You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Σοβαρεψου, ρε!!!! Μη γαυριζεις!!!![αναρχια βια ΘΥΡΑ 13
ATHENS FANS
Επισκέπτης
πανκς-βια-μακρυ μαλλι και αλητεια!!!!χαχαχαχαχαχ
γενικα τοχουν παραξηλώσει οι οπαδοί ΟΛΩΝ των ομάδων,
σε λιγο θα εχουμε νεκρούς με τα μυαλά που κουβαλάνε ορισμένοι,
και πέρα απο το γεγονός οτι οσοι κάνουν τέτοια ειναι ηλίθηοι,
ειναι 100% μεγάλες ΚΟΤΕΣ,
γιατι οταν πας να παίξεις ξυλο και κουβαλάς μολοτοφ και σουγιάδες οπως και να το κάνουμε εισαι χεστης.
Βεβαια αν δεν πάρεις μαχαιρι μαζί σου και εχει ο άλλος θα φας πακέτο....
γιατο παρατατα και παιξε καμια μαλακία, πήγενε σε κανα μπουρδέλο ή σε κανα στρίπ....
παλια ειχα πάρει μερος σε επεισόδεια, χωρις μαχαίρια και τον υπόλοιπο εξοπλισμό φυσικά
αλλα το μυαλό μου στα 16-18 ηταν αδειο...
σιγτα μη κατσω τώρα και βλάψω συνάνθρωπο μου ή αφήσω να με βλάψουν για τον βαρδινογιάννη , το τριφύλλι , την τιμή της 13 κτλ....αρχιδια μάντολες δηλ
σιγα τι είναι ο Παναθηναικος ο ολυμπιακός ο πάοκ κτλ?
η μπάλλα ειναι για να γουστάρεις , να κάνεις το χαβαλέ σου να σχολιαζεις να μειράζεσαι με το φιλαράκι σου που ειναι με την αντίπαλη ομάδα,
αντε να φωνάξεις κανα σύνθημα αμα εισαι στο γήπεδο
τα? πες ολα ρε savala, εισαι πολυ σωστος. +1
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
γιατι οταν πας να παίξεις ξυλο και κουβαλάς μολοτοφ και σουγιάδες οπως και να το κάνουμε εισαι χεστης.
γιατο παρατατα και παιξε καμια μαλακία, πήγενε σε κανα μπουρδέλο ή σε κανα στρίπ....
παλια ειχα πάρει μερος σε επεισόδεια, χωρις μαχαίρια και τον υπόλοιπο εξοπλισμό φυσικά
σιγτα μη κατσω τώρα και βλάψω συνάνθρωπο μου ή αφήσω να με βλάψουν για τον βαρδινογιάννη , το τριφύλλι , την τιμή της 13 κτλ....αρχιδια μάντολες δηλ
η χώρα μου που αν χρειαστει και κινδυνευει να πολεμήσω και να πεθάνω και γιαυτή?
η μπάλλα ειναι για να γουστάρεις , να κάνεις το χαβαλέ σου να σχολιαζεις να μειράζεσαι με το φιλαράκι σου που ειναι με την αντίπαλη ομάδα,
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.451
- Πόντοι
- 366
Σχετικα με τα αδελφια που επιασαν προχθες στη Γλυφαδα, οι μπατσοι πανε να τους φορτωσουν οτι εχουν σχεσεις και με αντιεξουσιαστικες οργανωσεις και οτι παιρνουν μερος σε επισοδεια που γινονται στα Εξαρχεια.
Διευκρηνιση: οι μολωτοφ δεν βρεθηκαν στη κατοχη κανενος
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Σχετικα με τα αδελφια που επιασαν προχθες στη Γλυφαδα, οι μπατσοι πανε να τους φορτωσουν οτι εχουν σχεσεις και με αντιεξουσιαστικες οργανωσεις και οτι παιρνουν μερος σε επισοδεια που γινονται στα Εξαρχεια.
Σωστός
Milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2006
- Like
- 505
- Πόντοι
- 21
η χώρα μου που αν χρειαστει και κινδυνευει να πολεμήσω και να πεθάνω και γιαυτή?
σωστος αδελφε πεστα
+1000000
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.451
- Πόντοι
- 366
Αυτο το εγραψα επειδη τυχαινει και γνωριζω 4 απο αυτος που επιασαν.
Τα παιδια δεν εχουν καμια σχεση με αναρχικους. Οχι οτι ειναι και του κατεχητικου. Που και που παιζουν και τιποτα μπουνιδια μιας και βραζει το αιμα τους.
Μουτσε περιμενω τα νεα σου
Τα παιδια δεν εχουν καμια σχεση με αναρχικους. Οχι οτι ειναι και του κατεχητικου. Που και που παιζουν και τιποτα μπουνιδια μιας και βραζει το αιμα τους.
Μουτσε περιμενω τα νεα σου
Επισκέπτης
οποιος δεν εχει αλλη δουλεια να κανει.......ασχολειται με μαλακιες!!πανε να καψουνε συνδεσμους χωρις να σκεφτουν οτι μπορει να εχουμε νεκρους!!οτι μπορει καποιο σπιτι να κλεισει!!
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Δεν ισχυει κατι τετοιο.το CLUB athens Fans Zografou 13, εκανε την προσφατη επίθεση στο Αστ Τμήμα Ζωγραφου και Παπαγου. Αυτο το ήξερες ?
Φιλαρακο αν δεν ξερεις καλυτερα μην μιλας, γιατι λες πραγματα που δεν ισχυουν και εκθετεις κοσμο.
Αυτα τα πραγματα δεν ειναι μαγκια.
Ο συνδεσμος του Ζωγραφου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και ουτε με τις επιθεσεις στο τμημα.
Μαλιστα στο σαιτ των αναρχικων (ιντιμιντια) μας φωτογραφιζανε σαν φασιστες επειδη σε μια εθνικη γιορτη ειχαμε κρεμασει μια Ελληνικη σημαια στο μπαλκονι.
Αυτα που γραφονται και ακουγονται απ τα μμε ειναι μαλακιες για να πουλησουν.
Οπως λεει και παραπανω ο φιλος σταρνταστ τα 6 ατομα που πιασανε την κυριακη, δεν ειναι σε καμια αντιεξουσιατικη ή ομαδα αναρχικων. Οι 3 ειναι Ζωγραφιωτες και τους ξερω προσωπικα. Αυτοι δεν ειχαν ουσιαστικα κατι στη κατοχη τους αλλα τους χρεωνουν για τις μολοτοφ που βρεθηκαν σε κοντινη αποσταση απ τα μηχανακια τους (και επομενως θεωρειται κατοχη τους με βαση του νομου).
Σε ερευνα που εγινε σε 2 σπιτια των παιδιων στου Ζωγραφου βρεθηκαν καποια μαχαιρια, ροπαλα και διαφορα τετοιου ειδος ψευτοοπλακια και ενα βιβλιο για κατασκευη εκρηκτικων υλων (αυτο λειτουργησε στο να τους συνδεσουν με ομαδες αναρχικων).
Τα αλλα 3 ατομα, ενας 19 χρονος Γαλατσιωτης (βρεθηκε στη κατοχη του ενα στυλο για φωτοβ.), ενας Πατησιωτης (ειχε πανω του ενα σιουγιαδακη) και ενας Καλλιθεωτης (δεν ειχε τιποτα στην κατοχη του).
Απο οτι εχω ακουσει καποιοι θα πανε φυλακη.
Πιο πολλες πιθανοτητες εχει το παιδι απ το Γαλατσι και ο Πατησιωτης, στου οποιου το κινητο βρεθηκαν κα&
#953; βιντεακια απο επισοδεια με μπατσους (με βαση αυτου εγινε και η συνδεση με τους αναρχικους).
Δεν ισχυει κατι τετοιο.
Φιλαρακο αν δεν ξερεις καλυτερα μην μιλας, γιατι λες πραγματα που δεν ισχυουν και εκθετεις κοσμο.
Αυτα τα πραγματα δεν ειναι μαγκια.
Ο συνδεσμος του Ζωγραφου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και ουτε με τις επιθεσεις στο τμημα.
Μαλιστα στο σαιτ των αναρχικων (ιντιμιντια) μας φωτογραφιζανε σαν φασιστες επειδη σε μια εθνικη γιορτη ειχαμε κρεμασει μια Ελληνικη σημαια στο μπαλκονι.
Αυτα που γραφονται και ακουγονται απ τα μμε ειναι μαλακιες για να πουλησουν.
Οπως λεει και παραπανω ο φιλος σταρνταστ τα 6 ατομα που πιασανε την κυριακη, δεν ειναι σε καμια αντιεξουσιατικη ή ομαδα αναρχικων. Οι 3 ειναι Ζωγραφιωτες και τους ξερω προσωπικα. Αυτοι δεν ειχαν ουσιαστικα κατι στη κατοχη τους αλλα τους χρεωνουν για τις μολοτοφ που βρεθηκαν σε κοντινη αποσταση απ τα μηχανακια τους (και επομενως θεωρειται κατοχη τους με βαση του νομου).
Σε ερευνα που εγινε σε 2 σπιτια των παιδιων στου Ζωγραφου βρεθηκαν καποια μαχαιρια, ροπαλα και διαφορα τετοιου ειδος ψευτοοπλακια και ενα βιβλιο για κατασκευη εκρηκτικων υλων (αυτο λειτουργησε στο να τους συνδεσουν με ομαδες αναρχικων).
Τα αλλα 3 ατομα, ενας 19 χρονος Γαλατσιωτης (βρεθηκε στη κατοχη του ενα στυλο για φωτοβ.), ενας Πατησιωτης (ειχε πανω του ενα σιουγιαδακη) και ενα απ Καλλιθεωτης (δεν ειχε τιποτα στην κατοχη του).
Απο οτι εχω ακουσει καποιοι θα πανε φυλακη.
Πιο πολλες πιθανοτητες εχει το παιδι απ το Γαλατσι και ο Πατησιωτης στου οποιου το κινητο βρεθηκαν βιντεακια απο επισοδεια με μπατσους (με βαση αυτου εγινε και η συνδεση με τους αναρχικους).
καλημερα σας,καταρχην
ναι ρε φιλε,αλλα εγω ακουσα πως ενα απο τα βιντεακια που ειχε μεσα στο κινητο ηταν απο την επιθεση που εγινε προσφατα στο Αστυνομικο Τμημα.οκ,"συμπαθεια" στους αστυνομικους δεν εχουμε,γενικα,αλλα οκ,υπαρχουν και ορια.κατι πρεπει να γινει με τα σκηνικα με τις μολοτοφ και τα "πιστολακια",κτλ γιατι.....
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
καλημερα σας,καταρχην
ναι ρε φιλε,αλλα εγω ακουσα πως ενα απο τα βιντεακια που ειχε μεσα στο κινητο ηταν απο την επιθεση που εγινε προσφατα στο Αστυνομικο Τμημα.οκ,"συμπαθεια" στους αστυνομικους δεν εχουμε,γενικα,αλλα οκ,υπαρχουν και ορια.κατι πρεπει να γινει με τα σκηνικα με τις μολοτοφ και τα "πιστολακια",κτλ γιατι.....
Ναι μαζι σου, εγω απλα εκθετω τα γεγονοτα γιατι τα παιδια αυτα μενουν στην γειτονια μου και τα ξερω απο μικρα.
Τα βιντεακια, απ'οσο ξερω ειναι απο επισοδεια στο Πολυτεχνιο και οχι στο τμημα.
Και στη τελικη δυσκολο ειναι τα κατεβασε απ το ιντερνετ ή να του τα στειλανε????
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
moutse,αυτα που γραφεις ειναι κατα ενα μεγαλο ποσοστο σωστα,αλλα δεν ξερεις τι εγινε στου παπαγου και ποιοι κανανε τη φαση...καλυτερα για σενα βεβαια...τα ξαναλεμε
athens fans
Απο οσο ξερω (ειμαι 16 χρονια στο κλαμπ Ζωγραφου), και με τα παιδια που κρατανε τον συνδεσμο μας συνδεει αδελφικη σχεση....γνωριζω καλα οτι δεν εχουν καμια σχεση με αναρχικους. Ασχολουνται μονο με την Παναθα.
Ισα-ισα που ειμαστε και στα μαχαιρια με τους εξαρχιωτες!!!
πολλά λετε και οι μπάτσοι καραδοκούν παντού καντε τις δουλίτσες σας κ αφήστε την ρητορική και θεωρεία για άλλα θέματα. οι περισσότεροι που γράφουν εδω μέσα είναι άσχετοι με συνδεσμιακά και τέτοια θέματα.Είναι ζήτημα τιμής, έλεος πια με τους φλώρους και τους θεατές για μαζευτειτε όσοι κοζάρετε.Νισάφι πια...
Συνημμένα
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 105K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 5K