Νέα

Συμπλοκές οπαδών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Ναι μαζι σου, εγω απλα εκθετω τα γεγονοτα γιατι τα παιδια αυτα μενουν στην γειτονια μου και τα ξερω απο μικρα.
Τα βιντεακια, απ'οσο ξερω  ειναι απο επισοδεια  στο Πολυτεχνιο και οχι στο τμημα.
Και στη τελικη δυσκολο ειναι τα  κατεβασε απ το ιντερνετ ή να του τα στειλανε????

Σωστα.και αυτο μπορει να "παιζει".ετσι κι αλλιως-ασχετα με το οτι θα θελαμε,οι περισσοτεροι,να "μαζεψουν" μερικους μηπως και συνετιστουν καποιοι απο τους υπολοιπους-ειναι και προσφιλης τακτικη,αν πιασουν καποιον για κατι να του....φορτωνουν και οτι αλλο εχουν ανεξιχνιαστο,ε?αλλες "μουφες" αυτες!για αλλη μια φορα δηλαδη....ακρη δεν προκειται να βγαλουμε!το καθε καναλι θα βγαζει "αποκλειστικες πληροφοριες" για το τι ειχαν σκοπο να κανουν οι "αναρχικοι" που συνεληφθησαν,κτλ.ας ελπισουμε σημερα να γινουν λιγα(γιατι το να ελπιζουμε να μην γινει τιποτα εχει λιγοτερες πιθανοτητες να πετυχει απο το να πιασω το Τζοκερ αυριο!:))))

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
πολλά λετε και οι μπάτσοι καραδοκούν παντού καντε τις δουλίτσες σας κ αφήστε την ρητορική και θεωρεία  για άλλα θέματα. οι περισσότεροι που γράφουν εδω μέσα είναι άσχετοι με συνδεσμιακά και τέτοια θέματα.Είναι ζήτημα τιμής, έλεος πια με τους φλώρους και τους θεατές για μαζευτειτε όσοι κοζάρετε.Νισάφι πια...

κατσε ρε φιλε,γιατι ειναι "ρητορικη" αυτα που συζηταμε,δηλαδη?οκ,σχετικα με το "ποιοι πηγαν που",κτλ εχεις δικιο(τουλαχιστον για οσους απο μας ειναι-αληθεια-"ασχετοι" με τα συμβαντα.αλλα γενικα για το θεμα δεν νομιζω πως ειναι και τιποτα τρομερα "μυστικο".ουτως η αλλως νομιζω πως οι μπατσοι ξερουν πολυ περισσοτερα απ'οσα "λενε" και απλα δεν κανουν ολα οσα μπορουν(πολλες φορες δεν εχει και καμια ουσια,αφου και που τους πιανουν παλι εξω ειναι,πολυ συντομα)

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
πολλά λετε και οι μπάτσοι καραδοκούν παντού καντε τις δουλίτσες σας κ αφήστε την ρητορική και θεωρεία  για άλλα θέματα. οι περισσότεροι που γράφουν εδω μέσα είναι άσχετοι με συνδεσμιακά και τέτοια θέματα.Είναι ζήτημα τιμής, έλεος πια με τους φλώρους και τους θεατές για μαζευτειτε όσοι κοζάρετε.Νισάφι πια...
Μου αρεσει & το flyer που εχεις κοτσαρει στο avatar σου & που εχετε κολλησει παντου. Μα ξερεις κατι??? Το Σαββατο ημουνα στη Γλυφαδα. Ρωτα τους αξιοτιμους συναδελφους σου, στην Αργυρουπολη: ΠΟΙΟΣ & ΓΙΑΤΙ καλεσε τους μπατσους??? οι οποιοι φυσικα ερχονται συνοδεια μετους ασφαλιτες  τις καμερες τους & τα σχετικα)... Σε ποιου τα γραφεια μπροστα ηταν οι κλουβες? Ποιος ητανε αυτος με την τεραστιο σπαθι??????    :idiot:  :headbang:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Eιστε ολοι ενα συνονθυλευμα ηλιθιων.
Σας ευχομαι να σκοτωθειτε μεταξυ σας μαλακισμενα και πρωτα απο ολα οι δικοι μου οι ολυμπιακοι να στρωσετε χαρακτηρα.
Κομπλεξικα ανθρωπιδια χουλιγκανια της πιπας.

Δεν ειμαι εγω εξυπνος.Εσεις εισαστε ηλιθιοι

Αν θιχτηκατε δεν ζητω συγνωμη

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
γαυροι ρουφιανοι, κοτοπουλα με κρανη

κριμα για τα παιδια που πιασανε οι Μπα...............
Ρουφιανοι ΟλυμΠιΛαγοι, παλι ξυλο θα φατε

Παναθηναϊκός είμαι, και ουδόλως φίλος των μπάτσων. Αλλά γιατί κρίμα για τα "παιδιά" (που όμως είναι κανονικοί αληταράδες κατά τη γνώμη μου) που πιάσανε; Θα έπρεπε πρώτα να χρησιμοποιήσουν το "οπλοστάσιό" τους και μετά να συλληφθούν η να μη συλληφθούν καθόλου;

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Παναθηναϊκός είμαι, και ουδόλως φίλος των μπάτσων. Αλλά γιατί κρίμα για τα "παιδιά" (που όμως είναι κανονικοί αληταράδες κατά τη γνώμη μου) που πιάσανε; Θα έπρεπε πρώτα να χρησιμοποιήσουν το "οπλοστάσιό" τους και μετά να συλληφθούν η να μη συλληφθούν καθόλου;
Τα ...κακομοιρα τα παιδια που λες ξεκινησανε με ολη την παληοπαρεα απο τον γαυροσυλλογο της Αργυρουπολης & ειχαν πανω τους (εκτος απο τα στανταρ: σιδερογροθιες, κλπ) μονο κατι στιλετα, φαλτσετες & ενα τεραστιο σπαθι σαμουραι!!!!!!   :idiot:  :headbang:

Συνημμένα

• 1847.jpg
    1847.jpg
    36,1 KB · Εμφανίσεις: 32

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δηλαδή αν ξεκινούσανε απο κανένα "βαζελοσύλλογο", θα τους δικαιολογούσες;

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Δηλαδή αν ξεκινούσανε απο κανένα "βαζελοσύλλογο", θα τους δικαιολογούσες;
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΧΙ!!!  :idiot: Αυτη, ομως ειναι η διαφορα μας.... Οι γαυροι ζουνε για τα επεισοδια & τον μαλακοτσαμπουκα!!! Εμεις ασχολουμαστε με τα χαλια της ΠΑΕ & την τρελλη πορεια του οργανωμενου "ερασιτεχνη" & αντι να πηγαινουμε να σπαμε & να καιμε (εξαιρουνται καμια 40αρια τελειωμενοι) & να κτυπαμε ανυπερασπιστους εχουμε & αλλα ενδιαφεροντα!!!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΧΙ!!!   :idiot: Αυτη, ομως ειναι η διαφορα μας.... Οι γαυροι ζουνε για τα επεισοδια & τον μαλακοτσαμπουκα!!! Εμεις ασχολουμαστε με τα χαλια της ΠΑΕ & την τρελλη πορεια του οργανωμενου "ερασιτεχνη" & αντι να πηγαινουμε να σπαμε & να καιμε (εξαιρουνται καμια 40αρια τελειωμενοι) & να κτυπαμε ανυπερασπιστους εχουμε & αλλα ενδιαφεροντα!!!

Μακάρι να ήταν όπως τα περιγράφεις, συναγωνιστή. Γιατί σε μια ομάδα με εκατομμύρια οπαδούς, όπως το Τριφύλλι, με δεδομένη την ανεξέλεγκτη βία που εξαπλώνεται στα γήπεδα, όλο και κάποιοι -αρκετοί δηλαδή- βάζελοι θα εμπλέκονται σε μαλακισμένα και απαράδεκτα επεισόδια. Τα οποία καλό θα είναι να μην αντιμετωπίζουμε με σχόλια "ολυμπιλαγοί" κλπ, εκτός αν κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Μακάρι να ήταν όπως τα περιγράφεις, συναγωνιστή. Γιατί σε μια ομάδα με εκατομμύρια οπαδούς, όπως το Τριφύλλι, με δεδομένη την ανεξέλεγκτη βία που εξαπλώνεται στα γήπεδα, όλο και κάποιοι -αρκετοί δηλαδή- βάζελοι θα εμπλέκονται σε μαλακισμένα και απαράδεκτα επεισόδια. Τα οποία καλό θα είναι να μην αντιμετωπίζουμε με σχόλια "ολυμπιλαγοί" κλπ, εκτός αν κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας.
Παντου υπαρχουν οι τελειωμενοι, ρε petro που κανουν οτι κανουν, μετα ισχυει & η νοοτροπια της μαζας & εγινε ο χαμος!! Ομως για δες ΠΟΙΟΙ κανουν ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ επεισοδια??? ΠΟΙΟΙ εν οψι σημαντικων αγωνων δημιουργουν τεχνητες εντασεις???? Στατιστικα μονο....   :idiot:

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Στο ξαναλέω: ΜΑΚΑΡΙ να ήταν όπως τα λες. Αλλά δεν είναι, δυστυχώς.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σαν 3ος επιτρέψτε μου να πω την γνώμη μου για την αντιπαράθεση γαύρων-λαγών.Πάνω κάτω οι γαύροι κ οι λαγοί έχετε τον ίδιο αριθμό οπαδών στην Ελλάδα(2,8 εκατ. οι γαύροι, 2,6 εκατ. οι λαγοί, με βάση γκάλοπ που έχει γίνει).Συγκριτικά ανάμεσα σε σας τους δύο το ποσοστό των κάφρων οπαδών του Ολυμπιακού είναι πολύ πιο πολλαπλάσιο από αυτό των λαγών,παρόλο που είστε ισάξιοι περίπου αριθμητικά.Βέβαια υπάρχουν κ υγιείς Ολυμπιακοί,αλλά τους τρωει δυστυχώς η μαρμάγκα κ είναι μειοψηφία,πράγμα που αισθάνομαι ότι δεν ισχύει στον ΠΑΟ.Πάρτε για παράδειγμα την βαζέλικη ανομβρία σε τίτλους κ διακρίσεις τα τελευταία χρόνια.Αν συνέβαινε αυτό στους γαύρους θα γινόνταν ...... :ak: :ak:

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Σαν 3ος επιτρέψτε μου να πω την γνώμη μου για την αντιπαράθεση γαύρων-λαγών.Πάνω κάτω οι γαύροι κ οι λαγοί έχετε τον ίδιο αριθμό οπαδών στην Ελλάδα(2,8 εκατ. οι γαύροι, 2,6 εκατ. οι λαγοί, με βάση γκάλοπ που έχει γίνει).Συγκριτικά ανάμεσα σε σας τους δύο το ποσοστό των κάφρων οπαδών του Ολυμπιακού είναι πολύ πιο πολλαπλάσιο από αυτό των λαγών,παρόλο που είστε ισάξιοι περίπου αριθμητικά.Βέβαια υπάρχουν κ υγιείς Ολυμπιακοί,αλλά τους τρωει δυστυχώς η μαρμάγκα κ είναι μειοψηφία,πράγμα που αισθάνομαι ότι δεν ισχύει στον ΠΑΟ.Πάρτε για παράδειγμα την βαζέλικη ανομβρία σε τίτλους κ διακρίσεις τα τελευταία χρόνια.Αν συνέβαινε αυτό στους γαύρους θα γινόνταν ...... :ak: :ak:
Dark παραβλεπω αυτο το "λαγοι" ,επειδη το λες εσυ & γνωριζω το χιουμορ σου. Τωρα οσο για το: " ανομβρια" &  :uzi: εχεις σκεφτει οτι ισως οι ΒΑΖΕΛΟΙ (οκ??) εχουν απλα την κοινη & υγιη λογικη οτι ΔΕΝ ειναι συνιδιοκτητες??? & οτι στεναχωριουνται-για την ΠΑΕ (& ΜΟΝΟ!)- μα δεν αντιδρουν με βια , μα με αλλους τροπους???   :idiot:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βαζέλια αυτό εννοώ.όντως οι γαύροι λειτουργούν συνιδιοκτησιακά αλλά κ λειτουργούν κ φασιστικά κ υδροκεφαλικά στις σχέσεις τους με τους οπαδούς των άλλων ομάδων.Τα κρούσματα υδροκεφαλισμου των γαύρων ,πιστεύω ότι είναι τόσα όσα των οπαδών όλων των άλλων ομάδων μαζί.Για αυτό κυρίως έχουν γίνει τόσο μισητοί από τους υπόλοιπους.Η φράση ''μην κάνεις σαν γαύρος'' που κατά κόρον χρησιμοποιείται ,μόνο τυχαία δεν είναι. :idiot:

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Βαζέλια αυτό εννοώ.όντως οι γαύροι λειτουργούν συνιδιοκτησιακά αλλά κ λειτουργούν κ φασιστικά κ υδροκεφαλικά στις σχέσεις τους με τους οπαδούς των άλλων ομάδων.Τα κρούσματα υδροκεφαλισμου των γαύρων ,πιστεύω ότι είναι τόσα όσα των οπαδών όλων των άλλων ομάδων μαζί.Για αυτό κυρίως έχουν γίνει τόσο μισητοί από τους υπόλοιπους.Η φράση ''μην κάνεις σαν γαύρος'' που κατά κόρον χρησιμοποιείται ,μόνο τυχαία δεν είναι. :idiot:

Έκφραση "μην κάνεις σαν ΠΑΟΚτζής" δεν έχει βγει ακόμα; Η ξεχάσαμε τα μπουμπούκια εκ του Βορρά; Και μιλάω βέβαια για τη μεγάλη μάζα τους, υπάρχουν και πολλοί σοβαροί ΠΑΟΚτζήδες, που δεν είναι αναγκαστικά κομπλεξικοί και κάφροι.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Πάνω κάτω οι γαύροι κ οι λαγοί έχετε τον ίδιο αριθμό οπαδών στην Ελλάδα(2,8 εκατ. οι γαύροι, 2,6 εκατ. οι λαγοί, με βάση γκάλοπ που έχει γίνει).Συγκριτικά ανάμεσα σε σας τους δύο το ποσοστό των κάφρων οπαδών του Ολυμπιακού είναι πολύ πιο πολλαπλάσιο από αυτό των λαγών,παρόλο που είστε ισάξιοι περίπου αριθμητικά.

;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι θες να πεις monimo γιατί δεν φάνηκε στην παράθεση του μηνύματος μου

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom