Νέα

Συμπλοκές οπαδών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
φιλαρ ακο makemyday μιλας πολυ σωστα αλλα...ημουν προεδρος σε club της 7 πολλα χρονια εχω κολλητους -αδερφια βαζελους σου ξαναλεω οτι θεωρω αδερφη οποιον σπαει ξενη περιουσια αλλα στο γηπεδο οι λαγοι ειναι εχθροι μου-στο tel aviv στις οδομαχιες τη μερα του τελικου ειδα τον κολλητο μου που τον παντρεψα και του βαφτισα και το γιο απεναντι μου με τους λαγους και προσπαθουσα να του ανοιξω το κεφαλι .το ποδοσφαιρο χωρις τον τσαμπουκα ειναι φαγητο χωρις αλατι

η πλακα ειναι πως αν με δεις οταν βλεπω αγωνα,δεν θα πιστευεις πως ειναι ο ιδιος που γραφει αυτα εδω που διαβαζεις τοση ωρα!χαχαχαχα!δεν εννοω παντως σχετικα με ξυλο.ναι μεν-ειδικα-το σκηνικο με τον φιλο σου ειναι αρκετο για να σου "γυρισει το κεφαλι" αλλα γιατι δεν σκεφτεσαι πως διατρεχεις τον ιδιο κινδυνο και'συ?ρε φιλε,πιστευω πως εχεις ζωη-και-εκτος γηπεδου!αξιζει να την χασεις(την εκτος γηπεδου,εννοω)η να αποκτησεις σοβαρα η ανεπανορθωτα προβληματα επειδη σε προσβαλουν η σε βριζουν η εχουν κανει-απειρες,χωρις καμια αμφιβολια,οπως και δικοι σας,κτλ-μαλακιες καποιοι,οι οποιοι(ενα μεγαλο ποσοστο)δεν...βλεπουν μπροστα τους απο την πρεζα????εγω αυτο εννοω,πανω απ'ολα.να σκεφτομαστε και τις συνεπειες.για μας τους ιδιους,πανω απ'ολα
by the way,ενας πολυ κολλητος μου και συμμαθητης μου ειναι προεδρος σε κλαμπ δικο σας(επαρχια)και πολυ active,αλλα ευτυχως-απ'οσο ξερω-δεν μπλεκεται σε φασαριες

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
λοιπον,εγω σας χαιρετω-προς το παρον-καλη συνεχεια,παιδια.τα λεμε later

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά πρέπει να δεις πως κάνω εγώ στο γήπεδο.Φωνή δεν έχω μετά.Αλλά δεν έχω πετάξει 25 χρόνια ούτε κέρμα σε οπαδό αντίπαλης ομάδας.Θα στεναχωρηθώ αν αυτό βρει το κεφάλι κάποιου κολλητού μου από απέναντι ή να χάσει το μάτι του.ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΗΣΩ ΕΓΩ.

Κ επειδή σαν Πειραιώτης όλοι μου οι φίλοι είναι γαύροι,ακόμα πιο πολύ ενισχύει την πεποίθηση μου αυτή.

zioziozio

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οποιος παει στο γηπεδο ξερει οτι κινδινευει απο αδεσποτη-βλεπε μπλιονα στη λαρισα- το θεμα ειναι να μη χανεται ο ελενχος  εχω τυχει σε πολλους τσαμπουκαδες αλλα δεν εχω σπασει ουτε εχω χτυπησει ασχημα ποτε αλλον οπαδο-εχω φαει δυο φορες πετρες στο κεφαλι απο κολομπατσους-ναι να παρω λαφυρο του αλλοθρησκου τη μπλουζα και το πανο ναι καμια σφαλιαριτσα να του κοψεις το τσαμπουκα αλλα οχι το χαλι των πιτσιρικαδων σημερα που καθε βραδυ δερνονται ανελεητα και μαχαιρωνονται χωρις λογο

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
[quote author=DARKSIDEOFTHEMOON Στlink=topic=4003.msg66788#msg66788 date=1169030935]
''ʼψογη'' τοποθέτηση του zio.
[/quote][
φιλαρ ακο makemyday μιλας πολυ σωστα αλλα...ημουν προεδρος σε club της 7 πολλα χρονια εχω κολλητους -αδερφια βαζελους σου ξαναλεω οτι θεωρω αδερφη οποιον σπαει ξενη περιουσια αλλα στο γηπεδο οι λαγοι ειναι εχθροι μου-στο tel aviv στις οδομαχιες τη μερα του τελικου ειδα τον κολλητο μου που τον παντρεψα και του βαφτισα και το γιο απεναντι μου με τους λαγους και προσπαθουσα να του ανοιξω το κεφαλι .το ποδοσφαιρο χωρις τον τσαμπουκα ειναι φαγητο χωρις αλατι
]                                                  Λογικη. Ωρα 0......  :headbang: :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
lepando για αποφυγή κάθε παρεξήγησης το ''άψογη'' είχε ειρωνική υφή.

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16

Με το συμπάθειο ρε φίλε... αλλά αν τότε στο Tel aviv κατάφερνες τελικά να ανοίξεις το κεφάλι του «κολλητού» σου...

μόλις επιστρέφατε Ελλάδα θα πήγαινες χαλαρός και cool σα να μην τρέχει τίποτα επίσκεψη στο σπίτι του να δεις τους κουμπάρους σου και να παίξεις με τον αναδεξιμιό σου... 

:idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21

ρε δεν παμε καλα..καθολου καλα,αυτα ειναι αρρωστημενα ...ελεος ρε παιδια και ολα αυτα γιατι? για να τα πινουν στην υγεια μας ο κοκκαλις ο βαεδινογιαννης και ο ντεμης και οποιοσδοιποτε..να μας ωλεπουν να γελανε και να λενε κοιτα τους μαλακες...οκ δε λεω να παμε και γηπεδο και να ωριστιυμε και να χαβαλεδιασουμε αλλα ο αλλος τι φταει...η να του βριζουμε τη μανα και μαλακιες ειπαμε καλεσ η ομαδες καλη και η ιδεολογια αλλα η ζωη εχει μεγαλητερη αξια..για ρωτηστε παιδια που εχουν μεινει αναπηρα απο ς φασεις να δειτε τι θα πουν..ποιος ολυμπιακος κια ποιος παναθηναικος και παει λεγοντας...θελετε τσαμπουκαδες και ξυλο
εεε ας μαζευτουμε ολοι πρασινοι,κοκκινοι,κιτρινοι,μαυροι και ουτο καθεξης και παμε να τα σπασουμε στην ωουλη παμε να ριξουμε ενα χερι ξυλο στους 300 εκει ειναι μαγκια...

zioziozio

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
και ποιος σας ειπε ρε μαγκες οτι υπαρχει λογικη την ωρα που μπαινω στο γηπεδο και βλεπω απεναντι τις πρασινες πουτανες .στη ριζουπολη εζησα το πανηγυρι απο πρωτο χερι και ακομα γελαω με τον ολιζαντεμπε που χωθηκε στη μπαγαζιεπα του πουλμαν.το θεμα ειναι να μη σπαμε τη περιουσια του κοσμακη και να μη κανουμε ανεπανορθωτη ζημια με μαχαιρια και κερατα σε καποιον συνανθρωπο στη λογικη μου οπως και πολλων αλλων ο τσαμπουκας ειναι το αλατοπιπερο του γηπεδου αλλιως τις κυριακες θα τις περναγα στο μεγαρο μουσικης και γι αυτο το λογο τους μονους που σεβομαι ως αντιπαλους ειναι τα παοκια μπαινεις στη τουμπα και ανατριχιαζεις

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
lepando για αποφυγή κάθε παρεξήγησης το ''άψογη'' είχε ειρωνική υφή.
To ξερω, βρε  Dark, εσυ εισαι νοημον ανθρωπος αποδεδειγμενα. & γι' αυτο ακριβως εβαλα & το δικο σου, μαζι με το δικο μου....

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Ασε dark, δικο μου....: Οπαδος: Σεβασμος στη προσωπικοτητα, φυλη,θρησκεια,περιουσια του καθε -αγωνιστικα- αντιπαλου  Αλλος... "οπαδος":
και ποιος σας ειπε ρε μαγκες οτι υπαρχει λογικη την ωρα που μπαινω στο γηπεδο και βλεπω απεναντι τις πρασινες πουτανες .στη ριζουπολη εζησα το πανηγυρι απο πρωτο χερι και ακομα γελαω με τον ολιζαντεμπε που χωθηκε στη μπαγαζιεπα του πουλμαν.το θεμα ειναι να μη σπαμε τη περιουσια του κοσμακη και να μη κανουμε ανεπανορθωτη ζημια με μαχαιρια και κερατα σε καποιον συνανθρωπο στη λογικη μου οπως και πολλων αλλων ο τσαμπουκας ειναι το αλατοπιπερο του γηπεδου αλλιως τις κυριακες θα τις περναγα στο μεγαρο μουσικης και γι αυτο το λογο τους μονους που σεβομαι ως αντιπαλους ειναι τα παοκια μπαινεις στη τουμπα και ανατριχιαζεις

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21

λοιπον σαν πρασινη πουτανα εχω να σου δηλωσω το εξης..ξερεις ποσα περνει ο ολισαντεμπε και ο καθε ολισαντεμπε ...οσα δεν προκειτε να δεις εσυ στον υπνο σου φιλαρακο...τωρα χεστικε ο ολισαντεμπε με την ριζουπολη θα παει 35 θα εχει βγει στην συνταξη και θα λεει κοιτα τα κοροιδα......λοιπον να σου πω και το αλλο..εχω παει στην παρο και  τι βλεπω...κυριακο αντζα σειταριδη,γιανακοπουλο,λεμονη,και λυμπε να τα πινουν
εεε τον μαλακα εγω δεν τον κανω ουτε το κοροιδο..κατσ εκαι σφαχτητε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ έχω δει σε μπουζούκια Ντέμη(τώρα που είναι πρόεδρος),Μπασινά & Νικοπολίδη.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Αλλο ενα κοτοπυλο με κρανος.
zozo κουμπωσου λιγακι.
Στο Ισραηλ που λες--- φορουσες αθλητικο παπουτσακι? Ειχε πολυ τρεξιμο.
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟΣ

zioziozio

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μπαβο ενωθειτε ντροπη των οπαδων και δικεφαλες κοτες και πειτετα μεταξυ σας .αχ ρε σωκρατη θεε τους εχεις κανει δεκα χρονια το κολο σουρωτυρι και πονανε τα στερημενα

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
μπαβο ενωθειτε ντροπη των οπαδων και δικεφαλες κοτες και πειτετα μεταξυ σας .αχ ρε σωκρατη θεε τους εχεις κανει δεκα χρονια το κολο σουρωτυρι και πονανε τα στερημενα

Απάντησέ μου ειλικρινά. Θεωρείς τον εαυτό σου μάγκα με αυτά που γράφεις οτι κάνεις; Φαντάζεσαι οτι κάνεις κάτι το ιδιέταιρα δυναμικό που σε κάνει καλύτερο απο τους υπόλοιπους; Δεν θα καθήσω να σου αναλύσω το τι ακριβώς κάνεις και τι ακριβώς θεωρώ οτι είσαι εσύ και οι όμοιοί σου (ΚΑΙ Γαυροι ΚΑΙ Βάζελοι ΚΑΙ ΑΕΚτζήδες ΚΑΙ ΠΑΟΚΙΑ). Σου εύχομαι μόνο να μην μάθεις απο πρώτο χέρι και απο κοντά πως είναι η αληθινή μαγκιά γιατί, πίστεψέ με, δεν θα σου αρέσει καθόλου. Αν και απ'οτι βλέπω, ούτε εσυ θα αρέσεις στους μάγκες.

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε powerline αυτος θεωρει μαγκα τον Κοκκαλη τι περιμενεις δηλαδη???

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom