powerline75
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ρε powerline αυτος θεωρει μαγκα τον Κοκκαλη τι περιμενεις δηλαδη???
Μα ο Κόκκαλης, είναι μάγκας, αφού έχει τέτοιους τύπους και τον προσκυνάνε και τα σπάνε για χάρη του
ρε powerline αυτος θεωρει μαγκα τον Κοκκαλη τι περιμενεις δηλαδη???
Απάντησέ μου ειλικρινά. Θεωρείς τον εαυτό σου μάγκα με αυτά που γράφεις οτι κάνεις; Φαντάζεσαι οτι κάνεις κάτι το ιδιέταιρα δυναμικό που σε κάνει καλύτερο απο τους υπόλοιπους; Δεν θα καθήσω να σου αναλύσω το τι ακριβώς κάνεις και τι ακριβώς θεωρώ οτι είσαι εσύ και οι όμοιοί σου (ΚΑΙ Γαυροι ΚΑΙ Βάζελοι ΚΑΙ ΑΕΚτζήδες ΚΑΙ ΠΑΟΚΙΑ). Σου εύχομαι μόνο να μην μάθεις απο πρώτο χέρι και απο κοντά πως είναι η αληθινή μαγκιά γιατί, πίστεψέ με, δεν θα σου αρέσει καθόλου. Αν και απ'οτι βλέπω, ούτε εσυ θα αρέσεις στους μάγκες.
ασε ρε φλωρακο την απαντηση τη ξερω εσυ θες τυπους σαν το ντεμη που κανουν τατουαζ και ανεβαινουν στα καγκελα και μετα δινει στεγνα και κυριλε φλωρουσ στυλ πρεπεντερη -φιλιππιδη που κανουν ψευτοτσαμπουκαδε .α ρε θρυλε δεκα χρονια ποσα κομπλεξ εχεις δημιουργησεις στα στερημενα.ΘΥΡΑ7 ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ...
Εκεί που είσαι ήμουν πρίν κι εδώ που είμαι ίσως να μη φτάσεις ποτέ... κοίταξε μικρέ την ομάδα σου, σπάσε όσα πιο πολλά κεφάλια μπορείς, μήπως και λιγοστέψετε τελικά, και άσε μας εμάς τους φλώρους και ρουφιάνους. Το κατά πόσο είμαι όμως φλώρος και ρουφιάνος, άφησε να το ξέρω καλύτερα ο ίδιος. Όπως σου είπα και νωρίτερα, καλύτερα να μην μάθεις ποτέ σου πως και ποιοί είναι στ'αλήθεια οι μάγκες.
Ενα Χ να παρουμε,περασαμε!Θα τους ξεβρακωσουμε στο ΟΑΚΑ.Αλλα εγω το βλεπω διπλο!αστον αυτον.παει-για σημερα-μας...τελειωσε!χαχαχαχα!
εμεις να δουμε τι θα κανουμε,τωρα!μην εχουμε και'μεις "μια απ'τα ιδια" και γελανε ολοι οι υπολοιποι με τις 2 μεγαλες ομαδες μας!)))
Εδω ειμαι στερημενα λαγουδακια ΜΠΡΑΒΟ στον αγιαξ της ηπειρου ηταν καλυτερος και νικησε δικαια.και ανεβαινατε βουνα που σας κυνηγαγε η 7
Εδω ειμαι στερημενα λαγουδακια ΜΠΡΑΒΟ στον αγιαξ της ηπειρου ηταν καλυτερος και νικησε δικαια.και ανεβαινατε βουνα που σας κυνηγαγε η 7
Βαζελάκια ξέρετε κάτι γι αυτό;