιζαντεμπε που χωθηκε στη μπαγαζιεπα του πουλμαν.το θεμα ειναι να μη σπαμε τη περιουσια του κοσμακη και να μη κανουμε ανεπανορθωτη ζημια με μαχαιρια και κερατα σε καποιον συνανθρωπο στη λογικη μου οπως και πολλων αλλων ο τσαμπουκας ειναι το αλατοπιπερο του γηπεδου αλλιως τις κυριακες θα τις περναγα στο μεγαρο μουσικης και γι αυτο το λογο τους μονους που σεβομαι ως αντιπαλους ειναι τα παοκια μπαινεις στη τουμπα και ανατριχιαζεις
και ποιος σας ειπε ρε μαγκες οτι υπαρχει λογικη την ωρα που μπαινω στο γηπεδο και βλεπω απεναντι τις πρασινες πουτανες .στη ριζουπολη εζησα το πανηγυρι απο πρωτο χερι και ακομα γελαω με τον ολιζαντεμπε που χωθηκε στη μπαγαζιεπα του πουλμαν.το θεμα ειναι να μη σπαμε τη περιουσια του κοσμακη και να μη κανουμε ανεπανορθωτη ζημια με μαχαιρια και κερατα σε καποιον συνανθρωπο στη λογικη μου οπως και πολλων αλλων ο τσαμπουκας ειναι το αλατοπιπερο του γηπεδου αλλιως τις κυριακες θα τις περναγα στο μεγαρο μουσικης και γι αυτο το λογο τους μονους που σεβομαι ως αντιπαλους ειναι τα παοκια μπαινεις στη τουμπα και ανατριχιαζεις
Αλλο ενα κοτοπυλο με κρανος.και ποιος σας ειπε ρε μαγκες οτι υπαρχει λογικη την ωρα που μπαινω στο γηπεδο και βλεπω απεναντι τις πρασινες πουτανες .στη ριζουπολη εζησα το πανηγυρι απο πρωτο χερι και ακομα γελαω με τον ολιζαντεμπε που χωθηκε στη μπαγαζιεπα του πουλμαν.το θεμα ειναι να μη σπαμε τη περιουσια του κοσμακη και να μη κανουμε ανεπανορθωτη ζημια με μαχαιρια και κερατα σε καποιον συνανθρωπο στη λογικη μου οπως και πολλων αλλων ο τσαμπουκας ειναι το αλατοπιπερο του γηπεδου αλλιως τις κυριακες θα τις περναγα στο μεγαρο μουσικης και γι αυτο το λογο τους μονους που σεβομαι ως αντιπαλους ειναι τα παοκια μπαινεις στη τουμπα και ανατριχιαζεις
μπαβο ενωθειτε ντροπη των οπαδων και δικεφαλες κοτες και πειτετα μεταξυ σας .αχ ρε σωκρατη θεε τους εχεις κανει δεκα χρονια το κολο σουρωτυρι και πονανε τα στερημενα