Νέα

Συμπλοκές οπαδών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

zioziozio

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Που ειμαι λαθος ρε φιλε,που λεω οτι ειναι αδερφες οποιοι σπανε περιουσια αλλων και μαχαιρωνουν,απλως πιστευω οτι το γηπεδο εχει καποιους αγραφους νομους και μεσα σε αυτους ειναι ο τσαμπουκας και η τρομοκρατια στον αντιπαλο

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ τώρα τι να πώ; Ας του απαντήσει κάποιος ρε παιδιά, γιατί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλα.

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Απάντησέ μου ειλικρινά. Θεωρείς τον εαυτό σου μάγκα με αυτά που γράφεις οτι κάνεις; Φαντάζεσαι οτι κάνεις κάτι το ιδιέταιρα δυναμικό που σε κάνει καλύτερο απο τους υπόλοιπους; Δεν θα καθήσω να σου αναλύσω το τι ακριβώς κάνεις και τι ακριβώς θεωρώ οτι είσαι εσύ και οι όμοιοί σου (ΚΑΙ Γαυροι ΚΑΙ Βάζελοι ΚΑΙ ΑΕΚτζήδες ΚΑΙ ΠΑΟΚΙΑ). Σου εύχομαι μόνο να μην μάθεις απο πρώτο χέρι και απο κοντά πως είναι η αληθινή μαγκιά γιατί, πίστεψέ με, δεν θα σου αρέσει καθόλου. Αν και απ'οτι βλέπω, ούτε εσυ θα αρέσεις στους μάγκες.

+10000000000000000

zioziozio

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ασε ρε φλωρακο την απαντηση τη ξερω εσυ θες τυπους σαν το ντεμη που κανουν τατουαζ  και ανεβαινουν στα καγκελα και μετα δινει στεγνα και κυριλε φλωρουσ στυλ  πρεπεντερη -φιλιππιδη που κανουν ψευτοτσαμπουκαδε .α ρε θρυλε δεκα χρονια ποσα κομπλεξ εχεις δημιουργησεις στα στερημενα.ΘΥΡΑ7 ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ...

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε ζιοζιο ανοιξε την τηλεοραση να δεις την ομαδαρα σου στο ντερμπυ με τα γιαννενα.....και φωναζε δυνατα για την ομαδαρα σου !!! το χρειαζεται...χανει 1-0!!

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
3 πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ...ρε παιδες σοσο ασχολειστε τοσο δεν βγαζετε ακρη δεν το αφηνουμε το θεμα να πουμε καμια μαλακια...ενταξη μην φτασουμε στο σημειο που καθομαστ εκαι κοροιδευουμε...τωρα μερικοι λυπαμε που το λεω θα μεινουν στενομυαλλοι και κοροιδα

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
ασε ρε φλωρακο την απαντηση τη ξερω εσυ θες τυπους σαν το ντεμη που κανουν τατουαζ  και ανεβαινουν στα καγκελα και μετα δινει στεγνα και κυριλε φλωρουσ στυλ  πρεπεντερη -φιλιππιδη που κανουν ψευτοτσαμπουκαδε .α ρε θρυλε δεκα χρονια ποσα κομπλεξ εχεις δημιουργησεις στα στερημενα.ΘΥΡΑ7 ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ...

Εκεί που είσαι ήμουν πρίν κι εδώ που είμαι ίσως να μη φτάσεις ποτέ... κοίταξε μικρέ την ομάδα σου, σπάσε όσα πιο πολλά κεφάλια μπορείς, μήπως και λιγοστέψετε τελικά, και άσε μας εμάς τους φλώρους και ρουφιάνους. Το κατά πόσο είμαι όμως φλώρος και ρουφιάνος, άφησε να το ξέρω καλύτερα ο ίδιος. Όπως σου είπα και νωρίτερα, καλύτερα να μην μάθεις ποτέ σου πως και ποιοί είναι στ'αλήθεια οι μάγκες.

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Εκεί που είσαι ήμουν πρίν κι εδώ που είμαι ίσως να μη φτάσεις ποτέ... κοίταξε μικρέ την ομάδα σου, σπάσε όσα πιο πολλά κεφάλια μπορείς, μήπως και λιγοστέψετε τελικά, και άσε μας εμάς τους φλώρους και ρουφιάνους. Το κατά πόσο είμαι όμως φλώρος και ρουφιάνος, άφησε να το ξέρω καλύτερα ο ίδιος. Όπως σου είπα και νωρίτερα, καλύτερα να μην μάθεις ποτέ σου πως και ποιοί είναι στ'αλήθεια οι μάγκες.

+100000000000000000000000
αδελφε τα λες πολυ σωστα

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
παιδια,ας coolαρουμε καλυτερα-τουλαχιστον εμεις οι υπολοιποι,γιατι ο ζιο η μας δουλευει για να γελασει με τις αντιδρασεις μας(αυτο θα ηταν η καλυτερη εκδοχη)η απλα ας ακουσουμε τον "πηδηκουλα" που εχει απολυτο δικιο.και που τα γραφουμε,η απαντηση θα ειναι αυτη που βλεπουμε εδω και ωρα "α ρε θρηνε,τι τους εκανες",κτλ.(παρεπιπτοντως αυτο ειναι ενα χαρακτηριστικοτατο παραδειγμα μιας απο τις βασικες αιτιες που ολοι οι υπολοιποι οπαδοι στην Ελλαδα εχουν ενα μονο κοινο.να αντιπαθουν μια συγκεκριμενη ομαδα που εχει και τους περισσοτερους ανοιχτομυαλους(απο τα ανοιγμενα κεφαλια,ισως!χαχαχαχα)κοινως,δεν το "κουραζουν" το μυαλουδακι.
ΤΕΛΟΣ-απο μενα-σχετικα μ'αυτο το θεμα και sorry σε ολους γιατι εγω ημουν αυτος που...προσπαθησα να βγαλω ακρη και ν'απαντησω φυσιολογικα στο συγκεκριμενο σκηνικο,αλλα...τσαμπα η προσπαθεια

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
"Γκολ και θεαμα" by Takis Lemonis,του ανερχομενου Ελληνα προπονητη που θα κατακτησει την Ευρωπη.
Κλειστο 2ετες συμβολαιο τωρα.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
:))))))που να'δινε και το πεναλτακι που "καταπιε" ο κοραξ,πριν 2 λεπτα.θα'χαμε πολλα γελια

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Που πήγε ο γαβράκος φίλος μας ρε παιδιά; Χάθηκε απο τη γειτονιά!  :)

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
αστον αυτον.παει-για σημερα-μας...τελειωσε!χαχαχαχα!
εμεις να δουμε τι θα κανουμε,τωρα!μην εχουμε και'μεις "μια απ'τα ιδια" και γελανε ολοι οι υπολοιποι με τις 2 μεγαλες ομαδες μας!:))))

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
αστον αυτον.παει-για σημερα-μας...τελειωσε!χαχαχαχα!
εμεις να δουμε τι θα κανουμε,τωρα!μην εχουμε και'μεις "μια απ'τα ιδια" και γελανε ολοι οι υπολοιποι με τις 2 μεγαλες ομαδες μας!:))))
Ενα Χ να παρουμε,περασαμε!Θα τους ξεβρακωσουμε στο ΟΑΚΑ.Αλλα εγω το βλεπω διπλο!
Ο μΠαοκ της πλακας ειναι,απλα ηταν ντεφορμε η ΑΕΚ και ειχε τον Μανταλακια τον Χιωτη τερμα.Αν επαιζε ο Σορε 0-0 θα εληγε.'Φρεσκαρισμενοι" θα μαστε και αυτο ειναι πολυ καλο.Ιδωμεν....

zioziozio

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εδω ειμαι στερημενα λαγουδακια ΜΠΡΑΒΟ στον αγιαξ της ηπειρου ηταν καλυτερος και νικησε δικαια.και ανεβαινατε βουνα που σας κυνηγαγε η 7 :dancing: :dancing: :dancing:

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Εδω ειμαι στερημενα λαγουδακια ΜΠΡΑΒΟ στον αγιαξ της ηπειρου ηταν καλυτερος και νικησε δικαια.και ανεβαινατε βουνα που σας κυνηγαγε η 7 :dancing: :dancing: :dancing:

αδιορθωτε μαυρε σκυλε!

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Τα ματς μΠαοκ-Παο σε ποιο λεπτο θα διακοπει το δινει κανενας μπουκ?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom